Jump to content
Phantis Forums

2020-21 Season


Mitsos

Recommended Posts

Ε βέβαια, και λίγα λέει. Κατά τα άλλα, για τους μπαουνγκτζήδες όλα είναι μια χαρά, το ποδόσφαιρο "εξυγιάνθηκε", όλα κρίνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο Άρης αγοράζει από τον Ολυμπιακό τους παίκτες που δεν παίζουν καν ή κάποιον που έπαιξε εκεί πριν 6-7 χρόνια και ενδιάμεσα άλλαξε 4-5 ομάδες (Μήτρογλου). 

Link to comment
Share on other sites

Χωρίς 13 παίκτες πάει η Λαμία στην Τούμπα: εκτός όλοι οι βασικοί παίκτες: Ρόμανιτς, Τιρόνε, Βασιλακάκης, Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Καραμάνος, Αραμπούλι και Ντέλετιτς!

Link to comment
Share on other sites

On 2/17/2021 at 1:49 PM, Emperor said:

Ε βέβαια, και λίγα λέει. Κατά τα άλλα, για τους μπαουνγκτζήδες όλα είναι μια χαρά, το ποδόσφαιρο "εξυγιάνθηκε", όλα κρίνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους 

Ποιοι τα λένε αυτά, αδερφέ; Κανείς δεν τα λέει αυτά.

In other news:

Quote

Ένταλμα σύλληψης για τον Καρυπίδη - Απευθείας ανάθεση 1,59 εκατ.€ από την Περιφέρεια Πειραιά!

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον Θόδωρο Καρυπίδη, για χρέη προς το Δημόσιο! Το οξύμωρο μάλιστα είναι ότι ταυτόχρονα αποκαλύπτεται νέα ανάθεση από το Δημόσιο, ύψους 1,59 εκατ ευρώ, με πρωταγωνιστή τον ισχυρό άνδρα του Άρη και την περιφέρεια Πειραιά.

Χαριλάου-Πειραιά, ένα τσιγάρο δρόμος.

Link to comment
Share on other sites

H βαθμολογία μετά την 23η αγωνιστική:

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 58
2. ΠΑΟΚ 46
3. ΑΡΗΣ 44 
4. AEK 44 
5. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 41
6. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 38

Οι τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές:

  • Εμείς παίζουμε με Ατρόμητο (Μ), ΠΑΟΚ (Ε), ΟΦΗ (Μ)
  • Ο ΠΑΟΚ με Αστέρα (Ε), Άρη (Μ), Παναθηναϊκό (Ε)
  • Η ΑΕΚ με Παναθηναϊκό (Ε), Απόλλωνα (Μ), Βόλο (Ε)
  • Ο ΠΑΟ με ΑΕΚ (Μ), ΠΑΣ (Ε), ΠΑΟΚ (Μ)
  • Ο Αστέρας με ΠΑΟΚ (Μ), Ατρόμητο (Ε), ΠΑΣ (Μ)

Ενδιάμεσα υπάρχουν και οι αγώνες για το κύπελλο.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Εν τω μεταξύ το μόνο τμήμα που δουλεύει άοκνα στον συμπολίτη είναι το τμήμα της «εξυγίανσης». Αυτό τέλος πάντων που έχει στην αρμοδιότητα του τον Τύπο, τα Νομικά τερτίπια, και γενικά όσα γίνονται "υπό σκιά".

Φύγε εσύ Ρέμπε, έλα στην ομάδα Μπέο. (Μέχρι και τη Δημαρχία του Βόλου είναι πρόθυμος να αφήσει ο Αχιλλέας για να προσφέρει τα φώτα του στην υπηρεσία «επακούμβησης» των αγώνων. Η λειτουργία της παράγκας αναβαθμίζεται. Από του χρόνου θα λειτουργεί σε άλλα επίπεδα).

Από την άλλη ο γνωστός δικηγόρος Παναγόπουλος επαναφέρει στα δικαστήρια την ίδια τριπλέτα παικτών του Άρη που υπερασπίζεται, επάνω στην οποία έκτισε την καριέρα του. Τι κι αν έχει τελεσιδικήσει; Αυτός θα βγάλει ξανά από τη ναφθαλίνη τις υποθέσεις των Παπαστεριανού, Παπαζαχαρία και Καπετάνου που εκπροσωπεί μήπως και τσιμπήσει κανένα ακόμη φραγκάκι από δαύτους. Γιατί, με την απειλή αφαίρεσης βαθμών, μέχρι και ο Νόμος θα κάνει πίσω και το παληκάρι όλο και κάτι έχει να τσεπώσει από την υπόθεση.

Στην μακρινή Βραζιλία, ο Φερέϊρα πήρε το κύπελο με την ομάδα του, την Παλμέιρας, που κατέκτησε Copa Libertadores και Copa do Brasil, κι ο πορτογάλος έγινε πλέον ο καλύτερος προπονητής στη χώρα. "Συμπτωματικά", θα έλεγα ειρωνικά εγώ, αφού στην Ελλάδα απέτυχε και «κατέστρεψε» τον Πάοκ, όπως ισχυρίστηκαν κάποιοι. Μόνο που στο συμβόλαιο του υπήρξε μια ειδική ρήτρα και 200 χιλιαρικάκια θα πάνε στα ταμεία της ομάδας για να πληρωθεί με αυτά η ανανέωση του «επαναστάτη» Γκαρσία, που συνεχίζει ακάθεκτος να οδηγεί την ομάδα του μακριά από τον στόχο της. Μεγάλος μάγκας όμως για μένα αφού τα καταφέρνει δίχως προσόντα και να πληρώνεται αδρά και να μένει στο απυρόβλητο όταν βγαίνει στο χορτάρι η δουλειά του.

Για να μη τα πολυλογώ, αποτυχία ο Σακχώφ, μια χαρά τα πάει στην ΆΕΚ, αποτυχία κι ο Μαουρίτσιο, αλλά έγινε ο στυλοβάτης της μεσαίας γραμμής στον ΠΑΟ, θα κληθούν να το διαπιστώσουν την Κυριακή που θα παίξουν με την ομάδα που «έσπρωξαν» τόσο και τους εξέθεσε.

Συμπέρασμα: ο συμπολίτης ψηλώνει τρομερά στο παρασκήνιο, αλλά στο χορτάρι παραμένει νάνος. Κι όταν αυτό συνδυαστεί με την κουτοπονηριά του μικρόμυαλου θα πανηγυρίζει σαν επιτυχίες του τις αποτυχίες των άλλων. Μόνο που η δική μας «αποτυχία» και οι απανωτές μας ήττες από την ΕΠΟ, την παράγκα και την ΚΕΔ μας έβγαλαν 2ους ενώ οι τόσες δικές τους «επιτυχίες» στο ποδοσφαιρικό παρασκήνιο της χώρας μετά βίας 4ους!!!

Κι έπεται συνέχεια. Γιατί μια ήττα από τον πληγωμένο Παναθηναϊκό, την Κυριακή, βάζει στο κόλπο της Ευρώπης και τον Αστέρα και τον ΠΑΟ. Καθώς θα απέχουν από αυτόν μόλις μια ήττα. Και θα παρακαλούν μετά το Σύστημα να τους βγάλει Ευρώπη για να έχουν να πληρώσουν τους παίκτες. Γιατί δεν βλέπω τον Σαββίδη να εμφανίζεται νωρίτερα από την κατοχύρωση της θέσης.

(Θα το κλείσω εδώ, γιατί το παραπέρα δεν νομίζω πως αντέχεται. Αργότερα. Όταν κάποια πράγματα θα είναι πλέον πιο ορατά)

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

O 1ος κύκλος του πρωταθλήματος έκλεισε για μας με την ομάδα στη 2η θέση και πλέον της μένει ο 2ος κύκλος των Play off που είναι ίσως και ο πιο δύσκολος.

Καθώς οι ομάδες σε αυτή τη φάση είναι αφενός μεν πιο δυνατές, αφετέρου δε και πιο εχθρικές. Καθώς σύντομα θα δούμε να σπάνε οι συμμαχίες και τον καθένας μας να μάχεται για τον εαυτό του. Τούτο φυσικά προμηνύει πολλά κτυπήματα κάτω από τη μέση και γενικά ένα παιχνίδι που χοντραίνει άσχημα για όλους.

Τρεις βαθμοί από τον τρίτο δεν είναι μεγάλη διαφορά. Μια ήττα είναι και όλα αρχίζουν από την αρχή. Κατά συνέπεια δεν μπορούμε να επαναπαυόμαστε σε ότι πετύχαμε. Κι αυτό ευτυχώς για μας το έχει υπόψη του ο Μάντζιος κι όλη η ομάδα θαρρώ. 

Σε αυτή τη φάση οι ομάδες θαρρώ πως θα κριθούν ως προς την ομαδικότητα που βγάζουν στο παιχνίδι. Κι αυτό ΠΑΟΚ και ΑΕΚ το φοβούνται, γιατί δεν έχουν σταθερότητα στην απόδοση τους στο γήπεδο.

Ενώ, Άρης, Αστέρας, και Ολυμπιακός εμφανίζονται πιο δεμένες στο γήπεδο με τον τελευταίο μάλιστα σχετικά αδιάφορο, αφού υπολείπεται μόλις μιας ή δύο νικών από το να εξασφαλίσει και τυπικά τον τίτλο.

Υπάρχει όμως κάτι που ταράζει άσχημα τα νερά και κάνει τις αναμετρήσεις αυτές να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για κάποιες ομάδες. Κυρίως για τις 5 της βαθμολογίας που θα παλέψουν για 3 θέσεις. Κι αυτό μπορεί να γίνει αφορμή να βγουν μαχαίρια στα γήπεδα προκειμένου ο δυνατός να αρπάξει μια θέση στην Ευρώπη.

Η ομάδα μας, ηθελημένα ή άθελα της, έγινε ο πρωταγωνιστής αυτού του θρίλερ που θα ακολουθήσει. Είχα πει παλιότερα πως «ο Άρης μπορεί και πεθαμένο να αναστήσει». Και αυτό συνέβη όχι μια, αλλά 3 και 4 φορές. Καθώς «ανέστησε την ύστατη στιγμή τον Ολυμπιακό» δίνοντας του την πρόκριση, το επανέλαβε πάλι με τον Πάοκ και κράτησε τον Γκαρσία στο πάγκο, και στη συνέχεια ο Πάοκ που «έδωσε το φιλί της ζωής στον Μπόλονι» με τον ΠΑΟ». Το μείζον πρόβλημα όλων τους είναι το 4ο εισιτήριο της Ευρώπης που πάει στον κυπελλούχο. Κι αν αυτός είναι ο ΠΑΣ τότε έρχονται τα πάνω-κάτω στο ποδόσφαιρό μας. Αυτός είναι ο απόλυτος εφιάλτης των 3 από τους 4 του «Big.

Η «παράγκα» πλέον -ή «επιτροπή χειραγώγησης των αγώνων», για όποιον δεν του αρέσει ο όρος- έχει πλέον ένα τρομακτικό δίλημμα:

Ποιον να βάλουμε απέναντι στον Αίαντα της Ηπείρου για να το αποκλείσει; *

Ο Πάοκ το δήλωσε ανοικτά πως θέλει τα Γιάννενα για την επόμενη φάση του κυπέλου.

Τον θέλει όμως πραγματικά στην παρούσα φάση; Ή θα ήταν καλύτερα για όλους να τον αναλάβει ο Ολυμπιακός;

Την απάντηση ας την δώσουν οι ίδιοι. Εμάς δεν μας αφορά καθόλου άμεσα. Έμμεσα σαφώς και μας αφορά γιατί το ξέρουμε προκαταβολικά πως ότι στραβό και να τύχει στον συμπολίτη το ζητά από εμάς -τόσο μυαλό έχουν-. Προφανώς και δεν περνά από το μυαλό τους πως αν μείνουν εκτός νυμφώνα θα είναι η καταστροφή τους. (Καθώς ΑΕΚ και ΠΑΟ κι αν μείνουν εκτός Ευρώπης οικονόμησαν ήδη γηπεδάκι από την Πολιτεία και κυνηγούν και στα χαρτιά και την έξοδο τους στην Ευρώπη. Κι ένα γήπεδο κοστίζει ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λεφτά από 1-2 εκατομμύρια που θα πάρουν από της Ευρώπη). Ο ΠΑΟΚ όμως αν χάσει την 2η θέση χάνει και 1 εκατομμύριο από την Νόβα βάσει της συμφωνίας που έκαναν -ενώ εμείς όχι-.

Κι αν χάσουν και το τρένο της Ευρώπης, τότε η ζημιά τους δεν θα αγγίζει κάποια μόνο εκατομμύρια, αλλά και την τρομακτική ζημιά στο πρεστίζ της ομάδας που θα έχει πέσει στα τάρταρα. Χώρια το ξύλο που έχουν να φάνε από τους οπαδούς τους για τις ρεμούλες της διοίκησης τους. (Κι εδώ η απομάκρυνση του Ρέμπε είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Καθώς δεν θα αφορά μόνο το Financial Fair Play που δεν τηρήθηκε, αλλά και ένα τσούρμο υπερτιμημένων παικτών που φορτώθηκε η ομάδα τους και που δεν μπορούν πλέον να τους ξεφορτωθούν χωρίς μεγάλη χασούρα. Είναι επίσης το «μαύρο χρήμα» που αφορά δωροδοκίες, στησίματα, μίζες και γενικά ότι δεν δηλώνεται στα βιβλία, είναι οι ρεμούλες των ημετέρων από τα λεφτά του Σαββίδη). Κι όλα αυτά όπως αντιλαμβάνεται και ο πιο αδαής τσαλακώνουν ανεπανόρθωτα την «ωραία εικόνα» που έφτιαξε ο συμπολίτης.

Τα Play off που ακολουθούν λοιπόν δεν είναι απλώς μια παράταση του έργου που είδαμε μέχρι τώρα. Ούτε καν σκηνές από τα προσεχώς. Κι ειλικρινά δεν ξέρει κανείς τι να εύχεται.

Όλα αυτά βεβαίως ασφαλώς και μας αφορούν. Έμμεσα όπως είπαμε. Γιατί ο Πάοκ μετακυλά κάθε πρόβλημα του επάνω μας. Και οσονούπω το ίδιο θα δούμε και από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟ.

Το βλακώδες επιχείρημα της δήθεν «πλαστογραφίας» παίκτη από την ομάδα μας μόνο τυχαίο δεν είναι. Όλοι το ξέρουν βέβαια πως ούτε και σαν αστείο στέκεται μια τέτοια ανοησία. Και καταρρίπτεται νομικά άνευ κόπου και λογικής, θα έλεγα εγώ. Γιατί δεν αγγίζει ουσιαστικά τον Άρη. Την ΕΠΟ αφορά και τα «χαρτιά που χάνονται στα γραφεία της» τελευταία όπως μας είπαν για την υπόθεση Ντουρμισάι. Είναι όμως η σανίδα σωτηρίας του 4ου για τη περίπτωση που θα μείνει εκτός Ευρώπης. Κι αυτό κάνει από μόνη της ιδιαιτέρως σοβαρή την συκοφαντία αυτή που μας προσάπτουν. Γιατί κανείς δεν νοιάζεται για το Δίκιο. Για το χρήμα νοιάζονται όλοι. Και μερικοί για την ποδοσφαιρική τους επιβίωση.

----------

* Προσωπικά θεωρώ πως μόνο ο Ολυμπιακός έχει σοβαρές πιθανότητες να βγάλει εκτός κυπέλου τον ΠΑΣ σε διπλούς αγώνες. Ούτε η ΑΕΚ, ούτε ο Πάοκ της παρούσης στιγμής μπορούν να το κάνουν. (Με τον 2ο να έχει περισσότερες ίσως ελπίδες από την ΑΕΚ, αλλά κι αυτό δεν είναι σίγουρο. Επειδή οι αγώνες είναι δύο κι όχι ένας. Με τον ΠΑΟΚ καλό εντός και κακό εκτός πάλι σίγουρο δεν είναι). Κι αν τα Γιάννενα περάσουν στον τελικό, τότε όλα είναι ανοικτά. Κι ο εφιάλτης από δω ξεκινά για κάποιον.

Edited by almand
  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Ο Άρης δίκαια και ξεκάθαρα 2ος στην κανονική διάρκεια. Η συνέπεια και σοβαρότητα που δείξαμε στα (περισσότερα) ντέρμπι, μας δίνει τόνο αισιοδοξίας για τη συνέχεια.

Link to comment
Share on other sites

Έτσι ο Άρης τούς έβαλε από κάτω | SPORT 24

Έτσι ο Άρης τούς έβαλε από κάτω

Επιμέλεια: Θέμης ΚαίσαρηςΔημοσίευση: 18 Μαρ 2021 13:05

Έτσι ο Άρης τούς έβαλε από κάτω
 

Η πιο σκληρή άμυνα του πρωταθλήματος, το ζήτημα στην επίθεση και η πορεία που εξέθεσε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Ο Θέμης Καίσαρης αναλύει το άλμα του Άρη στη 2η θέση.

Ηπιο πετυχημένη ομάδα της φετινής Super League στο μικροσκόπιο. Πως πήγε ο Άρης από τους 34 βαθμούς στους 51; Γιατί έκανε κοιλιά στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου και πως την ξεπέρασε;
 
Οι destroyers στο κέντρο, ο κομβικός Μπερτόγλιο, ο απαραίτητος Γκάμα και ο old school Δεληζήσης.

Ο Ζοσιμάρ επιστρέφει και ο Θέμης Καίσαρης αναλύει την πορεία της ομάδας του Μαντζιου που εξέθεσε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

etsi-o-aris-toys-evale-apo-kato.9174609.
Edited by almand
  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Η απόλυτη ανάλυση της κανονικής διάρκειας της Super League από την Opta | SPORT24

Εξαιρετική ανάλυση του πρωταθλήματος για όλες τις ομάδες. Ποιες ήταν οι καλύτερες επιθέσεις, οι καλύτερες άμυνες, σκόρερς βάσει ευκαιριών, δημιουργοί, τερματοφύλακες κλπ.

Σε ότι μας αφορά, ο Άρης δεν φαίνεται να έχει καμιά πρωτιά σε κάποιο τομέα, αλλά παρόλα αυτά να εντυπωσιάζει στη συγκομιδή βαθμών που έκανε και τη θέση που πήρε βαθμολογικά.

Μόνο στα κλεψίματα και τα κερδισμένα τάκλιν των μέσων ο Τζέγκο κατά πρώτον και ο Σάσα κατά δεύτερον πήραν μια αξιοπρεπή θέση μεταξύ των άλλων, (2ος ο Αυστραλός και 5ος ο Βραζιλιάνος). Αυτά φυσικά δεν εξηγούν την άνοδο της ομάδας στην 2η θέση και αυτό γιατί προφανώς και η μελέτη δεν έλαβε κάποιες ακόμη παραμέτρους που καθορίζουν την απόδοση της ομάδας. Όπως πχ η ομαδικότητα της ομάδας, κλπ. Γιατί δεν είναι μετρήσιμο μέγεθος.

Όπως και να έχει είναι μια πολύ καλή μελέτη και συγχαρητήρια σε αυτούς που την έκαναν.

(Για όσους βαριούνται να διαβάζουν, να πω επιγραμματικά πως ο Κουέστα δείχνει καλύτερος του Σιαμπάνη, αλλά κάτω του μετρίου όλοι τους, η επίθεση μας βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις, σε αντίθεση με την άμυνα και το κέντρο μας στην κορυφή).

Link to comment
Share on other sites

Η στατιστική ανάλυση στο ποδόσφαιρο, αν και έχει εξελιχθεί αρκετά, θεωρώ ότι δεν είναι επαρκής για να βγουν σοβαρά συμπεράσματα. Προσωπικά, επειδή μου αρέσουν οι στατιστικές πάντα τις διαβάζω, αλλά στο ποδόσφαιρο με επιφύλαξη. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Απολογισμός σεζόν:

  • Στο πρωτάθλημα, 2η θέση στη regular season, 3η μετά τα play off
  • Στο κύπελλο, οδυνηρός αποκλεισμός από τον Ολυμπιακό
  • Στο Europa League, αποκλεισμός από μία άσημη ουκρανική ομάδα

Εν κατακλείδι, θεωρώ επιτυχημένη τη χρονιά, καθώς η ομάδα πέτυχε με σχετική ευκολία το βασικό στόχο της και έπαιξε καλή μπάλα. Από μια άτυχη στιγμή δεν προχωρήσαμε στο κύπελλο. Και όλα αυτά παρά:

  • η ομάδα χτίστηκε τελευταία στιγμή, καθώς έως τέλη Ιουλίου δεν είχε κάνει μεταγραφές λόγω της εμπλοκής από την UEFA
  • χρειάστηκε πολύ γρήγορα να φύγουν ο ανεκδιήγητος Ένινγκ και ο Χαριστέας
  • είχαμε αρκετές κακές διαιτησίες, μας έβαλαν να παίξουμε σε γήπεδα-βούρκους, τη στιγμή που ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ (με αυτή τη σειρά) είχαν πολύ ευνοϊκές διαιτησίες, έπαιξαν αρκετά "φιλικά" παιχνίδια, γενικώς η παράγκα τους έβαλε πλάτη όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα

ΥΓ. Οι γελοίοι που μιλούν για παρασκηνιακές σχέσεις με τον Ολυμπιακό κατάπιαν τη γλώσσα τους, διότι στο χορτάρι και σε 6 παιχνίδια μεταξύ μας στη σεζόν αποδείξαμε και οι δύο ομάδες ότι είμαστε αντίπαλοι και μόνον αντίπαλοι.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Διαβάζω στα καφενεία/σάιτ (με μισολογα βέβαια) ότι ο Κάτσε σχετίζεται "με τη γνωστή υπόθεση" προφανώς υπονοώντας την απόπειρα δωροδοκίας του Σιαμπανη.

 

Και ότι ο παραγκωνισμός Κάτσε είναι εξωαγωνιστικός.

Γνωρίζουμε κάτι;;;

 

Link to comment
Share on other sites

23 hours ago, ukworm said:

Διαβάζω στα καφενεία/σάιτ (με μισολογα βέβαια) ότι ο Κάτσε σχετίζεται "με τη γνωστή υπόθεση" προφανώς υπονοώντας την απόπειρα δωροδοκίας του Σιαμπανη.

Και ότι ο παραγκωνισμός Κάτσε είναι εξωαγωνιστικός.

Γνωρίζουμε κάτι;;;

Χρόνια πολλά, Χριστός ανέστη σε όλους κι ότι καλύτερο για την ομάδα μας.

Για το θέμα της δωροδοκίας, Αλέξανδρε, εγώ είπα παλιότερα όσα ήξερα κι όσα μου επιβεβαίωσαν φιλαράκια μου παόκια που δεν φέρουν παρωπίδες σε όσα γίνονται γύρω τους. Οπότε δεν θα επανέλθω. Συνοψίζω μόνο τα βασικά. Σαφώς και υπάρχει δωροδοκία από ανθρώπους του Πάοκ ο ένας και του Ολυμπιακού ο δεύτερος που κρατά τον Πάοκ από το ...αδύναμο σημείο του. (Ο Ολυμπιακός θα ήταν ο κερδισμένος ΟΤΙ κι αν συνέβαινε στο Βικελίδης. Μη ξεχνάμε πως η διαφορά τη δεδομένη εκείνη περίοδο ήταν βατή για τον 2ο Άρη κι ο Ολυμπιακός ήθελε να εξασφαλίσει διαφορά για να στραφεί στην Ευρώπη.)

Το πρόσωπο ήταν κοντινότερο στους δυο τους ήταν ο Κάτσε για τον συμπολίτη και ο Σιαμπάνης για τον ΟΣΦΠ εξαιτίας της θητείας τους σε αυτούς. Τούτο όμως δεν τους εξασφάλιζε πως οι παίκτες θα το δεχτούν. Κι από το σημείο αυτό χάνεται η μπάλα και από τα καταγεγραμένα γεγονότα πάμε στις εικασίες. Το σίγουρο είναι πως ο Άρης για μένα χειρίστηκε σοφά την υπόθεση και τους κάλυψε και τους δύο όπως και τον εαυτό του. Μόνο που:

Και ο Κάτσε και Σιαμπάνης έφυγαν από τις πρώτες επιλογές του προπονητή και θα έπαιζαν μόνο σαν λύση ανάγκης. Για να αποσυσχετιστεί εντελώς ο Άρης από τον παίκτη για τη περίπτωση που θα του "κολλούσαν" την οποιαδήποτε νομική ρετσινιά. (Βλέπε τάχα Επιτροπή Δεοντολογίας και -6 για βλακείες) Ο Άρης όμως διδαχτηκε πολλά και δεν την ξαναπατά όπως συνέβη με τον Ντουρμισάι. Το έβαλε για 10' σε ένα παιχνίδι και τον πληρώνουμε με το διετές μπαν των μεταγραφών.

Η γνώμη η δική μου: Όχι, ο Κάτσε δεν φταίει σε τίποτε, -ούτε δωροδοκήθηκε, ούτε τίποτε- απλά και μόνο φυλάχτηκε. "Ξηγήθηκε σωστά στη πιάτσα, δλδ είπε την αλήθεια και τα "φιλαράκια του" -γνωστής ομάδας, ο νοών νοήτω- έβγαλαν το όνομα του από το πάρε-δώσε και κανείς δεν τον άγγιξε. Αλλά: έχασε χρόνο και μαζί μια τεράστια ευκαιρία να διακριθεί στον Άρη. Και τώρα η συνεισφορά του κρίνεται μάλλον αρνητικά. Κι έτσι τώρα ακούει Πάοκ και βγάζει σπυράκια...

Η ίδια τακτική ακολουθήθηκε και για τον Σιαμπάνη. Και τους δύο τους είχαμε ανάγκη. Και οι δύο κάθισαν πάγκο σαν 2ες και 3ες επιλογές. Κι ας ήταν εξίσου καλός με τον Κουέστα και τον Μπουσέ...Σίγουρα κάτι παίζει και το ερώτημα είναι τι. (Γιατί δεν γίνεται ο δράστης να βγαίνει πιο πάνω από το θύμα και να τον διώκει!!! Όταν υπάρχουν αποδείξεις για το αντίθετο). Κατ' εμέ όλοι ξέρουν πως έχουν δρομολογηθεί καταστάσεις. Μετά τον τελικό θα έρθουν οι δίκες και οι παίκτες θα εξαργυρώσουν το κυνηγητό που έφαγαν. Ο Ολυμπιακός περιμένει τον Πάοκ στη γωνιά και περιμένει τιμωρία αφαίρεσης βαθμών για το νέο πρωτάθλημα -περί τους 10 για να εξασφαλίσει από τώρα την πρωτιά και το ...μπάτζετ της νέας χρονιάς-. Ο Πάοκ θα τιμωρηθεί γιατί ΟΜΟΛΟΓΕΙ  ΠΩΣ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ, αλλά κάνει όνειρα για  ποινή-χάδι τύπου "επίπληξη να μην το ξανακάνει" -δυστυχώς δεν υπερβάλλω για τόσο βλάκες τους κόβουν τους άλλους. 

Ο Σιαμπάνης θα δικαιωθεί και θα πάρει 120-150 χιλιάρικα αντί για τα 200 που ζητά και μένει ο Κάτσε και η παρέα του. Εδώ δεν κόπηκε ταρίφα αλλά το κόβω πως αυτός θα βγει ο πιο κερδισμένος από όλους. Γιατί δεν θα ήθελαν οι Δυτικές συνοικίες να τα σπάσουν με την αλβανική -να την πω- "ομάδα". 

Άρα δεν θα εκπλαγώ αν ο Κάτσε ξαναπάει στον Πάοκ σαν μεταγραφή ώστε να πάρει ο παίκτης το κατιτίς του... Καλά λεφτά εννοώ σαν αποζημίωση για τις υπηρεσίες του.

Όλα αυτά λοιπόν είναι μπροστά μας και θα τα δούμε αρκετά σύντομα.  Όπως και τη πιθανότητα να πέφτω εντελώς έξω...

 

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Αξιος κυπελλούχος Ελλάδας ο Πάοκ και συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Συνεχάρηκα ήδη τον συμπολίτη δημόσια και το κάνω κι εδώ γιατί είναι σίγουρο πως του αξίζει ένα Μπράβο.

Καθώς είναι η μόνη ομάδα από τις υπόλοιπες που "αναστήθηκε" το φετινό Πάσχα. Πεθαμένος σε όλη τη διάρκεια της σαιζόν, κατάφερε από τα πλέι όφ και μετά να ανασκουμπωθεί και να βγάλει ομαδικότητα από το ...πουθενά. Γιατί ούτε προπονητή είχε, ούτε κόσμο να τον αφυπνίσει και να διεκδικήσει τίτλο από ομάδες που ήσαν καλύτερες από αυτόν σε όλο το πρωτάθλημα. 

Άλλαξε το σύστημα του, δούλεψε την ομαδικότητα του κι όλα του βγήκαν. Και μόνο γι' αυτό του αξίζει ένα Μπράβο.

Φέτος η Θεσσαλονίκη πέτυχε κάτι σπουδαίο. Ισοφάρισε την Αθήνα τόσο στους τίτλους, όσο και τις ομάδες που θα βγουν Ευρώπη. Και μόνο γι' αυτό εγώ χαίρομαι. Για 3' ίσως να είμασταν εμείς στη θέση τους. Αλλά προδοθήκαμε από τον τερματοφύλακα μας. Το ίδιο και πέρσι που μας έκλεψε τον τελικό η Άεκ. Και φέτος πάλι στο τελευταίο λεπτό κρίθηκε ο τίτλος.

Εύχομαι και ελπίζω να διδαχτήκαμε κάτι από αυτό κι εμείς. Γιατί είναι πολύ κρίμα, ρε φίλε, όλη τη σαιζόν να είσαι εξαιρετικός, και στους πέντε αγώνες του φινάλε να γκρεμίζεις άδοξα όσα έκτισες. Κι ο Πάοκ έκλεψε τις εντυπώσεις όλης της χρονιάς κυριολεκτικά στο τελευταίο αγωνιστικό λεπτό της. Μαγκιά του! Και μπράβο.

 

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

On 5/23/2021 at 9:13 AM, almand said:

Εύχομαι και ελπίζω να διδαχτήκαμε κάτι από αυτό κι εμείς. Γιατί είναι πολύ κρίμα, ρε φίλε, όλη τη σαιζόν να είσαι εξαιρετικός, και στους πέντε αγώνες του φινάλε να γκρεμίζεις άδοξα όσα έκτισες. Κι ο Πάοκ έκλεψε τις εντυπώσεις όλης της χρονιάς κυριολεκτικά στο τελευταίο αγωνιστικό λεπτό της. Μαγκιά του! Και μπράβο.

Τα πλεϊ οφ δεν έπρεπε να υπάρχουν καν.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...