Jump to content
Phantis Forums

Greek Cup 2020-21


Emperor

Recommended Posts

5 hours ago, Emperor said:

1) Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει αν ήταν μεταγραφή ή δανεισμός. Η ουσία είναι ότι ο Άρης βγήκε πολλαπλά ζημιωμένος από αυτή την υπόθεση (που αριστοτεχνικά έστησε η ΕΠΟ σου), καθώς ούτε ο παίκτης έπαιξε ούτε η ομάδα μπόρεσε να κάνει μεταγραφές, με συνέπεια να παίξουμε τους ημιτελικούς κυπέλλου και τα play-offs με ρόστερ 12-13 παίκτες.

Τον εαυτό σου δουλεύεις; Λέγατε και γράφατε πως ο παίκτης ήρθε με ελεύθερη μεταγραφή ενώ ήταν δανεικός. Αφού όπως λες τι διαφορά έχει αν ήταν μεταγραφή ή δανεισμός τότε γιατί είπατε ψέματα; Γιατί δεν είπατε ότι ο παίκτης ήταν δανεικός;

Δεν έπαιξε ο Ντουρμισαϊ; Και άλλο λάθος εδώ. 6 συμμετοχές είχε και μάλιστα θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει ένσταση εμείς μετά το 4-2 αλλά δεν το κάναμε διότι πρώτον, δεν είμαστε σαν το κόκκινο αφεντικό σας και δεύτερον, οι αγώνες παίζονται στο γήπεδο και τότε μας είχατε κερδίσει δίκαια.

5 hours ago, Emperor said:

3) Για το παρασκήνιο αυτής της βρώμικης υπόθεσης κανείς μας δεν ξέρει τι έγινε και τι όχι. Η ουσία και πάλι ήταν ότι ζημιωμένος βγήκε ο Άρης καθώς η ομάδα έγινε άνω-κάτω πριν το ντέρμπι και χάσαμε τον έως τότε βασικό μας τερματοφύλακα.

Μεγάλη απώλεια να χάνεις έναν τερματοφύλακα ο οποίος κόντρα στη μητρική στεκόταν πίσω απο την γραμμή του τέρμα. Τώρα για την υπόθεση - ο ΟΣΦΠ το έστησε φίλε. Κάθε χρόνο θα στήνει τέτοια σκηνικά ώστε να μην είναι ο ΠΑΟΚ συγκεντρωμένος. Το έκανε πέρσυ με την Ξάνθη (όπου φυσικά και δεν υπήρχε ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα) ενώ ήμασταν στην κορυφή της βαθμολογίας, το έκανε και φέτος με τον ΣΙαμπάνη (αν και φέτος δεν χρειαζόταν διότι με τα χάλια μας δεν θα πηγαίναμε για πρωτάθλημα ούτως ή άλλως). Όπως και δικαιωθήκαμε σήμερα θα δικαιωθούμε και για αυτό το ψέμα.

5 hours ago, Emperor said:

4) Διαβάζεις τι έγραψα; Στην ενδεκάδα ΔΕΝ έπαιζε ούτε ένας πρώην παίκτης του ΟΣΦΠ. Αλλά και να έπαιζε, δεν αλλάζει την ουσία, όλοι αυτοί που πήραμε ήταν στα αζήτητα του Ολυμπιακού, έφυγαν από εκεί και σήμερα είναι παίκτες του Άρη. Θα πρέπει δηλαδή να ζητάμε την άδεια σου ή του Γκαγκάτση ή του κου. Ορκίδη για το ποιους παίκτες θα πάρει ο Άρης και αν και πότε θα παίζουν; Καταλαβαίνεις πόσο γελοία είναι αυτά που λες; Βασικά έχεις σκυλιάσει και έρχεσαι και μας γ@μάς τα topic επειδή παρά τις προσπάθειες σας και τον πακτωλό με ρούβλια που έχετε δώσει για να μας σβήσετε από το χάρτη, ο Άρης είναι από πάνω, σε έχω ξεσχίσει εντός και εκτός εδώ και 3 χρόνια, και όλα αυτά δεν τα χωράει το μπαογκτζήδικο μυαλό σου.

Άντε λοιπόν, μάζευε τα με συνοπτικές διαδικασίες από το φόρουμ μας και πήγαινε στο γυράδικο σας να κλαφτείς.

Μόλις παραδέχθηκες εσυ ο ίδιος πως είναι η ομάδα σου παράρτημα. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις στην 11αδα. Έχει διαφορά το να ξεκινάει ο παίκτης με το να κάθεται στο πάγκο και να μπαίνει στο 60'; Ότι σε συμφέρει. Με λένε Ρίζο..

Link to comment
Share on other sites

Διάβασα το κείμενο δυο φορές διότι αυτά τα ακούω για πρώτη φορά.

2 hours ago, almand said:

Κι εσείς προσφερθήκατε να γίνετε τα χέρια που θα το αναστηλώσουν. Ελπίζοντας σε κανένα ψιχουλάκι. Για τα δεδουλευμένα...

Αποκλείετε να συνεργάζεται ο ΠΑΟΚ με αυτό το μόρφωμα. Που το διάβασες αυτό ή ποιός σου το είπε; Ψιχουλάκι; Ο Ιβάν;

2 hours ago, almand said:

* Πρώτο τηλεφώνημα του νεαρού ήταν στον Καρυπίδη εντός της ημέρας. Αυτός στον Μάκη τον Γκαγκάτση που τον διαβεβαίωσε πως ο συγκεκριμένος είχε ήδη διαγραφεί από την επίσημη ΠΑΕ του Πάοκ μια βδομάδα πριν το συμβάν (!!!;;;). Όλα αυτά εντός 3-4 ωρών. Η ενεργητική δωροδοκία πλέον δεν υφίσταται -ούτε φυσικά και η παθητική-. Κι απάνω που ησύχασε ο Πάοκ από το φιάσκο, χάνει ο Πάοκ και στο ημίχρονο μαθαίνουν πως ο Καραπαπάς πιθανόν να κινηθεί νομικά εναντίον του Πάοκ. Αυτό που όλοι υπέθεσαν ήταν πως ο ΣΙαμπάνης επικοινώνησε με τον μάνατζερ του! Κι αυτό άνοιγε τους ασκούς του Αιόλου. Γιατί αυτός ήταν υποχρεωμένος να προστατεύσει τον παίκτη του. Από την άλλη, ούτε να εκβιάσεις τον πιτσιρικά μπορείς αφού λειτούργησε ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. Και αμέσως μετά τη λήξη ήρθε και η καταγγελία του Καραπαπά. 

Εγώ διάβασα πως το πρώτο τηλεφώνημα ήταν στον Καραπαπά, φίλε. Ας υποθέσουμε όμως οτι τα λές σωστά - γιατί πήρε "μετά" τον Καραπαπά αφού (σύμφωνα με τις πηγές σου) πήρε πρώτα τον ιδιοκτήτη της ομάδας του;

Φυσικά και ήταν τεράστιο λάθος να δημοσιευτεί το συμβόλαιο του.

Εαν μπορείς να μοιράσεις υλικό που υποστηρίζει αυτά που λες θα παρακαλούσα να το μοιράσεις (δεν το λέω ειρωνικά).

3 hours ago, almand said:

Φιλαράκι, πιο παράγκα, πεθαίνεις...

Δεν ξέρω πόσα χρόνια βλέπεις ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά συνήθως οι παράγκες παίρνουν τρόπαια. Δηλαδή ο ΠΑΟΚ με τα τρία του πρωταθλήματα ελέγχει την ΕΠΟ, την ΚΕΔ και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, και κάθεται να χάνει από τον Ατρόμητο, τον ΟΑΡΗ και τον Ολυμπιακό; Η παράγκα δεν φέρνει Χ με Λάρισα και Απόλλων. Η παράγκα κερδίζει μέσα έξω και όταν η ομάδα δεν μπορεί έχει το κοράκι να δίνει κάνα πέναλτι ή κόκκινη στον αντίπαλο. Δηλαδή θέλεις να πεις πως ο ΠΑΟΚ ελέγχει, κάνει, ράνει, σκορπίζει χρήμα απο'δω και απο'κει για να τερματίζει δεύτερος ή τρίτος (φέτος ίσως και πιο κάτω); Τα πιστεύεις αυτά που λες;

Η λογική σου: Πάμε εμείς οι δυο Άμστερνταμ, πληρώνω εγώ τα αεροπορικά και το ξενοδοχείο. Φτάνουμε εκεί, κερνάω μπύρες, δείπνο, φούντες και γυναίκες. Και ενώ καλύπτω όλα τα έσοδα, δεν πίνω ούτε μια μπύρα και δεν ρίχνω ούτε ενα μ@νίκι. Τη στιγμή που πηγαίνεις προς το δωμάτιο χέρι-χέρι με δυο ξανθές, αράζω στον καναπέ και παίρνω μια τζούρα (το πολύ δυο) απο το μισό τσιγάρο που έχει μείνει και παραμένω αδρανής και αδιάφορος ενώ απέναντι μου κάθονται άλλες δυο μελαχρινές. Το ζήτημα, φιλαράκι, δεν είναι τι πίνουμε εμείς στην Τούμπα αλλά πραγματικά τι βάλανε στο σανό που σας ταϊζουν.

Link to comment
Share on other sites

58 minutes ago, Athens4 said:

Διάβασα το κείμενο δυο φορές διότι αυτά τα ακούω για πρώτη φορά...

Εγώ διάβασα πως το πρώτο τηλεφώνημα ήταν στον Καραπαπά, φίλε. Ας υποθέσουμε όμως οτι τα λές σωστά - γιατί πήρε "μετά" τον Καραπαπά αφού (σύμφωνα με τις πηγές σου) πήρε πρώτα τον ιδιοκτήτη της ομάδας του;

...

Έτσι το θες γιατί έτσι δένει στη λογική σου. Πώς είναι δυνατόν να πάρει τον Καραπαπά; Αυτός θα τον "έσωζε"; Χαζός δεν είναι ο Σιαμπάνης. Πιτσιρικάς είναι και ξέρει πως προέχει να προστατευτεί από τη δωροδοκία. Η λογική λέει πως πήρε τον ατζέντη του κι αυτός του συνέστησε να μιλήσει με τον αρχηγό της ομάδας του, τον Δεληζήση. Κι αυτό γιατί, μεταξύ τάχα αστείου και σοβαρού, του είπαν να βρει και καναδυο παίκτες ακόμη. Τον Κάτσε που τον ξέρανε από παλιά κλπ. (Ο Σιαμπάνης σε αυτή τη φάση δεν ήξερε ποιούς ακόμη πλεύρισαν για τη φτιάξη. Κι αν μαζευόταν 3 με 4 παίκτες να δείξουν μειωμένη απόδοση στο παιχνίδι, το ποσό έφτανε τα 100 χιλιαρικάκια. Επομένως ήταν πολλά τα λεφτά για να αρνηθούν όλοι. -Φυσικά, χρήμα δεν υπάρχει. Κι αν είχαν μειωμένη απόδοση θα τους μοστράρανε τις κασέτες τη στιγμή της δωροδοκίας. Αλλά οι κάμερες στα δικά τους "στέκια" δεν έχουν ήχο. Και την ηχογράφηση την ανέλαβε ο "τρίτος" άνθρωπος. Γιατί αυτός ξέρει τι παίζεται άμα το πράμα πάει στραβά...).

Ο Σιαμπάνης μιλά με τον Δεληζήση, βρίσκονται και αυτός του εξήγησε τι "έπαθαν" κάποιοι άλλοι που πέσαν στη παγίδα -λέγε με Βελλίδη που τον δεν ξανάδε γήπεδο, για τον Διούδη δεν υπάρχουν στοιχεία τι έγινε, αλλά δήλωσε "κώλυμα" τελευταία στιγμή να γλιτώσει τα τρεχάματα κλπ. Φυσικά η δουλειά για τον Πάοκ έγινε. Δύο παίκτες εκτός -κι ο Κουρμπέλης αν θυμάμαι καλά- τσιμπήσαμε το τρίποντο.

Δέλης και Σιαμπάνης αποφάσισαν να το πούνε στον Καρυπίδη ώστε να φύγει από τα χέρια τους η καυτή πατάτα. Τα υπόλοιπα τα ξέρεις. Σου είπα πως ο Καρυπίδης κουκούλωσε την υπόθεση και δεν σας έβγαλε στη σέντρα, το έκανε όμως ο Καραπαπάς γιατί τα πράγματα ξέφυγαν από τη συμφωνία. Το Χ εν προκειμένω. (Ουσιαστικά για να σας εκβιάσει για αργότερα.)

Πάμε λοιπόν από την αρχή: (Βάσει όσων διέρευσαν στον Τύπο και τα διασταύρωσα από παόκια). Η σειρά είναι Σιαμπάνης-Δεληζήσης - Καρυπίδης-Γκαγκάτσης. Τώρα σε ποιά σειρά το έμαθε ο ατζέντης δεν το ξέρω. Πιθανολογώ πρώτος αφού είναι αυτός του σύστησε στο μικρό να μιλήσει με πρόσωπα της ομάδας για να μη τον μπλέξουν. Βέβαια είναι ανόητο και που το συζητάμε, αφού τη φτιάξη την είχε ο "τρίτος" άνθρωπος, που είναι άνθρωπος του Ολυμπιακού. Ετούτος ξέρει τι ακριβώς συνέβη.

Το ότι το έμαθε ο Καραπαπάς σε πείραξε; Το ότι το έμαθε όλος ο Τύπος της Θεσ/νίκης, που τον επιστράτευσαν να προστατεύσουν το όνομα του ΠΑΟΚ, δεν σε πείραξε; Ο Πετρουλάκης 2 βδομάδες συνέχεια εκβίαζε δημόσια στην εκπομπή του τον Σιαμπάνη πως "κινδυνεύει με διετή αποκλεισμό" σε καθημερινή βάση. Μέχρι και ο Ραπτόπουλος μάσαγε τα λόγια του να μη μιλήσει. Γιατί; Μα γιατί πολύ απλά ΕΠΟ και Κίτρινος Τύπος δώσανε στεγνά τον Σιαμπάνη στον υπόκοσμο! (Πού μένει κλπ). Γι' αυτό είπα "τον επικηρύξανε". 

Είδες να εγκαλείται κανείς για τούτο το έγκλημα; Τάχα θα γίνει έρευνα στην ΕΠΟ, τάχα θα κλείσουν τις φυλάδες για διαρροή προσωπικών δεδομένων... Είδες τίποτε από αυτά;

Αυτά φιλαράκι δεν έχουν ξαναγίνει. Η παράγκα των περασμένων ετών ωχριά σε όσα έκανε η ασπρόμαυρη παράγκα. Εμπλέκει: ΕΠΟ, Τύπο, Αστυνομία, υπόκοσμο, ... κι όλα αυτά για να κρατήσουμε άσπιλο κι αμόλυντο το ονοματάκι του Πάοκ.

Όσο για το Υλικό που λες και βέβαια υπάρχει. Αλλά δεν θα μπω στο κόπο να σου το βρω. Γιατί υπήρξε εντολή να το θάψουμε το γεγονός. Κι αν έρθει κάτι στο φως, να μη εκθέτει κανένα. Οπότε τα πιο πολλά θάφτηκαν προς το παρόν, αλλά αν έχεις λίγη υπομονή ίσως και να τις βρεις μπροστά σου. Γιατί η στοιχειοθέτηση της συμμορία για την νεοσύστατη παράγκας βαραίνει δύο αυτουργούς. Κι επειδή κανείς από τους 2 τους δεν το θέλει, εκβιάζει ο ένας τον άλλον με ότι στοιχείο έχει.

Κι αφού εμείς δεν θέλουμε κανένα από τους δυο σας, ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.

Ακριβώς γι' αυτό δεν σας έδωσε ο Καρυπίδης. Δεν θέλουμε παιχνίδια με παράγκες. 

Τέλος. Πιο λιανά δεν γίνονται.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

...Γιατί υπήρξε εντολή να το θάψουμε το γεγονός...

Διορθώνω: να θαφτεί το γεγονός.

Εννοείται πως το κείμενο έχει λάθη. Διορθώνω ένα εκφραστικό λάθος. Μή μας πει κανένας πως και ο ίδιος είχα καμιά συμμετοχή σε αυτά. Απλώς με παραξένεψαν κάποια από αυτά και το έψαξα λίγο παραπάνω. -

Link to comment
Share on other sites

Χάνουμε τα λόγια μας, Ανδρέα. Τον Αθενς τον ξέρω χρόνια στα φόρουμς, δεν είναι κακό παιδί και γενικώς δεν προσβάλει τον συνομιλητή, είναι ευπρεπής, κλπ. Το πρόβλημα του είναι ότι είναι αφελής, καταπίνει αμάσητη την προπαγάνδα των (πληρωμένων με ρούβλια) μμε, ενώ παρατηρώ και δυσκολία του να καταλάβει πράγματα που, ασχέτως οπαδικών προτιμήσεων, είναι αυτονόητα.  

Για μια τελευταία φορά ρε Άθενς, σεβάσου το χώρο μας και μην μας χαλάς τα topic πιπιλίζοντας τις βλακείες που διαβάζεις αριστερά και δεξιά. Εστίασε στην ομάδα σου, στη σταχτοπούτα-πρόεδρο που από εργάτης έγινε μεγιστάνας, στον κάφρο-προπονητή χωρίς δίπλωμα, κοκ. Αν θέλεις κάνε κριτική και στον Άρη (δεν γουστάρεις την ομάδα μας, δικαίωμα σου και απόλυτα λογικό), αλλά έλεος πια με τις γελοίες θεωρίες. Δεν ξέρω πως αλλιώς να σου το ζητήσω, σεβάσου το χώρο μας.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Είχα βάλει τελεία και παύλα στη τελευταία ανάρτηση μου, αλλά σε λίγο οι ομολογίες της συμμαχίας αρχίζουν πλέον να παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας. Μετά τον Κοκκινάκη και την αγορά του Πάοκ από την πώληση του Βουλινού, έρχεται άλλη μια δημόσια ομολογία για τη σχέση των "άσπονδων εχθρών" (ή συμμάχων" θα έλεγα εγώ. Όπως το βλέπει ο καθένας).  Παραθέτω το βίντεο να υπάρχει κάπου κι αυτό.

(2) PRESSARIS-ΚΟΥΙΚ: "Είμαι Γάβρος, αλλά και μέτοχος του ΠΑΟΚ"! - YouTube

 

 

Link to comment
Share on other sites

Αναβλήθηκε το ματς του ΠΑΟ στα Γιάννενα λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου. Με μας γινόταν κατακλυσμός και το διεξήγαγαν, αλλά οι διαιτητές δεν θα επιβαρύνουν την ομάδα που σμπρώχνουν τελευταία κι ας δείχνουν οι εικόνες πως το γήπεδο είναι κατά πολύ καλύτερο από εκείνο το δικό μας ματς. Για να μην επιβαρυνθεί με κούραση και τραυματισμούς το χαϊδεμένο παιδί της ...εταιρίας. 

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Τα Γιάννενα έκαναν το λάθος να κόψουν βαθμούς από τον Άρη (δύο φορές) τον Ολυμπιακό, τον Πάοκ, και γενικά όλους τους μεγάλους και τώρα θα το πληρώσουν. Μετά την αναβολή με τον ΠΑΟ, μαγειρεύουν από τώρα να τον βάλουν να παίξει ΕΚΤΟΣ το εντός έδρας παιχνίδι του με τον συμπολίτη. Από τώρα. Βρέξει, δεν βρέξει έχουν αποφασίσει να τον βάλουν να παίξει μακριά από την έδρα του. Πού, δεν μας είπαν. Γιατιί όχι και στην Τούμπα. Τίποτε δεν αποκλείεταιΌλα τα έχουμε πια με αυτή την "εταιρία". Λίγο θράσος παραπάνω ποιος θα το αντιληφθεί; 

Ε, όχι να είμαστε όλοι ίσοι κι όμοιοι... 

Το εταιρία (με -ι-), κατά τον Μπαμπινιώτη, προϋποθέτει απευθείας παραγωγή από το εταίρος. Η εταιρεία [με "ει"] λένε μια ένωση προσώπων οργανωμένη και επίσημα αναγνωρισμένη ως νομικό πρόσωπο με συγκεκριμένους σκοπούς. Συνεπώς με "ί" είναι το σωστό για τα "συναιτεράκια" αφού το κράτος δεν την έχει αναγνωρίσει ακόμη σαν επίσημο όργανό της.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Το σπρώξιμο που έχει φέτος ο Παναθηναϊκός είναι απίστευτο. Στην πραγματικότητα είναι μια μετριότατη ομάδα, πολύ χειρότερη από Άρη, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Αστέρα και στο ίδιο επίπεδο με ΠΑΣ, Βόλο. Η παράγκα όμως έχει βαλθεί να τους βγάλει Ευρώπη, είναι ξεδιάντροπα οφθαλμοφανής η συμπαιγνία!

Link to comment
Share on other sites

Το εξωφρενικό Αλέξανδρε, είναι πως πριν καλά-καλά, παρθεί η απόφαση για την μη διεξαγωγή του ματς, είχαν ήδη προαναγγείλει την αναβολή και του Γιάννενα-Πάοκ, ΠΡΙΝ ακόμη οι διαιτητές δουν αν αναπηδά η μπάλα η χόρτο ή όχι. (Κι ούτε αυτό είδαν ως όφειλαν.) Έσπευσαν από τώρα να σπρώξουν όλα τα συναιτεράκια στο κόλπο.

Αναρωτιέμαι γιατί να γίνονται οι αγώνες. Ας μας πουν από τώρα ένα σκορ, να ξοδευόμαστε... (Να δεις που σε λίγο θα το γυρίσουν και το ποδόσφαιρο σε ...τηλεργασία. Να κερδίζεις το ματς με το FIFA Pro από τα γραφεία😆 🤣 😂). Το είχε προβλέψει αν θυμάμαι ο Σκόνδρας ή κάποιος άλλος.

Έχει άραγε πιο κάτω; You bet it.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Αυτό το ματς έγινε κανονικά, ο διαιτητής (που σημειωτέον μας ακύρωσε κανονικότατο γκολ) έκρινε ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε κατάσταση να γίνει το παιχνίδι... 11/1/21 ΠΑΣ-ΑΡΗΣ:

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που κάνουν σπορ και εξωτερικοί χώροι

 

Κι εδώ ο ίδιος αγωνιστικός χώρος χθες. Ο διαιτητής έκρινε ότι είναι ακατάλληλες οι συνθήκες για να γίνει ο αγώνας... 11/2/21 ΠΑΣ-ΠΑΟ (ανεβλήθη):

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εξωτερικοί χώροι

Link to comment
Share on other sites

To αίσχος συνεχίζεται, το ΠΑΣ-ΠΑΟ ορίστηκε να γίνει στο Αγρίνιο!

Η αντίδραση του ΠΑΣ:

Quote

 

Την αντίδραση του ΠΑΣ Γιάννινα προκάλεσε ο ορισμός του πρώτου αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο.

Όπως μετέφερε ο ΣΠΟΡ FM, από τον σύλλογο και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργου Χριστοβασίλη εκφράζεται δυσφορία για την απόφαση και για το ότι ελήφθη χωρίς να ερωτηθούν.

«Δεν μας ρώτησε κανένας για την κατάσταση του γηπέδου και τι ενέργειες κάνουμε ασταμάτητα τις τελευταίες μέρες για να το ετοιμάσουμε και δεν ρωτήθηκε κανένας ούτε από το ΠΕΑΚΙ πως είναι σήμερα ο καιρός στα Γιάννενα και σε τι κατάσταση είναι το γήπεδο.

Ήταν απόφαση που ελήφθη ερήμην μας και μας κοινοποιήθηκε πριν από λίγο, χωρίς ποτέ να συναινέσουμε. Εμείς έχουμε έτοιμο το “Ζωσιμάδες” για την Πέμπτη για να κάνουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Εξετάζουμε να κινηθούμε νομικά κατά της απόφασης αυτής», αναφέρθηκε συγκεκριμένα από την πλευρά Χριστοβασίλη.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Όταν ο νόμος σου λέει "τσέκαρε αν αναπηδά η μπάλα στο γήπεδο" κι εσύ τους λες «τον έχω Γραμμένο και τον Νόμο και τους κανονισμούς», τότε η ασπρόμαυρη ΕΠΟ των τελευταίων χρόνων γράφει ιστορία, γιατί πάει το ποδόσφαιρο μας στα τάρταρα της ιστορίας του. Ούτε η Χούντα έφτασε ποτέ στο σημείο να βάζει τόσο ξεδιάντροπα την αφεντιά της πάνω από τον Νόμο. Αργότερα, μια άλλη χούντα, νομοθετούσε την αθώωση της ΠΡΙΝ διαπράξει τα εγκλήματα που θα έκανε. Αλλά ΠΡΙΝ. Για τη περίπτωση που με πιάσουν επ’ αυτοφώρω, ή με δουν να το διαπράττω. Ετούτο το πράμα που έχουμε για Αρχή στο ποδόσφαιρο μας ξεπέρασε τα πάντα. Με δουν-δεν με δουν να δωροδοκώ, όλοι μαζί, νόμος, αρχές και δράστης θα κυνηγήσουμε το θύμα, να μάθει να απολαμβάνει τον βιασμό του. (Λέγε με Σιαμπάνη, κλπ) Αφού λοιπόν όλα αυτά συμβαίνουν κι ούτε καν έκπληξη αποτελούν για την κοινωνία, τότε η ΕΠΟ αυτοδιορίζεται από μόνη της, ως ο επίσημος πλέον νταβατζής των ομάδων. Αφού τις βάζει να εκδίδονται* στο γήπεδο και τσιμπάει το κατιτίς του για να τις προστατεύει από το ...Νόμο. Αν ποτέ διώξει κανείς τα χέρια της, που το κάνουν.

Εύγε συμπολίτες. Βρήκατε άθλιμα που σας κάμει άξιους πρωταθλητές!!! (άθλιμα. Από το άθλιος. Το άλλο το άθλημα παίζεται στα γήπεδα, αλλά αυτά τα φοβάστε. Προτιμάτε να το λήξετε πριν παιχτεί στο χορτάρι.)

* Εκδίδονται, γιατί τα "κορίτσια" δεν επιλέγουν από μόνα τους ποιος θα τις πηδήξει. Ο «ατζέντης» κανονίζει από ποιόν, πού, πώς και πότε. (Βλέπε τις "αδιάβλητες" κληρώσεις κυπέλλου, τους ορισμούς γηπέδων, και τον "επιβήτορα" την ΚΕΔ... Που τον χρυσοπληρώνουν κιόλας να σφυρίξει παράφωνα και φάλτσα..)

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Απίστευτος ΠΑΣ εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον ΠΑΟ (ο οποίος εξέθεσε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, τον Ολυμπιακό λίγες μέρες πριν) καθώς και την αναίσχυντη κωμωδία της ΕΠΟ.

Ρε, άμα το αφήσεις ελεύθερο το ποδόσφαιρο θα δεις μπαλίτσα κι όχι καραγκιόζη μπερντέ.

Μόνο 2-1 το τελικό σκορ ως προς την εμφάνιση των ομάδων, την κατοχή μπάλας, τις τελικές και την ανοχή του Τζήλου, βάζει σοβαρές προϋποθέσεις να φέρει τα πάνω-κάτω σε αυτό που αποφάσισαν οι μεγάλοι. Εύθραυστο μεν το σκορ για τη ρεβάνς, όχι όμως αυτή την ομάδα που επικράτησε απόψε. Ο ΠΑΣ είναι επικίνδυνος σε κάθε έδρα και ο ΠΑΟ αν θέλει να περάσει θα πρέπει η ΕΠΟ να επιστρατεύσει με το μέρος του κάτι περισσότερο από Τζήλους, έδρες, και μπαλάκια από τα ψυγεία της ΕΠΟ. Αλλιώς θα χρειαστεί να τον τιμωρήσουν άνευ αγώνα για να μη βρεθεί στον τελικό και γίνουν όλα ...μαντάρα. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Κύπελλο - ΠΑΟ: Άντε γεια.

0-2 ημίχρονο στη Λεωφόρο κι ο ΠΑΟ πλέον θέλει 4 γκολ για να προκριθεί.

Νωρίτερα ο Πάοκ απέσπασε ισοπαλία στη Λαμία με 1-1 και περνά στην επόμενη φάση.

Ωστόσο το ερώτημα που μένει πλέον στην ΕΠΟ είναι πώς να μαγειρέψουν τα "μπαλάκια" της κλήρωσης έτσι ώστε να αποφύγουν κάποιοι "ημέτεροι" τους να αντιμετωπίσουν ένα τέτοιο ΠΑΣ. Γιατί αν καταφέρει και περάσει στον τελικό, ο τέταρτος της βαθμολογίας πιθανόν να μείνει εκτός νυμφώνος.

Πολλά τα σενάρια και το πιο δυνατό θα ήταν το ενδεχόμενο να βρεθούν Άρης και Γιάννενα στον τελικό με τους κίτρινους στην 2η θέση στα πλέι οφ και τρίτη την ΑΕΚ. Τι θα εύχεται άραγε ο συμπολίτης; 

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Έχουν γελοιοποιηθεί τελείως οι "εξυγιαντές"...

Η μπάογκ έπαιξε άλλο ενα φιλικό, με τη Λαμία να κατεβαίνει για ακόμη μία φορά εναντίον τους με 13 βασικούς παίκτες εκτός αποστολής...

Ο ΠΑΟ έκανε τα πάντα στο παρασκήνιο για να φτάσει εδώ που έφτασε (άνευ αγώνος "πρόκριση" στους 8, "κλήρωση" με θεωρητικά αδύναμο στα προημιτελικά, μαγείρεμα για να παίξουν σε ουδέτερη έδρα το πρώτο παιχνίδι) και τελικά μένει πανηγυρικά εκτός θεσμού...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...