Jump to content
Phantis Forums

PAOK - Aris, 7 Mar. 21, 19:30 EET


ukworm

Recommended Posts

----- Cuesta ---------

Sund  Rose Deli Ganea 

Sasa Kace 

Mancini Bert     Silva

      Manos

 

Πάγκος: Γκάμα, Τζέγγο, Ιωάννου, Μήτρογλας, Σάκιτς, Μπουφέ, Μπένι, Μπρούνo, Mπαγκα.

 

 

 

Edited by ukworm
Link to comment
Share on other sites

Το ματς της χρονιάς για τους δίπλα. Όλη τη βδομάδα διαβάζουμε για απειλές, αφορισμούς και λοιπά γελοία ευτράπελα αν τυχόν τους νικήσει η "ομάδα της γειτονιάς". Έχουν τρομερό άγχος για το ματς και θα γίνουν μύλος αν χάσουν.

Υπό κανονικές συνθήκες θα έλεγα ότι το ματς είναι Χ, ίσως μικρό προβάδισμα εμείς, διότι είμαστε πιο ομάδα. Αλλά θα παίξει μεγάλο ρόλο θεωρώ η σωματική και πνευματική κόπωση των δικών μας από το ματς κυπέλλου. 

Μεσοεπιθετικά αυτοί είναι καλοί, έχουν κάποιες πολύ καλές μονάδες. Μεσοαμυντικά είναι πολύ ευάλωτοι, αν σκοράρουμε πρώτοι το παιχνίδι θα έρθει στα μέτρα μας.

Link to comment
Share on other sites

Μπράβο UKworm για το τόπικ και μπράβο για τον Κουέστα. Για μένα η χρησιμοποίηση του θα είναι η καλύτερη απάντηση για όσα έγιναν με τον Θρήνο. Αν είσαι μεγάλη ομάδα αφήνεις άμεσα το παρελθόν και κοιτάς μπροστά. Τέλος. (Βέβαια, πολλοί θα κατακρίνουν τον Μάντζιο αν τον βάλει, αλλά αυτή είναι η αλήθεια).

Πολύ σωστά προτείνεις Δεληζήση αντί Μπεναλουάν και γενικά την διάταξη όλης της ομάδας! Συμπεριλαμβανομένου του Γκάμα. Τα ρεπορτάζ δείχνουν Μπουσέ, Μπεναλουάν κλπ αλλά η απλή λογική λέει πως ένας παίκτης που δεν έχει εμπειρία από τούτο το "el classico" ντέρμπι της πόλης είναι καλύτερα να μείνει έξω. Συν τοις άλλοις ο κοντός Μπουσέ πάει πακέτο με έναν Δεληζήση είναι καλύτερος ψηλά από τον Μπεναλουάν. Σωστός και με τον Γκάνεα, αν και τολμηρό το σενάριο, αφού ο ανεβασμένος τελευταία Ζίφκοβιτς από εκεί θέλει ένα Σάκιτς ή Σούντγκρεν να τον περιορίσουν. Η δική μου αίσθηση είναι πως ίσως χρησιμοποιηθούν και οι δύο, με τον ρουμάνο σαν αλλαγή. (Μια σκέψη που πέρασε από το μυαλό μου να μπει ο Γκάνεα στη θέση του Μαντσίνι με τον Σάκιτς να περνά μπροστά από τα στόπερ με τους δύο μέσους να κερδίζουν μέτρα ανεβάζοντας την ομάδα στο γήπεδο με 3 μέσους για τα τελευταία λεπτά. Καθώς θεωρώ πως το αρχικό 4-2-3-1 θα αλλάξει για να δώσει ανάσες στους 2 μέσους).

Ότι και να πω όμως εγώ η λογική του ντέρμπι είναι περιορισμένη. Δεν σηκώνει καινοτομίες και μεγάλες αλλαγές. Κι αυτό επιστρέφει τον Γκάμα στο αρχικό σχήμα κι ας ξέρουμε από τώρα πως θα φυλάγεται με διπλά μαρκαρίσματα. Ωστόσο ο Γκάμα είναι πάντα ο παίκτης που και σε όλο το ματς μπορεί να είναι εξαφανισμένος από τα μαρκαρίσματα επάνω του, του αρκεί όμως μια μόνο στιγμή να φέρει τα πάνω κάτω. Άλλος λόγος, τα στημένα. Ελλείψει Ματίγια ποιος θα τα εκτελεί; Βάλε τη δημιουργικότητα του, βάλε την ευφυϊα του και θα δεις πως δεν γίνεται στη παρούσα φάση να τον αφήσεις έξω.

Μόνο ερωτηματικό μου στη πιο πάνω 11άδα είναι "γιατί ο Κάτσε;" Είναι πρώην παίκτης του συμπολίτη κι αυτό άλλοτε είναι καλό, κι άλλοτε όχι, ανάλογα το σκεπτικό που θα καθορίσει την απόφαση που θα πάρει ο Μάντζιος. Ειλικρινά δεν ξέρω να το αξιολογήσω. Νομίζω πως ο κόουτς θα πάει με τον Τζέγκο. Κι ας είναι πτώματα από την κούραση τα παιδιά. Γι' αυτό άλλωστε ανέφερα πιο πριν και την μετακίνηση του Σάκιτς μπροστά από τα στόπερ. Επειδή δεν ξέρω το συνολικό σκεπτικό του προπονητή για την προσέγγιση που θα έχει γι' αυτό τον αγώνα. Κι αφού εμπιστεύουμαι απόλυτα την κρίση του δεν θα καταπιαστώ με τη διάταξη.

Θα πω μόνο για το πώς βλέπω εγώ να το προσεγγίζει ο αντίπαλος. (Γιατί τα ματς καθορίζονται από τον τρόπο που τα προσεγγίζει κανείς και μετά αγωνιστικά. Αφού τούτο ακολουθεί το πρώτο). Ο συμπολίτης βλέπει ένα "ματς που θα πρέπει πάσει θυσία να κερδιθεί για την ομάδα". Τούτο το ΠΡΕΠΕΙ λοιπόν είναι μια αγχόνη στο λαιμό των παικτών αν δεν συνειδητοποιήσουν σε βάθος το ΓΙΑΤΙ και το ΠΩΣ αυτό θα επιτευχθεί. Προσθέστε σε αυτά και το τελεσίγραφο της Θύρας 4 που θέλει κύπελο και 2η θέση κι αμέσως θα αντιληφθείτε το πρόβλημα. Πώς θα έρθουν σώα στο σπίτι τα δύο καρπούζια που φορτώθηκαν στη ίδια μασχάλη του αφεντικού.

Τούτο είναι ένα πρόβλημα με πολλούς αγνώστους σε ένα Γκαρσία που αντί να λύνει εξισώσεις, προσθέτει αγνώστους στον ποδοσφαιρικό γρίφο του συμπολίτη. Οπότε το πρόβλημα θα μετακυλήσει στους παίκτες. Οι οποίοι θα κληθούν να βρουν αυτοί τρόπο να νικήσουν τον Άρη, για να μείνει αυτός -και η Λάουρα- στον ΠΑΟΚ.

Να προσθέσουμε σε αυτά και τον παράγοντα του ξένου διαιτητή που θα σφυρίξει τον αγώνα και η μία και μοναδική λύση που είχε ο Γκαρσία για όλα τα ντέρμπι πάει περίπατο. Καθώς δεν τον παίρνει να πάει το παιχνίδι στη δύναμη. Γιατί σε ένα "καρτάκια" διαιτητή οι κίτρινες κάρτες εύκολα αλλάζουν χρώμα. Κι αυτό κόβει το βήχα.

Εν ολίγοις ο ΠΑΟΚ πάει σε ένα ντέρμπι με δεμένα χέρια, δίχως τον κόσμο του, δίχως πολλές ελπίδες για κάτι καλό.

Αλλά:

Ο Άρης είναι ικανός για όλα. Μπορεί να αναστήσει και τον πεθαμένο. Και κατ' εμέ είναι πιθανόν και να το κάνει. (Το έργο το έχουμε δει πολλές φορές. Και μυαλό δεν βάζουμε. Ο Μάντζιος έχει πολλά καλά, αλλά η αγωνιστική του νοοτροπία είναι πολύ συντηρητική, βρε αδερφάκι μου. Αντί ενός θριάμβου, για τον συγκεκριμένο αγώνα, -για τους λόγους που είπαμε- αν πάρουμε το Χ θα είμαστε ευχαριστημένοι. Αν είχαμε τον Ένινγκ σε αυτόν τον αγώνα εγώ δεν θα περίμενα τίποτε λιγότερο από ένα θρίαμβο με 0-3. . Με τον Μάντζιο αν πάρουμε το Χ θα είμαι ευχαριστημένος. Ειλικρινά.)

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Αυτό το τελευταίο δεν το κατάλαβα, Ανδρέα. Ο Γερμανός ένα μεγάλο διπλό (με Π(Α)ΟΚ) δεν έκανε ένα ολόκληρο χρόνο και βάζοντας και τα play off μέσα. Ο Μάντζιος πήρε άνετα τρίποντα στο ΟΑΚΑ με ΑΕΚ και ΠΑΟ, ενώ έφερε και Χ στο Καραϊσκάκη. Κατά τη γνώμη μου, είναι πολύ πιο ικανός από τον Ένινγκ στην προσέγγιση αυτών των παιχνιδιών.

Link to comment
Share on other sites

Για την επιθετική του νοοτροπία μιλώ και καθόλου για τις επιλογές του. Ο Μάντζιος στην αμυντική του λειτουργία αριστεύει, αλλά νομίζω πως είναι λίγο υπερβολικός με την οπισθοχώρηση της ομάδας να φυλάξει το σκορ. (Όχι κακό, απλά υπερβολικό. Γιατί πράγματι οι αμυντικοί μέσοι θέλουν βοήθειες αφού δεν μπορούν εσαεί να βαστάζουν τον αντίπαλο μακριά από τη περιοχή). Οπότε το ιδανικό για μένα ίσως και να ήταν κάτι το ενδιάμεσο. Μια επιθετική άμυνα που θα σταματά ψηλότερα τον αντίπαλο. Γιατί οι σέντρες στα ψηλά κορμιά μερικών φορ φτάνουν εύκολα στην περιοχή μας. Πρόσφατο παράδειγμα -υποδειγματικής λειτουργίας- ήταν αυτό με τον Ολυμπιακό. Περιορίστηκαν σε γεμίσματα που δεν έφτασαν στον Χασάν ή τον Ελ Αραμπί. Παρόλα αυτά εγώ θαύμασα την ποιότητα των επιθετικών του στη ΜΙΑ και μόνη φάση που μας απείλησαν. Ο Μασούρας βρήκε τον Κάιπερς με 25μετρη μπαλιά μόνο του στην περιοχή απέναντι σε 4 δικούς μας!!!

Αυτός είναι και ο λόγος που μού ΄ρθε στο μυαλό η προώθηση του Σάκιτς μπροστά από τα στόπερ, μπας και η αμυντική μας λειτουργία κερδίσει μέτρα στο γήπεδο.

Φυσικά ο Πάοκ δεν είναι Ολυμπιακός και γενικά οι αντίπαλοι μας στο επίπεδο των μονάδων του, οπότε η γραμμή ανασταλής θα πρέπει επαναπροσδιορίζεται κάθε φορά. Και ο Μάντζιος έχει άμεση γνώμη γι' αυτό. Οπότε η δική μου δεν μετρά. Μια σκέψη είναι και τίποτε παραπάνω. Γιατί οι παράμετροι κάθε παιχνιδιού αλλάζουν και ελλείψει παικτών-κλειδιά για την ομάδα, ο κόουτς είναι αναγκασμένος να παρατάσσει κάθε φορά την 11άδα που φρονεί πως θα του αποδόσει τα μέγιστα.

Link to comment
Share on other sites

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Καγκάβα, Α. Ζίβκοβιτς, Ουάρντα, Καγκάβα, Κρμέντσικ.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Μπουσέ, Σάκιτς, Ροζ, Δεληζήσης, Σούντκγρεν, Σάσα, Τζέγκο, Μπρούνο, Μπερτόγλιο, Γκάμα, Μαντσίνι.

Link to comment
Share on other sites

0-1 ημίχρονο με τον Μπερτόγλιο. Θα σταθώ όμως στη λειτουργία της ομάδας και θα δώσω τα εύσημα στον Μάντζιο. Ο αντίπαλος σχεδόν εξαφανίστηκε στο κέντρο και τούτο γιατί ο Σάκιτς παίζει συχνά στον άξονα σαν 3ος χαφ. (Και μάλιστα πολύ καλό 6αρο-8άρι.) Επικίνδυνος ο Άρης, άσφαιρος ο Πάοκ. Τη διαφορά στο παιχνίδι νομίζω πως το κάνει η ενέργεια που βγάζουν οι παίκτες μας. Λίγο παραπάνω προσοχή θέλει μπροστά και καθαρό μυαλό πίσω. Κι όλα παίρνουν το δρόμο τους. Ωστόσο ας μην μας ξεγελά η μέχρι τώρα εικόνα του αντιπάλου. Αυτό αλλάζει γρήγορα και θέλει προσοχή.

Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, almand said:

...Εν ολίγοις ο ΠΑΟΚ πάει σε ένα ντέρμπι με δεμένα χέρια, δίχως τον κόσμο του, δίχως πολλές ελπίδες για κάτι καλό. Αλλά:

Ο Άρης είναι ικανός για όλα. Μπορεί να αναστήσει και τον πεθαμένο. Και κατ' εμέ είναι πιθανόν και να το κάνει. (Το έργο το έχουμε δει πολλές φορές. Και μυαλό δεν βάζουμε. Ο Μάντζιος έχει πολλά καλά, αλλά η αγωνιστική του νοοτροπία είναι πολύ συντηρητική, βρε αδερφάκι μου. Αντί ενός θριάμβου, για τον συγκεκριμένο αγώνα, -για τους λόγους που είπαμε- αν πάρουμε το Χ θα είμαστε ευχαριστημένοι. Αν είχαμε τον Ένινγκ σε αυτόν τον αγώνα εγώ δεν θα περίμενα τίποτε λιγότερο από ένα θρίαμβο με 0-3. . Με τον Μάντζιο αν πάρουμε το Χ θα είμαι ευχαριστημένος. Ειλικρινά.)

 

Ουδέν σχόλιο μετά τον αγώνα. Ότι είπαμε πριν.

Edited by almand
Πρόσθεση
Link to comment
Share on other sites

Στη συνολική εικόνα του ματς, αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι, δικαιότατα η 2η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Στο τέλος πληρώσαμε την κόπωση από το προχθεσινό προημιτελικό κυπέλλου. Έλειψαν οι Mateo, Matilla, αν τους είχαμε θα κρατούσαμε περισσότερο μπάλα στο τέλος. Ο Μάντζιος αναγκάστηκε να βάλει αμυντικούς στο τέλος, διότι απλά δεν είχε άλλους διαθέσιμους μεσοεπιθετικούς στον πάγκο. 

Link to comment
Share on other sites

Αντί για 0-3 και ποιος ξέρει τι άλλο μετά, 2-2.

 

Αδιόρθωτοι. Πέρσι πάλι τα ίδια.

 

ΥΓ1 Εντάξει το πέναλτι είναι μουφα φυσικά, αλλά δεν έχει σημασία. Ματς που ήταν σβηστό, καταφέρνεις και το δίνεις δώρο.

 

ΥΓ2 Ο διαιτητής ύποπτος. Και η απόλυτη σιγουριά στο 1ο, και το ότι δεν είδε καν βάρ στο 2ο, πολύ περίεργα.....

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, Emperor said:

Το ματς της χρονιάς για τους δίπλα.

Ναι, ναι, τι κύπελλο τώρα; Αυτό ήταν το ματς της χρονιάς! Πραγματικά τα πιστεύεις αυτά που γράφεις; ΟΛΟΙ ξέρουν πως ο οργανισμός του ΟΑΡΗ ζεί για τα δυο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Μην προσπαθήσεις να το γυρίσεις πως και καλά είναι το αντίθετο. Κοίτα να χαίρεσαι τα θετικά αποτελέσματα όσο είναι ο ΠΑΟΚ σε αυτή τη τραγική κατάσταση. Εnjoy it while it lasts!

Όσο για τον αγώνα, αξίζατε τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ δεν βλέπεται. Το έχουμε πει πολλές φορές οτι ο ΟΑΡΗΣ έχει πιο ολοκληρωμένη ομάδα φέτος. Οι μεταγραφικές κινήσεις του Βαγγέλα βγήκανε.

Link to comment
Share on other sites

Πέναλτι ή επιθετικό φάουλ στον Δεληζήση;

158161360_2771175606531777_1320186304459

Ο καθένας βλέπει ότι γουστάρει να δει. Το ότι ο Ισλανδός κρατά τον Δεληζήση κάτω το κάναμε γαργάρα. Είδαμε πέναλτι ΔΙΧΩΣ ΒΑΡ κι ο παίκτης θα δηλώσει κι αυτός πως είναι ποδοσφαιρική "ευφυία" και mind changer.

 

Edited by almand
Πρόσθεση
  • Like it 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Ασφαλώς ήταν το ματς της χρονιάς για εσάς Αθενς, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα. Αν χάνατε, το ξύλο που θα έτρωγαν παίκτες και η μαϊμού ο Παμπλίτο θα διαρκούσε μέρες. Και αυτό θα είχε συμπαρασύρει όλο το κλαμπ προς τα κάτω. Δες τις ανακοινώσεις των συνδέσμων σας για να το εμπεδώσεις.

 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Emperor said:

Ασφαλώς ήταν το ματς της χρονιάς για εσάς Αθενς, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα. Αν χάνατε, το ξύλο που θα έτρωγαν παίκτες και η μαϊμού ο Παμπλίτο θα διαρκούσε μέρες. Και αυτό θα είχε συμπαρασύρει όλο το κλαμπ προς τα κάτω. Δες τις ανακοινώσεις των συνδέσμων σας για να το εμπεδώσεις.

 

Αυτό που λες ήδη έγινε. Τα άκουσαν οι παίκτες μας απο τους οπαδούς μετά το σημερινό παιχνίδι. Η ομάδα ήδη είναι "προς τα κάτω". Τώρα; Εδω και μήνες. Γι'αυτο σου λέω να χαίρεσαι τις ισοπαλίες όσο μπορείς.

Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Athens4 said:

Αυτό που λες ήδη έγινε. Τα άκουσαν οι παίκτες μας απο τους οπαδούς μετά το σημερινό παιχνίδι. Η ομάδα ήδη είναι "προς τα κάτω". Τώρα; Εδω και μήνες. Γι'αυτο σου λέω να χαίρεσαι τις ισοπαλίες όσο μπορείς.

Πραγματικά ώρες-ώρες αναρωτιέμαι αν και ο ίδιος πιστεύεις αυτά που λες ή που παπαγαλίζεις εδώ. Ποια ισοπαλία να χαρώ; Αυτήν που από 0-2 (που άνετα μπορούσε να γίνει 0-3) έγινε 2-2 στις καθυστερήσεις και με μούφα-πέναλτι; Την περσινή που ισοφάρισες 2-2 στο 98'; Τις προπέρσινες σε κύπελλο και πρωτάθλημα που οι ίδιοι λέγατε ότι ήσασταν χειρότεροι και αξίζατε να χάσετε; Ο μόνος που χαίρεται είσαι εσύ, για την ακρίβεια ανακουφίστηκες, διότι πήρες πάλι Χ που δεν άξιζες, διαφορετικά θα ήσουν ήδη στο -4, και τα "όργανα" θα έπαιζαν σήμερα σκληρό ροκ.

Link to comment
Share on other sites

Το δις εξαμαρτείν ούκ ανδρός σοφού. Επειδή όμως φοβάμαι πως αυτό θα γίνει και τρις και τετράκις στην ομάδα μας θα πρέπει ίσως να ψάξουμε τα γεγονότα βαθύτερα. Εγώ τείνω να πιστεύω πως επίτηδες ίσως ο Άρης ...έδωσε το φιλί της ζωής στον Πάοκ. Ώστε να παραμείνει ο Γκαρσία προπονητής μέχρι να οδηγήσει την ομάδα στα τάρταρα της απόδοσης της (σε σχέση πάντα με το πανάκριβο μπάτζετ της ομάδας τους).

Να εξηγούμαστε όμως. Η οπισθοχώρηση του Άρη μετά το 70’ σε κάποια ματς είναι πέρα για πέρα αδικαιολόγητη. Δεν υπάρχει καμιά απολύτως εξήγηση. Ειδικά με τον τρόπο που το κάνει. Δεν μπορεί επί 87’ να βγάζεις στο γήπεδο μια απίστευτη ομάδα και σε ελάχιστα λεπτά η εικόνα της αυτή να θρυμματίζεται έτσι! Από λάθη που δεν τα κάνουν μήτε παιδιά. Όχι επαγγελματίες.

Κάτι συμβαίνει. Κι αυτό καλούμαστε να δούμε κατάματα.

Πριν το παιχνίδι το επισήμανα μπας και το αποφύγουμε. Όχι στην οπισθοχώρηση της ομάδας. Κι είδαμε το εξής παράξενο. Την ομάδα να το κάνει κατά γράμμα μεν, αλλά σε λάθος χρόνο. Τα δύο αμυντικά μας χαφ βοηθήθηκαν πολύ τόσο από την άμυνα με τον Σάκιτς, όσο και τον Μαντσίνι από την επίθεση. Μάλιστα ο Σάκιτς έπαιξε σαν 3ος αμυντικός μέσος περί τα 30’ στο 1ο ημίχρονο.

Ακριβώς ότι είχαμε πει. «Ο Άρης να πάει σε επιθετική άμυνα ώστε να ανέβουν οι γραμμές του για να μη κινδυνέψει πίσω».

Με αυτό το σχήμα η ομάδα αρίστευσε. Πλην όμως αυτό ζητήσαμε να γίνει στο τέλος του αγώνα. Κι όχι στην αρχή του.

Κι όπως μαντέψαμε έβαλε τον Γκάνεα πίσω, ελευθερώθηκε εντελώς ο Σάκιτς για τη θέση μπροστά από τα στόπερ, αλλά ήταν αργά.

Ο Μάνζτιος έδωσε το φιλί της ζωής στον Γκαρσία για να βάλει μια καλή υποθήκη για όσα θα έρθουν στα πλέι οφ. (Όπου τον πρώτο λόγο πλέον στην διαμόρφωση της βαθμολογίας θα τον έχει η ομαδικότητα των ομάδων κι όχι οι μονάδες τους. -Θεωρώντας δεδομένο πως η σφυρίχτρα δεν θα γύρει πάνω από 70-80% υπέρ της παράγκας. Εφόσον λέγεται πως θα σφυρίξουν ξένοι. Αν και είδαμε και τον απαράδεκτο πολωνό εχθές με πόση χαρά έδινε πέναλτι για φάσεις που έγιναν μπροστά στα μάτια του. Κι αυτό κάνει πιο ύποπτο τον ορισμό του.-)

Ο χθεσινός Πάοκ από θαύμα γλίτωσε όχι τα 3 αλλά 4 και παραπάνω γκολ. Γιατί είχε ξεχυθεί μπροστά και πίσω του είχε αφήσει 2 μπακ!!! Ολογράφως: 2 μπακ!!! Κουτσάρισμα για γέλια. Ούτε στην Δ' Κατηγορία. Με έναν γρήγορο Σίλβα μπροστά και δυο ακόμη μπαλιές το σκορ ανηφόριζε σε πρωτοφανή θρίαμβο.

Κι εκεί κάποιος γύρισε τον Σίλβα πίσω και μάλιστα αριστερά του Άρη!!! (Ενώ μπήκε σαν δεξί εξτρέμ) Κόντεψε με την απειρία του να δώσει πέναλτι σε βάρος μας -ουσιωδώς το έδωσε κι ευτυχώς για μας υπήρχε η εικόνα και εξέθεσε τη χαρά του διαιτητή να βλέπει ότι θέλει ή ότι του είπαν να βλέπει -γιατί κι αυτό παίζει και μάλιστα δυνατά-.

Εν ολίγοις: για 85’ ένας Μάντζιος και μια ομάδα για φίλημα και στα υπόλοιπα 5’ για καρπαζιές.

Τώρα, ο Μάντζιος; Οι παίκτες; Δεν μπορώ να πω. Επειδή όμως οι παίκτες έχουν δείξει πως πειθαρχούν στον προπονητή τους, εγώ θα τους δώσω ελαφρυντικά. Ο Μάντζιος σφύριξε οπισθοχώρηση κι οι παίκτες υπάκουσαν. Πιθανόν βέβαια οι εντολές αυτές να μην ήταν ξεκάθαρες. Αλλά κι αυτό τον προπονητή βαραίνει.

Τα είχαμε πει πως ο Κάτσε δεν κάνει γι' αυτό αυτό το παιχνίδι. Αλλά ο Μάντζιος πήγε αναγκαστικά με αυτούς που είχε. Διαφωνώ. Είχε τον Σάκιτς για ένα τέτοιο ρόλο που αρίστευσε στο 1ο μέρος, δεν το έκανε και κοντάψαμε να χάσουμε το παιχνίδι. Είναι λοιπόν λάθος του.

Αφήνω για το τέλος κάτι πολύ ενδιαφέρον για μένα. Τον Σάσα, που έδειξε πως είναι για μας ο παίκτης βαρόμετρο της ομάδας. Είναι ο ηγέτης της μεσαίας γραμμής μας. (Χθες άκουσα πως έπαιξε και πάλι με ενέσεις από τις συνεχείς καταπονήσεις). Χθες η ομάδα κατέρρευσε ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ! Εγώ θα πως Μπράβο στο παληκάρι. Γιατί δεν είναι μόνο ηγέτης, αλλά και μεγάλη προσωπικότητα. Οι δηλώσεις του και μόνο τον κάνουν ξεχωριστό. Γιατί το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο ένστικτο. Είναι κυρίως μυαλό. Ιδίως το μοντέρνο.

Κι αν ευλόγησα υπέρμετρα τα γένια μου, να το διορθώσω. Έπεσα ΠΟΛΥ έξω με τον Γκάμα. Περίμενα να τον δω κλεισμένο από δυο και τρεις παίκτες, αλλά εχθές ο πορτογάλλος ήταν το μυαλό της επίθεσης. Δικαιωματικά πάει στους διακριθέντες του αγώνα, αν όχι ο καλύτερος. Μαζί με τον Μαντσίνι και τον Μπερτόγλιο είναι οι στυλοβάτες της εικόνας που έκτισε τελευταία η ομάδα.

Link to comment
Share on other sites

19 hours ago, ukworm said:

ΥΓ2 Ο διαιτητής ύποπτος. Και η απόλυτη σιγουριά στο 1ο, και το ότι δεν είδε καν βάρ στο 2ο, πολύ περίεργα.....

Όταν έγινε ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο στο μάτς του πρώτου γύρου όλα ήταν κανονικά και ωραία όμως. 

Link to comment
Share on other sites

  • Lazarus changed the title to PAOK - Aris, 7 Mar. 21, 19:30 EET

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...