Jump to content
Phantis Forums

Aris - OFI (Sun., 14 Mar. 2021 - 19:00 EET)


Emperor

Recommended Posts

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας και ευκαιρία για διεύρυνση της διαφοράς με τους υπολοίπους πριν το ξεκίνημα των playoff. O ΟΦΗ είναι σε πτώση, έχει πολλές συνεχόμενες ήττες, αλλά το ματς είναι πονηρό. Καταρχάς έχουν και αυτοί βαθμολογικό κίνητρο, διότι πλέον κινδυνεύουν. Δεύτερον, εμείς έχουμε αρκετούς παίκτες στο όριο των καρτών, με κάρτα σε αυτό το ματς τους χάνουμε για κάποιο παιχνίδι στα playoff, διαφορετικά οι κάρτες μηδενίζουν για όποιον δεν συμπληρώσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Τέλος, έχοντας κατά νου το στραβοπάτημα στο εντός με Παναιτωλικό, θα πρέπει να αναμένουμε κάποιον διαιτητή-καμικάζι που δεν θα διστάσει να μας ακυρώσει και πάλι κανονικό γκολ, οι ωφελούμενοι από αυτό είναι πολλοί και ελέγχουν το παρασκήνιο. 

Link to comment
Share on other sites

  • Lazarus changed the title to Aris - OFI (Sun., 14 Mar. 2021 - 19:00 EET)

Γνωστή έγινε πριν από λίγο η ενδεκάδα του Άρη για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, που θα αρχίσει σε λίγη ώρα.,

Ο Άκης Μάντζιος, όπως αναμενόταν επέλεξε στο βασικό σχήμα τους Μήτρογλου και Γκάνεα, ενώ επιστρέφει στην 11άδα και ο Κουέστα.

Πιο συγκεκριμένα, σε σχηματισμό 4-2-3-1, κάτω από τα δοκάρια ο Κουέστα, Σούντγκρεν και Γκάνεα στα άκρα, Ροζ-Δεληζήσης δίδυμο στα στόπερ, στη μεσαία γραμμή οι Τζέγκο και Λούκας Σάσα, τριάδα μεσοεπιθετικών οι Μπρούνο Γκάμα, Μπερτόγλιο και Σίλβα και στην κορυφή της επίθεσης ο Μήτρογλου.

Link to comment
Share on other sites

1-0 ημίχρονο με τον Μήτρογλου από ασσίστ του Μπερτόλιο και (ανόητη) κάρτα για τον Σίλβα που χάνει τον 1ο αγώνα των πλέι οφ. Κακό τούτο κι εύχομαι να' ναι το τελευταίο για μας στο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ ανέβηκε μέτρα στο γήπεδο κι ενώ ήταν ευάλωτος πίσω δεν καταφέραμε να ασφαλίσουμε το παιχνίδι με ένα ακόμη γκολ.

Πάοκ και ΑΕΚ είναι πίσω στο σκορ με 1-0 αλλά τώρα στο 2ο θα παιχτούν όλα.

Link to comment
Share on other sites

Με τους αγώνες ταυτόχρονα ούτε εγώ χάρηκα το παιχνίδι. Μετά το 1-0 άλλαζα κανάλι να δω πώς πάνε οι άλλες ομάδες. (Διαισθανόμουν πως θα χάσουν αλλά όχι τόσο εύκολα). Έχασα κι εγώ δυστυχώς τον τραυματισμό του Μήτρογλου. "Σε μια διεκδίκηση κεφαλιάς, πατώντας ξανά στο έδαφος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Αμέσως έκατσε στον αγωνιστικό χώρο, αντιλαμβανόμενος πως υπάρχει πρόβλημα κι έτσι πολύ νωρίς αποχώρησε από το παιχνίδι", λένε τα σάιτ. Για μένα ίσως κι να είναι καλύτερα που προφυλάχτηκε μιας και μετρά ήδη ένα ακόμη γκολ σε 6' συμμετοχής. Κι αυτό τον κρατά ακόμη γκολτζή, παρότι είναι φανερά μακριά από τον παλιό καλό εαυτό του.

Ωστόσο το σκάνδαλο που μας έστησε η ΕΠΟ αρχίζει να παίρνει σάρκα κι οστά. Σε μια φάση για απευθείας κόκκινη σε παίκτη του ΟΦΗ ο Διαμαντόπουλος εμφανίστηκε με κίτρινη προς τον ...Μάνο για δήθεν θέατρο! Η φάση έγινε αντικείμενο ειρωνίας από όλους στο Μέγκα για το απίστευτο θράσος του διαιτητή που περίμενε τον Μάνο που σφάδαζε ακόμη στο χόρτο να σηκωθεί για να του τη δείξει. Όταν ο ρέφερι είδε πως δεν τον έπαιρνε άλλο να επιμένει έκανε πίσω, ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ,  η οποία όμως ως δια μαγείας εμφανίζεται πως έχει δοθεί από τα επίσημα σάιτ της ΕΠΟ. Η ξεφτίλα πλέον δεν έχει όριο. Κι αν τούτο συμβαίνει παρά την δημόσια κατακραυγή του κόσμου, τότε κάποιος επιτέλους θα πρέπει να δείξει απευθείας ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ σε αυτήν την ΕΠΟ της απόλυτης ξεφτίλας. Να εκλείψει άμεσα από το ποδόσφαιρο μας η χειρότερη παράγκα όλων των εποχών.

Μπέρδεμα ή σκάνδαλο με Μάνο!
Συντάκτης: sfinagr Share:    
manos_mateo.jpg
 

Απίστευτο και όμως… ελληνικό. Η Super League παρουσίασε ξαφνικά κίτρινη κάρτα του Δημήτρη Μάνο.

Συγκεκριμένα, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος στο report του χθεσινού αγώνα κατά τη διάρκεια της  σημερινής ημέρας πρόσθεσε την κίτρινη κάρτα του Δημήτρη Μάνου.

Εφόσον αυτό αποδειχθεί ότι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, ο Έλληνας επιθετικός πιάνει το όριο των τεσσάρων καρτών, πράγμα που θα τον κρατήσει εκτός στην πρεμιέρα των play off.

Σκάνδαλο της ΕΠΟ με τον Μάνο.

Ποιος έλεγε πως δεν υπάρχει πιο κάτω; 

Edited by almand
Link to comment
Share on other sites

Τι παλαβά πράγματα είναι αυτά; Γράφτηκε ή όχι η κάρτα στο φύλλο αγώνα; Στη φάση πάντως είναι ξεκάθαρο ότι γίνεται φάουλ στον Μάνο!

  • Confused 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...