Jump to content
Phantis Forums

Aris - Apollon (Saturday, 17 October, 18:15 EET)


Emperor

Recommended Posts

To παιχνίδι θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο, στα Ιωάννινα. 

Αν υποθέσουμε ότι θα ξεκινήσουμε με 4-2-3-1, ερωτηματικό είναι το δίδυμο στα σέντερ μπακ (ίσως Rose, Δεληζήσης) και στα αμυντικά χαφ (Matilla, Jeggo, Sasha, Kace διεκδικούν θέση). Δεξί εξτρέμ δίνω προβάδισμα στον Mancini, οι υπόλοιποι νομίζω ότι θα είναι οι ίδιοι όπως με Παναθηναϊκό.

Link to comment
Share on other sites

Από κει που δεν ξέραμε πώς θα φτιάξουμε ενδεκάδα, τώρα δε ξέρουμε ποιον να πρωτοβάλουμε!

 

Προβλέπω

 

---------------------- Μπουσέ ---------------------

-- Σακιτς------- Ροζ ------------- Δελη ----- Γκανέα

-------------Τζέγγο ----------- Κάτσε -----------

---- Μαντσίνι ---------- Μπερτόλιο -------- Γκάμα

------------------- Λόπεζ ---------------------------

 

Αλλαγές - Κάτσε, Ματέο, Σάσα, Ματίγια, Κουέστα, Σίλβα, Μάνος, Ντάτκο, Σούντγκρεν.

 

Εκτός ομάδας ο Μπεναλουάν και όλοι οι μικροί.

ΥΓ - 

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εαν υπάρχει έστω και ένας μικρός ο οποίος να μπορέσει να καθιερωθεί στην 20άδα κάποια στιγμή.....

  1. Σεγκέρκης
  2. Χατζιπιρ
  3. Μπαγκαλιάνης
  4. Σιαμπάνης
  5. Μπακούτσης
  6. Αντεμ
  7. Μαρτίνης
  8. Μαρμαρίδης
  9. Τσαγκαλίδης

Από όλους αυτούς θα έδινα προβάδισμα στο Σεγκέρκη λόγω έλλειψης λύσεων, στον Αντεμ (αν είναι τόσο ταλαντούχος όσο λένε) και στον Χατζηπιρπιρ (για τον ίδιο λόγο). Για τους άλλους δύσκολα τα πράγματα.... Ο Μπακούτσης δε μου άρεσε καθόλου, ο Μπαγκαλιάνης ΟΚ αλλά θυμίζω όταν είχε μπει ο Δέλλας το παιδί ξεχώρισε από το 1ο λεπτό.

 

 

 

Edited by ukworm
Link to comment
Share on other sites

Της ίδιας γνώμης είμαι κι εγώ και νομίζω πως ο Ματίγια θα είναι στο αρχικό σχήμα όπως και ο Μαντσίνι. Δεν ξέρουμε τι δουλεύτηκε στην ανάπαυλα αλλά σίγουρα θα υπάρξουν 5 αλλαγές. Για να παίρνουν σειρά και οι καινούργιοι. Λογικά ο Ματέο θα είναι από την αρχή στον αγώνα και για να χωρέσουν Γκάμα, Μπερτόλιο και Μαντσίνι για τη πίεση ψηλά δεν αποκλείω να δούμε τον Μαντσίνι στη θέση φορ. 

Ο Απόλλων είναι άγνωστη ομάδα κι ίσως άπειρη ακόμη στο χορτάρι. Γι' αυτό υποθέτω πως θα πιέσουμε ψηλά για 20΄ στο 1ο μέρος ώστε να εκμεταλλευτούμε τυχόν λάθη των αμυντικών. Στο 2ο όπου θα παίξουμε σετ παιχνίδι βλέπω σίγουρο τον Γκάμα μαζί με δημιουργικούς παίκτες στην επίθεση. 

Όπως και να έχει όμως με 5 αλλαγές οι συνδυασμοί των αλλαγών είναι πολλοί και ο Μάντζιος έχει την πρώτη εικόνα από την κατάσταση των παικτών. Πιθανότατα θα δούμε σαν αλλαγές τον Σίλβα και τον Κάτσε και ίσως άλλους παίκτες μας σε άλλους ρόλους (πχ Μαντσίνι αριστερά...)

Δεν νομίζω πως θα είναι από τα πιο ήσυχα απογεύματα μας -γιατί μικρές ομάδες δεν υπάρχουν, και θα έπρεπε αυτό να το είχαμε μάθει πια- ωστόσο ευελπιστώ στη νίκη. Είτε εύκολα, είτε δύσκολα. Θέλω όμως να δω την ομάδα να φτάνει στο εύκολο γκολ πριν αρχίσουν τα ντέρπι.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

ΠΑΕ Άρης: «Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα αναχωρήσει για την ηπειρωτική πόλη) για το αυριανό παιχνίδι (18:15) στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «οι Ζωσιμάδες» αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Boucher, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Jeggo, Bruno Gama, Bertoglio, Sakic, Mancini, Datkovic, Matilla, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης».

Link to comment
Share on other sites

Αυριο προβλέπεται ράλλυ μέσα στους δρόμους του Λονδίνου για να είμεθα στημένοι 16.15 μπροστά στην TV!

 

ΧΑχαχααχαχ

 

ΑΙΝΤΕ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΤΡΕΛΛΑΝΕ ΜΑΣ!!!!

Edited by ukworm
  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

 

H σύνθεση του Άρη (Α. Μάντζιος): Μπουσέ, Σάκιτς, Ροζ, Δεληζήσης, Σούντγκρεν, Ματίγια, Τζέγκο, Ματέο, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Λόπεθ

(Ποιόν βάζει αριστερά; Τον Σάκιτς ή τον σουηδό;;; Να υποθέσω τον Σάκιτς αλλά για ποιό λόγο; Ο κόουτς θα έχει τους λόγους του. Θα δούμε στη συνέχεια). Εύχομαι να δουλέψει το σχήμα...

Link to comment
Share on other sites

1:0 telos.

Unnecessary complications in the second half. Hard fought match.

A lot of room to improve still. And another example why Greek refs aren't to be trusted, but now technology is there to correct something.

Edited by REY
  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

'Ντάξει, αφού τσιμπήσαμε 3 πονταλάκια δεν θα έπρεπε να παραπονιόμαστε. Αλλά η ομάδα συνεχίζει να προβληματίζει. Ειδκά στην αμυντική της λειτουργία. Στο ακυρωθέν γκολ του Απόλλωνα 5 αμυντικοί δεν κατάφεραν να καλύψουν την εστία, ενώ σε αντίστοιχη δική μας φάση στο στο σουτ του Μπερτόλιο 2 παίκτες έπεσαν με αυτοθυσία και του έκλεισαν την εστία.

Στο ποδόσφαιρο οι δικαιολογίες είναι σεβαστές όταν είναι δεδομένο πως οι παίκτες έχουν φιλότιμο και είσαι σίγουρος πως οι αμυντικοί κάνουν ότι μπορούν για την ομάδα. Εμείς όμως δεν είμαστε σε αυτό το στάδιο. Η αμυντική γραμμή δεν έχει αλληλοκαλύψεις και συχνά βλέπουμε είτε τον Ματίγια, είτε τον Τζέγκο να σώζουν την ομάδα στο παρά τρίχα. Να δεχτούμε φυσικά το απρόβλεπτο του τραυματισμού του Γκανέα. Κι αναρωτιέμαι: γιατί ο Σάκιτς κι όχι ο Ντάτκοβιτς που τα πήγε καλά με τον ΠΑΣ μόνο σε αυτή τη θέση κι όχι σέντερ; Είναι τόσο πίσω ο Σέρβος; 

Κατά τα άλλα η ομάδα είχε στισμές καταπληκτικού ποδοσφαίρου. Αλλά στιγμές κι όχι διάρκεια που είναι το ζητούμενο για μας σε αυτή τη φάση. Δεν έχει επίσης το εύκολο γκολ, δεν έχει αυτοματισμούς, δεν ... και δεν... Κάτι τέλος πάντων δεν βγάζει στο γήπεδο εκείνα τα χαρακτηριστικά που δικαιολογούν την πρωτιά στη βαθμολογία. Γιατί αυτό ανεβάζει τον πήχυ κι είναι σίγουρος πως ο αντίπαλος θα σε προσέξει και θα προετοιμαστεί.

Έχει όμως και τα καλά της. Όπως πχ το γκολ του Γκάμα που δείχνει από μακριά πως είναι δουλεμένο στην προπόνηση. (Ο παίκτης περίμενε τη μπάλα σαν να ήξερε από πριν πού θα τη δώσει ο συμπαίκτης του. Αν κινιόταν θα ήταν οφσάιτ). Αλλά ο Γκάμα είναι Γκάμα Ο Μπερτόλιο δεν είναι 10άρι. Κάνει για το αριστερό άκρο ή το δεξί κι όχι στον άξονα. -Αναρωτιέμαι γιατί δεν βάζει ο Μάντζιος αυτόν αριστερά και τον Γκάμα στον άξονα, να είναι πιο κοντά στο πολύ καλό εχθές Ματέο-. Αλλά αυτά αφορούν τον κόουτς. 

Ο Σούντγκρεν ήταν μια από τα ίδια. Πολλά κενά στον ανασταλτικό τομέα κι ελάχιστα βελτιωμένος στον δημιουργικό του ρόλο. Το ίδιο και ο Σάκιτς που δεν έπαιξε στη θέση του.

Μου άρεσε ο Λόπεθ που κινείται πολύ καλά χωρίς την μπάλα. Αν το έκανε το ίδιο καλά και μέσα στη αντίπαλη περιοχή τότε θα ήταν ο φορ που ψάχνουμε.

Εν ολίγοις η ομάδα εμένα με προβλημάτισε. Και δεν ξέρω πού ακριβώς να το αποδώσω. Μάλλον αμυντικά. Αλλά και μεσοεπιθετικά δεν την είδα να ρολλάρει καλά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως υπήρξαν κάποιοι παίκτες της που υστέρησαν ιδιαίτερα. Ίσως γιατί η λειτουργία της ομάδας γυρόφερνε στον Μπερτόλιο και τον Λόπεζ στον άξονα. Ενώ εμείς είμασταν πιο αποτελεσματικοί από τα άκρα. Κι όταν το 10άρι σου δεν το 'χει, ε, μην περιμένεις και πολλά πράγματα.

Πάντως οι παίκτες μας έδειξαν πειθαρχία κι αυτό είναι ΠΟΛΥ σημαντικό βήμα για τον Άρη που θέλουμε.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Η ομάδα έχει σκαμπανεβάσματα, υπάρχουν περίοδοι στο παιχνίδι που αποδίδει πολύ καλά, πχ στο πρώτο 25' και άλλες που την πιάνει πανικός, χάνονται οι θέσεις και υπάρχουν κενά. Παρόλα αυτά, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, ο Απόλλων είχε νομίζω μόνον 2 σουτ, εκ των οποίων κανένα εντός εστίας.

Ξεχώρισε ο Jeggo, τον οποίο τον έβγαλε ο Μάντζιος διότι φοβήθηκε 2η κίτρινη και κατά διαστήματα οι Bertoglio, Sakic. Ο Gama πέραν του όμορφου γκολ δεν πρόσφερε κάτι, ενώ ο Lopez το παλεύει, αλλά δεν τροφοδοτείται εντός περιοχής. Από τις αλλαγές, βοήθησε ο Kace, o Sasha είναι σκιά του καλού του εαυτού. Ο Mateo δεν πείθει ότι σε αυτή τη φάση δικαιούται θέση ενδεκάδας έναντι του Mancini.

Edited by Emperor
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...