Jump to content
Phantis Forums

2016-17 Season


Mitsos

Recommended Posts

Καλά ο Μιλούνοβιτς δικαιολογείται γιατί ήταν τραυματίας....

 

Τέσπα, συνεχίζουμε! Μπάλα δεν παίζουμε, αλλά συνεχίζουμε...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

sport24.gr: Και οι πέντε οφσάιντ! Με καταφανέστατο γκολ οφσάιντ του Μπουλούλη κι ενώ ο σκόρερ και άλλοι τέσσερις παίκτες των Φθιωτών δεν καλύπτονταν από παίκτες του Πανσερραϊκού, η Λαμία άνοιξε το σκορ επί των «λιονταριών». Ο βοηθός από την Πιερία, Παναγιώτης Συμεωνίδης, αν και ήταν σε πολύ καλή θέση, δεν υπέδειξε την παράβαση και το γκολ των «κυανόλευκων» κακώς μέτρησε.

sport-fm.gr: Γκολ-μύθος: Πέντε παίκτες οφσάιντ στο γκολ της Λαμίας! Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά πέντε παίκτες της Λαμίας ήταν εκτεθειμένοι στη φάση με την οποία κάνει το 1-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό, με τον επόπτη να χάνει μια πανεύκολη φάση, αφού η μπάλα ήταν στημένη.

sentragoal.gr: Μισό στρέμμα οφ σάιντ, η μισή Λαμία Ποιος Βίκτορ Κασάι, ποιος Κριστιάνο Ρονάλντο, ποιο Τσάμπιονς Λιγκ καλοί μας φίλοι. Football League και ξερό ψωμί. Αν την προηγούμενη εβδομάδα στην ποδοσφαιρική Ευρώπη το κύριο θέμα συζήτησης ήταν οι αποφάσεις του Ούγγρου ρέφερι Βίκτορ Κασάι στη νίκη της Ρεάλ επί της Μπάγερν με 4-2 για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, είστε πολύ πίσω.

gazzetta.gr: Η Λαμία πήρε κεφάλι στο σκορ απέναντι στον Πανσερραϊκό με γκολ οφσάιντ του Μπουλούλη, σε μια φάση όπου πέντε (!) παίκτες της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ ήταν σε αντικανονική θέση.

contra.gr: ΑΠΙΘΑΝΟ! Πέντε παίκτες οφσάιντ στο γκολ της Λαμίας! Φαίνεται πως ο επόπτης αποκοιμήθηκε στο γκολ με το οποίο η Λαμία προηγήθηκε του Πανσερραϊκού στην αναμέτρηση του Σαββάτου.

Link to comment
Share on other sites

Κοντεύω τα 50 και αυτό που γίνεται με τη Λαμία φέτος δεν θυμάμαι να το έχω ξαναδεί. Απροκάλυπτο σπρώξιμο για τόσα συνεχόμενα παιχνίδια και σε φάσεις τόσο πεντακάθαρες!

Link to comment
Share on other sites

Τελικό  Λαμία πανσερραικος 3-1.

Η Λαμία έπαιξε χωρίς 6 βασικούς είχε την ευχέρεια να σκοράρει αλλά 3. Περίεργο πως στέκεσαι σε μια φάση και δεν ασχολείσαι με το τι συνέβη στο υπόλοιπο του αγώνα. 

Link to comment
Share on other sites

Ρε φίλε, βγάλε για λίγο τα οπαδικα γυαλιά και δες κατάματα την πραγματικότητα. Σε κάθε ματς στο Β γύρο υπάρχει τουλάχιστον μία φάση που βγάζει μάτια και καθορίζει το σποτέλεσμα και η ομάδα σου ευνοείται σκανδαλωδώς. Ακόμη και ο πιο αφελής έχει καταλάβει ότι σας ανεβάζουν με το στανιό.

Link to comment
Share on other sites

Ρε Λαμία, μια φάση από δω μια φάση από κει, τι θα γίνει? Εχεις πάρεις τουλάχιστον 10 μούφα βαθμούς, ενώ εγώ πήρα έναν στο Αιγινιακό...

Link to comment
Share on other sites

Αν ηταν μεσα…Τζοκιτς, Ομο, Παπαργυριου, Μπλαζιτς, Ματσουκας και Βαντερσον το σκορ θα ηταν ισως αστρονομικο!

Αυτοι οι πιο πανω ατυχως για σας θα ανεβουν στου Χαριλαου και θα ειναι και ξεκουραστοι...

Link to comment
Share on other sites

Μην ασχωλησε τοσο πολλη με τα της Λαμιας.

Η Λαμια ειναι μια επαρχιακη ομαδα που τυγχανει να κανει μια οποια πορεια που ισως ενοχλει καποιους! 

Το πρωταθλημα ειναι ενας μαραθωνιος που πολλα μπορουν να συμβουν!

Ολοι ευνοουνται απο ορισμενα σφυρηγματα και ολοι αδικουνται απο καποια αλλα.

Ποιος ειπε πως δεν ηταν αυτο καταφανεστατο οφσαιντ!

Στο τελος ομως ξηριζουν το γαμπρο οπως τοσο σοφα λεει μια παροιμια.

Υπομονη λοιπον μεχρις οτου τα πουμε στα μεταξυ μας παιχνιδια!

Link to comment
Share on other sites

Επαρχιακή ομάδα που προσπαθεί, ΟΚ. Επίσης, ο ίδιος σου έχω αναφέρει ότι είναι από τις καλές ομάδες της κατηγορίας, σε κάποια φάση του πρωταθλήματος πιθανώς η καλύτερη. Εδώ όμως και 2 μήνες βλέπουμε σε κάθε αγωνιστική να παίρνει βαθμούς από τη διαιτησία. Εσύ ως αγνός φίλαθλος μπορεί να μην το βλέπεις, αυτή όμως είναι η πραγματικότητα. Δεν είναι δυνατόν όλα μα όλα τα διαιτητικά λάθη να είναι υπέρ της Λαμίας και σε φάσεις που δίνουν βαθμούς!

Και πέραν των διαιτητικών λαθών (μαϊμού πέναλτι υπέρ σας, πέναλτι που πρέπει να χτυπηθεί ξανά μέχρι να σκοράρετε, 2 πέναλτι που δεν δίνονται στο ματς με Άρη, κλπ), θα έπρεπε τουλάχιστον να σε κάνει να υποψιαστείς η υπόθεση με τον Αλβανό παίκτη σας που δεν πήγε καν για εκδίκαση. 

Edited by Emperor
Link to comment
Share on other sites

Παπαϊωάννου: Αφαιρώ το γκολ-οφσάιντ, αν…

 
Δημοσιεύθηκε: 24 Απριλίου 2017
papaioannou-610x350.jpg

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε για την επίμαχη φάση του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, αλλά και τον γενικότερο πόλεμο που δέχεται η ομάδα του, αναφερόμενος και στον Άρη.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Φθιώτιδας εξήγησε ότι επρόκειτο για ανθρώπινο λάθος και μάλιστα δεσμεύτηκε ότι αν αυτό το τέρμα κρίνει την άνοδο, το αφαιρεί και ας μην βρεθεί ο σύλλογος στη Σούπερ Λίγκα!

 

Όπως σημείωσε, άλλωστε, έχουν γίνει πολύ χειρότερα λάθη και οι Φθιώτες έτσι και αλλιώς δεν χρειάζονταν τη διαιτητική εύνοια για να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Star Κεντρικής Ελλάδας:

«Πρέπει να έχουμε τελικά πολλούς τηλεθεατές όταν παίζει η Λαμία και το ματς είναι τηλεοπτικό και είναι καλό όταν σε παρακολουθούν. Μέχρι και ο πρόεδρος της άλλης ομάδας, πιο πολύ παρακολουθεί τη Λαμία, παρά την ομάδα του από ό,τι βλέπω και καταλαβαίνω.

Από εκεί έχω να δηλώσω τα εξής γι’ αυτόν τον ντόρο  που έχει δημιουργηθεί για αυτό το μεγάλο οφσάιντ, την αλλοίωση του αποτελέσματος. Αν θέλετε την προσωπική μου άποψη, είναι μια φάση, που ίσως δεν την έχει ο βοηθός, είναι ένα γκολ που είναι οφσάιντ. Το είδα κι εγώ στην τηλεόραση, δεν μπορεί κανένας αυτό να το αμφισβητήσει. Αλλά πιστεύω ότι είναι ένα ανθρώπινο λάθος και αυτό το οφσάιντ δεν μπορούσε να κρίνει το ματς. Από ό,τι καταλάβαμε, όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο και αυτοί που το έβλεπαν τηλεοπτικά, η Λαμία ήταν η ομάδα που είχε την υπεροχή, ήταν θέμα χρόνου να κάνει το γκολ. Βάλαμε τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, από ό,τι καταλάβαμε πάλι, ο προπονητής ήθελε να βάλει νεότερους παίκτες. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα να κερδίσει στο συγκεκριμένο ματς η Λαμία μέσα στην έδρα της.

Απλά τώρα η άλλη ομάδα ψάχνεται στην παραμικρή φάση να δημιουργήσει ένα θέμα και αυτό έχει δύο εξηγήσεις. Η μια είναι ότι φοβάται ότι κάποιο πρόβλημα θα έχει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου που δεν θα έχει πετύχει τον στόχο και θέλει κάπου αλλού να φορτώσει αυτή την αποτυχία.

Μια άλλη σκέψη είναι ότι με αυτόν τον τρόπο θα προσπαθήσει να εκβιάσει εντός εισαγωγικών τη διαιτησία να παίξει κατά της Λαμίας. Δε νομίζω όμως ότι αυτό κάνει το ποδόσφαιρο καλύτερο.

Αν δούμε και σε άλλες γίνονται χειρότερα λάθη. Αυτοί έχουν πάρει αυτό το θέμα, κάθε Κυριακή, οτιδήποτε γίνεται το σχολιάζουν. Μπορεί να είναι πιο μεγάλη ομάδα, πιο δυνατή, με πιο πολλούς δημοσιογράφους, με κόσμος στα μίντια. Προσπαθούν να κερδίσουν το πρωτάθλημα με αυτόν τον τρόπο. Δεν θέλω να μπω σε αυτό το τριπάκι. Απλά δεν είδα να σχολιάσουν το τι περάσαμε εμείς μέσα στον Αγροτικό Αστέρα και ποιοι έβριζαν τους παίκτες μας, ποιοι φίλαθλοι έβριζαν τους παίκτες του Αγροτικού Αστέρα, ότι “την άλλη Κυριακή θα έρθετε και θα σας περιποιηθούμε καλά”. Γίνονται ένα σωρό άσχημα εδώ στη Φούτμπολ Λιγκ, που μόνο αυτό το οφσάιντ είναι αυτό που μένει. 

Να πω και κάτι αντρίκια. Αν το πρωτάθλημα είναι να το κρίνει αυτό το γκολ, δηλαδή πάμε στη διαφορά τερμάτων και για ένα γκολ κρίνεται το πρωτάθλημα, εγώ δηλώνω από την εκπομπή σας ότι από τη Λαμία αυτό το γκολ το αφαιρώ και δεν παίρνει την άνοδο. Και ξέρετε ότι όταν λέω κάτι εγώ το κρατάω. Αν είναι τόσος πολύς ο πόνος τους για ένα γκολ οφσάιντ, που κατά την άποψή μου είναι ανθρώπινο λάθος και δεν είναι κάποιο στήσιμο, γιατί η διαιτησία ήταν 50-50, να πιάσουμε τον επόπτη να τον κρεμάσουμε για το λάθος.  

Εγώ μπορώ να το διορθώσω. Αν κριθεί το πρωτάθλημα σε αυτό το γκολ, δηλαδή η άνοδος, εγώ το αφαιρώ. Κι ας είναι η Λαμία, να την κατεβάσω εγώ στην κατηγορία».

 

Να και η απαντηση.

Ελπιζω…και ο δικος σας ο λαληστατος να εκανε το ιδιο και στη βουτια του Τζεμπουρ…αλλα δεν περναει απο αυτο το σοκακι…!

Link to comment
Share on other sites

Παπαϊωάννου: «Να επέμβει ο εισαγγελέας!»

  • ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ LAMIA
  •  
  • •   26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2017

022.jpg

Την επιθυμία του, κάποια στιγμή να επέμβει ο οικονομικός εισαγγελέας στις ΠΑΕ της Football League, επανέλαβε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

 

Με δηλώσεις του στο "ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδας", ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας εξέφρασε την επιθυμία του να παρέμβει η δικαιοσύνη, προκειμένου να αποδειχθεί πως έχουν δημιουργηθεί τα μετοχικά κεφάλαια των εταιριών.

 

Ξεκαθάρισε πως η ομάδα μας είναι και θα παραμείνει καθαρή όσο αυτός είναι στο τιμόνι, ενώ προκάλεσε όποιον το επιθυμεί να του αποδείξει στην πράξη ποιές ομάδες και ποιοί ποδοσφαιριστές είναι βρώμικοι.

 

Επεσήμανε δε, πως τις δύο περασμένες σεζόν εις βάρος των "κυανολεύκων" έγιναν διαιτητικά εγκλήματα και η Λαμία έχει αδικηθεί πολλάκις κατάφωρα.

 

Αναλυτικά:

 

Για την αδικία που έχει υποστεί η ομάδα του τα προηγούμενα χρόνια: «Επειδή έχω βιώσει τρία χρόνια το πρωτάθλημα της Football League, αν ανατρέξουνε στα προηγούμενα χρόνια της Λαμίας, θα δούνε αυτοί οι κύριοι, ποια ομάδα αδικήθηκε κατάφωρα αυτά τα δύο χρόνια, ποιος αδικήθηκε την πρώτη χρονιά, πως μας πετάξανε από τα Play off, πως μας σφάξανε στις δύο έδρες της Θεσσαλονίκης. Όχι απλά με γκολ οφσάιντ, μιλάμε για διαιτητικά εγκλήματα, αλλά θέλουμε να τα ξεχάσουμε και τα ξεχνάμε».

 

Για το αν η Λαμία είναι μία καθαρή ομάδα: «Αυτό που θέλω να πω είναι η Λαμία να είναι συσπειρωμένη και ο κόσμος να βρίσκεται κοντά στην ομάδα. Εφόσον η ομάδα μας το αξίζει και είναι θέλημα Θεού, να βρεθεί εκεί που πρέπει. Η Λαμία είναι και θα συνεχίσει να είναι μια ομάδα καθαρή, όσο βρίσκομαι εγώ στο τιμόνι της. Αν κάποιος έχει διαφορετική άποψη, να έρθει να το συζητήσουμε, να του αποδείξω αν είναι καθαρή η ομάδα αλλά και ποιες είναι οι βρώμικες ομάδες, που κάποιοι θέλουν να το παίζουν οι τίμιοι του ποδοσφαίρου».

 

Για την ανάγκη παρέμβασης οικονομικού εισαγγελέα: «Ίσως κάποια στιγμή θα επενέβη και οικονομικός εισαγγελέας σε μετοχικά κεφάλαια ομάδων και να δούμε πως έχουν γίνει αλλαγές στις μετοχές, πως έχουν δημιουργηθεί μετοχικά κεφάλαια, με ποιον τρόπο έχουν μπει τα λεφτά στα μετοχικά κεφάλαια. Κάποια στιγμή πιστεύω να ανοίξουν αυτά, γιατί έχω ζητήσει επανειλημμένα να ανοιχτούν ακόμα και οι προσωπικοί μας λογαριασμοί. Εμένα, προσωπικά, πέρσι ανοίχθηκαν δύο φορές».

 

Να και η αλλη απαντηση.

Αν εχει ο καριπιδης τα τετοια ας βγει να πει το ιδιο, η ας αποπειραθει να καλεσει κανεναν εισαγγελεα για τον λογο αυτο! 

Εδω ισχιει το …καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται!

Link to comment
Share on other sites

Απάντηση σε ποια ερώτηση? Μήπως για τις μούφες διαιτητικές αποφάσεις που σας έχουν δώσει +10 βαθμούς φέτος και κανονικά θα έπρεπε να παλεύετε με τον ΟΦΗ για την 4η θέση?

Για να καταλάβεις πόσο ένοχοι είστε (και το ξέρουν ακόμα και τα τοπικά μέσα ενήμερωσης. Σημ: Δεν είναι το ARIS EISAI που κάνει τη συνέντευξη):

Tον ρωτάνε "αν αδικηθήκατε ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ". Xαχαχα τόσο στημένη και γεμάτη bonus questions συνέντευξη! Υπονοώντας βέβαια (for anybody who can read between the lines): Φέτος η διαιτησία σας πάει τρένο, αυτό το βλέπουν και οι τυφλοί (this is the reading between the lines bit), αλλά για πείτε μας σας παρακαλώ, αδικηθήκατε τα προηγούμενα χρόνια?"

Νο φέρδερ κόμμεντ.

Link to comment
Share on other sites

Ρε συ Lamiara, όσο προσπαθείς να απαντήσεις στα περί διαιτητικής εύνοιας της ομάδας σου, τόσο πιο πολύ εκτίθεσαι! 

Δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν πέρσι ή πρόπερσι αδικηθήκατε ή όχι, προσωπικά δεν ήξερα καν ότι υπάρχει ομάδα "Λαμία" ούτε σε ποια κατηγορία παίζει. 

Τα περί "ανάγκης παρέμβασης οικονομικού εισαγγελέα" που αναφέρει ο πρόεδρος σας είναι επιχειρήματα για γέλια και για μικρά παιδιά όταν η βασική συζήτηση είναι η σκανδαλώδης και συνεχιζόμενη εύνοια που έχει η ομάδα σας. 

Μην χαλιέσαι όμως, έχουν αποφασίσει να σας ανεβάσουν με το στανιό και θα τα καταφέρουν. Επί ίσοις όροις, δηλαδή χωρίς τους 10-12 βαθμούς από το παράθυρο και τους 6 βαθμούς που δεν σας αφαιρέθηκαν, θα ήσασταν μετά βίας λίγο πάνω από τη μέση της βαθμολογίας.

Link to comment
Share on other sites

Κι εγω ειχα αγνωησει παντελως πως οντος υπαρχει ομαδα αρης μιας και βολοδερνει μεταξυ Β᾽και Γ᾽εθνικης  για καμια 5ετια τωρα…!

Η ομαδα σου εχει τη μυιγα και οντος μυιγιαζετε…βλεπε αρθρο 44...

Στου κρεμασμενου το σπιτι δεν μιλανε ποτε για σχοινη .

Παρτε το χαμπαρι ΑΝΕΒΕΝΟΥΜΕ!

Η ΛΑΜΙΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ!

Link to comment
Share on other sites

 
 

«Έκαναν κάτι παράνομο;»

FEATURED«Έκαναν κάτι παράνομο;»

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε στο FL News ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει καμία δίκη και εξέφρασε ερωτήματα για την αναφορά του Άρη.

Η ΠΑΕ Άρης με αναφορά της προς τον πρόεδρο του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης του Πρωτοδικείου Αθηνών έκανε λόγο για βραδυπορία της Πρωτοδίκου Μαρίνας Μπόζνου σε ό,τι αφορά στην εκδίκαση της καταγγελίας κατά της Λαμίας και ζήτησε να ενεργήσει για την επίλυση της συγκεκριμένης υπόθεσης. Ωστόσο, ο εκ των νομικών εκπροσώπων της ομάδας της Φθιώτιδας, Αλέξης Κούγιας με δηλώσεις του στο FL Newsεξέφρασε ερωτήματα και διαβεβαίωσε για μία ακόμα φορά ότι καμία δίκη δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει.

Συγκεκριμένα, ο Κούγιας δήλωσε στο FL News:

«Είμαι 43 χρόνια δικηγόρος και πρώτη φορά στην καριέρα μου βλέπω αντιδίκους μου, οι οποίοι αντί να εξηγήσουν στους ανθρώπους που τους εμπιστεύτηκαν ποιο είναι το νομικό πλαίσιο και γιατί δεν πρόκειται ποτέ να γίνει αυτή η δίκη, τους βλέπω τη μία ημέρα να πηγαίνουν στον Άρειο Πάγο χωρίς να ανακοινώνουν ποιον επισκέφτηκαν εκεί και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που ενδιαφέρονται να παραπλανώνονται ότι δήθεν υπάρχει κάποια διαδικασία στον Άρειο Πάγο την οποία θα κάνουν αυτοί οι δικηγόροι. Και την οποία επέλεξαν για να κερδίσουν την υπόθεση αυτή οι δικηγόροι.

Σήμερα πληροφορήθηκα ότι έχουμε νέα επιλογή. Την οποία πάλι δεν εξηγούν οι δικηγόροι αυτοί προς τους ανθρώπους που τους έχουν εμπιστευτεί. Η επιλογή αυτή είναι ότι ζητούν από το Τριμελές Συμβούλιο που διοικεί το Πρωτοδικείο Αθηνών στο οποίο υπηρετούν οι πειθαρχικοί δικαστές, ουσιαστικά να τους τιμωρήσουν. Και το ερώτημά μου σε αυτούς τους δικηγόρους είναι: Γιατί να τιμωρήσει το Τριμελές Συμβούλιο που διοικεί το Πρωτοδικείο τους πειθαρχικούς δικαστές που είναι μέλη του; Έκαναν κάτι παράνομο; Το μόνο που έκαναν ήταν να εφαρμόσουν το νόμο μέχρι τώρα.

Και ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας της ΕΠΟ δεν βρήκε καμία παράβαση, ώστε να ασκήσει δίωξη και το μονομελές δικαιοδοτικό όργανο της Football League, το οποίο είναι η πρόεδρος των Πρωτοδικών, κυρία Μπόζνου, μία από τις πλέον επαρκείς δικαστές του Πρωτοδικείου, δεν έχει καμία δυνατότητα να κάνει καμία δίκη χωρίς πειθαρχική δίωξη. Και αυτό, γιατί ο αρμόδιος Εισαγγελέας μελετώντας τα στοιχεία, έθεσε την υπόθεση στο αρχείο.

Εάν το κάνουν, γιατί νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο θα αποσυντονίσουν την ομάδα της Λαμίας, δικαίωμά τους να το κάνουν. Όμως αυτό δεν είναι μια διαδικαστική πράξη που μπορεί να έχει έννομα αποτελέσματα. Αυτό είναι πολιτική των διοικήσεων των ΠΑΕ που ενδιαφέρονται και των δικηγόρων τους. Εγώ για άλλη μια φορά θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει καμία δίκη λόγω αυτών των δύο καταγγελιών του Άρη και του ΟΦΗ. Και αυτό το λέω με προσωπικό νομικό αυτοσεβασμό».

 

Παρε ναχεις! Καλα ποιοι ειναι αυτοι οι χασοδικες που εχει εμπιστευτει η προεδραρα σας...

Παοκαρα φροντισε να παρεις και το κυπελο να βουλωσεις μερικα αριανα στωματα…ξερεις εσυ!

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Lamiara ole said:
 

Παοκαρα φροντισε να παρεις και το κυπελο να βουλωσεις μερικα αριανα στωματα…ξερεις εσυ!

Οκ εντάξει, επαρχιώτικη νοοτροπία to the core... Μύρισε προβατίλα... Φτάνει....

Και πριν θιγείς εξηγώ: δεν υφίσταται Αρειανός σ'αυτόν τον πλανήτη που να έχει ξεστομίσει κουβέντα του στυλ: Παοκάρα, Αεκάρα, Ολυμπιακάρα, Βαζελάρα.

Link δια την πληροφόρησή σου....

Ελπίζω να καταλαβαινόμαστε. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Οσες βλακιες και διαστρευλωσεις να κανεις ποστ για τη Λαμια και τον κοσμο της,δεν πειθεις κανεναν.

Απλουστατα δειχνει το πιον σου.

Συνεχιστε ετσι να αμφισβιτητε τη Λαμια και ολα τα απανταχου…τυρια!

Μια ωραια πρωια θα καταλαβαιτε πως για πολοστη φορα θα εχετε να αντιμετωπισετε  τον κισσαμικο,τον αγροτικο αστερα, την καλαμαρια και ολες τις υπερδυναμεις της Β Εθνικης!

Edited by Lamiara ole
Link to comment
Share on other sites

Αυτη τη φορα ηταν η σειρα του απολλωνα να παρει πεναλτυ για να γελασουν και οι πεθαμενοι.... Ωραια....

Edited by ukworm
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...