Jump to content
Phantis Forums

AEL - Aris (Wednesday, 2 December, 17:15 EET)


Emperor

Recommended Posts

Δύσκολο παιχνίδι, η ΑΕΛ είναι σκληρή ομάδα και είναι απεγνωσμένη για βαθμούς. Έχει να πέσει πολλή κλοτσιά, εμείς όμως πρέπει να είμαστε συνεπείς στο πλάνο μας και να επιβληθούμε βάσει της καλύτερης ποιότητας μας. Εδώ πρέπει να δείξει χαρακτήρα η ομάδα, να αφήσει πίσω την ήττα από τον Ολυμπιακό και να αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Βλέπω πολύ πιθανή την ισοπαλία χωρίς γκολ, η νίκη μας με 0-1.

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω, πράγματι, πως τώρα είναι η ώρα να δείξει ο Άρης από τι μέταλλο είναι φτιαγμένος. Για την κορυφή, ή για το ρόλο του κομπάρσου. Θα κοιτάξει μπροστά τη κορυφή που τον περιμένει, ή θα μείνει στην σαββατιάτικη ήττα;

Εϊναι κομβικό τούτο το σημείο για τη ψυχολογία μας και θα δούμε ξεκάθαρα αν έχουμε τα κότσια να κάνουμε πρωταθλητισμό ή όχι. 

Νομίζω όμως πως στο παιχνίδι αυτό παίζονται και πολλά άλλα πράγματα που μας ενδιαφέρουν. Όπως για παράδειγμα το εύκολο γκολ κι όχι μόνο η νίκη. Σαφώς και δεν μας χαλάει η νίκη, αλλά το μεγάλο στοίχημα για μας θαρρώ πως είναι το εύκολο γκολ. Γιατί το μίζερο 1-0 που συνηθίζουμε είναι πάντα επισφαλές στο να αλλάξει ανά πάσα στιγμή. Ενώ το εύκολο γκολ θα μας δώσει δικαιολογημένα νοοτροπία νικητή που μας λείπει. Και τότε μόνα θα έχουμε κάποιο δικαίωμα να κάνουμε λόγο για πρωταθλητισμό.

Είχα πει με τον Ολυμπιακό πως μια νίκη μας θα μας έδινε αέρα νικητή τουλάχιστον για τους 3 επόμενους αγώνες. Αυτό δεν ήρθε και τώρα ήρθαμε όλοι στα ίδια νερά. Κάθε τρείς μέρες θα δίνουμε κι εμείς αγώνες, οπότε χάσαμε το πλεονέκτημα μιας πιο άνετης προετοιμασίας. Η ψυχολογία μας έπεσε περισσότερο από όσο θα έπρεπε αν σκεφτεί κανείς με ποιόν παίζαμε και τώρα είμαστε εμείς αυτοί που τρέχουν για να φτάσουν τους άλλους.

Όπως και να έχει, ο Άρης έχει ομάδα, έχει παίκτες και θα ανακάμψει. Θέλω να πιστεύω από το αμέσως επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Λάρισα. Δεν είναι εύκολο, αλλά ούτε και δύσκολο. Σοβαρότητα θέλει και νομίζω πως την έχουμε. Ο Μάντζιος θαρρώ πως διδάκτηκε από την ήττα, και θα κατέβει διαβασμένος σωστά με την ΑΕΛ. Ξέρει πως στένεψαν τα περιθώρια και θα ενεργήσει κατάλληλα. Τα πειράματα δεν μπορούν να συνεχιστούν, οι παίκτες δοκιμάστηκαν σε διάφορους ρόλους και πλέον βγήκαν τα συμπεράσματα που θέλαμε. Ο ένας φορ δεν το έχει, ο άλλος δεν πειθαρχεί να παίξει εκεί που πρέπει, το ψευτοδεκάρι θα γυρίσει στη θέση του, οπότε όλοι αρχίζουν να βρίσκουν το ρόλο τους. 

Κάτω από αυτό το πρίσμα εγώ αισιοδοξώ για τη νίκη. Όχι εύκολη, αλλά κάτι καλύτερο από αυτό που λέμε "επαγγελματική νίκη". Κι αυτό ποντάροντας στην αποφασιστικότητα του Μάντζιου. Μπορεί όμως και να πέφτω έξω. Κι αυτό δεν θα μας αρέσει καθόλου. Γιατί θα σημαίνει πως το πράμα πάει βαθύτερα. Αν "διαβάζω" σωστά τα συναισθήματα των παικτών τότε κάποιοι παίκτες στην ομάδα δείχνουν να το ξεπέρασαν. Φοβάμαι όμως πως κάποιοι άλλοι όχι. Κι αυτό είναι κάπως ανησυχητικό. Το λέω για τον ενθουσιώδη Ματέο που έκανε 2 βήματα πίσω με την απόδοση του. Ωστόσο μπορεί άνετα να κάνει 2 βήματα μπροστά στο ρόλο που θα του δώσουν κι αυτό να εξαλείψει τις περασμένες ανορθογραφίες του στο γήπεδο.

Κι αν δεν είναι ο Γκαρσία, ο Άρης πλέον έχει ένα σωρό άλλους να το κάνουν. Ο πάγκος είναι μέγας διδάσκαλος για μερικούς. 

Link to comment
Share on other sites

Χθες είδαμε το παιχνίδι από πλευράς ψυχολογίας, να το προσεγγίσουμε τώρα από τεχνικής πλευράς. Πρώτα από όλα και για λόγους ομοιομορφίας δεν γίνεται, με 3 μέρες διαφορά, να δούμε ξέχωρα τα δύο αυτά παιχνίδια. Γιατί δεν προλαβαίνεις να αλλάξεις πράγματα σε τόσο μικρό διάστημα. Κατά συνέπεια η προσέγγιση μας μοιραία ξεκινά από το ματς με τον Ολυμπιακό. Απ΄όπου, εγώ τουλάχιστον αποκόμισα ένα συμπέρασμα. Πως η πίεση ψηλά στον αντίπαλο, σε συνδυασμό με το ανέβασμα όλων των γραμμών μας έφερε μεν ένα αποτέλεσμα το οποίο όμως με τον Ολυμπιακό αποδείχτηκε μοιραίο για την ομάδα. Κι αυτό γιατί δεν λάβαμε υπόψη μας πόσο καλοδουλεμένη ομάδα έφτιαξε ο αντίπαλος, αφού με αυτόν τον τρόπο τον παίζουν οι αντίπαλοι του στην Ευρώπη. Από τη στιγμή που βρήκε λύσεις σε αυτό, εμείς θα έπρεπε να τον προσεγγίσουμε διαφορετικά. Ωστόσο, ότι κάναμε είχε αποτέλεσμα. Έκανε τον αντίπαλο να φαντάζει σαν ομάδα που παίζει με αντεπιθέσεις (ενώ είναι φύσει επιθετικογενής ομάδα) . Στην Ελλάδα όμως δεν νομίζω πως υπάρχει άλλη ομάδα που να μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό το στυλ παιχνιδιού. Το είδαμε με τον Πάοκ και την Άεκ που έχασαν από την Αιντχόφεν εκτός ο ένας και τη αδύναμη Ζόρια εντός για την άλλη υποκύπτοντας στην συνεχή επιθετική λειτουργία των αντιπάλων τους. Συνεπώς η πίεση ψηλά και το ανέβασμα των γραμμών από πλευράς μας λογικά θα έχει αποτελέσματα απέναντι σε όλους πλην του Ολυμπιακού. Κι αυτό νομίζω πως είναι πιο κοντά στην ποδοσφαιρική μας ταυτότητα. Γιατί είμαστε ευάλωτοι πίσω και δυνατοί μπροστά. Κι όταν το παιχνίδι μεταφέρεται στη πλευρά του αντιπάλου τότε η νίκη για μας δεν είναι μακριά.

Αυτό που θα πρέπει να διορθώσουμε είναι τη δημιουργία του γκολ και την αποτελεσματικότητα μας. Ο Ματέο δεν ανταποκρίθηκε σαν 10άρι κι αυτό παρόπλισε τον Μπερτόγλιο -που είναι ελεύθερος επιθετικός μεν, κι όχι 10άρι, αλλά πατάει καλύτερα από τον Γκαρσία σε αυτόν τον ρόλο. Οπότε το σχήμα λογικά θα αποδώσει καλύτερα όταν οι παίκτες θα ξαναγυρίσουν στο γνώριμο ρόλο τους.

Έτσι όμως έχουμε 3 ελεύθερους παίκτες (Γκάμα, Μπερτόγλιο, Ματέο) που μπορούν να αλλάζουν θέσεις και να δημιουργούν όλοι τους φάσεις για γκολ, επομένως ίσως και να περιορίζει την ομάδα το να πάρει μόνο ο Μπερτόλιο αυτόν τον ρόλο. Σε αυτό τη περίπτωση εγώ θα πήγαινα με τον Σίλβα σαν φορ. Ώστε να πατούν τουλάχιστον τρεις παίκτες μας την αντίπαλη περιοχή.

Αν όμως ο Μάντζιος θέλει τον Μπερτόγλιο πίσω από τον φορ, τότε η επιλογή αυτή μας πάει στον Μάνο ή τον Λόπεζ. Έτσι όμως αφήνουμε απέξω δύο ισχυρά ατού μας. Τον Μαντσίνι για τη πίεση ψηλά, και τον Σίλβα για την ταχύτητα στην κόντρα. Θα μπουν βέβαια σαν αλλαγές, αλλά ετεροχρονισμένα για μένα.

Με αυτά θέλω να πω πως το δίλημμα Μάνος ή Λόπεζ στην παρούσα φάση μας εγκλωβίζει σε μια στείρα προσέγγιση του παιχνιδιού. Ο Λόπεζ για το ψηλό παιχνίδι καλός είναι για το τέλος του ματς κι ο Μάνος για το σετ παιχνίδι των επιθετικών μας, -άρα λογικά για το αρχικό σχήμα μέχρι το 60'-.

Δοκιμάζοντας όμως σχήματα μέχρι να βρούμε το εύκολο γκολ χάνουμε συνέχεια χρόνο. Για μένα ότι είχαν οι παίκτες το έδειξαν. Αφού δεν πήραμε αυτό που ψάχνουμε θα πρέπει να πάμε σε κάτι καινούργιο. Κι αυτό είναι Μαντσίνι ή Σίλβα στο φορ, Μπερτόγλιο 10άρι και Γκάμα, Γκαρσία στα άκρα.  (Εγώ θα προτιμούσα τον αργεντίνο Μαντσίνι μπροστά κι ας μην το΄χει στις εκτελέσεις. Τρέχει, μαρκάρει, πιέζει αφόρητα και γενικά βγάζει ένα πάθος που το χρειάζεται η ομάδα. Κι αυτό το κάνει καλύτερα από τον Μάνο στην ίδια θέση. Όχι όμως και να εκτελεί. Ωστόσο αυτή η θέση τον φέρνει κοντύτερα στους δύο άλλους αργεντίνους, (Μπερτόγλιο και Γκαρσία), και τη συνεργασία όλης πλέον της επιθετικής γραμμής. Γιατί ανεβάζει την έξαψη της ομάδας, οι παίκτες το συμμερίζονται και κοντά σε αυτούς "παίρνουν φωτιά" και οι πορτογάλλοι Γκάμα και Σίλβα που θα μπει κάποια στιγμή κι αυτός στο παιχνίδι.

Αυτή είναι η δική μου εκτίμηση. Πως 4 ελεύθεροι παίκτες στην επιθετική μας γραμμή θα είναι αποτελεσματικότεροι από την κλασσική διάταξη ενός συγκεκριμένου φορ με ένα 10αρι πίσω του. Καθώς το ζητούμενο στη παρούσα φάση για μας είναι πρώτα η δημιουργία προϋποθέσεων για το γκολ και μετά το ποιος θα το πετύχει.

Είναι ανόητο, θαρρώ, ο Γκάμα να είναι ο πρώτος μας σκόρερ και οι φορ να μην έχουν γκολ. (Ούτε καν τελικές). Πόσο ακόμη πίστωση χρόνου να τους δώσουμε; 

Με αυτά δεν εννοώ πως απέτυχε ο Μάνος ή ο Λόπεζ. Αλλά ο ρόλος που δούλεψε ο καθένας τους μέχρι τώρα. Από δω και μετά θα πρέπει αυτοί να ενταχτούν στα σχέδια της ομάδας για αποδοτικότερη λειτουργία κι όχι το πλάνο στα χαρακτηριστικά τους.

Η 11άδα που "βλέπω" είναι κάπως έτσι (σε παρένθεση οι αλλαγές:)

-------------------------Μπουσέ-----------------------

--Σάκιτς (Σούντγκρεν 75')---Ροζ---Μπεναλουάν---Γκάνεα--

------------Ματίγια-(Κάτσε 75')------------Τζέγκο (Σάσα 60')-----------------

-----Ματέο-(Λόπεζ 75')-------Μπερτόγλιο-----Γκάμα-----

---------------------Μαντσίνι - (Σίλβα 60')-----------------

Link to comment
Share on other sites

------------Σιαμπάνης---------------

--Σουντγκρεν---Ροζ---Δελη---Σακιτς--

-----Ματίγια--------Κάτσε ------

-----Μαντσίνι---Μπερτόγλιο-----Γκάμα-----

------------Λόπεζ-----------------

 

Μπεναλουάν και Τζέγγο άκουσα τραυματίες... Οπότε η ενδεκάδα μου βγήκε με αυτό ως δεδομένο.

Από κει και πέρα:

Ο Ματέο έχει τελείως απογοητεύσει ως τώρα, άφαντος μπροστά, πιο αργός από πρόπερσι, και παιδεύει τη μπάλα. 

Μάνος μικρών δυνατοτήτων.

Μπερτόγλιο αναντικατάστατος αυτή τη στιγμή.

Σάσα σκιά του ευατού του.

Και φτάνουμε στο Ματίγια που είναι slow motion αλλά δεν ξέρω ποιος άλλος να μπει στη θέση του....!!

 

ΜΟΝΟ ΔΙΠΛΟ!

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ στα περισσότερα με την παραπάνω προσέγγιση του ukworm.

Για μένα υπάρχει εμμονή στο να παίζει ενδεκάδα ο Mateo, κάτι που δεν δικαιολογεί η παρουσία του στα τελευταία παιχνίδια.

Ο Mancini έδειχνε φορμαρισμένος και έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα από ένα παίκτη που είναι φανερά ανέτοιμος.

Στη θέση του φορ θα ξεκινούσα τον Lopez, δίνοντας του εντολή να παίξει πιο προωθημένος και όχι σαν επιθετικό χαφ.

Ο Silva μπορεί να δοκιμαστεί ως φορ μόνον σε παιχνίδια που δίνουμε χώρο στον αντίπαλο ή όταν είμαστε μπροστά στο σκορ και η ομάδα παίζει πιο κλειστά.

Ο Sasha μου φαίνεται υπέρβαρος και για την ώρα ο χειρότερος από τα 4 εξαρο-οκτάρια μας. 

O Bertoglio είναι παίκτης κλειδί στο 4-2-3-1, είναι λάθος να μην ξεκινάει ενδεκάδα. To ίδιο πιστεύω και για τον Matilla.

Αν λείψει ο Jeggo, είναι μεγάλη απώλεια, η λογική λέει ότι θα πρέπει να μπει ο Kace και όχι ο Sasha.

To διπλό σε αυτό το ματς είναι πολύ σημαντικό, αλλά για να το επιτύχει η ομάδα θα πρέπει να μπει με νοοτροπία να πατήσει τον αντίπαλο, αφόρητη πίεση και δημιουργία ευκαιριών, στόχος να πάμε στο ημίχρονο με 0-1 ή 0-2. Συνεχίζω πάντως να πιστεύω ότι το ματς πάει προς το 0-0 ή το 0-1.

Link to comment
Share on other sites

Τώρα είδα την κατάσταση των παικτών μας και η προσέγγιση και των δυο σας είναι πιο ορθολογική από τη δική μου. Πολύ σωστό Αλέξανδρε αυτό που είπες για τον Σίλβα για τη θέση φορ, συνεπώς ο Λόπεζ όντως έχει ένα προβάδισμα. Λογικά θα φυλαχτεί ο Jeggo, και ο πιθανότερος αντικαταστάτης του θα είναι ένας εκ των Kace και Sasha. Ο πρώτος γιατί έπαιξε στην ΑΕΛ και τη ξέρει και ο 2ος γιατί πήρε συμμετοχή με τον Ολυμπιακό, αλλά σε λάθος ρόλο. Ίσως και να έχει ένα προβάδισμα έναντι του Kace, επειδή δείχνει να έχει κίνητρο και να διεκδικεί με αξιώσεις τη θέση του Τζέγκο δίπλα στον Ματίγια (ακόμη και το ανάποδο).

Το ίδιο σύμφωνος είμαι και με τον Ματέο, αλλά το βρίσκω κάπως αυστηρό για τον Μάντζιο, από τη μια να του "φτιάχνει" τη ψυχολογία και από την άλλη να τον αφήνει στον πάγκο. Εϊναι όμως το πιθανότερο σενάριο για να πάρει συμμετοχή κατά πρώτον ο Μαντσίνι στη θέση του δεξιά και κατά δεύτερον ο Σίλβα. Δεν θα μπούμε όμως σε μαντεψιές για το σχήμα που έχει κατά νου ο Μάντζιος. Το ζητούμενο για μένα εξακολουθεί να είναι το γκολ. Τόσο στη δημιουργία του όσο και την επίτευξη του. Γιατί έχουμε δύο ματς σερί εκτός, όπου τα πάμε καλύτερα από τα παιχνίδια εντός (μη ξεχνάμε πως όλες οι απώλειες μας σε βαθμούς συνέβησαν στο Βικελίδης). Κι επειδή ο αντίπαλος ανοίγεται στην έδρα του για να πάρει κάτι από το παιχνίδι, αφήνει χώρους και το εκμεταλλευόμαστε εμείς. Συνεπώς έχουμε δύο ακόμη ευκαιρίες να ψαχτούμε καλύτερα και να φτάσουμε στο έτοιμο γκολ. (Με ΑΕΛ και Ατρόμητο την Κυριακή). Προσωπικά δεν με απασχολεί ιδιαίτερα αν το γκολ έρθει από τον φορ, τον αμυντικό, ή κάποιον άλλον. Θέλω απλώς να αποκτήσουμε ευχέρεια στο σκοράρισμα σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Ώστε να ευκολύνουν αρκετά τα πράγματα για τη συνέχεια. 

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ, Ανδρέα, η ομάδα πρέπει να αποκτήσει μεγαλύτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Συγκριτικά με την ομάδα επί Quique Hernandez, αλλά και του Παντελίδη, υστερούμε σε δημιουργία και σκοράρισμα. Ένας λόγος είναι ότι ο Μάντζιος στήνει πιο συντηρητικά την ομάδα, τα μπακ ανεβαίνουν λιγότερα μέτρα, ο Matilla παίζει πιο πίσω, ακόμη όμως και ο φορ συνεισφέρει λιγότερο από πχ τους Younes, Diguiny. 

ΥΓ. Χρόνια πολλά (λίγο καθυστερημένα) για την ονομαστική σου εορτή!

Link to comment
Share on other sites

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα (εξ αναβολής) με την Α.Ε.Λ., στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα αναχωρήσει για τη θεσσαλική πόλη) για το αυριανό παιχνίδι (17:15) στο Στάδιο «Αλκαζάρ» αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: 

Boucher, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Bertoglio, Sakic, Mancini, Matilla, Rose, Lucas Sasha, Datkovic, Kace, Xande Silva, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

* Οι Τζέιμς Τζέγκο και Γιόχαν Μπεναλουάν έμειναν εκτός αποστολής, λόγω τραυματισμού.

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν και οι δύο απώλειες λόγω τραυματισμού.

Στα σέντερ μπακ, θα είναι μάλλον έκπληξη να μην παίξουν οι Rose, Δεληζήσης.

Αμυντικό χαφ προτιμώ Kace από Sasha.

ΥΓ. Απορώ πάντως γιατί δεν προτιμούν τον Cuesta, έστω για πάγκο. O μικρός όντως έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και έκανε καλές εμφανίσεις, ο Boucher όμως εμένα δεν με έχει πείσει ότι είναι καλύτερος του Cuesta.

Edited by Emperor
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Emperor said:

Συμφωνώ, Ανδρέα, η ομάδα πρέπει να αποκτήσει μεγαλύτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Συγκριτικά με την ομάδα επί Quique Hernandez, αλλά και του Παντελίδη, υστερούμε σε δημιουργία και σκοράρισμα. Ένας λόγος είναι ότι ο Μάντζιος στήνει πιο συντηρητικά την ομάδα, τα μπακ ανεβαίνουν λιγότερα μέτρα, ο Matilla παίζει πιο πίσω, ακόμη όμως και ο φορ συνεισφέρει λιγότερο από πχ τους Younes, Diguiny. 

ΥΓ. Χρόνια πολλά (λίγο καθυστερημένα) για την ονομαστική σου εορτή!

Ευχαριστώ Αλέξανδρε, υγεία για όλο το κόσμο και χαρές για την ομάδα μας.

Έχεις πολύ δίκιο για το στήσιμο και σωστά το επισημαίνεις. Όντως ο Μάντζιος είναι πολύ συντηρητικός στη διάταξη του. Θέλει πάσει θυσία το μηδέν πίσω κι ότι βγει μπροστά. Παλιότερα, ακόμη και με τον Ένιγκ, ο σέντερ μπακ πάταγε συχνότερα την αντίπαλη περιοχή. (Ο Ντάτκοβιτς σε φιλικό σκόραρε με κεφαλιά). Τώρα αυτό γίνεται μόνο στα στημένα. Δεν είδαμε ούτε τον Ροουζ να επελαύνει, σε υπεραριθμία. Κάτι που το έκανε είτε αυτός είτε ο Βέλεθ. Ούτε και τους ακραίους αμυντικούς μας να το κάνουν όπως παλιά. (Το έκανε ο Γκάνεα και τον επιπλήξαμε για τα αμυντικά κενά του). 

Αυτά όμως μας στερούν ένα πλεονέκτημα που είχαμε πιο παλιά. Αυτό του παίκτη παραπάνω που θα σουτάρει αμαρκάριστος. Πέρσι πρέπει να πήραμε περί 5-7 γκολ από αυτό και τους αντίστοιχους βαθμούς. Φέτος δεν έχουμε ούτε αυτό, ούτε το γκολ από ριμπάουντ, ούτε και την πλαγιοκόπηση από τα άκρα και το σπάσιμο της μπάλας στη πλάτη της άμυνας. (Αλλά για να το κάνει θα πρέπει ο φορ να πατά περιοχή. Κι ο μεν Λόπεθ ...τη φοβάται, ο δε Μάνος πυροβολεί ξέψυχα). Ένας Γκάμα μας απέμεινε κι ότι καλό προκύψει από κάποιον άλλο.

Εμείς όμως θέλουμε πλάνο και παίκτες που θα κολλήσουν σε αυτό.

Σε ότι αφορά τους τερματοφύλακες μας έχω την ίδια ακριβώς διαίσθηση για τον Boucher. Αλλά θα το προσπεράσω και θα σταθώ λίγο στον Μάντζιο. Μοιάζει με "τιμωρία" να αφήνει εκτός τον Κουέστα και να βάζει τον μικρό, όπως και να τον αφήνει κι αυτόν έξω για το πρώτο λάθος του. Το ίδιο μπορεί να κάνει και με τον Ματέο. Αλλά δεν το βλέπω σωστό. Να μείνει στον πάγκο, ναι, αλλά για να διδαχτεί τι θέλει από τον αντικαταστάτη του σε αυτό τον ρόλο. Κι όχι τιμωρώντας τον. Η διαφορά τους είναι αβυσσαλέα. Ο πρώτος θα διδαχτεί, ο δεύτερος μπαίνει στην κατάψυξη. Κι αυτό είναι χειρότερο από το να αντιληφτεί ο παίκτης το λάθος του.

 

Link to comment
Share on other sites

Εξαιρετική ασσίστ του Σάκιτς και ασύλληπτη κεφαλιά του Μάνου. (Μπράβο στον Μάντζιο για τον Σιαμπάνη, τον Ματέο, τον Μπερτόγλιο και τον Σάκιτς δεξιά)

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Απίστευτος διαιτητής! Ακυρώνει γκολ για οφσάιτ σε ένα παίκτη που δεν συμμετέχει κι ενώ η μπάλα βρήκε στο χέρι αμυνόμενου. Οφσάιντ αντί για πέναλτι και γκολ!!!

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Δανεικός με οψιόν αγοράς. Που σημαίνει πως εμείς έχουμε τον πρώτο λόγο για την αγορά του και μετά η Γουλβς. Δεν ξέρουμε μόνο αν έχουμε ένα μύριο να τον κάνουμε δικό μας. 23 χρονών, παλήκαρος, με φοβερό παράστημα (για Ελλάδα πάντα), φοβερή εκκίνηση και τρέξιμο και ταχυδύναμη. Οι φίλαθλοι της Γουλβς πόνεσαν πολύ που έφυγε και οι παρατηρητές του τον παρακολουθούν σε κάθε παιχνίδι.

Δεν είναι η θέση που του πάει, αλλά ο Μάντζιος τον θέλει κυρίως αριστερά για το ανάποδο πόδι του ρόλου, ώστε να συγκλίνει στον άξονα. Τρεις να πέσουν πάνω του θα τους πάρει μαζί του!!! Σήμερα το ένοιωθα πως θα σκοράριζε κι όσο πέρναγε η ώρα, αναρωτιόμουν "γιατί άραγε να κάνω λάθος". Και το πέτυχε στο 95', το τελευταίο λεπτό.

  • Like it 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...