Jump to content
Phantis Forums

Blast from the past


Mitsos

Recommended Posts

I'm not able to paste a link but there is an interview with Niko Kyzeridi on the metrosport site which is worth reading. I often wonder if karma is getting the best of Aris with all the players that have been screwed by the team in the past!!

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Ντέρμπι, Αρης-ΑΕΚ, σήμερα το βράδυ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και το PRESSARIS θυμάται τις σημαντικότερες από τις 23 νίκες των “κιτρινόμαυρων” της Θεσσαλονίκης στην έδρα τους.

Η προϊστορία:

Νίκες Άρη: 23

Ισοπαλίες: 18

Νίκες ΑΕΚ: 16

Θυμηθείτε στιγμές αλλά τα ματς, στην παρακάτω λίστα videos:




 

 
Edited by Emperor
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Άρης και Ολυμπιακός δεν έχουν συναντηθεί πολλές φορές στο θεσμό του Κυπέλλου, ωστόσο σε μία από τις μεταξύ τους αναμετρήσεις οι «κιτρινόμαυροι» απέκλεισαν τον αντίπαλό τους και πέρασαν στον τελικό.

Ήταν ο ημιτελικός του 1970, με τον Άρη να κερδίζει τον Ολυμπιακό στο “Καραϊσκάκης” και να προκρίνεται στον τελικό, όπου και σήκωσε το Κύπελλο, νικώντας στο Καυτανζόγλειο τον ΠΑΟΚ.

Σκόρερ εκείνου του αγώνα ήταν ο Κώστας Παπαϊωάννου ο οποίος με δυνατό σουτ στο 8’ της αναμέτρησης έγραψε το 1-0, σκορ που διατηρήθηκε μέχρι τη λήξη του αγώνα που έστειλε τον Άρη στον τελικό του Κυπέλλου.

Η σύνθεση του Άρη σε εκείνο το ματς:

Νίκος Χρηστίδης, Θεόδωρος Πάλλας, Χρήστος Ναλμπάντης, Σοφοκλής Σεμερτζής, Άγγελος Σπυρίδων (Βασίλης Ψηφίδης 69’), Δημήτρης Ραπτόπουλος, Μανώλης Κεραμιδάς, Τάκης Λουκανίδης, Αλέκος Αλεξιάδης, Κώστας Παπαιωάννου, Βαγγέλης Συρόπουλος (Γιώργος Κωνσταντινίδης 82’).

 

 

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...