Jump to content
Phantis Forums

Aris - Asteras Tripolis (GC, Wednesday, 20 November, 15:00 EET)


Emperor

Recommended Posts

Η αποστολή: Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Sakic, Bertoglio, Rose, Mancini, Matilla, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Σεγκιέργκης.

Link to comment
Share on other sites

Αναλυτικά η εντεκάδα του Άρη: Σιαμπάνης, Ροζ, Δεληζήσης, Γκάνεα, Σάκιτς, Σάσα, Τζέγκο, Σίλβα, Γκαρσία, Γκάμα, Μάνος.

Στον πάγκο:  Κουέστα, Λόπεθ, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Κάτσε, Σούντγκρεν, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Σεγκιέργκης.

Μπεναλουάν, Ματίγια τραυματίες, εκτός αποστολής.

Link to comment
Share on other sites

Ημίχρονο 0-0, με διπλή ζώνη άμυνας ο Αστέρας, την οποία φαίνεται σχεδόν αδύνατο να διασπάσουμε όταν είναι παρατεταγμένοι και μας περιμένουν. Παρόλα αυτά, από κάποιες αντεπιθέσεις είχαμε 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες. Η απουσία του Ματίγια στη δημιουργία παιχνιδιού είναι ολοφάνερη, καλό τρεχαντήρι και κόφτης ο Jeggo, αλλά δεν κάνει για να είναι ο παίκτης που χτίζει το παιχνίδι από πίσω.

Link to comment
Share on other sites

0-0 στο ημίχρονο, με ένα Άρη που δημιούργησε ελάχιστες φάσεις -2 αν μέτρησα καλά-. Θυμάμαι άλλες εποχές που η μπάλα δεν μας ήθελε, ούτε με προξενιό. Και σήμερα η φάση του Μάνου αυτό μου θύμησε. Όπως και να έχει ο νούμερο 1 εχθρός μας είναι το ταραγμένο μυαλό και δυστυχώς αυτό βλέπω και σήμερα σε δυο τουλάχιστον παίκτες μας -Μάνο και Σίλβα- για ασήμαντες σχετικά αφορμές.

Μια δυό διαπιστώσεις ασχολίαστες: Ο Τζέγκο συχνά-πυκνά παίζει τη θέση του Γκάνεα που ξεχνιέται σε θέση εξτρέμ.

Ο Ματέο μπήκε για 10άρι αλλά δυο στις 5 μπαλιές του είναι λάθος. 

Ο Σίλβα πήρε εντολή να αλλάξει θέση με τον Μάνο σαν φορ, αλλά τούτο κράτησε ελάχιστα.

Ο μόνος που είναι πολύ καλός είναι ο Γκάμα που δυστυχώς παλεύει μόνος του. Ο Τζέγκο και ο Σάσα είναι ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ μεταξύ τους. Και για κάποιους που ανέφερα δεν κατάλαβα ακριβώς τι θέση παίζουν. Εύχομαι να το κατάλαβαν οι ίδιοι.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Ξεκόλλησε ο κόουτς από την εμμονή του με τον άσφαιρο φορ μας, ξεκόλλησε και η ομάδα από το μηδέν στην επίθεση. Δόξα το Θεό. Ο Μάντζιος έκανε το αυτονόητο κι όλα ξεμπλόκαραν.

Γίνεται λόγος για τον φορ που θα έρθει. Για μένα αυτό που προέχει είναι να ξεκαθαρίσουμε το στύλ του παιχνιδιού μας. Παίζουμε με όλους τους επιθετικούς μας σε ελεύθερο ρόλο. Όταν όμως ο Μάνος καπαρώνει μια θέση, αυτομάτως καπαρώνει και η θέση πίσω από αυτόν. Κι αυτός επί του παρόντος είναι μονο ο Μπερτόγλιο -και όταν του ζητήθηκε ο Γκάμα. Ο Ματέο έχει μείνει στην Αργεντινή ή όπου αλλού είναι, κι όχι στο γήπεδο που τον θέλουμε. Ο Μάνος φιλότιμος μεν αλλά δεν 'το χει το γκολ κι αμέσως όλα πάνε ανάποδα για την ομάδα αφού γεμίζουμε μόνο 9 ρόλους από τους 11. Η ομάδα δεν τραβά.

Θέλεις το εύκολο γκολ έτσι όπως παίζεις; Πάρε τον Ντιγκινί!!! Είναι ο παίκτης ακριβώς που ψάχνεις. (Ούτε Μήτρογλου, ούτε Μπαράλες ούτε άλλον φουνταριστό).

Η διαφορά απόδοσης με την είσοδο του Μπερτόγλιο και Μαντσίνι ήταν εμφανής. Χωρίς αυτούς μέχρι αύριο να παίζαμε γκολ δεν ερχόταν και αφότου μπήκαν άνετα έμπαινε και τρίτο τέρμα. (Αν δεν επανέφερε ο Μάντζιος τον Λόπεθ. -Ο οποίος ούτε και σήμερα πάτησε περιοχή αν δεν κάνω λάθος). ΟΚ, όμως, είσαι μπροστά με δύο γκολ και του δίνεις άλλη μια ευκαιρία.

Συμπέρασμα: 10 λεπτά χωρίς καθαρόαιμο φορ κι η ομάδα βρήκε 2 φορές δίκτυα. Ξανά μέσα ο φορ, τέλος τα γκολ.

(Αν κι αυτό που δεν φάνηκε ιδιαίτερα είναι πόσο πολύ ελευθερώθηκαν κι άλλοι παίκτες μας σε αυτό το 10άλεπτο. Σίλβα, Μαντσίνι, Μπερτόγλιο, Γκάμα κλπ).

 

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...