Jump to content
Phantis Forums

Olympiacos - Aris (Sunday, 21 February, 19:30 EET )


Emperor

Recommended Posts

Μένουν 4 παιχνίδια έως το τέλος πριν τα play-offs, για να μείνουμε ψηλά χρειάζεται να πάρουμε τουλάχιστον τα τρία. Άρα, χρειαζόμαστε μια μεγάλη νίκη εκτός, είτε με τον Ολυμπιακό είτε στην Τούμπα. Εξ ορισμού το πιο δύσκολο είναι το ματς της Κυριακής. Παίζουμε με τους πρωταθλητές, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει και το φετινό πρωτάθλημα, έχουν τους καλύτερους παίκτες, τον καλύτερο προπονητή και την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, ενώ -αν και εκτός παράγκας- έχουν δύναμη και στο παρασκήνιο. Έχουμε πιθανότητες (όχι πολλές, αλλά υπαρκτές), αλλά αυτοί θα δώσουν τα παντα για να μας νικήσουν, 1. για να δείξουν ότι το ντέρμπι-ήττα με ΠΑΟ ήταν παρένθεση, 2. για να δημιουργήσουν κλίμα-προϋποθέσεις πρόκρισης στον επαναληπτικό κυπέλλου. Υπέρ μας το αποψινό ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΟΣΦΠ (εκεί έχουν εστιάσει εδώ και καιρό), συνεπώς θα πάνε στο μεταξύ μας παιχνίδι πιο καταπονημένοι από εμάς. Βέβαια, έχουν ρόστερ με βάθος και παίκτες-παγκίτες αξίας, αλλά δεν είμαστε χαμένοι από χέρι.  

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα σπεύσω να δηλώσω αισιόδοξος γι' αυτό το ματς. Κι ας νίκησε απόψε την Αϊντχόφεν -και μπράβο του- Κι ας μας σφυρίξει και ο Σιδηρόπουλος και η Κουρομπίλια. Χωρίς πλάκα. Το γιατί άλλη φορά.

Link to comment
Share on other sites

Η αποστολή: Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Mancini, Jeggo, Ganea, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης.

 

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Bruno Gama (τιμωρημένος) και Javier Matilla (τραυματίας).

Link to comment
Share on other sites

Αυτή ήταν η διαίσθηση μου αλλά όχι από πέναλτι. (Όχι νίκη, αλλά ισοπαλία και καλή εμφάνιση). Φυσικά κι έπεσα έξω από τα σφυρίγματα του ρέφερι, ο οποίος απέδειξε στο παραμάγαζο γιατί έγινε διεθνής. (Κίτρινες κάρτες που μόνο αυτός είδε). Νίκη δεν είναι αλλά μας δίνει ένα σημαντικό ψυχολογικό πλεονέκτημα.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Εύχομαι ολόψυχα να μην είναι σοβαροί οι τραυματισμοί των ερυθρόλευκων, αλλά εδώ νομίζω πως φέρει ευθύνη και ο Μαρτίνς. Έχεις τόσο πάγκο, και μεγάλο βαθμολογικό προβάδισμα, βάλε τα δεύτερα να παίξουν κι αυτοί -αλλά ο πρόεδρας τα θέλει όλα-.

Όπως και να έχει αυτό είναι το λογικό επόμενο των συνεχών αγώνων. Εύχομαι από καρδιάς καλή επάνοδο στους τραυματίες.

Link to comment
Share on other sites

Ο Ολυμπιακός σκύλιασε να μας νικήσει, σκληρό παιχνίδι,  με κόντρα διαιτησία και πάλι. Στο πέναλτι έπρεπε να δοθεί κόκκινη στον Σα, ο Ολυμπιακός υα έμενε με 10 και χωρίς να μπορεί να κάνει άλλη αλλαγή για να βάλει κανονικό τερματοφύλακα!

Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, Emperor said:

Ο Ολυμπιακός σκύλιασε να μας νικήσει, σκληρό παιχνίδι,  με κόντρα διαιτησία και πάλι. Στο πέναλτι έπρεπε να δοθεί κόκκινη στον Σα, ο Ολυμπιακός υα έμενε με 10 και χωρίς να μπορεί να κάνει άλλη αλλαγή για να βάλει κανονικό τερματοφύλακα!

Εννοείται πως έπρεπε να πάρει κόκκινη. Επίσης δόθηκε ανύπαρκτη κίτρινη στον παίκτη σας που είναι δανεικός απο την Ουέστ Χάμ. Αλλά όπως λές φίλε, ο ΠΑΟΚ ελέγχει ΚΕΔ και ΕΠΟ. Ο ΠΑΟΚ έχει την παράγκα.

ΥΓ. Για τον παράγοντα του ΟΑΡΗ που έφαγε το ξύλο της ζωής του τίποτα;

Link to comment
Share on other sites

Εννοείται ότι τα συνεταιράκια ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (στα οποία προσκολλήθηκε και ο ΠΑΟ) ελέγχουν την παράγκα, θα πρέπει να είσαι τυφλός για να μην το βλέπεις τα τελευταία 3-4 χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει ότι διαιτητές, βαρίστες, κλπ δεν τα κάνουν πάνω τους όταν παίζουν τον ΟΣΦΠ, για αυτό ο ΟΣΦΠ συγκαταλέγεται στους ευνοημένους, το έχουμε δει εξάλλου σε αρκετά παιχνίδια αυτό.

Από εκεί και πέρα, απορώ πραγματικά με το θράσος σου που συνεχίζεις να έρχεσαι εδώ και να μας τα ζαλίζεις με τις γελοίες θεωρίες σου. Αν είδες χθες το ματς και δεν είσαι εμπαθής & κομπλεξικός, θα έπρεπε να έρθεις σήμερα και να μας ζητήσεις συγνώμη για την περισπούδαστη ανάλυση θεωριών συνομωσίας που μας αράδιαζες. Οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν στα ίσια, πεντακάθαρα και χωρίς καμία υποψία "συναλλαγής". Αν υποτίθεται υπήρχε υπόγεια σχέση, οι συνθήκες ήταν ιδανικές για να χαρίσει ο ΟΣΦΠ το ματς στον Άρη, καθώς αυτοί δεν είχαν κανένα απολύτως βαθμολογικό κίνητρο, ενώ εμείς καιγόμαστε για βαθμούς. 

Από την άλλη, για ένα ακόμη ματς η ομαδούλα σου βρήκε απέναντι έναν αντίπαλο που (θα το πω όσο πιο ευγενικά γίνεται) ήρθε για να χάσει. Έχεις ξανακούσει ποτέ για ματς που η μία ομάδα κατεβαίνει με 13 απουσίες (όλες βασικών παικτών της) ;;; Μιλάμε για ξεκάθαρη αλλοίωση του πρωταθλήματος! Το έχεις πάρει χαμπάρι ότι στα μισά (τουλάχιστον) ματς που έχεις παίξει φέτος, είτε ο αντίπαλος είχε ύποπτα μειωμένη απόδοση είτε σας έσωσαν οι διαιτητές; Η γύμνια και ανυπαρξία σας φαίνεται στα ματς με τις πρώτες ομάδες (ΟΣΦΠ, Άρη, ΑΕΚ), με τις οποίες δεν έχετε σταυρώσει νίκη!

Link to comment
Share on other sites

Πέρασε στα ψιλά το "εγκλημα" της ΚΕΔ να ορίσει Σιδηρόπουλο. Όλοι εκ των υστέρων σκούζουν, λες και δεν έχουν αντιληφτεί το έργο. Χθες όμως δεν ήταν μόνο το αγαπημένο παιδί της ΚΕΔ σε "υπηρεσία", αλλά και η ...Κουρομπίλια του Μποροβήλου. Εχθές είχε τον ρόλο του 2ου βιολιού στην ορχήστρα, να "φωτίζει" το ΒΑΡ τα σφυρίγματα του Σιδηρόπουλου. ("Σώστε και δώστε" το σύνθημα στα φιλαράκια μας). Άβουλη να πάρει αποφάσεις από μόνη της, πάει πακέτο με τον ρέφερι.

Ρωτώ: Αν ο Σιδηρόπουλος άφηνε τη φάση του πέναλτι στο ΒΑΡ, θα υπήρχε περίπτωση η Κουρομπίλια να το υποδείξει; Κι αφού το είδε η ...Μποροβήλου με όλη την άνεση που της δίνει το ριπλέι και οι κάμερες, μίλησε για κόκκινη; Μήπως μίλησε στις κίτρινες που δόθηκαν λάθος σε παίκτες του Άρη; (Οι οποίοι -όλως τυχαίως, βέβαια- ήταν στο όριο κι επιλέχτηκαν "τυχαία" από τον ρέφερι να τους την δείξει;)

Άσχετο, και συνάμα απόλυτα σχετικό. Τυχαία φαντάζομαι η εμπλοκή της Κουρομπίλια στο ΒΑΡ. Δεν έχει σχέση με τη περίπτωση Δουβίκα που ανακάλυψαν πως το 60% του παίκτη ανήκει στον Μποροβήλο που θα πρέπει να εξοφληθεί κι αυτός... -Τον βλέπω τον συμπολίτη να παίρνει μόνο με τον Μπέο από τον Βόλο στις καλοκαιρινές μεταγραφές. Γιατί ο Μποροβήλος δεν πατσίζεται με ένα απλό "σπρώξιμο" να μει στα πλέι οφ. Αποτέλεσμα: Αγοράζεις Δουβίκα και παίρνεις Μπέο. Γιατί οι "ισοτιμίες ευρώ-ΚΕΔ" μάλλον δεν μας βγαίνουν. Κι αφού ο άνθρωπος δεν πήρε το κατιτίς του από τον Μπαράλες, από κάπου θα πρέπει να τα πάρει.. 

Ωστόσο η απόφαση αυτή της ΚΕΔ έχει ζουμί. Μας προϊδεάζει για τους αγώνες που έρχονται. Κι επειδή ο ΟΣΦΠ ξέρει να διαβάζει τα σήματα που στέλνει το παραμάγαζο, βγήκε ανοικτά ...κατά της διαιτησίας κι αξιώνει ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ από τον Κλάτεμπεργκ. Ε, όχι κι σεις παόκια να παίξετε στην έδρα σας με τα δικά σας παιδιά. (Για το παιχνίδι της Τούμπας μιλώ αφού αυτό έδειχνε ο όρισμός Σιδηρόπουλου στο αιώνιο θύμα. Φυσικά ο συμπολίτης δεν χαμπαριάζει, και η ΚΕΔ θα ξαναδιαλέξει Σιδηρόπουλο, Ευαγγέλου κάποιον "αντικειμενικά" δικό μας παιδί να σφυρίξει..) Και εκεί θα γίνει μύλος. 

Αλλά το έργο όμως έχει πολλές ακόμη σκηνές κι αρχίζουμε να φεύγουμε από το σενάριο. 

Οι προπηλακισμοί μέσα στο Καραϊσκάκης είναι σύνηθες φαινόμενο και συνδέονται όλοι τους με κάθε άτυχο αποτέλεσμα του γαύρου. Τζήλος, Κωνσταντινέας, ο Καλόπουλος, ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ο δημοσιογράφος του Γκαζέττα είναι μερικοί μόνο που πλήρωσαν το τίμημα να διπλοσφυρίζουν τους αγώνες τους ή να μην είναι ανοικτά υπέρ του "Θρύλου".

Ποιος τολμά να τους καταγγείλλει; Γιατί να το κάνει ο Άρης;

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Nομίζω πως δεν το πιστέψαμε αρκετά για να πάρουμε τη νίκη. Κι αυτό θα πρέπει να το δουλέψουμε αν θέλουμε πρωταγωνιστικούς ρόλους στο πρωτάθλημα. Αν ο Ματέο είχε νοοτροπία νικητή, τότε θα εκμεταλλευόταν καλύτερα την ευκαιρία που του δόθηκε από τον Σα, -εγκληματικό λάθος από μέρους του πορτογάλλου να χάσει την μπάλα κι ευτυχώς για αυτόν δεν το πλήρωσε σοβαρά η ομάδα του. Έχουμε λίγο ακόμη χρόνο σαν ομάδα να αποκτήσουν η παίκτες μας αυτή την αρετή. Θα μας δώσει τεράστιο αβαντάζ για το μέλλον.

Ωστόσο πρόσεξα δύο συμπτώσεις: Ο χθεσινός Ολυμπιακός βγήκε ανεπανόρθωτα λαβωμένος από την κακή διαχείριση του ρόστερ του. Βρουσάι και Σωκράτης βγήκαν εκτός μάχης εχθές, και παραλίγο και ο Σα. Μου θυμίζει όμως το φιάσκο του συμπολίτη στο Βικελίδη όταν με αυτοθυσία ο αμυντικός τους τους γλίτωσε από ένα 2ο γκολ, όπως εχθές ο Σωκράτης. Ο άγγλος μπακ βέβαια χάνει όλη την υπόλοιπη σεζόν, αλλά ποιός νοιάζεται εκεί στους δίπλα; Δανεικός ήταν. Ξένα λεφτά. (Δεν είναι βέβαια καθόλου έτσι...) Ανάλογη νίλα έφαγε και ο Μάρτινς εχθές. Πιο κερδισμένοι θα ήταν αν κέρδιζαν τους τραυματισμούς κι έχαναν 3 πονταλάκια... Αφού έχουν τεράστια αβάντα βαθμών να χαλαλήσουν προκειμένου να ανταποκριθούν σε όλες τις υποχρεώσεις τους... Άλλωστε ο Άρης πάλεψε για το κάτι παραπάνω από το Χ. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Άσχετο από το τόπικ, αλλά σχετικό με όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο μας. Πριν τον αγώνα του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟ, βγάζουν τον Βαρίστα που όρισε η ΚΕΔ, επειδή ήταν, λέει, ...Αγρινιώτης κι ορίζουν τον αθηναίο ...Ευαγγέλλου!!! Γι' αυτόν δεν ισχύει η εντοπιότητα, φαίνεται. Φυσικά τον Αγρινιώτη Βαίτση, -τον "δώστε και σώστε" που είδαμε κι ακούσαμε στο Βικελίδης, απλά παρέλειψαν να του ελέγξουν την εντοπιότητα!!!

Και, λίγο πριν τον αγώνα δηλώνει ...κώλυμα ο Κνέχ γιατί... έκαψε το χέρι του μαγειρεύοντας!

Έλεος ρε παιδιά αυτό φέτος με τους τερματοφύλακες!!! Φτάνει πια. Δεν μας έμεινε άντερο από το γέλιο μ' αυτήν τη παράγκα. (Δεν παραπονιέμαι βέβαια. Καλύτερα που γελάμε με τα αίσχη της παράγκας, παρά να κλαίγαμε. Και έπεται συνέχεια για όσους τη βρίσκουν με τις κωμωδίες. Ακολουθεί το επεισόδιο "Πώς θα πληρωθεί ο Μποροβήλος για να πάρει ο συμπολίτης τον ...Μπέο").

Link to comment
Share on other sites

Σιδηρόπουλος: «Αυτά μου είπε ο Μαρινάκης» | Filathlos.gr | Το Εγκυρότερο Αθλητικό Blog!

Διαβάζεις τον τίτλο και λες "τι άλλο, θα τον ρώτησε πως τα πάει, για την υγεία του κλπ". Διαβάζεις και το περιεχόμενο του άρθρου και μένεις άναυδος από τον οχετό που βγαίνει από επώνυμους ανθρώπους που θεωρείς πολιτισμένους.

Ωστόσο εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει τον λόγο που επικαλούνται κάποιοι να νομίζουν πως "αδικήθηκαν" στον συγκεκριμένο αγώνα. Το "πέναλτι" του Βρουσάι; Μα αυτό δεν το δίνεις, ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο. Για την επαφή που υπήρξε; Αυτή που ο Βαρούχας όταν στριμώχνεται μας λέει πως "δεν κρατά δυναμόμετρο να ξέρει". Αλλά στις περιπτώσεις του εύκολου θύματος με τις κιτρινόμαυρες φανέλες, είναι σίγουρος για την αποβολή του Ροζ για το χέρι του, κι ας μας λέει το αντίθετο το ριπλέι.  Ίδια φάση ήταν κι εκείνη με τον Γκάμα με το Αγρίνιο, όπου όχι μόνο υπήρξε επαφή και καθαρό στοπ του αμυντικού, αλλά κι άμεση κάρτα για θέατρο ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡ και πάει στον Κλάτεμπεργκ. Εκεί ήταν θέατρο. Με τον Βρουσάι πέναλτι. Ανάλογα τα γιαλιά που θα φορέσει εκείνη την μέρα ο κάθε Βαρούχας-φερέφωνο του παραμάγαζου.

Το θέμα όμως είναι πως ο Σιδηρόπουλος το ανέφερε στο Φύλλο Αγώνα και δεν κουκουλώθηκε. Δεν νομίζω να έγραψε και για τους προπηλακισμούς γιατί δεν τις έφαγε αυτός, αλλά το κακό έγινε. Τσαλάκωσε την άσπιλη εικόνα του Μαρινάκη κι αυτό δεν περνάει στο ντούκου. Θα έχει συνέχεια. Όχι βέβαια για τον ίδιο, αλλά για όλους τους άλλους. 

Το είπαμε και τις προάλλες. Ο Ολυμπιακός δεν έχασε μόνο 2 βαθμούς την Κυριακή.  Έχασε παίκτες, γόητρο, αήττητο, και κυρίως το έρεισμα να του δώσει κάποιος δίκιο σε όσα έγιναν. Μόνοι τους οι παίκτες του τραυματίστηκαν -σκληρό παιχνίδι του Άρη, είπαν τα φερέφωνα του στα ΜΜΕ-. Έπαιξε τα ρέστα του στη τσόχα, ρίχνοντας στο γήπεδο και τα 80 εκατομμύρια του ποδοσφαιρικού δυναμικού του και κόντεψε να χάσει. Και το χειρότερο είναι πως τούτο το είδε όλος ο κόσμος. Αν έμεναν ακόμη 10 λεπτά, τότε ο Άρης μπορεί και να έφευγε νικητής. Τον προστάτεψε όμως ο ...Σιδηρόπουλος κι η Κουρομπίλια όταν χαρίστηκαν την κόκκινη στον τερματοφύλακα του. Γιατί αν έφευγε ο Σα, τότε, ελλείψει αλλαγών, θα έπαιζε τερματοφύλακας ο ...Σεμέδο ή κάποιος άλλος παίκτης που έμεινε στο χορτάρι!!! Οπότε η ήττα φαινόταν από μακριά να έρχεται...

Δεν ήταν λοιπόν ένα απλό Χ για τον Μαρινάκη. (Δεν λέω για τον ΟΣΦΠ, αλλά τον Μαρινάκη. Γιατί τον Ολυμπιακό ουδόλως τον χάλασαν δυο πονταλάκια χαμένα). Κι αυτό θα το πληρώσουν όλοι. 

Οι λογαριασμοί με τον Άρη δεν τέλειωσαν ακόμη. Ακολουθεί το παιχνίδι του κυπέλλου στο Βικελίδης και εκεί να είστε προετοιμασμένοι όλοι. Γιατί θα παίξει Ένας εναντίον Όλων. Ενάντια σε ένα ενδεχόμενο αποκλεισμό, ενάντια σε αυτόν που κανόνισε να παίξει με τον Άρη, ενάντια στην ΕΠΟ, την ΚΕΔ και φυσικά τον Κλάντεμπεργκ. Κι εκεί να δείτε τι μπάλα που ξέρει να παίζει ο πρόεδρας...

Link to comment
Share on other sites

  • Lazarus changed the title to Olympiacos - Aris (Sunday, 21 February, 19:30 EET )

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...