Jump to content
Phantis Forums

Atromitos - Aris (Saturday, 5 December, 17:15 EET)


Emperor

Recommended Posts

Δεν έτυχε να δω φέτος τον Ατρόμητο, οπότε γνώμη έχω μόνο για την ομάδα μας. Κι αυτή είναι πως σε τόσο μικρό διάστημα δεν έχουμε την πολυτέλεια για αλλαγές, παρά μόνο τις υποχρεωτικές. Όπως πχ να φυλαχτεί ο Σάκιτς και να επανέρθει ο Σούντγκρεν, πιθανόν και ο Τζέγκο. Κατά συνέπεια το πιθανότερο είναι να κατέβουμε με το ίδιο σχήμα στην Αθήνα. Αλλά αυτό λίγο αλλάζει τις καταστάσεις. Γιατί είμαστε σε ανοδική πορεία κι ευελπιστούμε να συνεχιστεί και το Σάββατο.

Link to comment
Share on other sites

O Ατρόμητος νομίζω ότι είναι η πιο σοβαρή ομάδα από την 5η θέση και κάτω. Νίκησε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, έφερε Χ με Παοκ. Φαίνεται κάπως ασταθής, πχ στα δύο τελευταία με ΑΕΛ και Απόλλωνα έφερε ισοπαλίες. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά η καλή ψυχολογία σε συνδυασμό με το βάθος σε επιλογές, μάς δίνει ελαφρύ προβάδισμα.     

Link to comment
Share on other sites

              Σαμπάνης 

Σουντγκρεν ροζ δελη γκανεα

       Ματιγια     Κάτσε

Ματέο    Μπερτο Γκάμα

               Μανος

Edited by ukworm
Link to comment
Share on other sites

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η αποστολή της ομάδας μας (το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι (17:15) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκαρσία, Γκάνεα, Λόπεθ, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Μπεναλουάν, Ματίγια, Ροζ, Σάσα, Κάτσε, Σίλβα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Σεγκιέργκης.

* Οι Τζέιμς Τζέγκο και Εμάνουελ Σάκιτς έμειναν εκτός αποστολής, λόγω τραυματισμού».

Link to comment
Share on other sites

Πολύ σημαντικές και οι δύο απώλειες, η ομάδα όμως φέτος έχει ρόστερ επαρκές να ανταπεξέρχεται ακόμη και όταν λείπουν οι καλύτεροι παίκτες της.

Η πιθανότερη ενδεκάδα:

                            ΣΙΑΜΠΑΝΗΣ

SUNDGREN   ROSE   BENALOUANE   GANEA

                     MATILLA    SASHA

MATEO                BERTOGLIO              GAMA

                              ΜΑΝΟΣ

Αλλαγές: Mancini, Lopez, Kace, Silva.

Link to comment
Share on other sites

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Ν. Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκαλβάο, Ρισβάνης, Γούτας, Γκάλο, Τομάσεβιτς, Νάτσος, Χαρίσης, Μουνίθ, Ενσικουλού, Μανούσος

Στον πάγκο: Μανδάς, Κιβρακίδης, Νταβιώτης, Χριστοδουλόπουλος, Σάλομον, Ουμπίδες, Μπουσούλατζιτς, Κωτσόπουλος, Μάτιτς

Άρης (Α. Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήσης, Γκάνεα, Σάσα, Ματίγια, Γκάμα, Ματέο, Μπερτόγλιο, Μάνος

Στον πάγκο: Κουέστα, Κάτσε, Σίλβα, Μπεναλουάν, Μαντσίνι, Μπαγκαλιάνης, Σενγκέργκης, Λόπεθ, Μπακούτσης

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Δημήτρης Μαυρουδής (Ηρακλείου) – Μιχαήλ Παπαδάκης (Ηρακλείου)

VAR: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας) – ΑVAR: Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ

4ος: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

Link to comment
Share on other sites

2-2 τελικό με 10 παίκτες φτιαγμένους από σκληρό μέταλλο. (Πιθανότατα και με πέναλτι που χαρίστηκε ο Ευαγγέλου στους γηπεδούχους, προσφέροντας άλλη μια υπηρεσία στους "εξυγιαντές" με την αποβολή του Ροζ.

Σάσα από πέρσι που έβγαζε γούστα, κι ένα Μπερτόγλιο που γεμίζει τον άξονα μας. Χωρίς φυσικά να υπάρχουν υστερήσαντες (πολύ καλός Σούντγκρεν δεξιά κι αριστερά, κλμ μέχρι τον Μάντζιο που έδειξε πως έχει ΛΥΣΕΙΣ στα προβλήματα). Τι να πούμε για τον Σίλβα που για τρίτο συνεχές παιχνίδι συμμετέχει στο γκολ -2η ασσίστ σήμερα- αλλά και για τη συνύπαρξη Κάτσε-Σάσα και Ματίγια που έκαναν έναν Άρη με 10 παίκτες να γεμίζει καλύτερα το γήπεδο από έναν αντίπαλο που έπαιξε με 3-4-3 απέναντι του. Για μένα το μεγαλύτερο κομμάτι των ευσήμων που οφείλουμε στην ομάδα πάνε στον Μάτζιο.

Link to comment
Share on other sites

Ξέσπασμα-βόμβα από Ροζ για Ευαγγέλλου στο ΑΕΚ-Άρης: «Πόσα πήρες για το... πέναλτι»! - Onsports.gr

Ιδού η απάντηση του Ευαγγέλου στον Ροζ, ένα χρόνο μετά:

Ξέσπασμα-βόμβα από Ροζ για Ευαγγέλλου στο ΑΕΚ-Άρης: «Πόσα πήρες για το... πέναλτι»!

 

Link to comment
Share on other sites

Κάτι συμπτώσεις που επαναλαμβάνονται.

Όταν ο ο διαιτητής ενός αγώνα αναδεικνύεται στον κύριο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, τότε το ποδόσφαιρο μας γνωρίζει ακόμη μια βαριά ήττα. Ξαναγυρνά στους ποδοσφαιρικούς μεσαίωνες από όπου κανείς δεν νοιάζεται να το επαναφέρει. Ο θεσμός της διαιτησίας διέπεται εξ ορισμού από μια αρχή. Αυτήν της αντικειμενικότητας. Όταν λοιπόν εκεί στην ΚΕΔ ορίζουν αθιηναίους διαιτητές σε αναμετρήσεις των αθηναϊκών ομάδων, ο θεσμός δέχεται το πρώτο χτύπημα. Κι όταν ορίζεται διαιτητής με βεβαρημένο ιστορικό απέναντι σε συγκεκριμένη ομάδα, τότε είναι σαν του ζητάς να να το ξανακάνει. Ο Ευαγγέλου έχει παράδοση απέναντι μας και ορίστηκε για να εκτελέσει την υπηρεσία που του αναθέσαν.

Επομένως, ο Άρης θα πρέπει να ζητήσει τον αποκλεισμό του συγκεκριμένου διαιτητή για τους αγώνες του για να προστατέψει την ΚΕΔ από τα ατοπήματα της. Και ο χθεσινός αγώνας το αποδεικνύει. Το να αλλοιώσεις ένα παιχνίδι δεν θέλει και πολύ. Ένα πέναλτι που δεν είναι να δώσεις αρκεί, Ετούτος το παράκανε. Πρόσθεσε στο ανύπαρκτο πέναλτι μια άδικ αποβολή, δεν έδωσε 2 καταφανή πέναλτι στο φιλοξενούμενο και χαρίστηκε στους γηπεδούχο κάρτες (μια κόκκινη και πολλές κίτρινες που θα κοκκίνιζαν να το έκανε). Το χειρότερο όμως είναι πως στοχοποίησε και ποιον θα αποβάλει για να μη ξαναπαίξει στο ερχόμενο παιχνίδι που -όλως τυχαίως- συμβαίνει να έχει τόσο στενή σχέση με την ΚΕΔ, και την ΕΠΟ. 

Εκτός όμως της "1ης σύμπτωσης" Ευαγγέλου-Ροζ, ενδιαφέρον έχει να σημειώσουμε την 2η ισοπαλία μας με το ίδιο σκορ και μάλιστα με ανατροπή (!!!).

Σύμπτωση 3η: Μετράμε ήδη 3 γκολ από ισάριθμες πλαγιοκοπήσεις. Δύο με τον Σίλβα από αριστερά (κι εκτελεστή Μπερτόλιο και Κάτσε) και με το εξαίρετο Σάσα εχθές από ασσίστ του Μαντσί.

Μας έλειψε ο συγκεκριμένος τρόπς σκοραρίσματος και τελευταία από οτι φαίνεται δείχνουμε πως ξαναβρίσκουμε δίκτυα από εκεί. Προσθέτω σε αυτά και τα 2 σεντερφορίσια γκολ του Μάνου, για να φανεί ο πλουραλισμός στην επίθεση μας.

------------

* Πέραν την ανατροπής του Μάνου, υπάρχει και φάση με καθαρό χέρι αμυντικού στην περιοχή -ίσως και δύο στην ίδια φάση- που ο διαιτητής ούτε στον κόπο μπήκε να συμβουλευτεί το ΒΑΡ. 

Link to comment
Share on other sites

Η παλικαρίσια ισοφάριση, με 10 παίκτες από το 30' και με 2-0 από το 50', το πάθος των παικτών και η ανάδειξη σε ακόμη ένα παιχνίδι του βάθους του ρόστερ, όλα αυτά ωχριούν μπροστά στη σφαγή που είδαμε χθες. Επειδή δεν μιλάμε για ένα λάθος, αλλά για σωρεία λαθών και μάλιστα καθοριστικών, τότε εύκολα βγαίνει το συμπέρασμα ότι υπήρξε καθοδήγηση να χάσουμε βαθμούς και επιπλέον να πάμε στο ντέρμπι με την μπαογκ χωρίς ένα από τα βασικά μας σέντερ μπακ. Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που έχουμε εις βάρος μας διαιτησία, διόλου τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί αυτό!

Link to comment
Share on other sites

Στο 2ο γκολ του Σάσα, η μπάλα χάνεται για τους γηπεδούχους και μετά από 60'' επανεμφανιζεται στα δίκτυα τους. αφού οι παίκτες του Άρη άλλαξαν 12 πάσες για να έρθει το τελείωμα του βραζιλιάνου. Ο ορισμός της ποδοσφαιρικής μαγείας με παίκτη λιγότερο.

https://www.facebook.com/messenger_media/?thread_id=2454124141273497&attachment_id=401078031243513&message_id=mid.%24gAAi4A02s4Zl8bx5Xgl2PdkIyKJEI

Facebook

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Η μπάλα γύρισε από τα πόδια όλης σχεδόν της ομάδας πριν καταλήξει στα δίκτυα. Μόνο ο Σίλβα και ο Λόπεθ δεν συμμετείχαν στο γκολ. (Ο 2ος ίσως έμμεσα, δίνοντας αφορμή στον ρέφερυ να βρει αφορμή να το ακυρώσει).

Αυτό κι αν είναι ομαδικό γκολ!!!

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...