Jump to content
Phantis Forums

Ο Ευλογημένος Μπέντο Και Ο Εύσπλαχνος Μαρινάκης


Bashibozuk

Recommended Posts

Στις 5/11 ο πάλαι ποτέ πρωταθλητής Ξιφασκίας Βγενόπουλος, και  πρόεδρος του «ΥΓΕΙΑ» την πέμπτη Νοεμβρίου, απεβίωσε. 

Ο Βγενόπουλος και ο Πατέρας ανέλαβαν τις τύχες του ΠΑΟ όταν ο μπαϊλντισμένος Βαρδινογιάννης αποφάσισε να παρατήση τον ΠΑΟ και τους θεότρελλους οργανωμένους.  

Καταχρέωσαν τον σύλλογο, έφεραν καλούς ποδοσφαιριστές (π.χ. τον Σισέ) και κέρδισαν το πρωτάθλημα το 2010.  Ισως, παρά τα λεγόμενά τους, δεν πίστευαν οτι τα πρωταθλήματα τα δίνουν οι διαιτητές.

Ο  Μπέντο απεφάσισε να μην ασελγήση επί ποδοσφαιρικά αναιμικής ομάδας και άφησε τους Τσόρι και Μαρίν εκτός δεκαοκτάδας..

   Και από σεβασμό για τον Γολγοθά του φουκαρά του Αλαφούζου που προσπαθεί να λύση τον ΠατεραΒγενοπούλειο οικονομικό δεσμό, ο Μαρινάκης ζήτησε να μείνουν οι Καμπιάσο και Πάρντο στον πάγκο.  «Φτάνει!», του είπε, αυτοί (μίλαγε για τους οργανωμένους) είναι ικανοί να λυντσάρουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που συστηματικά σαμποτάρουν (όποιος αγαπά παιδεύει!). Μολονότι υπέρβαρος και χονδροσωμότατος, ο Βαγγέλης έχει λεπτά συναισθήματα. 

Link to comment
Share on other sites

Ο Αλαφούζος τελικά είναι και λογικός και κύριος.  Σε συντένευξή του, Contra, δήλωσε τα εξής:

 Ο Ολυμπιακός μας κέρδισε δίκαια, με την έννοια ότι ο διαιτητής ήταν κανονικότατος, άψογος. Στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε ένα δυο παράπονα διαιτητικά και κάποιο αποτέλεσμα που θα μπορούσε να είναι διαφορετικό, αλλά ξέρετε κάτι όλες οι ομάδες έχουν τέτοια. Κάνει ένας διαιτητής λάθος και δεν δίνει ένα πέναλτι στον Παναθηναϊκό, στον ΠΑΟΚ. Αυτό συμβαίνει.

Οι οκτώ, επτά βαθμοί, πόσοι είναι, που είμαστε πίσω από τον Ολυμπιακό δεν οφείλονται φέτος στην κακή διαιτησία, οφείλονται στα λάθη που κάναμε εμείς".

 

Edited by Bashibazuk
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...