Jump to content
Phantis Forums

Panathinaikos - Aris (Sunday, 18 April, 15:00 EET)


Emperor

Recommended Posts

Με προβληματίζει ο τραυματισμός Gama, επίσης εκτός θα είναι οι Kace, Benalouane, Bruno Felipe, ενώ ο Μάνος έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς (πολύ ύπουλος τραυματισμός).

Η ισοπαλία δεν θα είναι κακό αποτέλεσμα, αλλά θα πρέπει να πάμε για το τρίποντο, που θα μας ισχυροποιήσει κατά πολύ τις πιθανότητες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

 

Link to comment
Share on other sites

What is the logic that Manos shoots a penalty in front of Bertoglio or even Mateo??

Something from training grounds that we don't see.

And sure upront Mancini-Mateo-Manos with Bertoglio cannot give us the 2nd spot, and with this coach who is always outsmarted in big matches, we are gradually losing plot and this 2nd position, unfortunately.

Instead of retaining or improving our form, this coach can't motivate them to rise.

Manos, Mancini are not material for top 5, let alone Aris who is seriously fighting to make some history, finally.

And then transfer of lazy and slow moving Mitroglou? I can not believe we didn't upgrade this position and at least make the level of Hamza Younes and the Nigerian striker, if can't overcome that level

 

 

Edited by REY
Link to comment
Share on other sites

1-2 τελικό σε ένα ματς που εγώ ομολογώ πως το φοβόμουνα. Ευτυχώς ο Μαουρίτσιο μας έκανε έγκαιρα ένα απίστευτο δώρο και φύγαμε με τη νίκη. Δόξα το Θεό.

Κέρδος επίσης θα έλεγα και την επιστροφή του Ματέο στις καλές εμφανίσεις. Και μάλιστα με τον παλιό γνώριμο τρόπο που μας συστήθηκε παλιότερα. Με γκολ από ριμπάουντ. Όσο πατά περιοχή θεωρώ πως θα είναι ανεκτίμητος.

Edited by almand
Link to comment
Share on other sites

Τεράστιας σημασίας νίκη, καθώς επρόκειτο για ματς "6 βαθμών". Τέλος καλό, όλα καλά, αν και τα πράγματα φαινόταν δύσκολα με το 1-0 και το χαμένο πέναλτι του Μάνου. Δεν καταλαβαίνω πως επιτρέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις να μην υποχρεούνται οι παίκτες να ακολουθήσουν την εντολή του προπονητή που υποδεικνύει ποιος θα εκτελέσει το πέναλτι, εν προκειμένω ο Bertoglio και όχι ο Μάνος (το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ, χωρίς να ξέρω τι ζήτησε ο Μάντζιος).

Στο β' ημίχρονο καθοριστική η αποβολή του Mauricio, αλλά και η είσοδος του Matilla, είχαμε στο κέντρο έναν ψύχραιμο και καλό χειριστή της μπάλας να μοιράσει το παιχνίδι, οπότε το γήπεδο άρχισε να γέρνει και να φαίνεται ότι ήταν θέμα χρόνου να πετύχουμε γκολ. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μέτρια ομάδα, που απλά τρέχει πολύ, θα πρέπει να αυτοκτονήσουμε για να μας περάσει αυτή η ομάδα.

Πολύ καλός και ο Mateo σε θέση επιτελικού και κρυφού φορ, ενώ αμυντικά είχαμε κάποια προβλήματα από την αριστερή πλευρά.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...