Jump to content
Phantis Forums

Aris - Olympiakos (Saturday, 28 November, 19:30 EET)


Emperor

Recommended Posts

Εκεί που παίζαμε κάθε 3 εβδομάδες, από το προσεχές Σάββατο θα έχουμε διπλά παιχνίδια κάθε εβδομάδα. Ξεκινάμε με Ολυμπιακό εντός. Ας μην γελιόμαστε, απέναντι μας θα είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, η βαθμολογία σε αυτή τη φάση δεν αποτυπώνει την αξία και τη δυναμική των ομάδων. Παρόλα αυτά, με τέτοιο σερί και με γεμάτο Χαριλάου, οι πιθανότητες θα ήταν μοιρασμένες. Έτσι όμως όπως είναι τώρα τα πράγματα, προσωπικά θα είμαι ευχαριστημένος και με το Χ. Αν νικήσουμε θα είναι σπουδαίο, αλλά δεν δίνω σοβαρές πιθανότητες. Πιο κρίσιμα θεωρώ τα δύο επόμενα παιχνίδια, με ΑΕΛ και με Ατρόμητο εκτός. Αν στα τρία αυτά παιχνίδια πάρουμε 5-6 βαθμούς θα είναι πάρα πολύ καλά. 

Link to comment
Share on other sites

Η λογική, Αλέξανδρε, λέει ακριβώς αυτό που λες, αλλά το ποδόσφαιρο έχει τη δική του λογική και δεν πέφτει αυτός που ακολουθεί τούτη τη λογική. Που είναι μάλλον απρόβλεπτη. Να το πω από την αρχή. Μου αρέσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος είναι παρασάγγας η καλύτερη και πληρέστατη ομάδα από όλες τις ελληνικές. Ποδοσφαιρικά θα έλεγα πως είναι ...λερναία ύδρα. Ένα κεφάλι πέφτει, δύο φυτρώνουν στη θέση του και μάλιστα καλύτερα από το πεσμένο. Κι αυτό χάρις στον Μάρτινς, του οποίου εγώ δηλώνω φαν (κι όχι του Ολυμπιακού). Ο άνθρωπος είναι ποδοσφαιρική ευφυία. Έλειψε ο Φορτούνης για 8 μήνες, και με τις αλλαγές του κανείς δεν πρόσεξε το κενό του. Με μας λένε πως θα απουσιάσει ο Ελ Αραμπί, Χασάν, Ραγκέλοβιτς κι ίσως και ο Βαλμπουενά. Αλλά ο Ολυμπιακός έχει αναπληρωματικούς που σε άλλες ομάδες θα ήταν αναντικατάστατοι. Συνεπώς, πολύ λίγα θα έχουμε κερδίσει από τις απουσίες του. Μόνο κέρδος μας η κούραση των παικτών του από τους απανωτούς αγώνες και η μη-προετοιμασία τους για το παιχνίδι του Σαββάτου. Αν γίνει, βεβαίως γιατί με άλλα δύο κρούσματα το παιχνίδι θα αναβληθεί. 

Πριν πω τη γνώμη μου θα ήθελα να τον δω με την Σϊτι. (Για να έχω μια φρέσκια αντίληψη του παιχνιδιού του). Προκαταβολικά όμως θα πω πως εγώ είμαι αισιόδοξος και για νίκη ακόμη, (μιλώ βέβαια για τη περίπτωση που παίξουμε τελικά το Σάββατο). Κι αυτό επειδή το δυνατό χαρτί του Μάρτινς ίσως και να αποβεί η αχίλλεια πτέρνα του. Κι εννοώ τη διάταξη που διαλέγει για την ομάδα του. (Λένε για 4-3-3 αλλά επί της ουσίας είναι 3-5-2 στην ανάπτυξη του).

Ας τον δούμε όμως πρώτα την Τετάρτη και τα λέμε.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Θα πρέπει να δούμε και ποια θα είναι η τακτική του Μάντζιου στο παιχνίδι. Με δεδομένες τις παραστάσεις του, αλλά και τις αδυναμίες της ομάδας, υποψιάζομαι ότι δεν θα κατεβάσει την ίδια ενδεκάδα (ασχέτως της λογικής "ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει") και θα πάει σε πιο συντηρητική-αμυντικογενή προσέγγιση του παιχνιδιού. Αν γίνει αυτό, τότε είναι πιθανό να αφήσει εκτός τον Matilla και να βάλει Kace ή Sasha δίπλα στον Jeggo. Σε αυτή την περίπτωση, μεσοεπιθετικά θα βάλει λογικά παίκτες με μεγαλύτερη ταχύτητα και συνέπεια στο μαρκάρισμα:

Μια πιθανή ενδεκάδα:

                          ΣΙΑΜΠΑΝΗΣ

SUNDGREN   ROSE   BENALOUANE   SAKIC

                    JEGGO      KACE

MANCINI               MATEO                  GAMA

                            SILVA

Link to comment
Share on other sites

Ενδιαφέρουσα η 11άδα Αλέξανδρε αν και δεν βλέπω πιθανό να μείνει εκτός του αρχικού σχήματος ο Ματίγια. Γιατί τρέχει, μαρκάρει και δημιουργεί περισσότερο από τον Κάτσε. Αντίθετα βλέπω 10άρι τον Μπερτόγλιο και τον Ματέο αριστερά, -όσο κι αν γουστάρω τον Μαντσίνι εκεί που είναι και σε φόρμα. Τον Σίλβα τον προτιμώ στη θέση του φορ αντί του Μάνου, αλλά η διάταξη, όπως λες θα προκύψει από την προσέγγιση που θα διαλέξει ο Μάντζιος.

Προσωπικά θα επέλεγα μια πιο επιθετικογενή προσέγγιση με τον Ολυμπιακό γιατί είναι από τη φύση του επιθετικογενής ομάδα. Πίσω είναι τρωτός -κι αυτό φάνηκε με τη Μ. Σίτι. Αν λοιπόν του δώσουμε χώρο να απλωθεί, τότε θέλουμε ταχύτητα στην αντεπίθεση. Δλδ Σίλβα. Αλλά εγώ νομίζω πως έχουμε τη δυνατότητα να τον κλείσουμε στα 2/3 του γηπέδου. Δλδ να παίξουμε επιθετική άμυνα για μια ώρα, άν αντέξουμε. Κι αν μπορούμε πίεση ψηλά για κανένα ημίωρο. -Αυτό έκανε η Σϊτι και τον κατάπιε.

Δεν ξέρω αν έχουμε τις ανάσες, αλλά έχουμε δυνατό πάγκο και 5 αλλάγές. Συνεπώς είναι εφικτό, άρα γίνεται. 

...

                      JEGGO      ΜΑΤΙΓΙΑ

MATEO                  Mπερτόγλιο                  GAMA

                                 SILVA

 

Link to comment
Share on other sites

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι (19:30) στο Κλεάνθης Βικελίδης αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Σιαμπάνης, Cuesta, Mateo Garcia, Benalouane, Ganea, Cristian Lopez, Jeggo, Bruno Gama, Bertoglio, Sakic, Mancini, Matilla, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης.

Εκτός απόστολής έμεινε ο Μπουσέ και ο Ντάτκοβιτς.
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα παιδιά στην κιτρινινόμαυρη παρέα.

Δυστυχώς το φοβάμαι πολύ το παιχνίδι αυτό. Τουλάχιστον στοιχηματικά, αφού η απόδοση του 1 πήγε στο ..... 7.00 και το διπλό του ΟΣΦΠ στο 1.45. Είμαστε λίγο καλύτερα στις αποδόσεις από το Λαμία-ΠΑΟΚ. Αυτό που με πειράζει περισσότερο είναι ΑΝ χάσουμε, αυτό να γίνει πολεμώντας και όχι ως υποχείρια του ΟΣΦΠ. Εκτός αν θέλουμε να είμαστε ένα μαγαζάκι. Εγώ πάντως μας πιστεύω και τον 1 τον έπαιξα.

Από αγωνιστικής πλευράς θα συμφωνήσω απόλυτα στην  επιθετική άμυνα με Μπερτόγλιο στο κέντρο, Γκάμα-Ματέο στα άκρα και Σίλβα κορυφή.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

This simply isn't good enough.

Yes, we were taking them away from our goal mostly, and still two errors of ours caused 2 dangerous situations for them. Then a free kick came and amateurish defending there.

Come on guys. You can do better than this incoherent display upfront

Edited by REY
Link to comment
Share on other sites

Στο α' ημίχρονο είδαμε έναν πολύ μαχητικό Άρη, ο οποίος όμως υστερεί σε δημιουργία. Αποδίδει η επιθετική άμυνα, ενώ το γκολ που φάγαμε από στημένο ήταν κρύο. 

Στο β' εκτιμώ ότι πρέπει να μπει άλλος ένας δημιουργικός χαφ, πχ Bertoglio και να προσέξουμε πολύ τα λάθη πίσω.

Link to comment
Share on other sites

Επιθετικά πολύ μεγάλη στατικότητα, χωρίς πίεση, κινήσεις και τρεξίματα. Τελείως παθητικό ρόλο. ΑΝΕΥΡΟΙ τελείως. Η ποιότητα του ΟΣΦΠ είναι δεδομένη και κατά πολύ ανώτερη από τη δική μας. Όμως ότι χάνεις σε ποιότητα πρέπει να το αντισταθμιζεις με τρεξίματα. Απλά πράγματα 

Link to comment
Share on other sites

This is a bit disappointing. Having matilla-sasha-jeggo did produce some wall that prevented and intercepted many attacks of olympiakos, but creativity and pass accuracy wise, it was much worse, plus Jeggo is worse with the two.

In attack I had a feeling like we were a player or 2 down compared to Oly, like we have had no player to pass to when we are close to their box. Against a weaker opponent it is exactly how I felt that we had always a player or two up which was tearing the opposition apart in the second half whenever we gathered 3 points.

This means that our mentality is bad these days, playing olympiakos, and it needs to be changed in the second half, for the beginning.

Being in lower divisions, plus 7 successive losses against this same opponent, and certain other factors, built up this mentality.

Simply, the leadership is missing. Ronaldo Guiaro, Koke, Nafti, Neto had it all, plus home advantage, made us super competitive under Cuper, etc., back in the day, and all of which is missing today for example.

For even older successful generations, I don't want to even mention how heartful they used to be.

Edited by REY
  • Like it 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Krima, paidia.

I was really sure that we would be quite competitive in this one from 1' to 90' without a doubt.

We looked very mature in the start of the season in the extent not to be losing 0-2 @home @46'

Edited by REY
Link to comment
Share on other sites

Τέλος, 1-2, το παλέψαμε, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε σοβαρές ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος και σε μονάδες και συνολικά και φυσικά έχει και την εμπειρία να κρατήσει το σκορ τα τελευταία λεπτά που κλείστηκε πίσω. Αυτές είναι οι δυνατότητες της ομάδας μας, καμία έκπληξη. 

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Χάθηκε το παιχνίδι αλλά μπορούμε να πούμε πως κερδίσαμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια. Καταρχήν ο Ολυμπιακός έβγαλε στο γήπεδο όσα θέλουμε εμείς από τους παίκτες μας να βγάλουν. Δλδ προσήλωση στο πλάνη, έλεγχος του παιχνιδιού, και νοοτροπία μεγάλης ομάδας. Οι μονάδες του έδειξαν γιατί αξίζουν τα λεφτά τους.

Από πλευράς μας εμένα μου άρεσε η ομάδα μέχρι τη στιγμή του γκολ και στο 2ο μέρος από τις αλλαγές και μετά. Ήταν έκπληξη για όλους νομίζω η παρουσία του Σάσα στο αρχικό σχήμα. Πήραμε το κέντρο αλλά μέχρι εκεί. Ο Ματέο και ο Μάνος δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του ματς κι ας ίδρωσαν τη φανέλα. Η έλλειψη 10αριού νομίζω πως ήταν καθοριστική για το αποτέλεσμα και με την έλλειψη κρυφού επιθετικού (για τα ριμπάουντ) δεν γινόταν να μας φέρουν γκολ. Κάτι που ήρθε όταν η ομάδα κινήθηκε πιο ορθολογικά. Με Μπερτόγλιο, Σίλβα και Λόπεθ (κυρίως γιατί τουλάχιστον ήταν εκεί που έπρεπε).

Ο Γκαρσία απέδειξε με την εμφάνιση του αυτό που λέγαμε. Πως παίζοντας σαν 10άρι μακραίνει σε απόδοση από εκείνη που είχε σαν πλάγιος επιθετικός. 2ο: δεν έχει στόφα ηγέτη γι' αυτόν τον ρόλο -πάντα σε σύγκριση με την απόδοση του Μπερτόγλιο.

Παρά τη διαφορετική μου προσέγγιση επικροτώ αυτήν του Μάντζιου να βάλει τον Σάσα 8αρο-10άρι. (Λόγω Εμβιλά που είναι παίκτης άλλου επιπέδου). Γιατί το να κερδίσεις το κέντρο αφορά μόνο το ένα σκέλος. Το ζητούμενο είναι να πάρεις την κατοχή της μπάλας και να δημιουργήσεις. Κι αυτό δεν έγινε ούτε με τους 3 στο κέντρο. Επομένως πάς άμεσα σε αλλαγή πλάνου. Όπως κι έγινε. Μπήκε ο Μπερτόγλιο κι ο Σίλβα και το πράγμα δούλεψε καλύτερα.

Ωστόσο το ματς αυτό έδωσε μια σημαντική εμπειρία στους νέους παίκτες κι ένα καλό μάθημα να μιμηθούμε τα καλά στοιχεία του αντιπάλου. Κυρίως την νοοτροπία του νικητή.

Εύχομαι να τα δούμε όλα αυτά σύντομα αρχής γενομένης από τη Τετάρτη στη Λάρισα.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Αν θέλουμε να συνοψίσουμε το χθεσινό ματς σε μια φράση, αυτή θα ήταν πως ο Άρης δεν έχασε το παιχνίδι, αλλά πως το κέρδισε ο Ολυμπιακός. Κι αυτό γιατί πολύ σωστά ο κόουτς ενίσχυσε το ήδη καλό του κέντρο, πίεσε ψηλά, έκλεψε μπάλες και κατάφερε εν ολίγοις μια άκρως επιθετική ομάδα, σαν τον Ολυμπιακό, να την κάνει να φαίνεται σαν ομάδα αντπιθέσεων. Με αυτές τις συνθήκες, για να φύγει νικητής ο αντίπαλος, θα πρέπει να υπερβή αρκετά τον εαυτόν του. Και ο Ολυμπιακός το έκανε. Ανέβασε την ακρίβεια στις πάσες του του (περί τα 90-95% βάσει του σχετικού πίνακα) σε συνδυασμό με την αύξηση της απόστασης των μεταβιβάσεων του (περί τα 20-25 μέτρα κατά μ.ό, έναντι 12-15 μέτρων από πλευράς μας) και δικαιολόγησε στο γήπεδο τη 10πλάση διαφορά του μπάτζετ των παικτών. Τι κι αν έλειπε ο Βαλμπουενά, τι κι αν ήταν ανέτοιμος ο Ελ Αραμπί *. Ο Μαρτίνς βγάζει λαγούς από το καπέλο του. Ο Φορτούνης παρά το συνεχές του μαρκάρισμα ήταν συνεχώς ελεύθερος!!!

Θαρρώ όμως πως τον καθοριστικότερο ρόλο στο ματς τον είχε το "κρύο" γκολ που φάγαμε. Σε φάση που δεν μυρίζει με τίποτε γκολ αυτό συμβαίνει από το "πουθενά" -αφού πέρασε τόσα και τόσα κεφάλια που δεν την ακούμπησαν τη μπάλα. Ένα γικολ για το οποίο έχει ευθύνη ο Σιαμπάνης. (Βλέποντας ξανά και ξανά τη φάση νόμιζα πως μερίδιο ευθύνης έχει και ο Σούντγκρεν που θα έπρεπε να φυλάει το 2ο δοκάρι ΜΕΣΑ από την εστία κι όχι έξω από αυτήν. Αλλά δεν είναι έτσι. Όλα τα μαρκαρίσματα ξεκίνησαν στο ύψος της μεγάλης περιοχής και στη τροχιά της όλοι βρέθηκαν ένα μέτρο από την εστία). Η μόνη ένσταση που έχω για τον μικρό είναι πως αν δεν έκανε το βήμα πίσω -να μπει στην εστία- ίσως και η μπάλα να έφτανε στα χέρια του. Φοβήθηκε όμως κι οπισθοχώρησε. -Πάω και στοίχημα πως το διαισθανόταν κιόλας αφού είναι από τις ελάχιστες φορές που δεν τον ακούσαμε να φωνάζει-.

Όπως και να έχει ήταν το γκολ που καθόρισε τον αγώνα. Γιατί ένα "άδικο" γκολ ρίχνει τη ψυχολογία κι αργείς να επανέρλθεις.

Κατά τα άλλα το κοουτσάρισμα του Μάντζιου δεν ήταν κακό -αφού περιόρισε τον επιθετικό Ολυμπιακό σε αντεπιθέσεις απέναντι σε μια άμυνα μας που είναι ευάλωτη. Αλλά κάποιες μονάδες του δεν ανταποκρίθηκαν. Άλλαξε πολύ σωστά και σχετικά έγκαιρα τον Γκαρσία και τον Μάνο, αλλά θα προτιμούσα να μπει σε εκείνο το σημείο ο Μπερτόγλιο έναντι του Σάσα, γιατί φάνηκε από την αρχή η έλλειψη δημιουργίας φάσεων. 

(Εδώ είναι η 2η ένσταση μου. Πάσχουμε σε δύο θέσεις. Στο 10άρι και το 9άρι. Μάνος και Λόπεθ, δεν είναι αποτελεσματικοί, και μας λείπει το καθαρόαιμο 10άρι. Συνεπώς παίξε με 4 παίκτες ελευθερου στυλ. Βάλε Σίλβα προωθημένο, Μπερτόγλιο πίσω κλπ. Ας ελπίσουμε πως θα διδαχτούμε από τα λάθη μας)

* Για τον Ελ Αραμπί υπάρχει ένα ερωτηματικό.  Συμπλήρωσε και τις μέρες τις καραντίνας; Λένε πως επανήλθε παράτυπα στην ενεργό δράση. Ας το έχουμε υπόψη μας αυτό.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Επανέρχομαι στη 2η ένσταση μου (αυτήν στον Μάντζιο) μπας και βρούμε κάποια λύση σε μερικά ζητήματα μας. Κι αυτό είναι κατά πόσο συμφέρει στην ομάδα να πηγαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι κι όχι να πάει σε αυτό με την δική της ταυτότητα.

Εξηγούμαι. Ναι, μπράβο στο Μάντζιο για την έκπληξη με τον Σάσα. Ενίσχυσε κι άλλο το ισχυρό μας κέντρο αλλά τούτο έγινε και η δική μας παγίδα. (Κάτι που το επεσήμανε πρώτος ο REY και μπράβο του. Γιατί, όντως τα νούμερα έδειξαν πως ελάχιστα κάμφηκε ο Ολυμπιακός από την ασφυκτική πίεση του Άρη). Η δική μου ένσταση έχει να κάνει με την διάταξη. Με τρίτο μέσο για μία ώρα παίζεις επί της ουσίας 4-3-3 σε διάταξη 4-3-2-1. Και μάλιστα με ένα φορ που δεν βρήκε ακόμη δίκτυα και δίχως 10άρι πίσω του!!! (;;;) Όλο το πλάνο σου πάει στράφι. Πάνε με 3 ελεύθερους επιθετικούς μπροστά -δίχως φορ- κι όλο και κάτι παραπάνω θα πάρεις. Τόσο απλό. Μήπως δεν τους έχουμε; Ασφαλώς και τους έχουμε. Κι αν όχι Γκάμα, Μπερτόλιο, Ματέο, βάλε τον Σίλβα στον άξονα (έχει το παράστημα, την ταχύτητα, τη δύναμη και θα παρόπλιζες κι ένα Σεμέδο που είχε συνήθως την πρώτη πάσα στο κέντρο). Άλλωστε δίχως δημιουργία μόνο από αντεπιθέσεις θα φτάναμε εμείς στο γκολ.

Με αυτό θέλω να πω πως όταν κάνεις μια αλλαγή, κάν΄ την ολόκληρη ρε αδερφέ. Μην την αφήνεις ημιτελή. Γιατί μία αλλαγή επηρρέαζε σοβαρά δύο θέσεις. Και μάλιστα αυτές που πονάμε.

Όπως και να έχει την κάναμε. ΟΚ, το προσπερνάμε και κοιτάμε τα στατιστικά. Επηρρεάστηκε ο Ολυμπιακός από το πρέσινγ; Ελάχιστα. Για να μη πούμε πως βελτίωσε και τα νούμερα του στις μεταβιβάσεις. Συνεπώς χάσαμε μια ώρα με το αποτέλεσμα να έχει γύρει στα δύο τα γκολ της διαφοράς. Και με την είσοδο του 10αριού (δεν θα έλεγα του Μπερτόγλιο γιατί οι ρόλοι κάνουν τη διαφορά κι όχι οι μονάδες σε μας), κοντέψαμε να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσα. Σε ένα τεταρτάκι!!!  (Για να μη πω κιόλας πως ο Μάρτινς φοβήθηκε το παιχνίδι. Γι' αυτό και έκανε εκείνη τη δήλωση του για τους διαιτητές. Κι αυτό λέει πολλά για μας. Αλλά δεν το πιστέψαμε).

Στάθηκε και τυχερός. Γιατί έχει πολλούς λαγούς στο καπέλο του. Όποιον και να βγάλει καθαρίζει το ματς. Πχ ο Βρουσάι. Άγνωστος μέχρι χθες, άδειασε με ένα σλάλον 5 από τους καλύτερους αμυντικούς μας. Δεν είναι τυχαίο αυτό.

Ξανά στα δικά μας. Πόσο θα άλλαζε αλήθεια το παιχνίδι αν παίζαμε το σχήμα που ξέρουμε; (Αυτό είναι και το ζουμί της ερώτησης μου). Ρητορικό βέβαια γιατί κανείς δεν μπορεί να το απαντήσει. Να προσαρμοστούμε με την ΑΕΛ το καταλαβαίνω. Αλλά να παίξεις πίεση ψηλά μια ομάδα που παίζει κάθε βδομάδα σε υψηλό επίπεδο αντιπάλους ανώτερους από εμάς, είναι το λιγότερο απερισκεψία. Οι παίκτες του απελευθερωνόταν εύκολα, κέρδισαν όλες σχεδόν τις προσωπικές μάχες και έδειξαν γιατί έχουν 10πλάσιο μπάτζετ από εμάς.

Το αντίθετο τώρα. Η δική μας ομάδα παίζοντας 1 ώρα με λάθος σχήμα δέχτηκε 2 εύκολα γκολ και δεν δημιούργησε κανένα κι έχοντας μόλις 30 λεπτά με τη κλασσική της διάταξη κόντεψε να πετύχει δύο γκολ!!!

Κι αυτό ανεβάζει ΠΟΛΥ την ομάδα μας. Έχει αξιόλογες μονάδες που αν δεθούν καλύτερα μπορούν να κάνουν θαύματα.

Εγώ για να πω την αλήθεια, το περίμενα εχθές αυτό το θαύμα, αλλά δεν ήρθε. Ελπίζω να το δω σύντομα.

* Καλωσήρθες Galileo στην παρέα μας. Εύχομαι καλές αναρτήσεις και να φέρεις γούρι στην ομάδα. 

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

The match was lost due to the fact that Mantzios wasn't brave enough to keep putting Bertoglio over Sasha from the start, plus Lopez probably was a better option in this match to start at ST.

Was not necessary to put 3 C(D)Ms without a central creative AM for this one, since his job was safe whatever result it was destined to be, but with less pusy midfield approach in the first half could make him even bigger hero not losing to Oly eventually, and making play more AMs from the start.

I said that for a ST position (Lopez over Mano), assuming that Larisa match still didn't happened and Manos didn't score 2.

Regardless, I still consider Lopez a smarter player, but not necessarily a better striker, let me not be misunderstood.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...