Jump to content
Phantis Forums

Galileo

Rookie Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Galileo

  1. ΝΤΡΟΠΗ, ΑΙΣΧΟΣ, ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ αυτό που γίνεται!!!!!!
  2. Θέμα διαιτησίας στον αγώνα δεν υπάρχει, ούτε κατά φαντασία. Αντί με 10 παίκτες, προσπαθούν με τα γνωστά ΜΜΕ να κάνουν το ασπρό, μαύρο (παρεμπίπτοντος: αντιληφθήκατε ότι σε κάθε μαρκάρισμα αυτού του Αουγκούστου έφευγε με χαμηλά το κεφάλι, σαν να ήθελε να αποβληθεί;;;). Αλλά εδώ θα μας κάνουν να χρειαζόμαστε ψυχίατρο και γυαλιά. VAR βάλαμε .... σκούζουν, ξένους διαιτητές φέραμε ..... σκούζουν, τέσσερα τρώνε ... σκούζουν. ΔΕΝ μπορούν να το χωνέψουν, 55 - 65 εκατομμύρια μπάτζετ έχουν, ομάδα δεν έχουν (αν δεν είχαν και τον Τζόλη από τις ακαδημίες τους θα ήταν 8 βαθμούς πίσω) τα στάζει ο Ρώσος, τα μύρια στο άπατο βαρέλι. ΥΓ: ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: Κι άλλη αναβολή, την 5η (!) συνολικά, πήρε τον Οκτώβριο ο Ιβάν Σαββίδης για το “ντου” με το πιστόλι στον αγωνιστικό χώρο, του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ το Μάρτιο του 2018. Αυτή τη φορά ο δικηγόρος του ήταν… εμπύρετος και όπως είπε, πρόκειται να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού.
  3. Συμφωνώ απόλυτα με την ανάλυση σου για τον Τζόλη. Περιμένω όμως και τι θα γίνει με τον Σάκιτς. Η συμμετοχή θα είναι καθοριστική και πιστεύω ότι είναι ο ικανότερος και ιδανικότερος γι'αυτήν την περίπτωση.
  4. Δύσκολος αγώνας με τον ΠΑΟΚ. Ντέρμπι εντός έδρας ενάντια σε έναν αντίπαλο (από όσα λίγα έχω παρακολουθήσει) επίσης καλό, αήττητο (αλά χωρίς να έχει παίξει κανένα ντέρμπι). Καλύτερος μεσοεπιθετικά από μεσοαμυντικά, αφού εκεί έχει θέματα και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι οι αντίπαλοί του κάνουν φάσεις στην εστία του. Must win, διότι στο δεύτερο γύρο (πλην ΠΑΟ) όλα τα ντέρμπι τα έχουμε εκτός. Με νίκη μένουμε κορυφή και η ψυχολογία μας ανεβαίνει ακόμη περισσότερο. Κέντρα βαρύτητας: Σβαμπ: Από τους πιο κομβικούς παίκτες του ΠΑΟΚ. Ζίβκοβιτς τον Γκάνεα θα τον κάνει γιογιό, γι' αυτό και ΔΕΝ πρέπει να παίξει την Κυριακή. Από την άλλη μεριά ο Τζόλης θέλει προσοχή γιατί συγκλίνει στο κέντρο και πατάει περιοχή, ο Σούντγκρεν πρέπει να προσέχει πολύ. Απώλεια ο Ελ Καντουρί. Θα ρισκάρω 11άδα: ΣΙΑΜΠΑΝΗΣ SUNDGREN ΔΕΛΗΖΗΣΗΣ BENALOUANE SASHA MATILLA JECKO MATEO BERTOGLIO GAMA (Πιθανή και η χρησιμοποίηση του SILVA αν και το θεωρώ απίθανο) ΜΑΝΟΣ
  5. Μεστή εμφάνιση και άνετη νίκη, δείξαμε χαρακτήρα. Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο (εμείς το κάναμε εύκολο). Πολλά θετικά και χρήσιμα συμπεράσματα και οφέλη. Πολλά μπράβο στην ομάδα.
  6. Επιθετικά πολύ μεγάλη στατικότητα, χωρίς πίεση, κινήσεις και τρεξίματα. Τελείως παθητικό ρόλο. ΑΝΕΥΡΟΙ τελείως. Η ποιότητα του ΟΣΦΠ είναι δεδομένη και κατά πολύ ανώτερη από τη δική μας. Όμως ότι χάνεις σε ποιότητα πρέπει να το αντισταθμιζεις με τρεξίματα. Απλά πράγματα
  7. Καλησπέρα παιδιά στην κιτρινινόμαυρη παρέα. Δυστυχώς το φοβάμαι πολύ το παιχνίδι αυτό. Τουλάχιστον στοιχηματικά, αφού η απόδοση του 1 πήγε στο ..... 7.00 και το διπλό του ΟΣΦΠ στο 1.45. Είμαστε λίγο καλύτερα στις αποδόσεις από το Λαμία-ΠΑΟΚ. Αυτό που με πειράζει περισσότερο είναι ΑΝ χάσουμε, αυτό να γίνει πολεμώντας και όχι ως υποχείρια του ΟΣΦΠ. Εκτός αν θέλουμε να είμαστε ένα μαγαζάκι. Εγώ πάντως μας πιστεύω και τον 1 τον έπαιξα. Από αγωνιστικής πλευράς θα συμφωνήσω απόλυτα στην επιθετική άμυνα με Μπερτόγλιο στο κέντρο, Γκάμα-Ματέο στα άκρα και Σίλβα κορυφή.
×
×
  • Create New...