Jump to content
Phantis Forums

Aris - Panaitolikos (Sunday, 14 February, 15:00 EET)


Emperor

Recommended Posts

Από τα 5 παιχνίδια που απομένουν έως το τέλος της σεζόν (πριν τα play off) το μεθαυριανό με τον Παναιτωλικό είναι στα χαρτιά το πιο βατό. Παρόλα αυτά δεν είναι τόσο εύκολο για να θεωρείται δεδομένη η νίκη. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι αυτοί θα παρκάρουν το λεωφορείο μπροστά στην εστία τους, ενώ επιθετικά δεν είναι και τόσο κακοί. Εμείς πάμε στο παιχνίδι με τη συσσωρευμένη κούραση των συνεχόμενων παιχνιδιών, ενώ θα έχουμε και 4 σημαντικές απουσίες (Jeggo, Ιωάννου τιμωρημένοι, Mateo, Matilla τραυματίες).

Πιθανή ενδεκάδα:

                           CUESTA

SUNDGREN   ROSE    ΔΕΛΗΖΗΣΗΣ    GANEA

                SASHA           SAKIC

MANCINI         BERTOGLIO              GAMA

                            ΜΑΝΟΣ

 

Link to comment
Share on other sites

Κουεστα

Σουντ    Ροζ Μπενυ   Γκανεα

Σάσα    Κάτσε

Γκάμα  Μπερτο  Σίλβα

Μανος

 

Πάγκος: Σάκιτς, Δελή, Μπάγκα, Σιαμπα, μπακουτς, μητρογλας, 

Edited by ukworm
Link to comment
Share on other sites

Ο Σάκιτς προχθές ήταν χάλια και γενικά είναι σε πολύ μέτρια φόρμα. Ο Κάτσε είχε τεράστια συμμετοχή και με Ολυμπιακό και με ΑΕΚ και γενικά είναι αδικημένος για μένα. Ήταν παντού βασικός όπου έπαιξε και τον εμπιστεύομαι.

Link to comment
Share on other sites

Quote

Τα κατάφερε ο Ματέο Γκαρσία: Νίκησε τον χρόνο και μπήκε αποστολή!

Παρότι στις αρχές της εβδομάδας η εξέταση έδειχνε ότι ο Αργεντίνος θα μείνει εκτός για 10-15 μέρες, η υγεία του Ματέο Γκαρσία βελτιώθηκε ραγδαία, προπονήθηκε και μπήκε στην αποστολή για Παναιτωλικό.

Όπως λέγανε κάποιοι προχθές - ούτε τα προσχήματα.

Προσοχή μόνο μην πάθει υποτροπή για τη ρεβάνς στο κύπελλο!

Link to comment
Share on other sites

Καλά κάνεις και το θυμίζειςμ Αθηναίε. Τον θέλουμε στο κύπελλο. Και πού είσαι; Στέλνε μας και υποδείξεις με ποιούς να παίξουμε και πώς... Ξέρετε εσείς. Το συνηθίζετε με τα χαρτάκια...  Αλλά πού είσαι; Λίγο πιο καθαρά και πιο μεγάλα τα γράμματα. Να καταλαβαίνει ο κάθε Κρέσπο τι να κάνει στο γήπεδο. Ευτυχώς που εσείς κρατάτε τα προσχήματα και δεν γίνατε ρόμπα σε όλη την Ελλάδα που σας βλέπει από την τηλεόραση... (Αλήθεια τι έλεγε το χαρτί; Έμαθε κανείς; Γιατί ο παίκτης απείθησε στο αφεντικό και μπήκε στο ψυγείο ή η ιδέα μου είναι;)

 

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Διαβασμένος ο Παναιτωλικός έχει κλείσει καλά τους χώρους για το παιχνίδι του Άρη και μέχρι τώρα καταφέρνει να κρατά το ματς στο μηδέν. Ακατάλληλος ο αγωνιστικός χώρος, αλλά ουδείς νοιάζεται για το αν μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο. Άμα πρόκειται για τον Άρη βάλτον να παίζει και σε χωράφια...

Η ομάδα δυσλειτουργεί με αυτή την σύνθεση και απορώ γιατί ο Μπερτόγλιο που είναι ο μόνος παραγωγικός παίκτης για τις επικίνδυνες φάσεις παίζει δίχως ουσιαστικό φορ και σπαταλά τις δυνάμεις του σε ένα στείρο από δημιουργικότητα παιχνίδι. Θα τον βγάλει στο 70' όταν θα μπει ο Μήτρογλου και ο Μπρούνο και θα' χουμε έτσι περί τους 5 παίκτες που έχουν χημεία στην ομάδα. (Μαντσίνι, Κάτσε, Μπρούνο, Γκάνεα και Μήτρογλου. Μην χάσουμε κιόλας με όλη αυτή την αφλογιστία)

Εύχομαι να με διαψεύσει ο Μάντζιος. Και για να κλείσω με κάτι πιο αισιόδοξο θα το κάνει. Γιατί οι ελλείψεις φωνάζουν από μακριά και στο δεύτερο θα τις μαζέψει. Οι γραμμές θα έρθουν κοντίτερα, ο Σίλβα θα αλλάξει τον εγκλωβισμένο Ματέο και ένα ρήγμα στην άμυνα θα το βγούμε.

Πρώτα ο Θεός.

Link to comment
Share on other sites

0-0 και γενικά μηδέν σε όλα πλην ίσως της καλής παρουσίας του Αγρινίου. Για να μη πω κάτι αρνητικό θα περιοριστώ σε τούτο. Κάποια πράγματα που κάνουν τον Άρη καλό σήμερα δεν υπήρξαν

Κάποιοι λένε πως η ομάδα ολοκληρώνει τον Γολγοθά των τελευταίων 41 ημερών με απανωτούς αγώνες από τους οποίους έχασε δυσανάλογα πολλούς βαθμούς σε σχέση με όλο το προηγούμενο 5μηνο. (Αν και αυτό δεν το καταλαβαίνω, αφού ξανά έχουμε ντέρπι κυπέλλου ενδιάμεσα και πάλι Ολυμπιακό την Κυριακή).

Όπως και να έχει το χάσεις 2 πονταλάκια και να κερδίσεις τα ποδάρια σου και να προχωρήσεις αλώβητος παραπέρα το λες κι επιτυχία. (Ας μη μιλήσω για τη σφυρίχτρα και πάλι, καταλάβαμε όλοι γιατί έβαλαν Αγρινιώτη να σφυρίξει την αναμέτρηση με το Αγρίνιο.)

Link to comment
Share on other sites

Δεν το είδα το παιχνίδι. Διαμαρτυρόμαστε για τους κακούς αγωνιστικούς χώρους και τις διαιτησίες, η ουσία είναι ότι στο β' γύρο χάσαμε 7 βαθμούς από μικρομεσαίους (Λαμία, ΠΑΣ, Παναιτωλικός).

Link to comment
Share on other sites

Δόθηκε κάρτα στον Γκάμα για θέατρο! Βέβαια ο ίδιος δεν διαμαρτυρήθηκε, επομένως την πήρε για θέατρο. Το μήνυμα προς τον παίκτη πιθανότατα ήταν να μην ξανακάνει την ίδια τρίπλα και να μπλέκει το πόδι του έτσι που να μοιάζει πως ο αμυντικός τον κλωτσά. ΒΑΡ δεν θυμάμαι αν είδαμε, γιατί ο αγρινιώτης διαιτητής ξέρει καλά πως αν το κοίταζε θα πήγαινε και στον Κλάτεμπεργκ κι αυτός θέλει να ξανασφυρίξει. Οικογένεια έχει...

Link to comment
Share on other sites

📸: Πού το είδε το οφσάιντ ο βοηθός; Ένα μέτρο πίσω είναι!!! Καταλαβαίνουμε όμως... Είναι από τη «μάχιμη» ΕΠΣ Καβάλας. Και ο Μανούχος στο VAR που είδε οφσάιντ; Το χέρι δεν είναι οφσάιντ, ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος!
👉 Κύριε Κλάτενμπεργκ ως πότε θα συνεχιστεί αυτό με τα «εργαλεία» που στέλνεις; Θα το τελειώσεις, επιτέλους, αυτό το «έργο»;  Φτάνει...
#ARISFC

Άρης κατά Κλάτενμπεργκ: "Ως πότε θα συνεχιστεί αυτό με τα εργαλεία που στέλνεις;"

Link to comment
Share on other sites

Mετά τους παίκτες, τους αγώνες και γενικά τα στησίματα, τελευταία άρχισαν να "πειράζουν" και τις γραμμές του ΒΑΡ. Στραβή η χθεσινή να δείχνει την παλάμη του επιθετικού οφσάιντ, λάθος με την ΑΕΚ που "ξεχνάει" να συμπεριλάβει τον αμυντικό στο βάθος. Η δουλίτσα τους έγινε. Τα "δικά μας παιδιά" έβγαλαν το ψωμάκι τους.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Δεν αξίζει να μιλάμε για μπάλα και κακή-καλή αποδοση με αυτά που γίνονται με τη διαιτησία, ρε παιδιά....

 

Τσακ πατ κίτρινη στο γρήγορο και "παίζετε". Δεν τολμά να πάει να δει τη φάση, και φυσικά ο άλλος στο καμαράκι κάνει την πάπια... 

 

Είναι ξεκάθαρο: Πρέπει να βγει το big4 Ευρώπη φέτος.

 

Απλά πράγματα.

Edited by ukworm
Link to comment
Share on other sites

Στο β'γύρο έχουμε σε όλα τα ματς, με εξαίρεση αυτά που παίζουν ξένοι διαιτητές, κόντρα διαιτησίες. Μιλάμε για σφαγές, για κανονικά γκολ που ακυρώνονται, για πέναλτι που δεν δίνονται, κοκ... Την ίδια στιγμή οι εξυγιαντές, ειδικά ο ΠΑΟ, σπρώχνονται ανερυθρίαστα... Ξεφτίλα και αηδία!!

Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, ukworm said:

Δεν αξίζει να μιλάμε για μπάλα και κακή-καλή αποδοση με αυτά που γίνονται με τη διαιτησία, ρε παιδιά....

 

Τσακ πατ κίτρινη στο γρήγορο και "παίζετε". Δεν τολμά να πάει να δει τη φάση, και φυσικά ο άλλος στο καμαράκι κάνει την πάπια... 

 

Είναι ξεκάθαρο: Πρέπει να βγει το big4 Ευρώπη φέτος.

 

Απλά πράγματα.

 Ε ναι, ρε φίλε, έτσι είναι και λίγα λες. Στις μέτριες του μέρες ο Άρης θα πρέπει να κερδίζει και τους διαιτητές. Από τότε που φάνηκε ότι η ομάδα δεν είναι πυροτέχνημα & δίκαια βρίσκεται στις πρώτες θέσεις, μας έχουν ξεσχίσει να στέλνουν καμικάζι με όπλα τη σφυρίχτρα και το VAR. Από την άλλη, οι άλλοι (και κυρίως η μπάογκ και οι βάζελοι) παίζουν φιλικά (δες πχ το χθεσινό μπάογκ-ΠΑΣ για να καταλάβεις) και οι διαιτητές κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τους σπρώξουν (δες για παράδειγμα από τα πρόσφατα το μπάογκ-Απόλλων ή το Βόλος-ΠΑΟ). Βρώμα και δυσωδία και στο βάθος ρούβλια από λαθραία τσιγάρα.  🤮

Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, ukworm said:

...Είναι ξεκάθαρο: Πρέπει να βγει το big4 Ευρώπη φέτος. Απλά πράγματα.

Αυτή ήταν η απόφαση εξαρχής και τώρα πλέον το βλέπουν όλοι. Εκείνο που ίσως δεν έχει φανεί είναι η ανασύσταση του ΠΟΚ υπό την αιγίδα του μεγάλου αφεντικού. Ο Πάοκ πιστεύει ακόμη πως θα μπει σφήνα στις 4 της Αττικής για να έχει κι αυτός κομμάτι από την πίτα. Το τι ακριβώς μελλει να γίνει το κρατούν για έκπληξη. Αλλά ένας μικρός χαμός θα γίνει. Γιατί με 6 πεινασμένους νοματέους για 4 μερίδες δεν προμηνύει ειρηνική διευθέτηση του ζητήματος. (Ψίχουλα επί της ουσίας αφού δαπανήθηκαν περιουσίες για αυτό που θα πάρουν. Και θα γίνουν ακόμη πιο πεινασμένοι για εύκολη λεία). Εκεί που διαφοροποιούμαι εγώ είναι πως δεν πρέπει να κάνουμε πίσω επειδή θα γρυλίσουν οι ύαινες.

Τώρα ποιός είναι το αφεντικό; Ξεκάθαρο. Αυτός που βάζει τους κανόνες ο οποίος θα πάρει και τη μερίδα του λέοντος. Το ποδόσφαιρο μας δυστυχώς αργοπεθαίνει!!! Κι αν διώξουν τον Καρυπίδη που του δίνει ανάσες ζωής, τότε ο ασθενής μοιραία θα καταλήξει. Αυτό το μήνυμα του έστειλε το SDNA. Σταμάτα να σμπρώχνεις λεφτά στην ομάδα. Δεν είναι χαζοί οι Μελισσανίδηδες, οι Σαββίδηδες και οι Αλαφούζοι που μειώνουν το μπάτζετ. Δες τα κέρδη σε σχέση με το κόστος κι άραξε.

(Δεν θα πάρω θέση στο ζήτημα, γιατί δεν σταματά σε αυτά τα λίγα που λέμε εδώ. Η "παράγκα" ξήλωσε φέτος τα δεκανίκια του συμπολίτη, -την Ξάνθη εν προκειμένω- και του χρόνου θα τον πετάξει έξω. Γιατί 4 θα μοιράζονται την πίτα από δω και μπρος. Κι επειδή, ΑΕΚ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ είναι τζούφιες φούσκες για την Ευρώπη, η Ελλάδα όλο και θα πέφτει. Στους 3, κι ίσως στους δύο. Και οι "συμμαχίες" θα γίνουν πεδίο άγριας αντιπαράθεσης).

Στο διαταύτα του παρόντος. Εμένα πλέον, Αλέξανδρε, δεν με ανησυχεί. Γιατί ακολουθούν 2 ντέρμπι εκτός, με ξένους διαιτητές, στα οποία η ομάδα έδειξε να πατά καλύτερα από ματς με "μικρούς" που θεωρούσαμε "δικά" μας, αλλά μας σφύριζαν αγρινιώτες με το Αγρίνιο, κι Αθηναίοι με τον Ατρόμητο. Δεν με φοβίζουν γιατί είναι ΕΚΤΟΣ κι όχι εντός, όπου είχαμε τις πιο πολλές απώλειες βαθμών. Γκρίνιαξα, έσκουψα και φώναξα τότε που είχαμε την ευκαιρία να ξεφύγουμε στη βαθμολογία, αλλά μας έβαλαν στο μάτι. Ολιγωρήσαμε, χάθηκε η ευκαιρία και κάναμε το πρωτάθλημα ντέρμπι. Ευτυχώς λοιπόν που θα μας παίξουν ξένοι κι έχουμε κάποιες ελπίδες. (Εντός έχουμε τον Ατρόμητο και τον ΟΦΗ, αλλά από τώρα να το περιμένουμε πως θα μας σφυρίξει διαιτητής από τον κάτω μαχαλά. Δικό τους παιδί. -Τον ΟΦΗ δεν τον πειράζουν, γιατί δεν ενοχλεί). Ανησυχώ γιατί θα μας σφυρίξουν Έλληνες και στο κύπελλο. Κι αυτό σημαίνει πως και να περάσεις τον Ολυμπιακό, η παράγκα θα επανέρθει χειρότερη. Μόνο ο τελικός βλέπω να αφήνεται στην τύχη του.

Στα μπαράζ το δήλωσαν: Να δούμε πώς θα πάνε. Αν ξεφύγει το πράγμα θα μπουν Έλληνες. Που σημαίνει πως ότι βλέπεις στην τηλεόραση, είναι για το θεαθήναι. Το ματσάκι ήδη παίχτηκε αλλού.

Link to comment
Share on other sites

Ναι, Ανδρέα. Η ελπίδα μας είναι οι ξένοι διαιτητές. Γιατί όμως σε μια χρονιά που όλοι παραδέχονται ότι ο Άρης παίζει την καλύτερη μπάλα (ο Ολυμπιακός εκτός συναγωνισμού, σε άλλο επίπεδο) να πρέπει να ξεκινήσουμε τα play-offs σχεδόν με την ίδια βαθμολογία, όταν με 50-50 διαιτησίες θα έπρεπε να είμαστε 10-12 βαθμούς πάνω από τους άλλους τρεις (χοντρικά 5-6 βαθμοί κλεμμένοι από εμάς και 5-6 βαθμοί χαρισμένοι στους "εξυγιαντές" της νέας παράγκας) ;

Τα εισιτήρια για την Ευρώπη από το πρωτάθλημα είναι ουσιαστικά 2. Δεν συνυπολογίζεται το 1ο για το Champions League που είναι τελειωμένο-καπαρωμένο, καθώς και αυτό του Κυπέλλου. Άρα θα πρέπει να παλέψουμε εμείς έναντι των τριών της παράγκας, που δεν διστάσουν να μοιράσουν μεταξύ τους τα ματς ανάλογα πως θα έχουν εξελιχθεί τα play-offs και το Κύπελλο. Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μπορούμε να τα βάλουμε με το παρασκήνιο εδώ και δεκαετίες και αυτό φάνηκε και φέτος.

Link to comment
Share on other sites

Το παράδειγμα με τη ζούγκλα δεν είναι τυχαίο. Προεικονίζει ότι θα παιχτεί. Με ένα θήραμα θέλουν να είναι όλοι χορτάτοι. Αλλά με τόση πείνα, τούτο δεν είναι δυνατό να συμβεί. Πολύ σύντομα οι ισχυροί θα αναγκαστούν να επιβληθούν στους μικρούς. Γιατί τα γρυλλίσματα τους δεν θα διώξουν τους υπόλοιπους διεκδικητές και θα αναγκαστούν να παλέψουν. Όταν όμως είναι πολλοί, κι αυτοί μακριά από το φαί κινδυνεύουν να μείνουν νηστικοί. Και τώρα υπερπλήθυναν οι μνηστήρες για τα ρέστα του μεγάλου. Κι από δω ξεκινά ο κακός χαμός.

Και ΠΡΕΠΕΙ να περισσέψει. Καθώς και το λιοντάρι ξέρει πως δεν είναι και τόσο ισχυρό να τα βάλει μόνο εναντίον όλων. Εδώ όμως αυτό που παίζει μπάλα στη τρέχουσα φάση είναι ποιος θα γίνει η τροφή για όλους τους άλλους. Οπότε το κίνητρο για την επιβίωση προαναγγέλλει θηριώδεις αναμετρήσεις κι όχι απλές μάχες.  

Αν είχαμε καθαρίσει τη 2η θέση ή έστω την τρίτη, τότε που έπρεπε θα ήταν αλλιώς. Τώρα παλεύουμε να μη γίνουμε εμείς το θήραμα που θέλουν όλοι. Και επειδή ξέρουν καλά πως είμαστε τίγρεις για τα δοντάκια τους κι αυτοί ύαινες στο χορτάρι, θα κοιτάξουν να περάσουν μπροστά στα πλέι οφ για να έχουν ελπίδες στη λεία.

Εγώ "βλέπω" τις συμμαχίες να διαλύονται εν μια νυκτί. Κι ο συμπολίτης να τρίζει άσχημα τα δόντια στο ΠΑΟ που στήριξε, και την ΑΕΚ, όταν βρεθούν να ορέγονται το ίδιο κομμάτι πίτας. Και τους άλλους δυο να τον απειλούν από κοινού. Οπότε δεν είναι πλέον μακριά να συμβεί το "έλα να δεις". Ιδίως όταν ΠΑΟΚ συνειδητοποιήσει το παιχνίδι που του έπαιξαν όλοι... (Σταματώ εδώ. Γιατί ότι θα ακολουθήσει μπορεί να ξεπερνά κι αυτούς ακόμη τους νόμους της ζούγκλας. Για τα ζώα δεν έχουν την "ευφυϊα" που έχει ο άνθρωπος. Κι είναι λυπηρό.

Γιατί εμείς για μπαλίτσα ήρθαμε εδώ κι αυτοί για κυνήγι.

Link to comment
Share on other sites

Quote

Δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή με Ολυμπιακό ο Μπρούνο Γκάμα!

Όταν λες οτι πας για 4αδα (λέμε τώρα), δεν αφήνεις τους καλύτερούς σου παίκτες έξω κόντρα στον ανταγωνισμό.

ΥΓ. Βέβαια ξέρουμε γιατί έγινε.

Link to comment
Share on other sites

Πολύ λογική απόφαση. Ο παίκτης είναι πολύ καταπονημένος και το συνετό είναι να απουσιάσει στο παιχνίδι με τις μικρότερες πιθανότητες να νικήσουμε.

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Athens4 said:

Όταν λες οτι πας για 4αδα (λέμε τώρα), δεν αφήνεις τους καλύτερούς σου παίκτες έξω κόντρα στον ανταγωνισμό.

ΥΓ. Βέβαια ξέρουμε γιατί έγινε.

Ναι ε; Ξέρεις ε;

Δηλαδή τον αφήνει εκτός για να κερδίσει εύκολα ο Ολυμπιακός. Που έχει πάρει πρωτάθλημα από το Δεκέμβριο!

Ο,τι πιο γελοίο έχω ακούσει εδώ και καιρό.... 

 

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, ukworm said:

Ναι ε; Ξέρεις ε;

Δηλαδή τον αφήνει εκτός για να κερδίσει εύκολα ο Ολυμπιακός. Που έχει πάρει πρωτάθλημα από το Δεκέμβριο!

Ο,τι πιο γελοίο έχω ακούσει εδώ και καιρό.... 

 

Να σου πω την αλήθεια, τώρα που έχασε το αήττητο σκέφτομαι να το παίξω διπλό. Ή άσο ημίχρονο διπλό τελικό. Θα δoύμε.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...