Jump to content
Phantis Forums

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/02/2019 in Posts

  1. On Sunday, August 4 at 21:00 EEST the PAOK YouTube channel will screen the movie The Invincibles which is the movie covering the great PAOK season that resulted in winning the Superleague title unbeaten and also winning 3 consecutive Greek Cups.
    2 points
  2. PAE PAOK has reported final total for the season tickets: 22,154
    2 points
  3. This will be a difficult match up for us given that our opponent has already played 18 games and I believe is currently on top of the Norwegian table. Scoring a goal or two will be great but ultimately any result that will give Aris a realistic chance to advance at Vikelidis on a hot summer night will suffice. I'm hoping Younes will be ready for both games because he could turn out to be a hero.
    2 points
  4. At the end of the day I'm not a fan of the hire but who know maybe the guy will surprise us at the very least lets judge him after we see what he does with the NT.
    2 points
  5. Θα συμφωνούσα μαζί σου φίλε μου Λονδρέζε, αν δεν διάβαζα (δεν θυμάμαι πού) από τα ίδια τα χείλη του Παντελίδη πως δεν ήταν, λέει, δική του εντολή η οπισθοχώρηση των παικτών του μετά το γκολ. (Κάτι που συνιστά μεγάλο πειθαρχικό παράπτωμα από όλη την 11άδα, κι αυτό λογικά δεν θα πρέπει να περνά έτσι στο ντούκου. Θυμηθείτε το παράπτωμα του Γκαρσία με το πέναλτι που κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο). Όπως και να έχει ήταν και είναι ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ που ευτυχώς δεν το πληρώσαμε ακριβά. Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα, εγώ κρατώ μια επιφύλαξη για τον Ιντέγε του 2ου παιχνιδιού. Διότι ήταν υπό συνεχή επιτήρηση 1, 2 και κάποιες φορές 3 παικτών. Είχε ωστόσο τελικές παρά το πρέσινγκ που όλες τους πήγαιναν μέσα. Τον δικαιολογώ όμως γιατί ελλείψει 10ου -και 8αριού σε αυτό το παιχνίδι- ο Άρης παίζει ανορθόδοξα. Κι αν μας βγαίνει είναι από το φιλότιμο κάποιων ή από καθαρή τύχη. Ο Ματίγια από εκπληκτικός στο πρώτο παιχνίδι, μέτριος προς το λίγος στο δεύτερο. Σωστά τα λες για τον Κόρχουτ και τον Σούγκρεν που εχθές έπαιζαν σαν "ταγάρια". Πολύ δύναμη, ελάχιστο μυαλό και καθόλου (σχεδόν) αλληλοκαλύψεις με τους εξτρέμ. Ο Ρόουζ μου άρεσε εχθές -για πρώτη φορά θα έλεγα- και νομίζω πως αρχίζει να δένει με τον Βέλεθ που μοιάζει αναντικατάστατος. Για τον Μπάσα -τα είπα και χθες θα το πω και σήμερα- δεν έχω πολλά να πω πέρα από ένα μπράβο με πολύ σεβασμό. Γιατί με τον Ματίγια σε όχι καλή μέρα και σε ένα 4-2-3-1 με 3-5-2 καλείσαι να κερδίσεις το κέντρο σχεδόν μόνος έναντι 5 αντιπάλων και μάλιστα με ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ από νωρίς!!! Όχι πως τους εξουδετερώσαμε εντελώς, αλλά σταθήκαμε αξιοπρεπώς οπότε μπράβο στον παίκτη και ρισπέκτ. Και κλείνω με τον Παντελίδη. Αφού το είπα έμμεσα να το πω και άμεσα. Παίζει με τα νεύρα μας. Ο πολύ καλός μεσοεπιθετικά Άρης στα δύο επίσημα ματς έχει τα χάλια του. Οι γραμμές μας είναι ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ, αλληλοκαλύψεις δεν υπάρχουν ο Ντιγκινί που είναι άριστος σαν ελεύθερος επιθετικός παίρνει ρόλο που δεν του κάνει, τον φορ τον τροφοδοτούν ελάχιστα και οι εξτρέμ παίζουν σαν μονάδες λες και δεν αποτελούν μέρος της ομάδας. Εν ολίγοις, λίγο η τύχη να μας γυρνούσε την πλάτη η ΑΕΛ θα προκρινόταν πανηγυρικά κι εμείς δεν θα γελούσαμε καθόλου πλέον, αλλά θα ψάχναμε καινούργιο προπονητή. Ο αντίπαλος προπονητής τον "έπαιξε" όπως ήθελε και λίγο έλειψε να του βγει. Το ότι "προκριθήκαμε δίκαια" που λένε οι φυλλάδες, το καταλαβαίνουν πολύ καλά αυτοί που ξέρουν μπαλίτσα.
    2 points
  6. Ευτυχώς που δεν έδωσε το πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο στην ΑΕΛ.
    2 points
  7. First things first. Lets eliminate Ajax! But I think we will end up in EL. Give me the winner of Slovan - Dundalk.
    1 point
  8. Still need another stopper/CB type since our best defender gets injured every other day. Geraldes looks good so far.
    1 point
  9. Drawing Slavia would be big (as a win would only help the Greek coefficient) but I think if we can somehow beat Ajax, we deserve the easier next draw...give me Maribor/Rosenborg!
    1 point
  10. Είναι βέβαιο ότι οι Νορβηγοί, όντας πιο έτοιμοι και παίζοντας εντός, θα προσπαθήσουν να πάνε το ματς στη δύναμη και τη φυσική κατάσταση. Εμείς πρέπει να κυκλοφορήσουμε την μπάλα (πιθανολογώ ότι σε αυτό είμαστε καλύτεροι) και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε. Πολλά πράγματα δεν μπορούμε να πούμε σε αυτή τη φάση, ο αντίπαλος είναι εντελώς άγνωστο πως παίζει, τι αδυναμίες έχει, κλπ
    1 point
  11. Άρης: Τα τρία ευρωπαϊκά ρεκόρ Τρία σημαντικά επιτεύγματα για τον Άρη με το διπλό στην Κύπρο επί της ΑΕΛ Λεμεσού που του έδωσε το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο Άρης με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντιγκινί πέρασε από την Κύπρο με 0-1 επί της ΑΕΛ Λεμεσού και πανηγύρισε την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, όπου θα βρει στον δρόμο του τη Μόλντε. Οι «κίτρινοι» με τη νίκη τους αυτή, πέρα από την πρόκριση, σημείωσαν και τρία ευρωπαϊκά ρεκόρ. Αρχικά έγιναν η πρώτη ομάδα που έφυγε με τη νίκη από το ΑΕΚ Arena σε ευρωπαϊκό ματς, κάτι που δεν είχαν μπορέσει να πετύχουν οι 12 προηγούμενες ομάδες που είχαν φιλοξενηθεί στο συγκεκριμένο γήπεδο. Επίσης, με το 0-1 ο Άρης κράτησε ανέπαφη την εστία του για πρώτη φορά σε εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι μετά από 40 χρόνια. Η τελευταία φορά που το είχε πετύχει ήταν τον Νοέμβριο του 1979, όταν και είχε σημειώσει τη μεγάλη νίκη με 3-0 μέσα στην Ιταλία επί της Περούτζια για το Κύπελλο UEFA. Αυτό ο Άρης το έχει πετύχει άλλη μια φορά στο 0-6 επί της Χιμπέρνιανς στη Μάλτα για το Κύπελλο Εκθέσεων. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αρης κρατάει μετά από 51 χρόνια ανέπαφη την εστία του σε διπλό ευρωπαϊκό ματς. Σε εκείνες τις διπλές αναμετρήσεις με τη Χιμπέρνιανς οι «κίτρινοι» είχαν πανηγυρίσει δύο νίκες με 1-0 και 6-0.
    1 point
  12. Για τον Παντελίδη συμφωνώ 100%, τα γράφω από πέρσι, τα έγραφα ακόμη και όταν η ομάδα έπαιρνε τις νίκες. Για τους παίκτες, έτσι φαίνεται - όπως τα γράφεις, αλλά είναι άδικο να τους κρίνουμε μέσα στο κατακαλόκαιρο, χωρίς πλήρη προετοιμασία, κι ενώ ενσωματώνονται ακόμη στην ομάδα. Θεωρώ ότι σε 2 μήνες περίπου θα μπορούμε να πούμε κάποια πράγματα με βεβαιότητα. Για την ώρα, αν μένει ακόμη ανοικτό το θέμα με τον Mateo, πρέπει να κάνουν τα αδύνατα-δυνατά να τον πάρουμε. Με αυτόν και με τον Bruno Gama ξανά στην ομάδα, θα είμαστε πάρα πολύ καλύτεροι από πέρσι.
    1 point
  13. I am a firm believer that to root for the Greek team you’ve gotta be a bit of an optimist. I don’t see a lot of that in this forum. We gotta speak it to reality lol. Let’s give the man a shot. It is what it is after all.
    1 point
  14. Might as well be Hungarian side Honved. Romanian supporters threw flares and one of this hit the ref after 120 of playing. After a long debate with officials and observers the fourth official replaced the ref and restarted the game with the necessary penalties. Or they have to play without fans. Some punishment one way or the other will be given by UEFA for sure.
    1 point
  15. Yet skibbe got us to a play off for a WC place ultimately losing to the eventual runner up. With Belgium in our group that we almost inflicted their first home loss in years were it not for a send-off. In hindsight they should have stuck with him as they are paying him out anyway along with Anastasiadis and have now hired a lesser couch! EPO is run by monkeys!
    1 point
  16. Μακάρι να γίνει ακριβώς το ίδιο μαρκάρισμα μεσ'την περιοχή σε ενα απο τα ματς μεταξύ μας. Να δω τότε τι θε λες.
    0 points
×
×
  • Create New...