Jump to content
Phantis Forums

Aris - PAOK (Sunday, 13 December, 19:30 EET)


Emperor

Recommended Posts

Παίξαμε πολύ άσχημα, η ομάδα δε μου άρεσε καθόλου. Ο Γκάμα άφαντος, ο Ματέο άφαντος, ο Ματίγια πάναργος, η ομάδα έδωσε πολλούς χώρους απέναντι σε μια μέτρια ομάδα που απλά έχει δύο καλά εξτρέμ και απλά τρέχει πιο πολύ.

Θέλω μεγαλύτερο ρόλο σε Σίλβα, Κάτσε, Μαντσίνι

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Emperor said:

Τολμούν οι θρασύδειλοι και μιλούν για τη διαιτησία*!!! Ποιοι; Αυτοί που έστησαν παράγκα και ελέγχουν ΕΠΟ, διαιτητές, ΜΜΕ, κλπ! Και ειδικά στο συγκεκριμένο ματς, αυτοί που πήγαν να δωροδοκήσουν τον Σιαμπάνη! Ο Δεληζήσης που το κατήγγειλε είναι σοβαρό και ταπεινό παιδί, είναι βέβαιο ότι κάτι παίχτηκε! Να τα βάλετε τα ρούβλια στον κώλο σας, σιχαμένοι**!

ΥΓ1. Αν ο διαιτητής είχε σκοπό να ευνοήσει τον Άρη, θα είχε αφήσει την μπάογκ με 9 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο, εξάλλου τα μαρκαρίσματα για κίτρινες-κόκκινες έγιναν και κανείς δεν θα μπορούσε να πει τίποτε!

ΥΓ2. Σιχαμένοι είναι ο Σαββίδης και το σύστημα που έστησε για να κάνει κουμάντο στο ποδόσφαιρο, δεν αναφέρομαι στους απλούς οπαδούς του Παοκ, εξάλλου όλοι έχουμε φίλους Παοκτσήδες και μεταξύ μας δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε. Η διοίκηση σας όμως και τα γλοιώδη υποκείμενα που τη γλύφουν (δημοσιογραφίσκοι της πλάκας) είναι για πολύ φτύσιμο!

Έλα εντάξει πώς να δικαιολογήσεις τη γύμνια της ομαδας σου και την ανεπάρκεια τη δική σου;

Ρίχνουν ένα κάρο λεφτά και έχουν μια ομάδα από τρεχαλατζήδες και τίποτα περισσότερο.

 

Είναι σαν του Κούγια τις κραυγές για να αποκοιμίζει τους οπαδούς της ΑΕΛ που θα τους ρίξει Β Εθνική.

Link to comment
Share on other sites

49 minutes ago, ukworm said:

Παίξαμε πολύ άσχημα, η ομάδα δε μου άρεσε καθόλου. Ο Γκάμα άφαντος, ο Ματέο άφαντος, ο Ματίγια πάναργος, η ομάδα έδωσε πολλούς χώρους απέναντι σε μια μέτρια ομάδα που απλά έχει δύο καλά εξτρέμ και απλά τρέχει πιο πολύ.

Θέλω μεγαλύτερο ρόλο σε Σίλβα, Κάτσε, Μαντσίνι

Αυτοί που έως τώρα έχουν δικαίως φανέλα ενδεκαδάτου είναι οι εξής:

  • Σιαμπάνης (στο συγκεκριμένο ματς δεν έπαιξε για να τον προφυλάξει η ομάδα μετά την απόπειρα δωροδοκίας του)
  • Sakic, Sundgren (εκ των κορυφαίων και με την μπάογκ)
  • Benalouane, Rose, Δεληζήσης (2/3, με αυτή τη σειρά)
  • Jeggo
  • Bertoglio

O Gama έχει δώσει γκολ και βαθμούς, οπότε είναι λογικό να παίρνει και αυτός φανέλα ενδεκάδας. Επίσης, με την ποιότητά του, μπορεί να κάνει 1-2 ενέργειες στο παιχνίδι πχ να κρατήσει μπάλα όταν ροκανίζουμε το χρόνο, να δώσει ασίστ, κλπ, για αυτό θεωρώ ότι ο Μάντζιος τον κρατάει μέσα.

Ο Mateo είναι σκιά του καλού παίκτη που είδαμε προ διετίας, θεωρώ αδικία να παίζει μόνιμα αυτός και όχι ο Mancini.

O Silva έχει ταλέντο, δεν είναι όμως ομαδικός, πχ χθες πήγε να τελειώσει μια φάση και μάλιστα με το κακό του πόδι, ενώ ο Lopez περίμενε πάσα εντός περιοχής και μόνος.

Ο Sasha δεν είναι ο παίκτης που ξεχώριζε πέρσι, φαίνεται όμως ότι βελτιώνεται. 

Ο Matilla παίζει επειδή απλά δεν έχουμε άλλο οκτάρι που να γυρίζει πίσω και να συνδέει άμυνα με επίθεση. Επίσης, είναι ευφυής παίκτης, κερδίζει φάουλ, έχει πάθος. Παρόλα αυτά θα πρέπει να βρει λύση ο Μάντζιος και εδώ, δεν είναι για να παίζει ενδεκάδα μόνιμα ο ντεφορμέ Matilla.

O Kace θα πρέπει επίσης να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο Boucher εμένα δεν μου αρέσει. Χθες ήταν κακός στο ψηλό παιχνίδι και ευτυχώς δεν το πληρώσαμε. Ο Cuesta δεν μπορεί να είναι εκτός αποστολής.

 

Edited by Emperor
Link to comment
Share on other sites

Ο παίκτης της βραδιάς προσωπικά θαρρώ πως ήταν ο Bertoglio. Είναι ο παίκτης που ταιριάζει καλύτερα από όλους στα χαρακτηριστικά της ομάδας. Ελεύθερος επιθετικός, που παίζει το ίδιο καλά, τόσο σαν ψευτο10άρι στον άξονα, όσο και στα άκρα. Αριστερά και δεξιά. Παλιά αυτό το έκανε ο Ματέο στα άκρα και μας χάρισε την έξοδο μας στην Ευρώπη.

Αλλά όπως λέει και ο Αλέξανδρος, η μισή και πλέον ομάδα, -αφού στους 5 που έβαλε θα πρέπει να προσθέσουμε και τον Σίλβα- είναι καινούργιοι. Κι αυτό δείχνει ένα μειονέκτημα μας. Πως αντί για τον βασικό κορμό, ξαναμπήκαμε στον κόπο να κτίσουμε και πάλι ομάδα από την αρχή με νέους παίκτες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο Μάντζιος ρίσκαρε πάλι κάτι διαφορετικό κι αυτό έχει τα συν και τα πλην του. Του βγήκε όμως κι αυτό μας αποστομώνει. Πήρε το κέντρο, κέρδισε τον άξονα και έδωσε βοήθειες στα άκρα. Γύρισε το 4-2-3-1 σε 4-3-3 και στο τέλος σε 5-4-1. Έβαλε Σίλβα στο 10 (!!!), τον Μπερτόγλιο στα άκρα, τον Ματίγια παίκτη πίσω από τον φορ, τέλος πάντων πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί. Αφού του βγήκαν ποιός να διαφωνήσει; Εγώ θα το κάνω. Για να δούμε και μια ακόμη προοπτική. Τούτο αλλάζει τους ρόλους σε τουλάχιστον 4 παίκτες!!! Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Ματέο, Ματίγια, Σάσα κλπ. Υψηλότατο το ρίσκο!!! Άλλο να ανακατεύεις την τράπουλα, κι άλλο να φέρνεις τα πάνω κάτω στο γήπεδο. (Γιατί και ο Σιαμπάνης βγήκε εκτός λόγω της δωροδοκίας). * Κι ο Μπουσέ αν όχι κακός έδειξε τουλάχιστον ανέτοιμος γι' αυτό το παιχνίδι.

Με αυτά θέλω να πω πως το ντέρμπι έχει κι άλλη ανάγνωση πέρα από το παρασκήνιο. Είχε ΠΟΛΥ ΤΑΚΤΙΚΗ, πολύ παιχνιδι με τη ψυχολογία των παικτών, πολύ μυαλό, πολύ μπάλα γενικά, κι ας μην είχε φάσεις (αφήνω έξω τη διαιτησία, γιατί αυτή έδωσε αφορμές για να γίνει το παιχνίδι του Πάοκ. Εντός και εκτός γηπέδο γιατί τίποτε δεν τέλειωσε ακόμη).

Η προσέγγιση του ματς από πλευράς Πάοκ ήταν η χειρότερη που θα μπορούσε να κάνει στον εαυτό του. (Εξωαγωνιστικά μιλώ). Γιατί ξεφόρτωσε ένα σωρό δικαιολογίες με τον Άρη γιατί ξέρει πως ακολουθεί ο ΠΑΟ, η ΑΕΚ και ο ΟΣΦΠ όπου δεν μπορούν να κάνουν αυτά που έκανε μαζί μας. Κι εκεί τους βλέπω να χάνουν με κατεβασμένα τα χέρια, επειδή τους φταίει ο ...Άρης. Δικός τους θέμα.

Στα καθ'ημάς, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ξεχάσουμε το παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο. Εμείς  

 

* Κι εδώ να πούμε το εξής: Το κάνανε με τον Βελλίδη στην Τούμπα με τη Λαμία, πάει το παιδί, καταστράφηκε για 5-10 ψωροχιλιάρικα. (Τον έδιωξε κακήν κακώς η Λαμία και φυσικά καμιά ομάδα δεν τον πήρε). Δεν τους βγήκε η ίδια συνταγή με το Σιαμπάνη, τον Δέλη κι ένα ακόμη κι από φόβο για τη θύελα που ξεσήκωσαν βγήκαν από δράστες να το παίζουν ...θύματα. Μπράβο στο Άρη για το πώς χειρίστηκε αυτό το θέμα μέσα στη βδομάδα. Το σιώπησε και άφησε τον Ολυμπιακό να το κάνει. Αν έχανε ίσως να το έκανε ο ίδιος. Αλλά σε αυτή τη περίπτωση η ζημιά θα ήταν μεγάλη για μας. Άλλωστε ποιός θέλει ένα παιχνίδι στα ...χαρτιά; Άρης είσαι. Στο γήπεδο παλεύεις. Όχι στα δικαστήρια. Αυτά τα κάνουν άλλοι.

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Emperor said:

 

Eντάξει το κέντρο δεν το πήραμε... Το κέντρο δεν επιδιώξαμε καν να το πάρουμε και τους το δώσαμε... Για μένα κακώς κάκιστα. Σιγά το Σβάμπ και τον Τσιγγάρα...

Στα άλλα έχει δίκιο.

 

 

Edited by ukworm
  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

32 minutes ago, ukworm said:

Eντάξει το κέντρο δεν το πήραμε... Το κέντρο δεν επιδιώξαμε καν να το πάρουμε και τους το δώσαμε... Για μένα κακώς κάκιστα. Σιγά το Σβάμπ και τον Τσιγγάρα...

Στα άλλα έχει δίκιο.

Συμφωνώ μαζί σου. Ούτε το κέντρο πήραμε, ούτε κάτι άλλο. Απλώς μας βγήκε η τακτική που ακολουθήσαμε. Σε αυτό όμως τα εύσημα πάνε πρώτα στους παίκτες για μένα, και μετά στον Μάντζιο. Γιατί αυτοί προσαρμόζονται σε κόντρα ρόλους -κι αυτό δείχνει ποιότητα-. Του Μάντζιου απλώς του βγήκε αυτή τη φορά. Αν γινόταν κάτι ανάλογο με τον Ολυμπιακό, σήμερα άλλα θα λέγαμε.

Τέλος πάντων, πολύ καλή ανάρτηση ukworm γιατί εδώ τους τα χώνει ένας δικός τους άνθρωπος κι αυτόν θα τον ακούσουν. Εμείς γι' αυτούς είμαστε ο Αρούλης της Γ' Εθνικής. Και δεν μπορούν ακόμη να χωνέψουν πώς γίνεται να χάνει τούτη η "σούπερ ομάδα τους από μια τέτοια ομάδα, ο Παμπλίτο βάζει τη γυναίκα του, Λάουρα, να εξηγήσει στον κόσμο όσα αυτός δεν έχει γνώμη να πει.

Αντριλίκι ρε... Όχι αστεία... Δείτε το βίντεο με τους ίδιους πρωταγωνιστές τότε και τώρα. Κάκος στη σφυρίχτρα, Γκαρσία σε ρόλο θύματος για τη μπουνιά στον Ντιόκο. (Δείτε τη φάση και συγκρίνατε τη τακτική του Πάμπλο σαν παίκτη τότε, σαν προπονητή σήμερα και Αγκούστο στο Μάνο). Τυχαίες οι συμπτώσεις να υποθέσω... Σκόπιμα και τα δύο αλλά ο επιστήμονας Κάκος έχει άλλη γνώμη για το συμβάν. Όλως τυχαίως κι αυτό.

Pablo Garcia - Diogo Πάμπλο Γκαρσία μπουνιά σε Ντιόγκο, Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 16/11/2008 - YouTube 

Link to comment
Share on other sites

Πήρε θέση και ο Κλάτενμπεργκ ο οποίος δικαίωσε τους διαιτητές της αναμέτρησης, για τα πέναλτι που σωστά δόθηκε το πρώτο καθώς και το δεύτερο που δεν δόθηκε. 

Το βίντεο επιβεβαιώνει μεν τα όσα λέγαμε εμείς, αλλά αφήνει συνάμα κι ένα τεράστιο ερωτηματικό που αιωρείται από την αναμέτρηση μας με την Λάρισα και τον Ατρόμητο.

Ποιά είναι αυτή η επιτροπή που αποφασίζει ποιες φάσεις θα δει ο αρχιδιαιτητής και γιατί δεν παρουσιάζονται αυτές για τις οποίες διαμαρτύρεται εντονότατα η ομάδα;

Τα ριπλέι όχι μόνο δικαιώνουν τον Άρη και καταβαραθρώνουν τον αντίπαλο, αλλά γίνονται "όλως τυχαίως" προς συγκεκριμένες ομάδες. Κι εννοώ ξεκάθαρα την δική μας. Προς το παρόν βέβαια, γιατί θα ακολουθήσουν κι άλλες τώρα που η παράγκα έβαλε σε λειτουργία το μηχανάκι της.

Το βίντεο βέβαια δεν κλείνει και τον επίλογο του ντέρμπι, γιατί και δωροδοκία υπήρξε, και αλλαγή διάταξης των παικτών μας υπήρξε -για τον Σιαμπάνη λέω που η διαδικασία τον κράτησε εκτός, για τον Κάτσε που τον προσέγγισαν κι αυτόν όπως λένε- και ένα σωρό παρατυπίες που ο συμπολίτης με περισσό θράσος επιμένει να θεωρεί εαυτόν του αδικημένο.

Ζητά μάλιστα και την αποπομπή του παίκτη που επιχείρησε να |λαδώσει" για 2 χρόνια, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ !!! ;;; 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ "αυτούς τους παντελονάτους" τάχα της πόλης μας.

Κλάτενμπεργκ: "Σωστές οι αποφάσεις στο ντέρμπι" (vid) - Sfina.gr

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Θέμα διαιτησίας στον αγώνα δεν υπάρχει, ούτε κατά φαντασία. Αντί με 10 παίκτες, προσπαθούν με τα γνωστά ΜΜΕ να κάνουν το ασπρό, μαύρο (παρεμπίπτοντος: αντιληφθήκατε ότι σε κάθε μαρκάρισμα αυτού του Αουγκούστου έφευγε με χαμηλά το κεφάλι, σαν να ήθελε να αποβληθεί;;;). Αλλά εδώ θα μας κάνουν να χρειαζόμαστε ψυχίατρο και γυαλιά. VAR βάλαμε .... σκούζουν, ξένους διαιτητές φέραμε ..... σκούζουν, τέσσερα τρώνε ... σκούζουν. ΔΕΝ μπορούν να το χωνέψουν, 55 - 65 εκατομμύρια μπάτζετ έχουν, ομάδα δεν έχουν (αν δεν είχαν και τον Τζόλη από τις ακαδημίες τους θα ήταν 8 βαθμούς πίσω) τα στάζει ο Ρώσος, τα μύρια στο άπατο βαρέλι.

ΥΓ: ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ Κι άλλη αναβολή, την 5η (!) συνολικά, πήρε τον Οκτώβριο ο Ιβάν Σαββίδης για το “ντου” με το πιστόλι στον αγωνιστικό χώρο, του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ το Μάρτιο του 2018. Αυτή τη φορά ο δικηγόρος του ήταν… εμπύρετος και όπως είπε, πρόκειται να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Galileo said:

... (παρεμπίπτοντος: αντιληφθήκατε ότι σε κάθε μαρκάρισμα αυτού του Αουγκούστου έφευγε με χαμηλά το κεφάλι, σαν να ήθελε να αποβληθεί;;;)

Πριν από χρόνια ήρθε στο φως οι λόγοι της χρόνιας διαμάχης που είχε ο προπονητής Λίνεν του Πανιωνίου προς τον Ρεχάγκελ, οι οποίοι επιμελώς αποσύρθηκαν από τη δημοσιότητα. Ο κύριος λόγος ήταν πως ως παίκτης τότε ο Λίνεν, έσπασε άσχημα το πόδι του από ένα παίκτη της αντίπαλης ομάδας που κοουτσάριζε ο Ρεχάγκελ, θεωρώντας πως ο παίκτης που το έκανε και σκόπιμα, -δίχως αμφιβολία αυτό- και με την εντολή του προπονητή του. Αισχρό βέβαια και να το λέμε αυτό για το ποδόσφαιρο μας, αλλά γεγονός. Η σκοπιμότητα μιας νίκης με οποιοδήποτε κόστος μπήκε πλέον για πάντα στη ζωή μας με τον πιο βάναυσο τρόπο.

Ο Αγκούστο κοιτάζει πού θα κτυπήσει τον αντίπαλο του και το κάνει. Τον βρίσκει στα μηνίγκια και ο παίκτης σωριάζεται. Παρέθεσα εχθές ένα βίντεο με μαι παρόμοια σκηνή από τον τωρινό προπονητή του Γκαρσία στον Ντιόγκο τον οποίο τον κυνηγούσε επί 2-3 λεπτά να του χώσει τη μπουνιά εκεί που τον πονάει πιο πολύ. *

Τι να υποθέσουμε τώρα; Πως είναι σύμπτωση; Το εύχομαι. Μήπως όμως είναι εντολή του προπονητή του να τον ρίξει νοκ ντάουν; Γιατί η τακτική είναι ίδια. Λες και το δούλεψαν στην προπόνηση. Αν είναι έτσι ή όχι δεν θα το μάθουμε. Αλλά οι απίθανες συμπτώσεις των ίδιων περιστατικών είναι από μόνες τους προκλητικές και δεν γίνεται να τις προσπεράσουμε. Μαντέψτε και το διαιτητής του αγώνα; Ευκολάκι. Ο γνωστός Κάκος ο οποίος ήταν μπροστά.

Άλλη σύμπτωση. Ο Βελλίδης στην Τούμπα που η ομάδα του τον έδιωξε κακήν κακώς το ίδιο βράδυ. Ίδια τακτική. Πιάσανε τον Σιαμπάνη, τον Κάτσε, δικά τους παιδιά. Δεν έκατσε. Θέλουν να του καταστρέψουν από τώρα την καρριέρα του που τους έριξε χυλόπιτα.

(Η δική μου γνώμη είναι πως η δωροδοκία είχε άλλους σκοπούς. -100.000 είναι ΠΟΛΛΑ για μειωμένη απόδοση κι αυτό δεν είναι άσχετο. Πού τα βρήκε τα λεφτά; Άλλος θα το ψάξει. Εγώ νομίζω πως ήθελαν με το πρόσχημα της δωροδοκίας σε ανοικτό χώρο να εκβιάσουν τους παίκτες και να έχουν μειωμένη απόδοση ΔΙΧΩΣ να πάρουν φυσικά λεφτά. Αν όχι να κρατήσουν έξω από τον αγώνα δυο από τα καλά χαρτιά του Άρη. Κλπ κλπ. Την πάτησαν όμως γιατί ο πιτσιρικάς τους την έφερε άσχημα. Το είπε στην ομάδα, κι αυτοί στον Ολυμπιακό. Κι αυτό τους εξαγρίωσε!!! Έτσι και κέρδιζαν θα τους κατήγγειλε ο ΟΣΦΠ, κι αν έχαναν ο Άρης ΚΑΙ ο Ολυμπιακός. -Οι ίδιοι θα ήθελαν τη γκέλα τους να τη χειριστεί ο Άρης που ήταν του χεριού τους. Τώρα που τα διαδικαστικά τα ανέλαβε ο Ολυμπιακός, άρχισαν όλοι τους να τραγουδούν το Συννεφιασμένη Κυριακή του Τσιτσάλη, που είναι κιτρινόμαυρος και τους αρέσει το κομμάτι. Έτσι όμως η ρετσινιά της ομάδας που καταφεύγει στη τακτική της δωροδοκίας έμεινε ανεξίτηλα πάνω τους και δύσκολα να σβήσει. Κι αυτό δεν χωνεύεται.)

Αποτέλεσμα: Ο Άρης νίκησε: τον αντίπαλο, την αδικία της σφυρίκτρας, τη δωροδοκία σε βάρος του κι ένα σωρό στόματα που είχαν ετοιμαστεί να τον ατιμάσουν. Κι όλα αυτά μόνο με ένα γκολάκι που θα τους πονάει για πολλά χρόνια ακόμα. 

----------------

* Η περίπτωση του Αγκούστο είναι έξω από κάθε λογική. Δεν θυμάμαι να έχω δει παίκτη να κυνηγάει την κάρτα τόσο πολύ. (Δεν θέλω να πω τον αντίπαλο κι ας βγάζει μάτια η συμπεριφορά του. Μοιάζει να ενεργεί κατόπιν εντολής, αλλά με τρόπο άτσαλο, γιατί είναι ολοφάνερα τα κτυπήματα του. Κι αυτό το κάνει ίσως πιο πιθανό. Γιατί δεν είχε χρόνο να το κάνει έτσι που να μη το βλέπουν οι κάμερες). Τίποτε άλλο. Ο Θεός και η ψυχή τους.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

On 12/13/2020 at 1:13 PM, REY said:

Some dirty plays by fukers aka that wancker Pablo Garcia

He is not going to change now, he has always been how he is, everyone knows. He could make Materazzi look like a choir boy with some of the things he did in his playing days.

  • Like it 2
Link to comment
Share on other sites

Το πρόβλημα είναι στις φάσεις που δεν του στέλνουν. Κι εδώ ο Άρης για τρίτο συνεχές παιχνίδι είναι κατάφωρα αδικημένος. Με την ΑΕΛ για το γκολ που του ακυρώνουν, με τον Ατρόμητο όπου μπορούμε να μιλάμε για αλλοίωση αποτελέσματος και φυσικά με τον συμπολίτη που έβγαλε το παιχνίδι με 11 παίκτες αντί για 9.

Αν λοιπόν μας "έπαιξαν" έτσι βρώμικα στο παρελθόν που δεν απειλούσαμε κανένα, τι θα κάνουν από δω και πέρα που δεν αποκλείεται να περάσουμε και πρώτοι στη βαθμολογία για ένα διάστημα.

Ποιά είναι επιτέλους αυτή η "επιτροπή" που αποφασίζει τι θα δείξει στον αρχιδαιτητή και τι όχι. Πρέπει να το μάθουμε, γιατί ο ρόλος της πλέον δεν είναι μόνο ύποπτος, αλλά αναδύει προς κάθε κατεύθυνση έντονες οσμές παράγκας.

 

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Πολύ σωστός, Ανδρέα. Ο Κλάτενμπεργκ ορθώς μας δικαιώνει για το πέναλτι και τα "πέναλτι", αλλά είναι το λιγότερο προκλητικό που δεν γίνεται καμία αναφορά στα απανωτά αντιαθλητικά μαρκαρίσματα του Αουγκούστου (τουλάχιστον 4-5 φάσεις για κίτρινη και αυτός ο παίκτης έπαιξε 80' και βγήκε με κανονική αλλαγή αντί για 30' (με κόκκινη). Ειδικά η αγκωνιά εκτός φάσης στον Μάνο είναι ο ορισμός της απευθείας κόκκινης! Καμία αναφορά και στο άλλο ταγάρι τον Τσιγάρα, που πάει με τις τάπες ψηλά στο καλάμι του Sakic (απευθείας κόκκινη), εδώ είμαι σίγουρος ότι έχει πάρει τέτοια εντολή από τον μποξέρ στον πάγκο, καθώς όλοι ήξεραν ότι ο Sakic προέρχεται από τραυματισμό στο ίδιο πόδι!

Link to comment
Share on other sites

Τα ίδια που λες Αλέξανδρε, σχολίασα και ο ίδιος απευθείας στον Σταύρο Κόλκα, γιατί δεν μου αρέσει κάποια πράγματα να λέγονται ανώνυμα, αλλά επώνυμα και στον ίδιο. Το έκανα γιατί είναι πέρα από κάθε όριο ανθρωπιάς να ειρωνεύται στη Δϊκη της Δευτέρας, τον Μάνο πως κάνει τάχα θέατρο. (Ενώ για τον Γιαννούλη που απωθείται στο στήθος που πέφτει και πιάνει το πρόσωπο του, το έκανε γαργάρα). Είσαι στην τηλεόραση; Οφείλεις να έχεις και την ανάλογη στάση. Το μόνο που δεν έκανα ήταν να τον ρωτήσω αν πρόκειται για συγκεκριμένη εντολή του κόουτς στο παίκτη.  Για το οποίο όλοι πλέον ξέρουμε την απάνταση, αφού η εικόνα μιλά από μόνη της, δεδομένου πως ο παίκτης με εντελώς απροκάλυπτο τρόπο έψαχνε είτε την κάρτα ή κάποιον να σακατέψει. Του άφησα και το βίντεο με τον Παμπλίτο, τον Κάκο και τη γροθιά στον Ντιόγκο, να κάνουν μόνοι τους τους συνειρμούς για το τι παίχτηκε). 

Το σίγουρο πως ο Κόλκας δεν ξέρει τίποτε από πυγμαχία. Γιατί θα γνώριζε τι σημαίνει γροθιά στα μηνίγκια και πόσα νοκ ντάουν έχουν γίνει στα ριγκ!!! Προσέξτε: ΜΕ ΓΑΝΤΙΑ κι όχι χωρίς αυτά, όπως στην περίπτωση του Αυγούστου που ψάχνει να δει πού θα τον κτυπήσει.

Ο Κόλκας μπερδεύει τα αθλήματα; Εσκεμμένα, ή άθελα του; Ξεχνάει πως πρόκειται για ποδόσφαιρο και αμολάει την κοτσάνα που είναι βάναυση ακόμη και σε πυγμαχικούς όρους. (Τα γάντια αποσοβούν το 80% της γροθιάς -σε σχέση με το γυμνό χέρι- για όσους δεν ξέρουν). Κι έχεις το θράσος να μιλάς για θέατρο, ρε Κόλκα; Ντροπή. Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε. Ανθρωπίνως πάντα και για κουβέντα επιπέδου καφενείου. Θα αγνοεί πιθανόν πως σαν δημοσιογράφος όμως κρίνεται πολύ αυστηρότερα. Καιρός είναι να καταλάβει τι σημαίνει να έχει συναίσθηση της ευθύνης των όσων λέει. 

Τούτο το τελευταί το είπα σε άλλο δημοσιογράφο τους. Γιατί μιλούν για "στημένο" αγώνα και πρωτάθλημα, λες και δεν θα τους ζητηθεί λόγος για κάτι τόσο σοβαρό.

Η απάντηση του: "Τι στοιχεία; Όποιος είδε το ματς κατάλαβε".

Σοβαρότης μηδέν από ανθρώπους σε πόστα!!! Ρε φίλε, δεν καταλαβαίνεις πως αυτοί που παρακολούθησαν το ματς είδαν το εντελώς αντίθετο από όσα λες. Πως ο Άρης είναι αυτός που αδικείται κατάφωρα πλέον, για τις φάσεις που δεν μίλησαν οι αρμόδιοι. Και τον δικαίωσαν για όσα τάχα παραπονούνται. Πού είναι τα στοιχεία λοιπόν πως στήθηκε το ματς; Πουθενά. Συνεπώς είσαι κάτι χειρότερο από κοινός συκοφάντης αφού έχεις δημόσιο λόγο και πόστο. Κι αυτό διώκεται ποινικά βεβαίως...

Στο διπλανό παραμάγαζο Αλέξανδρε, επικρατεί τρικυμία. Και δεν έχουν συνηδειτοποιήσει πόση ζημιά κάνουν στον εαυτό τους με τη στάση τους.

Εμείς χειριστήκαμε άψογα ένα ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ θέμα. Νικήσαμε στο γήπεδο, τους βγάλαμε "λάδι", δείξαμε ανωτερότητα. Και τούτο το τελευταίο είναι η μεγαλύτερη νίκη μας. Δεν εφησυχαζόμαστε όμως. Γιατί μπορεί μεν να αφήσαμε το δικαστικό κομμάτι του παιχνιδιού να πάει στη μεταξύ τους αντιπαράθεση, αλλά φοβάμαι πως σύντομα, Ολυμπιακός και Πάοκ θα τα βρούν και θα κυνηγούν εμάς και οι δυο τους μαζί. Οπότε δεν ξέρω αν είμαστε εμείς οι πραγματικά κερδισμένοι της αναμέτρησης.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Τα μπάοκια μετα τη 2η βούρτσα στη σειρά έχουν χάσει τη μπάλα...

7 ανακοινώσεις την ώρα, βρισιές, απειλές, εκφοβισμοί, καταπάτηση GDPR, you name it...

Μέθοδοι ρωσικής μαφίας ... στην πράξη...

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Μια εξόχως χρήσιμη εβδομάδα ολοκληρώνεται και καλό είναι να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Γράφει ο Αλέξης Σαββόπουλος

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ κατέδειξε μεγάλο νικητή τον Άρη, σε όλα τα επίπεδα. Τόσο για την αγωνιστική όσο και για την εξωαγωνιστική επικράτηση του Άρη, ο ίδιος ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που έχει σημαντικό μερίδιο και οφείλω να του το αναγνωρίσω. Στο αγωνιστικό σκέλος, η επιλογή του ΠΑΟΚ να πορευθεί με έναν μαθητευόμενο προπονητή που αναλώθηκε στις εύηχες για τα αυτιά των οπαδών της ομάδας του δηλώσεις αλλά αμέλησε να διαβάσει τον αντίπαλό του, ήταν βούτυρο στο ψωμί του προπονητή και των ποδοσφαιριστών του Άρη. Τους μεν ποδοσφαιριστές του έδωσε κίνητρο, το δεν προπονητή του Άρη του διευκόλυνε αφάνταστα το έργο.

Αν πρέπει να ψάξω σε κάτι τον οργανισμό Άρη είναι διότι δεν «διάβασε» έγκαιρα το προφίλ του διαιτητή του αγώνα, που κατά δήλωση του ιδίου, σπανίως χρησιμοποιεί την κίτρινη πολύ δε περισσότερο την κόκκινη κάρτα. Ο ΠΑΟΚ το έκανε για αυτό και τελείωσε τον αγώνα με 11 ποδοσφαιριστές ενώ από το ημίχρονο έπρεπε, με έναν φυσιολογικής ανεκτικότητας διαιτητή, να αγωνίζεται με 9 (Τσιγγάρας, Αουγκούστο).
 
 

Κι αν η αγωνιστική επικράτηση του Άρη τελικώς δεν ήρθε τόσο δύσκολα, η εξωαγωνιστική μέχρι στιγμής εξελίσσεται σε περίπατο. Και ευθύς αμέσως γίνομαι σαφής.

Ο ΠΑΟΚ αποφασίζει να τα φορτώσει όλα στον διαιτητή. Άδικο πέναλτι σε βάρος του, πέναλτι που δεν του δόθηκε στον Τζόλη, πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα. Δυο μέρες κράτησε αυτό το πανηγύρι, μέχρι που βγήκε η ΚΕΔ (διότι ο Κλάτεμπεργκ ομιλεί εκ μέρους όλης της ΚΕΔ και όχι ως πρόσωπο) και ανέλυσε τις φάσεις δίνοντας στο πανελλήνιο πρόσβαση σε όλες τις κάμερες του αγώνα που ελέγχει ο VAR και όχι μόνο ό, τι βλέπουμε οι τηλεθεατές και οι, έμμισθοι και άμισθοι, τηλεδιαιτητές. Όσο δύσκολη - οριακή κι αν είναι η φάση του πέναλτι του Άρη, είναι ξεκάθαρη, κι αν κάποιος έχει κάνει λάθος και μάλιστα απίστευτο, είναι ο Πασχαλάκης.

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, από εκείνο το σημείο, στην καλύτερη περίπτωση θα συγκρατούσε την μπάλα εντός γηπέδου, το πλέον πιθανό να έβγαινε μαζί της έξω. Φυσικά δεν υπάρχει πέναλτι σε καμία φάση από αυτές που ζητάει ο ΠΑΟΚ, και ο μόνος αδικημένος είναι ο Αρης που θα έπρεπε να αγωνίζεται με 11 εναντίον 9 ήδη από το ημίχρονο. Κάπου εκεί μαζεύτηκε η κατηγορία περί στημένου διαιτητή, διότι αν το βίντεο του αγώνα φτάσει στους επικεφαλής του Κλάτεμπεργκ με την υποσημείωση ότι η ομάδα με τα ασπρόμαυρα θεωρεί στημένο τον διαιτητή του αγώνα, δεν θα γελάσει απλώς το παρδαλό κατσίκι, θα γελάσει όλο το παρδαλό ζωικό βασίλειο. Τι έμεινε πίσω; Ακολουθώντας κατά πόδας την τακτική του Ολυμπιακού, ο ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα που θεώρησε ότι αδικήθηκε, άσχετα αν προηγήθηκαν δυο αγώνες που κατά την ΚΕΔ ευνοήθηκε (ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα) αποφάσισε να άρει την εμπιστοσύνη στον αρχιδιαιτητή.

Ιδια τακτική, πιστό αντίγραφο. Ακόμη προσπαθεί ο Ολυμπιακός να πείσει το πανελλήνιο ότι αδικήθηκε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν ξέρω πόσο καιρό ακόμη ο ΠΑΟΚ θα μνημονεύει την υποτιθέμενη «σφαγή». Αν κρίνω από τον δάσκαλο, ο μαθητής δεν βρίσκω λόγο να υστερήσει.

Το εξωαγωνιστικό σκέλος αυτού του αγώνα καλά κρατεί με την υπόθεση Σιαμπάνη. Θα αποφύγω χαρακτηρισμούς, και θα μείνω στα γεγονότα που είδαν το φως της δημοσιότητας. Μια υπόθεση που μέχρι στιγμής μόνο ο Άρης πληρώνει τίμημα, διότι αναγκάστηκε ξαφνικά να αγωνιστεί εναντίον του ΠΑΟΚ με έναν τερματοφύλακα προερχόμενο από δίμηνη απραξία.

Στο άκουσμα της υπόθεσης αισθάνθηκα αμήχανα, μη δίνοντας είναι η αλήθεια και τόσο μεγάλη βάση. Θεώρησα ειλικρινά ότι δεν μπορεί κάποιος ή κάποιοι να δράσουν τόσο αφελώς, τόσο προκλητικά. Και ξεκινάει ένα γαϊτανάκι απίστευτων αυτογκόλ από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον επικοινωνιακό της μηχανισμό. Αρχής γενομένης με της αιτιάσεις περί τιμωρίας του ποδοσφαιριστή για δυο έτη διότι και καλά δεν ενημέρωσε, ως όφειλε εντός 48 ωρών. Να καταστεί δηλαδή το θύμα της ενδεχόμενης δωροδοκίας (αν υπήρξε) δυο φορές θύμα. Το ότι βγήκαν έγκριτοι νομικοί και συνταγματολόγοι για να επαναφέρουν στην τάξη όσους ισχυρίζονται κάτι τόσο ρηχό, δεν μου λέει κάτι. Προφανώς δεν θα υπάρξει κανείς να τιμωρήσει τον ποδοσφαιριστή για το λεγόμενο 48ωρο, διότι αυτή είναι μια ερμηνεία όχι απλώς του ποδαριού, αλλά εξόχως προσβλητική για το άθλημα και την πράξη, ακόμη και ως σκέψη. Δεν θα επεκταθώ, δεν αξίζει άλλωστε.

Το δεύτερο αυτογκόλ πραγματικά ήταν ανήκουστο. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όταν ήδη, και εύλογα καθώς δεν είναι υπόθεση που συμβαίνει συχνά, ο ποδοσφαιριστής είναι στο επίκεντρο αντιπαράθεσης, δίνει βορά τον ποδοσφαιριστή, τη σύζυγο και το νεογέννητο παιδί του, σε όποιον ανισόρροπο θεωρήσει ότι πρέπει να πάρει το «αίμα» της ομάδας του πίσω. Δημοσιεύει τη διεύθυνση κατοικίας σε επίσημη ανακοίνωση, καταπατώντας κάθε ηθικό και νομικό υπόβαθρο υπάρχει περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και αυτομάτως θέτει τον εαυτό της ηθικό αυτουργό σε ότι ενδεχομένως ακολουθήσει. Επιπολαιότητα απίστευτη που ενώ βοά η Ελλάδα για το συμβάν, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε δυο και πλέον ώρες να ανασκευάσει την ανακοίνωση.

Το τρίτο αυτογκόλ, δίχως ανάσα, έρχεται μαζί με το δεύτερο. Εύλογα θα προκύψει το ερώτημα στον καθένα, πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε πρόσβαση σε συμβόλαιο ποδοσφαιριστή του Ελληνικού πρωταθλήματος που δεν του ανήκει. Στα συμβόλαια αυτά, πέραν των οικονομικών απολαβών, άρα και της ποδοσφαιρικής χρηματιστηριακής αξίας των ποδοσφαιριστών, των ημερομηνιών πληρωμών τους (άρα και των ημερομηνιών μη πληρωμών τους), αναγράφεται, όπως διαπιστώσαμε, και το ΑΦΜ τους, οι διευθύνσεις κατοικίας, κ.λπ. Με λίγα λόγια, όποιος έχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα, έχει πρόσβαση και στον «οικονομικό βίο» του κάθε ποδοσφαιριστή. Εύλογα διερωτάται κανείς ότι το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ άρχισε και ολοκληρώθηκε με τον Μάριο Σιαμπάνη και αν αυτός που έκανε τη διευκόλυνση έχει κάνει και άλλες τέτοιου είδους διευκολύνσεις.

Το τέταρτο αυτογκόλ έχει και χιούμορ, αλλά δεν γίνεται να μην το αναφέρω. Διάβασα και ξαναδιάβασα την κατάληξη της ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ «…Μόλις τελειώσουμε θα ασχοληθούμε μαζί τους, είτε με σκληρό ροκ, όπως μας υπόσχονται, είτε με Lambada που βάζουν στο γήπεδό τους». Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που γελάς στο όριο δακρύων και καταφεύγεις στο τσιτάτο «δεν γίνεται να γίνεται, απλά δεν γίνεται». Lambada; Το hit της εποχής που διασκευάσθηκε με ελληνικούς στίχους και επίσημα παρουσιάστηκε συνοδεία γοητευτικών cheerleaders ως τραγούδι του ΠΑΟΚ μέσα στο Παλέ; Δηλαδή, πραγματικά, δεν γίνεται να γίνεται. Ροκ ναι. Αν και στον Άρη, και οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ θα έπρεπε να το θυμούνται καθώς μόλις πριν λίγες μέρες φιλοξενήθηκαν, αυτό που παίζει στα ηχεία είναι το «The 6th Gate (Dance With the Devil)» πριν το αγώνα, και το «Η Καρδιά με Πηγαίνει Εμένα» μετά τον αγώνα, στο τσιγάρο της χαλάρωσης που λένε.

Πέμπτο αυτογκόλ, δεν υπήρξε ακόμη, σταμάτησε στο δοκάρι. Αν θα πάει μέσα ή όχι δεν ξέρω ακόμη, η φάση πάγωσε προς το παρόν. Και αναφέρομαι στη διαρροή της κατάθεσης του Σιαμπάνη, live, σε πραγματικό χρόνο, στο πλατό καναλιού ιδιοκτησίας του κ. Σαββίδη. Μπορεί να πάει έξω η μπάλα και να αποδειχθεί ότι δεν υπήρξε διαρροή και ότι ήταν ατυχής επίδειξη ικανοτήτων και διασυνδέσεων του δημοσιογράφου ή κάποιου είδους κληρονομικό χάρισμα. Μπορεί και όχι. Θα δείξει.

Αυτά τα αυτογκόλ, σε συνδυασμό με τις απίστευτες προχειρότητες στην υπόθεση Ξάνθη, Καλπαζίδης, δευτεροξάδελφος κ.λπ., με βάζουν σε δεύτερες σκέψεις. Τις κρατώ για εμένα και κλείνω με την υπόθεση αναφερόμενος στον Καραπαπά και στην αδελφή της Σουλούκου. Το πως ο Καραπαπάς εμπλέκεται στη υπόθεση, αν εμπλέκεται, θα το καταδείξει η εξέλιξη της υπόθεσης. Ισως να έχει το ίδιο κληρονομικό χάρισμα με τον δημοσιογράφο που αναμετέδιδε στοιχεία της κατάθεσης Σιαμπάνη, ίσως να είναι συκοφάντης, ίσως και όχι. Θα δείξει. Είπαμε, ας μείνουμε στα γεγονότα και ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να δώσει απαντήσεις.

Η αδελφή της Σουλούκου. Τι ακριβώς είναι αυτή η επιλογή; Παράνομη; Αντιδεοντολογική; Ύποπτη; Σε μια υπόθεση φερόμενης δωροδοκίας, στοχοποίησης και επίσημης διαρροής προσωπικών και οικονομικών δεδομένων και διευθύνσεων σπιτιών, η επιλογή της δικηγόρου είναι το ζητούμενο; Τι θα κάνει, θα κατασκευάσει στοιχεία; Εγώ φαντάζομαι τι δεν θα κάνει πάντως, δεν θα υποκύψει σε πιέσεις και εκφοβισμούς, μη ζώντας στη Θεσσαλονίκη. Σε κάθε περίπτωση, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο στο νομικό λειτούργημα να αποδεχόμαστε συγκοινωνούντα δοχεία.

Στα του αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο Άρης πάει με ψυχολογία, ετοιμότητα και συσπείρωση. Θα ήθελε να κλείσει τη χρονιά με μια ακόμη νίκη, το σύνολο όμως του Γιώργου Σίμου είναι μια ομάδα που πραγματικά παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Ο ΟΦΗ κατά τη γνώμη μου δεν έχει τη βαθμολογική θέση που θα έπρεπε και τα τελευταία δυο χρόνια στον κρητικό σύλλογο εξελίσσεται μια προσπάθεια μεθοδικά, συντεταγμένα και με προσήλωση. Η επικείμενη διακοπή του πρωταθλήματος και οι διακοπές που έρχονται ελπίζω να μην χαλάσει το μυαλό των ποδοσφαιριστών του Άρη, και να μην παρασυρθούν σε χαλαρότητα. Διότι το Σάββατο το απόγευμα θα πρέπει να καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια αν δεν θέλουν να φύσουν μια άδεια χέρια από το Ηράκλειο.

ΥΓ. 'Εχοντας ολοκληρώσει το κείμενο, νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με 8 ερωτήματα. Δεν θα μετρήσω άλλα αυτογκόλ, χάθηκε ο έλεγχος. Στις πολιτισμένες χώρες, τα ερωτήματα σε μια υπόθεση που διερευνά η δικαιοσύνη τα θέτει αυτός που διενεργεί τον έλεγχο. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν το συμμερίζεται και θέτει η ίδια τα ερωτήματα και περιμένει, από ποιον άραγε, απαντήσεις. Ωστόσο, έναν πανικό τον διακρίνω. Και δεν αναφέρομαι στην υπόθεση Σιαμπάνη.

Ο πανικός είναι μην τυχόν και ο κόσμος του ΠΑΟΚ καταλάβει ότι αυτός που τον κερδίζει κάθε χρόνο είναι ο Άρης. Ο Άρης. Και αν ο ΠΑΟΚ χάνει από τον δανεικό Ντουρμισάι των 20 λεπτών συμμετοχής και τον Σιαμπάνη των 30.000 ευρώ συμβολαίου, αυτοί που θα πρέπει να απολογηθούν είναι ο οι διοικούντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ των δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ ρόστερ. Αυτός ο πανικός τους έχει οδηγήσει στο να δομήσουν και να εξελίσσουν ένα παραμυθάκι περί Ολυμπιακού. Μήπως πείσουν κανέναν αδαή ότι ο ΠΑΟΚ δεν χάνει από τον Άρη αλλά από τον Ολυμπιακό (προφανώς μια ήττα από τον Ολυμπιακό είναι περισσότερο… εύπεπτη). Μάλλον η ΠΑΕ Άρης θα έπρεπε να ζητήσει τη γνώμη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα συμβόλαια που προσφέρει στους ποδοσφαιριστές της.

Όταν ο βασικός επί 3ετία δηλαδή τερματοφύλακας της ομάδας ήρθε στον Άρη με 80.000 ευρώ (έχοντας ήδη 90 συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα και 20 στο πολωνικό), ο τέταρτος (μετά τους Κουέστα, Εμαν και Μπουσέ) τερματοφύλακας των μηδέν συμμετοχών στο ελληνικό πρωτάθλημα την τελευταία διετία θα έπρεπε κατά τον ΠΑΟΚ να αμείβεται με 200.000 ευρώ διότι παρακάτω είναι… σκάνδαλο. Και θα πρέπει να απολογηθεί η ομάδα που επανέφερε τον ποδοσφαιριστή στην ποδοσφαιρική του αξία και όχι αυτή που «σκόρπισε» το χρήμα για να την «σπάσει» σε έναν αντίπαλο. Όταν υπάρχει χρήμα να σκορπάς, αυτό συμβαίνει. Έτσι όμως, μια ομάδα των σκάρτων 5 εκατομμυρίων κερδίζει συστηματικά ομάδα των φαινομενικά 40 και 50 εκατομμυρίων και την κάνει να αναζητά φτηνές δικαιολογίες.

Link to comment
Share on other sites

On 12/21/2020 at 11:58 AM, Emperor said:
Μια εξόχως χρήσιμη εβδομάδα ολοκληρώνεται και καλό είναι να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Γράφει ο Αλέξης Σαββόπουλος

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ κατέδειξε μεγάλο νικητή τον Άρη, σε όλα τα επίπεδα. Τόσο για την αγωνιστική όσο και για την εξωαγωνιστική επικράτηση του Άρη, ο ίδιος ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που έχει σημαντικό μερίδιο και οφείλω να του το αναγνωρίσω. Στο αγωνιστικό σκέλος, η επιλογή του ΠΑΟΚ να πορευθεί με έναν μαθητευόμενο προπονητή που αναλώθηκε στις εύηχες για τα αυτιά των οπαδών της ομάδας του δηλώσεις αλλά αμέλησε να διαβάσει τον αντίπαλό του, ήταν βούτυρο στο ψωμί του προπονητή και των ποδοσφαιριστών του Άρη. Τους μεν ποδοσφαιριστές του έδωσε κίνητρο, το δεν προπονητή του Άρη του διευκόλυνε αφάνταστα το έργο.

Αν πρέπει να ψάξω σε κάτι τον οργανισμό Άρη είναι διότι δεν «διάβασε» έγκαιρα το προφίλ του διαιτητή του αγώνα, που κατά δήλωση του ιδίου, σπανίως χρησιμοποιεί την κίτρινη πολύ δε περισσότερο την κόκκινη κάρτα. Ο ΠΑΟΚ το έκανε για αυτό και τελείωσε τον αγώνα με 11 ποδοσφαιριστές ενώ από το ημίχρονο έπρεπε, με έναν φυσιολογικής ανεκτικότητας διαιτητή, να αγωνίζεται με 9 (Τσιγγάρας, Αουγκούστο).
 
 

Κι αν η αγωνιστική επικράτηση του Άρη τελικώς δεν ήρθε τόσο δύσκολα, η εξωαγωνιστική μέχρι στιγμής εξελίσσεται σε περίπατο. Και ευθύς αμέσως γίνομαι σαφής.

Ο ΠΑΟΚ αποφασίζει να τα φορτώσει όλα στον διαιτητή. Άδικο πέναλτι σε βάρος του, πέναλτι που δεν του δόθηκε στον Τζόλη, πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα. Δυο μέρες κράτησε αυτό το πανηγύρι, μέχρι που βγήκε η ΚΕΔ (διότι ο Κλάτεμπεργκ ομιλεί εκ μέρους όλης της ΚΕΔ και όχι ως πρόσωπο) και ανέλυσε τις φάσεις δίνοντας στο πανελλήνιο πρόσβαση σε όλες τις κάμερες του αγώνα που ελέγχει ο VAR και όχι μόνο ό, τι βλέπουμε οι τηλεθεατές και οι, έμμισθοι και άμισθοι, τηλεδιαιτητές. Όσο δύσκολη - οριακή κι αν είναι η φάση του πέναλτι του Άρη, είναι ξεκάθαρη, κι αν κάποιος έχει κάνει λάθος και μάλιστα απίστευτο, είναι ο Πασχαλάκης.

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, από εκείνο το σημείο, στην καλύτερη περίπτωση θα συγκρατούσε την μπάλα εντός γηπέδου, το πλέον πιθανό να έβγαινε μαζί της έξω. Φυσικά δεν υπάρχει πέναλτι σε καμία φάση από αυτές που ζητάει ο ΠΑΟΚ, και ο μόνος αδικημένος είναι ο Αρης που θα έπρεπε να αγωνίζεται με 11 εναντίον 9 ήδη από το ημίχρονο. Κάπου εκεί μαζεύτηκε η κατηγορία περί στημένου διαιτητή, διότι αν το βίντεο του αγώνα φτάσει στους επικεφαλής του Κλάτεμπεργκ με την υποσημείωση ότι η ομάδα με τα ασπρόμαυρα θεωρεί στημένο τον διαιτητή του αγώνα, δεν θα γελάσει απλώς το παρδαλό κατσίκι, θα γελάσει όλο το παρδαλό ζωικό βασίλειο. Τι έμεινε πίσω; Ακολουθώντας κατά πόδας την τακτική του Ολυμπιακού, ο ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα που θεώρησε ότι αδικήθηκε, άσχετα αν προηγήθηκαν δυο αγώνες που κατά την ΚΕΔ ευνοήθηκε (ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα) αποφάσισε να άρει την εμπιστοσύνη στον αρχιδιαιτητή.

Ιδια τακτική, πιστό αντίγραφο. Ακόμη προσπαθεί ο Ολυμπιακός να πείσει το πανελλήνιο ότι αδικήθηκε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν ξέρω πόσο καιρό ακόμη ο ΠΑΟΚ θα μνημονεύει την υποτιθέμενη «σφαγή». Αν κρίνω από τον δάσκαλο, ο μαθητής δεν βρίσκω λόγο να υστερήσει.

Το εξωαγωνιστικό σκέλος αυτού του αγώνα καλά κρατεί με την υπόθεση Σιαμπάνη. Θα αποφύγω χαρακτηρισμούς, και θα μείνω στα γεγονότα που είδαν το φως της δημοσιότητας. Μια υπόθεση που μέχρι στιγμής μόνο ο Άρης πληρώνει τίμημα, διότι αναγκάστηκε ξαφνικά να αγωνιστεί εναντίον του ΠΑΟΚ με έναν τερματοφύλακα προερχόμενο από δίμηνη απραξία.

Στο άκουσμα της υπόθεσης αισθάνθηκα αμήχανα, μη δίνοντας είναι η αλήθεια και τόσο μεγάλη βάση. Θεώρησα ειλικρινά ότι δεν μπορεί κάποιος ή κάποιοι να δράσουν τόσο αφελώς, τόσο προκλητικά. Και ξεκινάει ένα γαϊτανάκι απίστευτων αυτογκόλ από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον επικοινωνιακό της μηχανισμό. Αρχής γενομένης με της αιτιάσεις περί τιμωρίας του ποδοσφαιριστή για δυο έτη διότι και καλά δεν ενημέρωσε, ως όφειλε εντός 48 ωρών. Να καταστεί δηλαδή το θύμα της ενδεχόμενης δωροδοκίας (αν υπήρξε) δυο φορές θύμα. Το ότι βγήκαν έγκριτοι νομικοί και συνταγματολόγοι για να επαναφέρουν στην τάξη όσους ισχυρίζονται κάτι τόσο ρηχό, δεν μου λέει κάτι. Προφανώς δεν θα υπάρξει κανείς να τιμωρήσει τον ποδοσφαιριστή για το λεγόμενο 48ωρο, διότι αυτή είναι μια ερμηνεία όχι απλώς του ποδαριού, αλλά εξόχως προσβλητική για το άθλημα και την πράξη, ακόμη και ως σκέψη. Δεν θα επεκταθώ, δεν αξίζει άλλωστε.

Το δεύτερο αυτογκόλ πραγματικά ήταν ανήκουστο. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όταν ήδη, και εύλογα καθώς δεν είναι υπόθεση που συμβαίνει συχνά, ο ποδοσφαιριστής είναι στο επίκεντρο αντιπαράθεσης, δίνει βορά τον ποδοσφαιριστή, τη σύζυγο και το νεογέννητο παιδί του, σε όποιον ανισόρροπο θεωρήσει ότι πρέπει να πάρει το «αίμα» της ομάδας του πίσω. Δημοσιεύει τη διεύθυνση κατοικίας σε επίσημη ανακοίνωση, καταπατώντας κάθε ηθικό και νομικό υπόβαθρο υπάρχει περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και αυτομάτως θέτει τον εαυτό της ηθικό αυτουργό σε ότι ενδεχομένως ακολουθήσει. Επιπολαιότητα απίστευτη που ενώ βοά η Ελλάδα για το συμβάν, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε δυο και πλέον ώρες να ανασκευάσει την ανακοίνωση.

Το τρίτο αυτογκόλ, δίχως ανάσα, έρχεται μαζί με το δεύτερο. Εύλογα θα προκύψει το ερώτημα στον καθένα, πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε πρόσβαση σε συμβόλαιο ποδοσφαιριστή του Ελληνικού πρωταθλήματος που δεν του ανήκει. Στα συμβόλαια αυτά, πέραν των οικονομικών απολαβών, άρα και της ποδοσφαιρικής χρηματιστηριακής αξίας των ποδοσφαιριστών, των ημερομηνιών πληρωμών τους (άρα και των ημερομηνιών μη πληρωμών τους), αναγράφεται, όπως διαπιστώσαμε, και το ΑΦΜ τους, οι διευθύνσεις κατοικίας, κ.λπ. Με λίγα λόγια, όποιος έχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα, έχει πρόσβαση και στον «οικονομικό βίο» του κάθε ποδοσφαιριστή. Εύλογα διερωτάται κανείς ότι το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ άρχισε και ολοκληρώθηκε με τον Μάριο Σιαμπάνη και αν αυτός που έκανε τη διευκόλυνση έχει κάνει και άλλες τέτοιου είδους διευκολύνσεις.

Το τέταρτο αυτογκόλ έχει και χιούμορ, αλλά δεν γίνεται να μην το αναφέρω. Διάβασα και ξαναδιάβασα την κατάληξη της ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ «…Μόλις τελειώσουμε θα ασχοληθούμε μαζί τους, είτε με σκληρό ροκ, όπως μας υπόσχονται, είτε με Lambada που βάζουν στο γήπεδό τους». Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που γελάς στο όριο δακρύων και καταφεύγεις στο τσιτάτο «δεν γίνεται να γίνεται, απλά δεν γίνεται». Lambada; Το hit της εποχής που διασκευάσθηκε με ελληνικούς στίχους και επίσημα παρουσιάστηκε συνοδεία γοητευτικών cheerleaders ως τραγούδι του ΠΑΟΚ μέσα στο Παλέ; Δηλαδή, πραγματικά, δεν γίνεται να γίνεται. Ροκ ναι. Αν και στον Άρη, και οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ θα έπρεπε να το θυμούνται καθώς μόλις πριν λίγες μέρες φιλοξενήθηκαν, αυτό που παίζει στα ηχεία είναι το «The 6th Gate (Dance With the Devil)» πριν το αγώνα, και το «Η Καρδιά με Πηγαίνει Εμένα» μετά τον αγώνα, στο τσιγάρο της χαλάρωσης που λένε.

Πέμπτο αυτογκόλ, δεν υπήρξε ακόμη, σταμάτησε στο δοκάρι. Αν θα πάει μέσα ή όχι δεν ξέρω ακόμη, η φάση πάγωσε προς το παρόν. Και αναφέρομαι στη διαρροή της κατάθεσης του Σιαμπάνη, live, σε πραγματικό χρόνο, στο πλατό καναλιού ιδιοκτησίας του κ. Σαββίδη. Μπορεί να πάει έξω η μπάλα και να αποδειχθεί ότι δεν υπήρξε διαρροή και ότι ήταν ατυχής επίδειξη ικανοτήτων και διασυνδέσεων του δημοσιογράφου ή κάποιου είδους κληρονομικό χάρισμα. Μπορεί και όχι. Θα δείξει.

Αυτά τα αυτογκόλ, σε συνδυασμό με τις απίστευτες προχειρότητες στην υπόθεση Ξάνθη, Καλπαζίδης, δευτεροξάδελφος κ.λπ., με βάζουν σε δεύτερες σκέψεις. Τις κρατώ για εμένα και κλείνω με την υπόθεση αναφερόμενος στον Καραπαπά και στην αδελφή της Σουλούκου. Το πως ο Καραπαπάς εμπλέκεται στη υπόθεση, αν εμπλέκεται, θα το καταδείξει η εξέλιξη της υπόθεσης. Ισως να έχει το ίδιο κληρονομικό χάρισμα με τον δημοσιογράφο που αναμετέδιδε στοιχεία της κατάθεσης Σιαμπάνη, ίσως να είναι συκοφάντης, ίσως και όχι. Θα δείξει. Είπαμε, ας μείνουμε στα γεγονότα και ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να δώσει απαντήσεις.

Η αδελφή της Σουλούκου. Τι ακριβώς είναι αυτή η επιλογή; Παράνομη; Αντιδεοντολογική; Ύποπτη; Σε μια υπόθεση φερόμενης δωροδοκίας, στοχοποίησης και επίσημης διαρροής προσωπικών και οικονομικών δεδομένων και διευθύνσεων σπιτιών, η επιλογή της δικηγόρου είναι το ζητούμενο; Τι θα κάνει, θα κατασκευάσει στοιχεία; Εγώ φαντάζομαι τι δεν θα κάνει πάντως, δεν θα υποκύψει σε πιέσεις και εκφοβισμούς, μη ζώντας στη Θεσσαλονίκη. Σε κάθε περίπτωση, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο στο νομικό λειτούργημα να αποδεχόμαστε συγκοινωνούντα δοχεία.

Στα του αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο Άρης πάει με ψυχολογία, ετοιμότητα και συσπείρωση. Θα ήθελε να κλείσει τη χρονιά με μια ακόμη νίκη, το σύνολο όμως του Γιώργου Σίμου είναι μια ομάδα που πραγματικά παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Ο ΟΦΗ κατά τη γνώμη μου δεν έχει τη βαθμολογική θέση που θα έπρεπε και τα τελευταία δυο χρόνια στον κρητικό σύλλογο εξελίσσεται μια προσπάθεια μεθοδικά, συντεταγμένα και με προσήλωση. Η επικείμενη διακοπή του πρωταθλήματος και οι διακοπές που έρχονται ελπίζω να μην χαλάσει το μυαλό των ποδοσφαιριστών του Άρη, και να μην παρασυρθούν σε χαλαρότητα. Διότι το Σάββατο το απόγευμα θα πρέπει να καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια αν δεν θέλουν να φύσουν μια άδεια χέρια από το Ηράκλειο.

ΥΓ. 'Εχοντας ολοκληρώσει το κείμενο, νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με 8 ερωτήματα. Δεν θα μετρήσω άλλα αυτογκόλ, χάθηκε ο έλεγχος. Στις πολιτισμένες χώρες, τα ερωτήματα σε μια υπόθεση που διερευνά η δικαιοσύνη τα θέτει αυτός που διενεργεί τον έλεγχο. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν το συμμερίζεται και θέτει η ίδια τα ερωτήματα και περιμένει, από ποιον άραγε, απαντήσεις. Ωστόσο, έναν πανικό τον διακρίνω. Και δεν αναφέρομαι στην υπόθεση Σιαμπάνη.

Ο πανικός είναι μην τυχόν και ο κόσμος του ΠΑΟΚ καταλάβει ότι αυτός που τον κερδίζει κάθε χρόνο είναι ο Άρης. Ο Άρης. Και αν ο ΠΑΟΚ χάνει από τον δανεικό Ντουρμισάι των 20 λεπτών συμμετοχής και τον Σιαμπάνη των 30.000 ευρώ συμβολαίου, αυτοί που θα πρέπει να απολογηθούν είναι ο οι διοικούντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ των δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ ρόστερ. Αυτός ο πανικός τους έχει οδηγήσει στο να δομήσουν και να εξελίσσουν ένα παραμυθάκι περί Ολυμπιακού. Μήπως πείσουν κανέναν αδαή ότι ο ΠΑΟΚ δεν χάνει από τον Άρη αλλά από τον Ολυμπιακό (προφανώς μια ήττα από τον Ολυμπιακό είναι περισσότερο… εύπεπτη). Μάλλον η ΠΑΕ Άρης θα έπρεπε να ζητήσει τη γνώμη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα συμβόλαια που προσφέρει στους ποδοσφαιριστές της.

Όταν ο βασικός επί 3ετία δηλαδή τερματοφύλακας της ομάδας ήρθε στον Άρη με 80.000 ευρώ (έχοντας ήδη 90 συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα και 20 στο πολωνικό), ο τέταρτος (μετά τους Κουέστα, Εμαν και Μπουσέ) τερματοφύλακας των μηδέν συμμετοχών στο ελληνικό πρωτάθλημα την τελευταία διετία θα έπρεπε κατά τον ΠΑΟΚ να αμείβεται με 200.000 ευρώ διότι παρακάτω είναι… σκάνδαλο. Και θα πρέπει να απολογηθεί η ομάδα που επανέφερε τον ποδοσφαιριστή στην ποδοσφαιρική του αξία και όχι αυτή που «σκόρπισε» το χρήμα για να την «σπάσει» σε έναν αντίπαλο. Όταν υπάρχει χρήμα να σκορπάς, αυτό συμβαίνει. Έτσι όμως, μια ομάδα των σκάρτων 5 εκατομμυρίων κερδίζει συστηματικά ομάδα των φαινομενικά 40 και 50 εκατομμυρίων και την κάνει να αναζητά φτηνές δικαιολογίες.

Να υποθέσω ότι ο γράφων ψάχνει για δουλειά...;

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

On 12/14/2020 at 10:23 AM, Emperor said:

Τολμούν οι θρασύδειλοι και μιλούν για τη διαιτησία*!!! Ποιοι; Αυτοί που έστησαν παράγκα και ελέγχουν ΕΠΟ, διαιτητές, ΜΜΕ, κλπ! Και ειδικά στο συγκεκριμένο ματς, αυτοί που πήγαν να δωροδοκήσουν τον Σιαμπάνη! Ο Δεληζήσης που το κατήγγειλε είναι σοβαρό και ταπεινό παιδί, είναι βέβαιο ότι κάτι παίχτηκε! Να τα βάλετε τα ρούβλια στον κώλο σας, σιχαμένοι**!

ΥΓ1. Αν ο διαιτητής είχε σκοπό να ευνοήσει τον Άρη, θα είχε αφήσει την μπάογκ με 9 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο, εξάλλου τα μαρκαρίσματα για κίτρινες-κόκκινες έγιναν και κανείς δεν θα μπορούσε να πει τίποτε!

ΥΓ2. Σιχαμένοι είναι ο Σαββίδης και το σύστημα που έστησε για να κάνει κουμάντο στο ποδόσφαιρο, δεν αναφέρομαι στους απλούς οπαδούς του Παοκ, εξάλλου όλοι έχουμε φίλους Παοκτσήδες και μεταξύ μας δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε. Η διοίκηση σας όμως και τα γλοιώδη υποκείμενα που τη γλύφουν (δημοσιογραφίσκοι της πλάκας) είναι για πολύ φτύσιμο!

1) Ναι φίλε, φαίνεται ξεκάθαρα το στήσιμο ενώ είμαστε στη 3η θέση. Μπράβο.

2) Ναι, έπρεπε να δώσει κόκκινη στον Αουγκούστο

3) Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι και όλοι ξέρουμε πως αν δινόταν τέτοιο σε μας ακόμα θα γράφατε!

4) Τα πανηγύρια στο τέλος (λες και πήρατε πρωτάθλημα, μόνο φιέστα δεν στήσατε) δείχνουν την αλήθεια

4) Για τον Σιαμπάνη (και για τον Καρυπίδη επίσης) νομίζω πως το παρακάτω σχόλιο καλύπτει τα πάντα:

Quote

Μάλιστα...

Το ότι η δήθεν υπόθεση δωροδοκίας ξεκίνησε έπειτα από καταγγελία του Καραπαπά, δεν σε ενοχλεί...

Δεν σε ενοχλεί ότι η ΠΑΕ ΟΑΡΗΣ έβγαλε ανακοίνωση 17ώρες από τη στιγμή που βγήκε στον αέρα η υπόθεση...

Δεν σε ενοχλεί που ένας παίχτης έπαιρνε 200.000 ευρώ αλλά είπε να το παίξει καλός σαμαρείτης και να πάει να παίξει για 30.000 ευρώ στον Άρη, ενώ είναι σίγουρο ότι μπορούσε να πάρει πολλά περισσότερα είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

Δεν σε ενοχλεί ότι από τους χιλιάδες δικηγόρους της Ελλάδας "τυχαίνει" ο Σιαμπάνης να έχει δικηγόρο την αδερφή της γενικής διευθύντριας του Ολυμπιακού...

Δεν σε ενοχλεί ότι ένας στους δύο παίχτες του Άρη έχουν έρθει σαν ελεύθεροι ή δανεικοί από τον ΟΣΠΦ ή την Φορεστ.
Δεν σε ενοχλεί ο Κλιγκόπουλος...
Γενικά δεν σας ενοχλεί τίποτα, έχετε αποδεχτεί ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης σας και επομένως έχετε ήσυχη τη συνείδηση σας…

Τελικα ο Ντουρμισαϊ ηταν δανεικος με οψιον αγορας ή αγορα με οψιον δανεισμου;

6) Τώρα βέβαια το γύρισε και είπε πως "δεν ήταν ο ΠΑΟΚ". Είναι όμως αργά για δάκρυα Στέλλα

Καλές γιορτές σε όλους!

Edited by Athens4
  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

On 12/29/2020 at 12:38 PM, Athens4 said:

1) Ναι φίλε, φαίνεται ξεκάθαρα το στήσιμο ενώ είμαστε στη 3η θέση. Μπράβο.

2) Ναι, έπρεπε να δώσει κόκκινη στον Αουγκούστο

3) Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι και όλοι ξέρουμε πως αν δινόταν τέτοιο σε μας ακόμα θα γράφατε!

4) Τα πανηγύρια στο τέλος (λες και πήρατε πρωτάθλημα, μόνο φιέστα δεν στήσατε) δείχνουν την αλήθεια

5) Για τον Σιαμπάνη (και για τον Καρυπίδη επίσης) νομίζω πως το παρακάτω σχόλιο καλύπτει τα πάντα:

6) Τώρα βέβαια το γύρισε και είπε πως "δεν ήταν ο ΠΑΟΚ". Είναι όμως αργά για δάκρυα Στέλλα

Καλές γιορτές σε όλους!

1. Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;;; Το γεγονός ότι έχετε μετριότατο ρόστερ και άσχετο προπονητή συγκριτικά με τον Ολυμπιακό δεν έχει καμία σημασία στο ότι σας περνάει τόσους βαθμούς;

4. Ποια αλήθεια ρε φίλε; Οι παίκτες μας ζουν κάτι πρωτόγνωρο και πανηγυρίζουν μετά από κάθε νίκη φέτος. Είναι γελοίο να προσπαθείτε να μας αποδείξετε ότι τάχα εμάς σκοπός μας είναι μόνον τα μεταξύ μας παιχνίδια, ενώ για εσάς είναι ένα παιχνίδι όπως όλα. 

5. Από την υπόθεση Σιαμπάνη, ο μόνος χαμένος είναι ο Άρης. Έχουμε στερηθεί το βασικό μας τερματοφύλακα, καθώς ο άνθρωπος έχει επηρεαστεί από όλη αυτή την κατάσταση. Το βέβαιο είναι ότι κάτι παίχτηκε στο παρασκήνιο και η αλήθεια είναι ότι κανείς μας δεν γνωρίζει τα γεγονότα. Ο Άρης πάντως είναι θύμα σε αυτή την κατάσταση!

Link to comment
Share on other sites

@Emperor 1. Γιατί ποιος λέει ο αντίθετο; Όλοι βλέπουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μέτριος φέτος. Τι σημασία έχει; Δηλαδή ο Ολυμπιακός που έπαιρνε τόσα χρόνια τα πρωταθλήματα με μέτριο ρόστερ ενώ ο ΠΑΟ ή η ΑΕΚ ήταν καλύτεροι, δεν είχε τον έλεγχο της ΕΠΟ; Πραγματικά, τα πιστεύεις αυτά που λες; Αν είχε ο Σαββίδης τον έλεγχο, σίγουρα ο ΠΑΟΚ δεν θα έχανε με ανύπαρκτο πέναλτι από τον Άρη και δεν θα γκέλαρε με την ΑΕΛ που πάει για υποβιβασμό.

4. Θέλεις να πεις πως πανηγύρισαν με τον ίδιο τρόπο τις νίκες με Απόλλων και Αστέρα; Εγώ προσωπικά δεν είδα τους παίκτες σας να πανηγυρίζουν λες και πήρανε το κύπελλο. Ούτε είδα τον Καρυπίδη να μπαίνει στο γήπεδο φωνάζοντας "ΝΑΙΙΙΙΙ" μπροστά στις κάμερες. Αν έχεις κάποιο βίντεο που δείχνει πως όντως πανηγυρίσανε με τον ίδιο τρόπο, να το ποστάρεις σε παρακαλώ.

5. Καλάααα.

Πως είναι δυνατόν να μην βλέπεις το γεγονός ότι η αγαπημένη σου ομάδα είναι παράρτημα του Μαρινάκη; Κλιγγόπουλος, Σιώπης, Ντουρμισαι (θα απαντήσεις την ερώτηση για τον αν ήταν δανεικός ή οχι;), Φέτφα, Καραπαπάς να καταγγείλει εκ μέρος σας, φήμες και Γκερέρο και Ιωάννου. Δηλαδή τι άλλο πρέπει να δουν τα μάτια σου φίλε;

Edited by Athens4
Link to comment
Share on other sites

Ο Ολυμπιακός δεν θυμάμαι να πήρε κανένα πρωτάθλημα με μέτριο ρόστερ. Υπήρχαν ασφαλώς χρονιές που οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ έπαιζαν καλύτερα, αλλά η παράγκα του Κόκκαλη ήταν παντοδύναμη. Σε ότι αφορά τα τελευταία χρόνια ακόμη και οι πέτρες το ξέρουν ότι ο Σαββίδης (μαζί με τον Μελισσανίδη) ελέγχει ΕΠΟ, μμε, άλλες ομάδες και διαιτησία. Στη χειρότερη περίπτωση οι διαιτητές σάς παίζουν 50-50, ενώ υπήρχαν αναρίθμητα παραδείγματα που σας χάρισαν βαθμούς στο πρωτάθλημα και προκρίσεις στο κύπελλο. 

ΥΓ1. Τα βίντεο που ζητάς μπορείς εύκολα να τα βρεις με κάποιο search στο youtube, προσωπικά μου φαίνεται ηλίθιο και χάσιμο χρόνου να συνεχίσω να σου απαντάω σε αυτό.

ΥΓ2. Τα περί παραρτήματος είναι προπαγάνδα των πληρωμένων με ρούβλια μμε, την οποία έχεις καταπιεί αμάσητη. Απεναντίας, θα έπρεπε να είσαι πιο σκεπτικός για το πόσες ομάδες είναι δικά σας παραρτήματα (με την Ξάνθη αποκαλύφθηκε και ξεφτιλιστήκατε) γεγονός που σας δίνει την ευκολία να παίρνετε ένα σωρό παιχνίδια χωρίς να ιδρώσετε τη φανέλα.

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, Emperor said:

ΥΓ2. Τα περί παραρτήματος είναι προπαγάνδα των πληρωμένων με ρούβλια μμε, την οποία έχεις καταπιεί αμάσητη. Απεναντίας, θα έπρεπε να είσαι πιο σκεπτικός για το πόσες ομάδες είναι δικά σας παραρτήματα (με την Ξάνθη αποκαλύφθηκε και ξεφτιλιστήκατε) γεγονός που σας δίνει την ευκολία να παίρνετε ένα σωρό παιχνίδια χωρίς να ιδρώσετε τη φανέλα.

1. Αφού τελικά δεν υπήρχε θέμα πολυιδιοκτησίας. Μήπως έχασες μερικά επεισόδια; Ούτε το CAS ασχολήθηκε με το ψέμα.

2. Γιατί αναφέρεσαι στα ΜΜΕ; Δεν χρειάζεται να διαβάσεις εφημερίδες να καταλάβεις τι γίνεται. Έγραψα μια λίστα με παίκτες, γεγονότα και φήμες που συνδέουν τον Άρη με τον Μαρινάκη και εσύ επέλεξες να την αγνοήσεις γράφοντας για ρούβλια και σανό. Πες κάτι για τη λίστα φίλε, μην ντρέπεσαι. Εξήγησέ μας αν ο Ντουρμισαι "ηταν δανεικος με οψιον αγορας ή αγορα με οψιον δανεισμου".

3. Μάλλον θα εννοείς το μάτς που περάσαμε αέρα απο την Ξάνθη και πήραμε το πόντο της ισοπαλίας (1-1) χωρίς να ιδρώσουμε. Βρε τα πιστεύεις αυτά που λες;

Edited by Athens4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...