Jump to content
Phantis Forums

SL1-R1: PAOK - Panaitolikos (25-Aug-19, 20:00 EEST)


Blackhawk

Recommended Posts

FT, 2-1 with a late consolation goal

Vieirinha a decent enough commentator

Misic quite good, Limnios our best player today. Nobody was particularly bad though. Kind of wish Augusto didn't try to take every long-range attempt (even though I think Ferreira encourages it).

Link to comment
Share on other sites

Η ομάδα ψάχνεται. Ο Γιαννούλης δεν είναι κακός, αλλά δυστυχώς γι' αυτόν κλήθηκε να αναπληρώσει τον Βιεϊρίνια. Στο κέντρο σήμερα είχαμε Εσίτι και Ντόουγκλας. Δύο καινούριους παίκτες. Καλά τρεξίματα, καλοί παίκτες, αλλά χρειάζονται χρόνο. Στην επίθεση τα πράγματα είναι περίεργα. Μόνο με Τσούμπα και Σφιντέρσκι δεν ξέρω αν βγαίνει η χρονιά. Καλοί παίκτες, αλλά κάτι λείπει. Και δυστυχώς οι από πίσω δεν σκοράρουν εύκολα. Λημνιός, Ζαμπά, Πέλκας είναι από μέτριοι έως χασογκόληδες. Αν ο Μπίσεσβαρ είναι σε ρηχά νερά τότε βραχυκυκλώνουμε άσχημα. Κι εκεί είναι η μεγάλη απώλεια του Βιεϊρίνια που θα μπορούσε από το πουθενά να βγάλει μία μπαλιά ή να βάλει ένα γκολ και να αλλάξει όλο το παιχνίδι.

Ξεκινήσαμε με νίκη και μπράβο στην ομάδα. Τώρα μακάρι να συγκεντρωθούνε όλοι και την Πέμπτη να λιώσουμε την Σλόβαν η οποία σήμερα άλλαξε ολόκληρη την ομάδα, δείγμα του πόσου θέλει να μπει στους ομίλους του Ουέφα. Στα υπέρ μας ότι δεν θα ταξιδέψουμε. ΠΑΟΚ γερά!

Link to comment
Share on other sites

Δεν είδα τον αγώνα (εξήγησα γιατί). Είδα όμως τις φάσεις - ο Πέλκας πάλι σκ@τ@ με φράουλες. Με τέτοια αστοχία την Πέμπτη ούτε εκδρομές θα πάμε ουτε @@.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...