Jump to content
Phantis Forums

2016-17 Season


Mitsos

Recommended Posts

5 hours ago, Emperor said:

1. Οι κληρώσεις ήταν αυτές που ήταν και πήγαμε δίκαια και στους 4 τελικούς. Το επιχείρημα σου ότι δεν θα μπορούσαμε να αποκλείσουμε σε διπλό παιχνίδι κανέναν από τους ΠΟΚ-ΠΑΟΚ δεν είναι ισχυρό, διότι με την ίδια ευκολία θα μπορούσα κι εγώ να σου πω ότι θα μπορούσαμε. Εκείνη την περίοδο κάναμε πάμπολλες νίκες και με τους 4 στο πρωτάθλημα και στα play-offs και εντός (κυρίως) και εκτός έδρας. Η μοναδική φορά που κληρωθήκαμε με κάποια από αυτές ήταν με την ομάδα σου, με αποτέλεσμα δύο ισοπαλίες 0-0 και την πρόκριση να κρίνεται υπέρ σας μετά από καμιά 20αριά πέναλτι... συνεπώς στη "ρουλέτα".

Φαβορί δεν ήμασταν σε κανέναν από τους 4 τελικούς, τους δύο τους παίξαμε στην έδρα του αντιπάλου (ΠΑΟ, ΠΑΟΚ), στον έναν (στην Πάτρα με τον ΟΣΦΠ) ήμασταν ήδη υποβιβασμένοι, ενώ μόνον με τον ΟΣΦΠ στο Καυτατζόγλειο ο Άρης θεωρήθηκε φαβορί (κακώς κατ' εμέ) που τελικώς μάλλον το πλήρωσε αυτό.

Δεν είπα ότι δεν πήγατε δίκαια. Μαγκιά σας που είχατε καλές κληρώσεις και πήγατε τελικό. Αυτό που έγραψα ήταν για τους τίτλους που "δικαιούσασταν" που έγραψε ο uk. Και είπα ότι κατά τη γνώμη μου δεν δικαιούσασταν να πάρετε κανέναν από τους τελικούς που πήρατε γιατί πολύ απλά είχατε χειρότερη ομάδα από τους αντιπάλους σας. Παίξατε χειρότερα και χάσατε. Και η Ξάνθη πήγε τελικό και ο Ατρόμητος, αλλά τον χάσανε. Ο μόνος που δικαιούταν να πάρει ήταν ο Αστέρας Τρίπολης, αλλά ως παράρτημα του Ολυμπιακού (διοικητικά) δεν είχε κανένα πρόβλημα να το δώσει στο αφεντικό του.

Επίσης το ότι έκανες κάποιες νίκες με τους 4 στο πρωτάθλημα και στα play offs είναι κάτι άλλο από το να κερδίσεις κάποιον σε διπλό παιχνίδι ή όταν η μπάλα καίει. Νίκη κόντρα σε ΠΟΚ κάνουν πολλές ομάδες και θα κάνουν. Αυτή όμως είναι η διαφορά της μικρής από τη μεγάλη ομάδα. Η μικρή ομάδα θα κάνει μία νίκη όταν δεν διακυβεύεται κάτι σημαντικό. Η μεγάλη ομάδα όταν η μπάλα καίει θα πάει και θα το πάρει το ματσάκι. Και η μπάλα καίει σε ματς που κρίνεται κάτι σημαντικό. Τελικός Κυπέλλου φυσικά, 1η θέση στα πλέι οφ κλπ. Ένα ψιλοατυχές παράδειγμα είναι χθες στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ παρότι είναι χάλια, απέδειξε ότι ξέρει να δαγκώνει. Ο ΠΑΟΚ με διπλό θα την έβαζε σε μπελάδες να τρέχει να προλάβει τα πλέι οφ και να φαγώνονται μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα γνωστό... Αυτό για μένα δείχνει πολλά στη νοοτροπία της ομάδας. Γι' αυτό και κατά τη γνώμη μου η ΑΕΚ έχει το Κύπελλο του 2011 και του 2016, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει την τεσσάρα από το Κύπελλο του 2014. Με πιάνεις;

Link to comment
Share on other sites

Ναι, σε πιάνω. Αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι θα μπορούσε να προκριθεί ο Άρης εκείνης της περιόδου απέναντι σε Π(Α)ΟΚ. Δεν λέω ότι θα γινόταν σίγουρα, ούτε όμως δέχομαι ότι θα έχανε με βεβαιότητα όπως εσύ νομίζεις. Εξάλλου, πλην ίσως ΟΣΦΠ, οι άλλοι τρεις δεν είχατε δα καμία ανίκητη υπερομάδα εκείνα τα χρόνια.

Link to comment
Share on other sites

On 12 March, 2017 at 4:27 PM, ukworm said:

Concur για το πρωτο. Για το δευτερο, πολυ ψηλα τον αμανε τον πηρες. Η λαμια εισαι μη μπερδευεσαι...

Δεν εχω μπερδευτει καθολου! Μας εχετε ανυπολογηστους και γουσταρω καργα!

Νομιζεται πως η Λαμια ειναι αμελιτεα ποσοτητα,για αυτο ειστε εκει που ειστε!

Μεχρι να παιξουμε μαζι η διαφορα μας θα ειναι μεγαλητερη κι ετσι το ματς μεταξυ μας ισως να μην εχει κανενα ενδιαφερον,

Εκτος κι αν εχουμε αλχημιες του τυπου... αφαιρεση βαθμων και τα τοιουτα...

Link to comment
Share on other sites

Ναι φίλτατε. Η Λαμία είσαι. Ακριβώς αυτό. Μια επαρχιακή ομάδα που δεν έχει ανέβει ποτέ στην Α Εθνική, και έχεις απέναντί σου έναν Αρη που βάσει τίτλων είναι η 4η ομάδα στην Ελλάδα. Και με πορεία στην Ευρώπη που αμφιβάλλω αν το ΠΟΚ μπορεί να ανταγωνιστεί, με επικές νίκες τύπου Μπενφίκα, Περούτζια, Ατλέτικο κλπ.

So put things into to perspective when you say what you say ie being condescending about Aris. Μιλάς ώρες-ώρες σα να είσαι Τσέλσι ή η Μπάγερν. Χαλάρωσε. Στο κάτω-κάτω κανονικά έπρεπε να ήσασταν ήδη 6 βαθμούς μπροστά γιατί το πέναλτυ που πήρατε πρόσφατα ήταν τελείως για γέλια.

Αλχημείες γιατί? Αν ο δικαστής αποφανθεί ότι είστε παράνομοι, πρέπει να χάσετε 6 βαθμούς, έτσι πάει. Και άμα είστε τόσο σίγουροι ότι είστε νόμιμοι, στο επόμενο ματς ξαναβάλτε 6 ξένους άμα θέλετε. Γιατί δεν ξαναβάλατε 6 από τότε που έγινε η φάση με τη Σπάρτη????

 

Link to comment
Share on other sites

Ποσο μικροι εχετε καταντισει πλεον!

Αναφερομαι φυσικα στην φετινη ομαδουλα που διαθετετε και οχι στεις δοξες του παρελθοντος!

Περιμενετε με τοσο ανυπομονισια να αφαιρεθουν βαθμοι απο απο την καλητερη ομαδα της κατηγοριας,μηπως και δειτε ασπρη μερα! ΚΑΤΑΝΤΙΑ!

Ο Ντορμισαι ειναι Ελληνας και θα αποδειχθει περιτρανα.

Η καθε προσπαθεια που κανετε σε αυτη την κατευθηνση θα πεσει απελπιστικα στο κενο!

Ναι ειμαι ΛΑΜΙΑΡΑ κι οχι απλως ΛΑΜΙΑ!

Το εχεις γευθει δυο φορες φετος και εχεις πλεον ιδιαν πειραν!

4 τεμαχια στο φιλοκο κι αλλο ενα στο πρωταθλημα!

Κι επεται κι η συνεχεια!

Link to comment
Share on other sites

χαχαχαχ - σχόλιο να γελάει κανείς... Μου έρχεσαι εδώ με ύφος 40 καρδιναλίων και μου λες για το ... φιλικό! Και για το 1-0 που θα μπορούσε να ήταν 1-1 αν έμπαινε ένα πέναλτυ, και μάλιστα τη στιγμή που ο Αρης ήταν ανύπαρκτος! Να πεις ότι μας ρίξατε 5αρα να πω παει στο διάολο, δίκιο έχει το παλικάρι, η Λαμία είναι ομαδάρα. Αλλά με μισό-μηδέν νίκη και με χαμένο πέναλτυ (ΚΑΙ άλλα 2 που δε δόθηκαν - αλλά αυτό το ξεχνάμε), εχεις το θράσος να μας πεις "ΓΕΥΤΗΚΑΜΕ" και "ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ"????. Αμα τρολάρεις, πέστο να μη γράφω άσκοπα.

Όσο για τη ένσταση:

Ασφαλώς περιμένουμε. ΑΝ (λέω ΑΝ) παρανόμησατε, πρέπει να τιμωρηθείτε. Και εννοείται ότι ο Αρης έχει ΚΑΘΕ έννομο συμφέρον να κυνηγήσει την υπόθεση. Η κατάντια είναι δική σας που α) είτε είστε ερασιτέχνες και δεν ξέρετε τι σας γίνεται, ή β) είστε φαύλοι και πρέπει να σας τιμωρήσουν. Η' γ) είστε νόμιμοι, και τότε να αθωωθείτε. Τόσο απλά

Επίσης από πού αντλείς τόση σιγουριά ότι θα κερδίσετε στα δικαστήρια? Είσαι νομικός? Εγώ δεν είμαι, και για αυτό δε λέω παχιά λόγια ούτε το παίζω μέντιουμ. Απλά περιμένω και σου λέω "AN". ΑΝ.

YΓ: Xαίρομαι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ που είσαι Λαμιάρα. Μου τη σπάει πάρα πολύ όταν βλέπω ανθρώπους από επαρχιακές πόλεις να υποστηρίζουν ΠΑΟΚ, ΠΟΚ, Αρη.... Εχει ο άλλος πχ ομάδα στη Α εδώ και 25 έτη (Ξάνθη πχ) και είναι ... ΑΕΚ με αποτέλεσμα η Ξάνθη να κόβει 500 εισητήρια. Δηλαδή ΕΛΕΟΣ.

Edited by ukworm
Link to comment
Share on other sites

Με αυτο το ἉΝ῾ θα μηνεις και θα τρως τα ρουχα σου!

Αναπωλεις τις δοξες του παρελθοντος και νομιζεις πως καποιος σου χρωσταει κατι εφ ορου ζωης επειδη σε λενε αρη!

Ειναι να γελαμε!

Μαθε.αν δεν το ξερεις και δεν το εχεις συνιδιτοποιησει ακομη, πως φετος δεν εχεις ομαδα για ανοδο,γιατι απλουστατα υπαρχουν αλλες ομαδες που τυγχανει να ειναι παρασανγκας καλυτερες απο το μπουλουκι που διαθετεις!

Οταν επι ενα ημιχρονο αμηνεσε με εναν κισσαμικο να κρατησεις με νυχια και με δοντια ενα γκολ και μαλιστα στην εδρα σου, αυτο λεει πολλα!

Μεγαλε δεν προσφερεις τιποτα με το να ανεβεις με τετοια χαλια! Πρεπει να το συνιδιτοποιησεις αυτο, εσυ και ολοι στον αρη!

Και ΝΑΙ γελαει καλητερα αυτος που γελαει τελευταιος!

Και αυτος που θα γελασει τελευταιος θα ειναι η ΛΑΜΙΑΡΑ!

 

Link to comment
Share on other sites

Μεχρι στιγμης εσυ γελας. Εγω απλα παρακολουθω και γελαω με το ποστ σου, για το ποιος θα ανεβει και ποιος οχι οπως βλεπεις δε λεω κουβεντα. Εσυ εχεις επαρση, εσυ εχεις ομαδαρα, εγω εχω κωλομαδα. Αυτα λες.

Link to comment
Share on other sites

Ο φίλος από τη Λαμία βρίσκεται σε ονείρωξη... ούτε στο πιο μακρινό του όνειρο θα ήταν στην ίδια κατηγορία με τον Άρη και νιώθει ότι "ψηλώνει " που μας τη λέει. Ας μην του το χαλάσουμε... Πες κι άλλα μεγάλε! 

Link to comment
Share on other sites

Φαντάζομαι πως η αλήθεια είναι μία λέξη που δεν ευδοκιμεί στο λεξιλόγιο σας. Την αποφεύγετε σαν το διαόλο με το λιβανι. Αφότου συνιδιτοποιησεις πως  η τωρινή ομάδα που έχεις δεν κάνει για μεγαλύτερη κατηγορία τότε και μόνον τότε θα αρχίσει η  αντίστροφη μέτρηση για επάνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Αυτά σας ταΐζουν μερικοί και δεν πρόκειται να ξεκολλήσετε  από το βούρκο.  Ο Άρης αξίζει κάτι καλύτερο κι όχι αυτό το χάλι. 

Link to comment
Share on other sites

Φαντάσου ε? Παρά το χάλι (εδώ συμφωνούμε), και είμαστε μόνο 6 βαθμούς πίσω! Εντωμεταξύ και σεις και ο Απόλλων έρχεστε Χαριλάου, παίζετε και μεταξύ σας. Οπότε έχει πολύ ψωμί ακόμα, γι αυτό σε λλλλλλέω μη μιλάς πολλααααααααααααααααααααααααά φίλος....

Link to comment
Share on other sites

Παρεπιπτωτως βρίσκεσαι στο -8 από τη Λαμία. Έως ότου βρεθούμε ξανά φρόντισε να μην είσαι πιο χαμηλά. Αν συμβεί αυτό δεν θα έχει κανένα νόημα η μεταξύ μας αναμέτρηση.

Link to comment
Share on other sites

Καλά εσύ έχεις μεγάλη πλάκα τελικά..... Τι με νοιάζει ρε φίλε η Λαμία? Πρέπει να καταλάβεις ότι η Λαμία ως Λαμία (δηλ. ως ποδοσφαιρική οντότητα) δεν υπάρχει στο ραντάρ ΚΑΝΕΝΟΣ Αρειανού. Αυτό που νοιάζει τον ΚΑΘΕ Αρειανό φέτος είναι ΜΟΝΟΝ η άνοδος. Όταν η ομάδα κερδίζει οποιονδήποτε στη Β εθνική (είτε λέγεται Λαμία είτε Χανιά είτε Καλλονή) ο Αρειανός κάνει tick στο box και προχωράει παρακάτω.

Το καταλαβαίνεις ότι δεν είσαι αντίπαλός μου?

Το καταλαβαίνεις ότι στη Β εθνική είμαι αντίπαλος του εαυτού μου?

Το καταλαβαίνεις ότι δεν είμαι -8 από τη Λαμία, αλλά -6 από την άνοδο?

Αμα κερδίσω το γαύρο, την ΑΕΚ, πχ., θα χαρώ, πάω Δευτέρα χαρούμενος στο γραφείο, πώς το λένε!! Αν κερδίσω τη Λαμία θα πω "ΟΚ 3 βαθμοί στο σακκούλι, πάμε παρακάτω". Δε θα πω: "γιούπι κέρδισα τη Λαμίααααααααααααααααα". Το 'πιασες?

Edited by ukworm
Link to comment
Share on other sites

Στο αρχείο οι καταγγελίες!

Στο αρχείο οι καταγγελίες!

Η υπόθεση των καταγγελιών των ΟΦΗ, Άρη για το ματς Λαμία - Σπάρτη πήγε στο αρχείο.

Κάθε ελπίδα των Άρη, ΟΦΗ να μειώσουν τις αποστάσεις από τις θέσεις ανόδου, τουλάχιστον μέσω δικαστικών αποφάσεων, χάνεται. Και αυτό, γιατί όπως αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός σταθμός Metropolis 95,5, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας πήγε στο αρχείο την υπόθεση του αγώνα Λαμία - Σπάρτη, γιατί διαπίστωσε ότι δεν υπήρξε παράβαση από πλευράς των «κυανόλευκων».

Υπενθυμίζεται ότι οι Θεσσαλονικείς και οι Κρητικοί είχαν προχωρήσει σε καταγγελίες, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα της Φθιώτιδας αγωνίστηκε, έχοντας στην ενδεκάδα της έξι ποδοσφαιριστές που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στις ελληνικές εθνικές ομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι η υπόθεση δεν πρόκειται να επιστρέψει στο πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Stoiximan.gr Football League, οπότε η Λαμία παραμένει στο +8 από την 3η θέση.

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, ukworm said:

Το καταλαβαίνεις ότι δεν είμαι -8 από τη Λαμία, αλλά -6 από την άνοδο?

Και παρεμεινες και θα παραμεινεις εκει μιας και θα εχεις να αντιμετοπισεις την Καλαμιαρια σε ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΥ του χρονου για την παραμονη στη Β εθνικη για αλλη μια χρονια! 

Φροντησε τωρα μην τα απαυτωσεις με την καλλονη την Κυριακη...

Απο υπεροπτες εχουμε χωρτασει αγαπητε...

Αν παρ ελπιδα ειχατε και λιγο ταπεινοφροσυνη θα εισασταν σε καλητερη μοιρα...

Κι ο νοων νοειτο!

Link to comment
Share on other sites

Στο ειπα και πριν. Λες πολλα και βασικα μας εχεις γεμισει μυγες με τις ανυποστατες αηδιες σου. Θα παραμεινω και θα παιζω ντερμπυ παραμονης με Καλαμαρια, και του λωκου τα εννιαμερα

 

Στο ειπα και πριν δεν με ενδιαφερεις σαν ομαδα, οπως και καμια πλην των ομαδων του βεληνεκους μου (ποκ παοκ). 

Με ενδιαφερει η ανοδος και αυτο δεν ειναι υπεροψια, ειναι πραγματικοτητα.

Αντε γεια τωρα.

Edited by ukworm
Link to comment
Share on other sites

22η αγωνιστική

Τετάρτη 22 Μαρτίου
Άρης - Πανελευσινιακός (15:00, «Κλ. Βικελίδης»)
Τρίκαλα - Λαμία (15:00 , Δημ. Στάδιο Τρικάλων)
ΑΟ Χανιά - ΟΦΗ (16:00)
Πέμπτη 23 Μαρτίου
Αγροτικός Αστέρας - Απόλλων Σμύρνης (15:00, «Δ. Κοντικάκης»)

23η αγωνιστική

Σάββατο 25 Μαρτίου
Λαμία - ΑΟ Χανιά (15:00, ΔΑΚ Λαμίας)
Κυριακή 26 Μαρτίου
Απόλλων Σμύρνης - Αιγινιακός (15:00, Γήπεδο Ριζούπολης)
ΟΦΗ - Καλλιθέα (15:00, «Θ. Βαρδινογιάννης)
Τρίκαλα - Άρης (15:00, Δημ. Στάδιο Τρικάλων)

24η αγωνιστική

Σάββατο 1 Απριλίου
Πανσερραϊκός - Απόλλων Σμύρνης (15:00 , Δημ. Σερρών)
Κυριακή 2 Απριλίου
ΑΟ Χανιά - Άρης (15:00 )
Παναιγιάλειος - ΟΦΗ (16:00, Δημ. Στάδιο Αιγίου)
Καλλιθέα - Λαμία (16:00, Δημ. Στάδιο Καλλιθέας)

25η αγωνιστική

Σάββατο 8 Απριλίου
ΟΦΗ - Αγροτικός Αστέρας (15:00, «Θ. Βαρδινογιάννης»)
Κυριακή 9 Απριλίου
Λαμία - Παναιγιάλειος (15:00, ΔΑΚ Λαμίας)
Απόλλων Σμύρνης - Κισσαμικός (16:00, Γήπεδο Ριζούπολης)
Άρης - Καλλιθέα (16:00, «Κλ. Βικελίδης»)

26η αγωνιστική

Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου
Αχαρναϊκός - Απόλλων Σμύρνης
Πανσερραϊκός - ΟΦΗ
Αγροτικός Αστέρας - Λαμία
Παναιγιάλειος - Άρης

Link to comment
Share on other sites

On 15 March, 2017 at 5:10 PM, ukworm said:

Στο ειπα και πριν δεν με ενδιαφερεις σαν ομαδα, οπως και καμια πλην των ομαδων του βεληνεκους μου (ποκ παοκ). 

Aφου βολοδερνεις μεταξυ Β᾽και Γ᾽εθνικης εδω και 3, 4 χρονια ρε μεγαλε…Πως ειναι δυνατον να συγκρινεις τον εαυτο σου με αυτους…Πλακα μας κανεις τωρα.

φροντισε μην ερθει καμια στραβη απο καλλονι μερια κι εχουμε παλι κηδειες…

Edited by Lamiara ole
Link to comment
Share on other sites

Φίλε, πήγαινε σ'αυτό εδώ το link να ρίξεις μια ματιά. Ασφαλώς μιλάει για Λαμία, όπως καταλαβαίνεις.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Greek_football_champions

Τι? Δε λέει για Λαμία?! Ε και τι λέει λοιπόν?! Ωπα, κάτσε να διαβάσω.

1. Ολυμπιακός

2. ΠΑΟ

3. ΑΕΚ

4. ΑΡΗΣ

5. ΠΑΟΚ

 

Βρε αιντε γεια λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Μπζζζζζ...

Link to comment
Share on other sites

Btw uk, γιατί μετράμε από το 1928 και όχι από το 1905? Δεν μπορώ να το καταλάβω... Είναι προσβολή προς τη μεγάλη ομάδα ΓΟΥΔΙ το οποίο είχε 5 πρωταθλήματα όπως βλέπεις.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Καλή ερώτηση. Δεν το γνωρίζω. Ισως γιατί το 1905 ήταν τοπικά τα πρωταθλήματα..? Ίσως γιατί καμιά από τις 5 ομάδες αυτές δεν υπήρχε το 1905? Δε ξέρω.

Το θέμα είναι ότι από το 1928 και μετά όλες αυτές οι 5 ομάδες έλαβαν μέρος. Αρα δεν αδικείται καμιά με το σκεπτικό ότι ... δεν υπήρχε το 1928.

Πάντως, όπως και να έχει, δεν είναι δική μου η σελίδα όπως βλέπεις, so don't shoot the messenger.

Link to comment
Share on other sites

19 minutes ago, ukworm said:

Καλή ερώτηση. Δεν το γνωρίζω. Ισως γιατί το 1905 ήταν τοπικά τα πρωταθλήματα..? Ίσως γιατί καμιά από τις 5 ομάδες αυτές δεν υπήρχε το 1905? Δε ξέρω.

Το θέμα είναι ότι από το 1928 και μετά όλες αυτές οι 5 ομάδες έλαβαν μέρος. Αρα δεν αδικείται καμιά με το σκεπτικό ότι ... δεν υπήρχε το 1928.

Πάντως, όπως και να έχει, δεν είναι δική μου η σελίδα όπως βλέπεις, so don't shoot the messenger.

Σε καμία περίπτωση δεν shoot the messenger φίλε μου. Και δεν έχω κανένα πρόβλημα που ο ΠΑΟΚ είναι η τρίτη μεγαλύτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης πίσω από Ηρακλή και Άρη (δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι πρώτος, πρέπει να τα βρείτε μεταξύ σας αυτά).

Thanks for the info Ziaka, αλλά ακόμα κι έτσι πιστεύω ότι ιστορικά θα πρέπει με κάποιον τρόπο να αναφέρεται η ομάδα Γουδί. Προσωπικά δεν μου κάνει ιδιαίτερη διαφορά ένα πρωτάθλημα της δεκαετίας του 10 ή του 20 ή του 30 ασχέτως πόσες ομάδες έπαιζαν. Και αν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ κλπ δεν υπήρχαν τότε, πρόβλημά τους. :)

Και δεν έχω πρόβλημα επίσης uk να θεωρούμαι μικρότερη ομάδα και από το Γουδί uk. Προσωπικά με ενδιαφέρει περισσότερο το τι έζησα με τα μάτια μου και τι θα ζήσω μελλοντικά. Likewise, Ζιάκα εσύ μπορείς να έχεις strong feelings με την ομάδα του Κούδα και των λοιπών, αλλά προσωπικά δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Φυσικά γνωρίζω την ιστορία και ασχολήθηκα σε κάποια φάση για να έχω point of reference, αλλά το παρόν και το μέλλον με ενδιαφέρουν σε πρώτο βαθμό. Όπως μας δίδαξε η σύγχρονη ιστορία εξάλλου, οι φανέλες και οι ποδοσφαιριστές-σύμβολα (αν υπήρξαν) ήταν στα προ επαγγελματικού ποδοσφαίρου χρόνια πριν το 1979.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...