Jump to content
Phantis Forums

Asteras Tripolis - Aris (Saturday, 30 January, 17:15 EET)


Emperor

Recommended Posts

Έχουμε μπροστά μας δύο συνεχόμενα παιχνίδια με τον Αστέρα, το πρώτο για το πρωτάθλημα. Ο Αστέρας είναι άνετα στην εξάδα, στα τελευταία 4 παιχνίδια στη SL έχει μόνον νίκες και ενδιάμεσα σε αυτά έχει μία ήττα από εμάς στο Κύπελλο. Το παιχνίδι είναι δύσκολο, για να μείνουμε όμως ψηλά θα πρέπει να το πάρουμε. Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος είναι πολύ δύσκολο στα εκτός (με ΟΣΦΠ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αστέρα), ενώ στα εντός είναι σαφώς πιο βατό (με Ατρόμητο, ΟΦΗ, Παναιτωλικό). Συνεπώς στο ματς με Αστέρα πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε τους τρεις πόντους. Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, δεν αναμένω αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο ματς με Απόλλωνα (πλην του Μάνου στη θέση του Mancini που είναι τραυματίας). Να δούμε αν θα πάρει και κάποια λεπτά συμμετοχής ο Μήτρογλου.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Απίστευτό: Η Κουρομπύλια α’ βοηθός στο Αστέρας – Άρης! Διαιτητής ο Φωτιάς, στο VAR ο Τζοβάρας!

Ξέφυγε ο Άρης 2-3 βαθμούς και κινδυνεύει να χαθεί η 2η θέση για μερικούς. Κτύπησαν συναγερμό οι ενδιαφερόμενοι και η "επιτροπή χειραγώγησης" ανέλαβε δράση. -Όχι που θα άφηνε στη τύχη του το ματσάκι. ΄Εβαλαν τους κανόνες του δικού τους παιχνιδιού, στήθηκε πάραυτα το ματσάκι από τους υποτακτικούς της "εξυγίανσης". Φωτιάς, Τζαβάρας, Κυρομπύλια. Όλοι με προϊστορία στο βιογραφικό τους απέναντι μας.

Στη ΚΕΔ δεν πτοούνται με τίποτε. Αναρωτιέμαι όταν παίζει ο Άρης με κάποιον πώς γίνεται κι αποκλείονται όλοι οι διαιτητής του συνδέσμου Θεσ/νίκης και βάζουν τους ντόπιους να διευθύνουν τους αγώνες του νομού τους; Συνάδει αυτό με το ΕΥ αγωνίζεσθαι κύριε Αυγενάκη;

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Απίστευτα προκλητικός (το λιγότερο) ο ορισμός διαιτητή, επόπτριας και varίστα!!! Έλεος, πόσο απροκάλυπτα πια!

Μόλις ο Άρης ξαναπέρασε δεύτερος στέλνουν καμικάζι να μας σφυρίξουν, που αποδεδειγμένα μας έχουν αδικήσει και ευνοήσει τους "εξυγιαντές" (η μπάογκ είναι τέταρτη και κινδυνεύει να την περάσει και ο ΠΑΟ, οπότε έχουμε να δούμε τέρατα από εδώ και πέρα)!

Link to comment
Share on other sites

ΠΑΕ ΑΡΗΣ: "Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα πετάξει με προορισμό την πρωτεύουσα της Αρκαδίας) για το αυριανό παιχνίδι (30/01) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (17:15) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: 

Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Bruno Gama, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Matilla, Kace, Xande Silva, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης."

Link to comment
Share on other sites

2-1 τελικό. Κακή προσέγγιση από πλευράς μας, χάσαμε πολύ ενέργεια για να βγάλουμε ένα ...αυτογκόλ -αφού δεν το έβαλε ο Μάνος.Χάσαμε ευκαιρίες να ξεφύγουμε μερικούς βαθμούς και κάναμε ντέρμπι τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Link to comment
Share on other sites

Στο α' ημίχρονο κυριαρχησαμε απόλυτα, είχαμε πολλές καλές ευκαιρίες για να τελειώσουμε το ματς. Στο β' ο Μάντζιος οπισθοχώρησε την ομάδα, αυτό έχει αποτέλεσμα και κρατάμε εύκολα το υπέρ σκορ με ομάδες όπως ΑΕΛ, Απόλλων, κλπ, αλλά με καλές ομάδες όπως με Αστέρα ηταν η ώρα να τη φάμε.

ΥΓ. Αυτός ο Ιωάννου από την αρχή δεν μου άρεσε, δεν είναι καλός στο passing game, κάνει λάθη, νομίζω ότι δεν ταιριάζει στο στυλ που παίζει η ομάδα.

 

Link to comment
Share on other sites

Το τρανζίσιον μέχρι τα αντίπαλα δίκτυα είναι 3 κάθετες μπαλιές. Από την άμυνα στο κέντρο, από το κέντρο στην επίθεση και από εκεί στα δίκτυα. Δλδ τον Ματίγια, τον Μπερτόγλιο και τον Μήτρογλου -αφού ο Μάνος δεν...-. Είδατε να συυπήρξαν εχθές αυτοί οι ρόλοι; Με το που έβγαινε ο ένας έμπαινε ο άλλος. Με αποτέλεσμα ο Μήτρογλου να μην αγγίξει καν την μπάλα στο 10λεπτο που έπαιξε!!! Με τέτοια λάθη τακτικής δεν πας πουθενά.

Χάρμα οφθαλμών εχθές ο Άρης για μια ώρα, τα κατέστρεψε όλα σε 5 λεπτά. Το ίδιο έγινε και με όλο το 1ο μέρος του πρωταθλήματος. Μέσα στο Γενάρη η συγκομιδή μας ήταν για ομάδες που θα παίξουν πλέι άουτ! Δεν το καταλαβαίνω. Κάποιοι δεν θέλουν να διορθωθούν φαίνεται... Γιατί τα καμπανάκια κτύπησαν εγκαίρως, αλλά δεν θέλουμε να τα ακούσουμε.

Το 1-0 είναι εύθραστο. Γιατί την προκαλούμε φέτος τόσο την τύχη μας; Μυαλό θέλει;

Μια-δυο διαπιστώσεις. Φέτος στα στημένα είμαστε απαράδεκτοι. Τόσο στα υπέρ όσο και σε εκείνα που είναι σε βάρος μας. Καρμπόν φάση με τον Ολυμπιακό εχθές στο πρώτο γκολ, το μόνο κέρδος είναι πως ο ΣΙαμπάνης αυτή τη φορά ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ. Έμεινε πάνω στη γραμμή. -Το λες και βελτίωση-.

Πάω παρακάτω. Τον Σούγκρεν αριστέρα, ρε Μάντζιο; Γιατί; Με τι σκεπτικό. ΟΚ τον θες μήπως και ο σέρβος βγάλει καμιά σέντρα στον Μήτρογλου που θα τον έβαζες έστω για λίγο. Ε, ας τον έβαζες από την αρχή το Σουηδό και τον άλλαζες μετά...

Προσπερνώ το γεγονός ότι άργησαν χαρακτηριστικά οι αλλαγές. Αλλά ρε παιδιά, ξανά 3 μέσους στο κέντρο; Όποτε παίξαμε έτσι χάσαμε. Ξανά τα ίδια λάθη;

Και κλείνω τη γκρίνια μου για τη χθεσινή κακή προσέγγιση μας με αυτό το 1ο σχόλιο μου. Αν θες τη νίκη βάζεις τους παίκτες που θα παίξουν κάθετο ποδόσφαιρο βγάζεις δύο γκολ και άντε γεια. Δεν έχεις 3; Βάλε τους 2 τουλάχιστον και ένας τρίτος θα βρεθεί να σκοράρει. Μή περιμένεις όμως με ένας από τους τρεις να πάρεις το παιχνίδι, ρε Μάντζιο. Ούτε να έχεις αποτέλεσμα άμα έχεις την 1η και τη 3η μπαλιά και να σου λείπει η 2η που τις γεφυρώνει!!! Εννοώ τον Ματίγια και τον Μήτρογλου, δίχως Μπερτόγλιο. Διότι έτσι το κάθετο ποδόσφαιρο το έκανες ποδοσφαιρική φλυαρία με οριζόντιες πάσες στο πλάτος του γηπέδου και πίσω. 

Να πούμε και τούτο. Ο αντίπαλος μας είχε μεγάλες ελλείψεις και δύο αγώνες με τον ίδιο αντίπαλο να διαχειριστεί. Του πρωταθλήματος κι αυτό του κυπέλλου. Ο προπονητής του φύλαξε τον Ιγκλέσιας για μετά κι όταν μπήκε γύρισε το παιχνίδι. Κι αυτό είναι διπλή ήττα για τον Μάτζιο κατ' εμέ. Γιατί ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΑΓΩΝΕΣ θέλαμε τη νίκη. Τώρα όμως δώσαμε ψυχολογία νίκης στον αντίπαλο και για το ματς της Πέμπτης. Γιατί είδαν οι παίκτες στη πράξη πως όλα ανατρέπονται. Κι ο περίπατος μας για την επανάληψη πήγε περίπατο. Τους δώσαμε το μομέντουμ και γίναν μάγκες. Κι εμείς θα 'χουμε ακόμη να ψάχνουμε τι πήγε στραβά... Όταν μάλιστα την Κυριακή έχουμε να παίξουμε και με την ΑΕΚ εκτός... Μια γνώμη -όχι συμβουλή-: Μάντζιο εστίασε κάπου. Τα μισαδάκια δεν συνιστούν μονάδες. Βάλτα τουλάχιστον σε μια τάξη μπας και λειτουργήσουν ομαδικά και ποδοσφαιρικά. Αν προέχει το κύπελλο βάλε 1η και 2η μπαλιά μαζί ή 2η και 3η αν όχι και τις 3 μαζί. Αλλά όχι τούτο το πράμα που είδαμε χθες. Κινδυνεύουμε να χάσουμε και τους δύο στόχους. Επωφελήσου τον καιρό και φτιάξε τώρα το εύκολο γκολ. Κι αυτό λύνει όλα τα προβλήματα. 

(Εύκολο δεν είναι. Αλλά τώρα που έχεις τα όπλα δεν είσαι μακριά).

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...