Jump to content
Phantis Forums

Recommended Posts

Posted
17 hours ago, Mitsos said:

New season new uniforms, I really like the yellow & black!!

fanela.jpg

I will buy you the one with our beloved president's name on the back... ?

Posted
5 hours ago, Emperor said:

I will buy you the one with our beloved president's name on the back... ?

?

Posted

It's official, the ban has been lifted and Aris can start planning for the upcoming season:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι οι ενέργειες για την άρση των δύο ban είχαν σήμερα αίσιο τέλος. Και με τη... σφραγίδα της FIFA.

Κατόπιν αλληλογραφίας με την Παγκόσμια Ομοσπονδία, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει -ξανά- από σήμερα το δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγραφών, γεγονός που ανοίγει το δρόμο, ώστε να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός. 

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τον Οικονομικό Διευθυντή της εταιρείας, κ. Αγησίλαο Τουμαζάτο, που εργάστηκε νυχθημερόν το τελευταίο διάστημα για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα, αλλά και τον νομικό μας, κ. Κωνσταντίνο Ζέμπερη, που έφερε σε πέρας μια δύσκολη αποστολή με απόλυτη επιτυχία.

Συνεχίζουμε ΑΚΟΜΗ πιο δυνατά!

I've been listening to a lot of Salonica radio during the last couple of months and according to Tsaltidi, he has been by far the most accurate regarding transfers the last couple of years, Aris will announce about 5-6 deals.

Cuesta & Matilla will remain with the team, Emanuel Sakic, Facundo Bertoglio and Mateo Garcia who supposedly has been looking for an apartment in Salonica.

We can expect an additional 5-6 transfers and some youngsters will sign pro contracts. 

 

  • Like it 1
Posted
On 7/24/2020 at 5:12 PM, Mitsos said:

New season new uniforms, I really like the yellow & black!!

fanela_2.jpg

 

fanela.jpg

H πράσινη ωραία, η 2η αδιάφορη/ΟΚ, η 1η; In two minds....

Posted

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρος Καρυπίδης και o Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Άγγελος Χαριστέας, θα παραχωρήσουν την Τρίτη (04/08), στις 15:00, απολογιστική συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης.

 

Posted (edited)

Ανακοίνωσε τον Σάκιτς η ΠΑΕ!Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Emanuel Sakic. Ο 29χρονος διεθνής Αυστριακός πλάγιος αμυντικός, που γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 1991 στη Βιέννη, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Edited by Mitsos
Add text
Posted

Το καλλιγραφικό “Α”, το πρώτο έμβλημα του συλλόγου, επιστρέφει σχεδόν 100 χρόνια μετά! 

06.08.20
Screenshot_3-1.jpg
Σε ευδιάκριτη θέση στη νέα φανέλα του Άρη, το καλλιγραφικό “Α”, το οποίο αποτέλεσε το πρώτο έμβλημα του συλλόγου.

Οπως διαπιστώσατε και χθες στη μαύρη φανέλα της παρουσίασης του Εμάνουελ Σάκιτς, το “Α” κοσμεί τον γιακά, κίνηση που προκάλεσε -και δικαιολογημένα- πολλά θετικά σχόλια από τον κόσμο της ομάδας.

Το “Α” χρησιμοποιήθηκε ως πρώτο έμβλημα του συλλόγου. Στις πρώτες εμφανίσεις δεν ήταν τόσο ευδιάκριτο, όσο στην φανέλα του 1923, στα αριστερά της.

 

sakiccc.jpg

Posted

Πως έχει αυτή τη στιγμή το ρόστερ; Τι θέσεις παίζουν οι καινούργιοι;

Posted

O Sakic δεξί μπακ, ο Bertoglio αριστερό χαφ-εξτρέμ (παίζει και δεκαρι), ο Μάνος φορ, o Jeggo κόφτης.

  • Like it 1
Posted
10 hours ago, Emperor said:

O Sakic δεξί μπακ, ο Bertoglio αριστερό χαφ-εξτρέμ (παίζει και δεκαρι), ο Μάνος φορ, o Jeggo κόφτης.

Τα βίντεο δεν περιορίζουν τον Jeggo στο ρόλο του κόφτη. Αλλά σε όλη την μεσοδεξιά πτέρυγα. Κι αυτό το βρίσκω θετικό γιατί ο Σάσα ελευθερώνεται σε ένα άλλο ρόλο, να καλύπτει τις αμυντικές αδυναμίες του Φέτφα από δεξιά.

Ο Bertoglio μου μοιάζει με ένα είδος αντι-Ματίγια από αριστερά, αλλά κι αυτό δεν είναι σωστό. Θαρρώ πως θα αλλάζει έναν από τους μέσους όταν η ομάδα θέλει ένα πιο δημιουργικό μέσο (τραβώντας πιο πίσω τον Σάσα ή τον Jeggo).

Βλέπω δλδ κάτι τέτοιο μεσοεπιθετικά:

--------------------------Jeggo---------------------------

--------Σάσα----------------------------Ματίγια-----

--------Φέτφα----------------------? Γκάμα/Μαντσίνι-----

--------------------------Μάνος---------------------------

  • Like it 1
Posted

Ήμουν φαν του Κόρχουτ (σχετικά πάντα με άλλους παίκτες μας) κι ομολογώ πως δεν καλοείδα την απομάκρυνση του. Ωστόσο τα βίντεο του νεοφερμένου Γκανέα είναι εντυπωσιακά. Δείχνει καλύτερος του Πολωνού στις αμυντικές του ικανότητες και βρίσκω πως έχει ΕΞΑΙΡΕΡΙΚΟ σουτ. (Ιδίως ο τρόπος που χρησιμοποιεί τα φάλτσα στη μπάλα). Φυσικά όλα αυτά απομένει να τα δούμε στο χορτάρι.

Καλώς μας ήρθες CRISTIAN 

 

  • Like it 1

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...