Jump to content
Phantis Forums

Transfer Rumours


Emperor

Recommended Posts

9 hours ago, Emperor said:

Πες μου ένα καλό παιχνίδι που έκανε ο Φετφατζίδης μετά την καραντίνα. Έστω ένα.

He was one of your best players in the play offs

OfI-Aris to name one & AEK-Aris to name another.

Granted he was not great in all, but neither was your team, more to the point he created so much for you guys and had one of his better seasons.

Link to comment
Share on other sites

Διαφωνώ, αλλά δεν έχει σημασία πια. Το μόνο ελαφρυντικό που αναγνωρίζω στον Φέτφα για τα κακά παιχνίδια play-off είναι ότι ο Γερμανός τον είχε ξεπατώσει με τα 90λεπτα κάθε τρεις μέρες. Τέλος πάντων, ο παίκτης πρόσφερε στον Άρη και τον ευχαριστούμε, δεν λυπάμαι όμως που έφυγε, πόσο περισσότερο αν αποδειχτεί στην πράξη ότι ο αντικαταστάτης του είναι καλύτερος (όπως ήταν όταν συνυπήρξαν και οι δύο στην ομάδα πριν 2 χρόνια).

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Κάποιοι ίσως πούμε πως ένας παίκτης φεύγει όταν κλείνει ο κύκλος του. Αν και τούτο είναι πολύ σχετικό.

Κλεισμένος έμοιαζε ο κύκλος του στο εξωτερικό όταν ήρθε σε μας, και συνέβη το αντίθετο. Ο παίκτης ξαναγεννήθηκε ποδοσφαιρικά, αλλά σαν μονάδα θα έλεγα εγώ. Όχι σαν κρίκος μιας ομαδικής αλυσίδας. Δεν βρήκε συνεργασίες με τους συμπαίκτες του -πλην εξαιρέσεων- κι οι προσπάθειες του κατέληγαν σε άδοξες τελικές μετά από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε. Αυτά φυσικά δεν μειώνουν τον παίκτη. Το αντίθετο. Απλώς εμείς σαν ομάδα νομίζω πως υπολειπόμασταν να του δώσουμε ευκαιρίες να δείξει καλύτερα την αξία του. Εξαιρετικός στις προσωπικές του μονομαχίες, ανεκτίμητος στις ασσίστ δεν τα βρήκε όμως ποτέ του με τον εκάστοτε φορ. Τον Ιντέγε εν προκειμένω. Κάτι που θα ανέβαζε κατακόρυφα την αξία και των δυο τους, και την ομάδα κατά προέκταση. Αλλά τούτο δεν έγινε. Γι' αυτό και ο Γιάννης πήγαινε σε βιαστικές επιλογές που κατέληγαν άδοξα και απαξίωναν ότι όμορφο δημιουργούσε.

Κάτω από αυτή τη λογική ο κύκλος του Φέτφα έκλεισε για τον Άρη. Όχι βέβαια για τον παίκτη, που έχει ταλέντο, σεμνότητα, όρεξη για δουλειά και στοιχεία που δεν μπορούν να κρύψουν το ταλέντο του. Με καλές συνεργασίες στη νέα ομάδα του, όλα αυτά θα τον αναδείξουν και θέλω να πιστεύω αρκετά σύντομα. Όπως συνέβη και με τον Ντανίλο Περέιρα που πέρασε νεότατος από μας και χθες πήγε στη Παρί Σεν Ζερμάν.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Ακούγονται διάφορα ονόματα, πιο κοντά φαίνεται ότι είμαστε στον Κύπριο Ιωάννου (25 ετών, αριστερό μπακ), ίσως και αυτό να επέδρασε και ο Ganea χθες με Βόλο έκανε το καλύτερο παιχνίδι του από τότε που ήρθε στον Άρη.

Link to comment
Share on other sites

Ακούγεται επίσης ότι θα κάνουμε πρόταση στον Αστέρα Τρίπολης για αγορά του Barrales. Στα χαρτιά, αυτός είναι ο φορ που μας λείπει, σκοράρει σταθερά, γεμίζει την περιοχή, είναι 2ος σκόρερ στο πρωτάθλημα, πολύ καλός στον αέρα και με καλό τελείωμα και στο σουτ με μία επαφή.

Δεν ταιριάζει πολύ, όμως, με τον τρόπο που παίζουμε, δηλαδή με passing game και κάθετα "1-2" για να μπούμε στην περιοχή. Παρόλα αυτά, αν προχωρήσει η μεταγραφή, θα πάρουμε έναν παίκτη που μπορεί να βοηθήσει στα στημένα (πχ στα κόρνερ είμαστε εντελώς ακίνδυνοι), ενώ θα δώσει τη δυνατότητα στον Μάντζιο και για εναλλακτικό πλάνο επίθεσης. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Φαίνεται πλέον ότι όλο το βάρος πέφτει σε απόκτηση φορ. Δεν ξέρω τι ισχύει πραγματικά στο παρασκήνιο, οι φυλλάδες όμως γράφουν για Μήτρογλου ή Barrales. Προσωπικά προτιμώ τον δεύτερο.

Link to comment
Share on other sites

Θα παλέψει μέχρι τέλος για Αλ Τάμαρι, σκληρές διαπραγματεύσεις με την Λέουβεν

22.01.21
altamari-1.jpg
Ο Άρης δεν εγκατέλειψε την περίπτωση του Αλ Τάμαρι από την Λέουβεν, αλλά με μια συγκεκριμένη προϋπόθεση: την απόκτηση του Ιορδανού επιθετικού με δανεισμό και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Αυτό ήταν το “θέλω” των κιτρινόμαυρων από την στιγμή μάλιστα που ο 24χρονος ποδοσφαιριστής δεν αγωνίζεται στην ομάδα του Βελγίου. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Βέλγοι δεν είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν τον δανεισμό του, αξιώνοντας την παραχώρησή του μόνο με μεταγραφή και μάλιστα με ένα ποσό της τάξης του 1.000.000 ευρώ.

 

Ο Άρης για μια ακόμη φορά είναι ξεκάθαρος και επιμένει στον δανεισμό, μια λύση που θα είναι μια λύση συμφέρουσα για όλους, όπως υποστηρίζουν με σαφήνεια στην Αλκμήνης. Οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων συνεχίζουν λοιπόν στην σκακιέρα των σκληρών διαπραγματεύσεων τις συζητήσεις με τους Βέλγους.

Το θέμα παραμένει ανοιχτό και το σίγουρο είναι ότι ο Άρης θα παλέψει μέχρι τέλους.

https://www.pressaris.gr/θα-παλέψει-μέχρι-τέλος-για-αλ-τάμαρι-σκ/

Link to comment
Share on other sites

Ο Άρης αλλάζει όλη την επιθετική γραμμή του!

Άρης: Ο Άρης αλλάζει όλη την επιθετική γραμμή του!
 
Η πρόθεση του Άρη να προχωρήσει σε τρεις ηχηρές κινήσεις με την προοπτική ενίσχυσης της επίθεσης επιβεβαιώνει την απόφαση επιβολής ριζοσπαστικών αλλαγών στη γραμμή κρούσης.
 
Με την αποδέσμευση του Κώστα Μήτρογλου από τη Μαρσέιγ προβλέπεται να επικυρωθεί η συμφωνία του 32χρονου επιθετικού με τον Άρη. Παράλληλα οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Αστέρα Τρίπολης με σκοπό την αγορά των δικαιωμάτων του Χερόνιμο Μπαράλες ούτως ώστε να ακολουθήσει και η δέσμευση με τον Αργεντίνο φορ για συμβόλαιο διάρκειας 1.5 έτους. Την ίδια στιγμή, αφήνουν στην άκρη την περίπτωση του Μούσα Αλ Τάμαρι καθώς η Λέουβεν απαιτεί το διπλάσιο ποσό σε σχέση με αυτό που προσφέρουν οι «κίτρινοι» οι οποίοι όμως βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με άλλον ακραίο επιθετικό.

Παράλληλά με τις κινήσεις ενίσχυσης, είναι δεδομένο ότι θα γίνουν και αντίστοιχης αποσυμφόρησης της επιθετικής γραμμής. Ο Κριστιάν Λόπεθ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου καθώς καμία πλευρά δεν είναι ικανοποιημένη από τη μέχρι στιγμής συνεργασίας τους (βάσει αγωνιστικών κριτηρίων) και ο Ισπανός σκέφτεται πολύ σοβαρά την πρόταση που έχει στα χέρια του από τη Ρεάλ Οβιέδο. Ο Άρης περίμενε από τον έμπειρο στράικερ ότι θα του πρόσφερε ασφάλεια σε επίπεδο σκοραρίσματος, αλλά το παιχνίδι του Λόπεθ χαρακτηρίστηκε από τη δυσκολία ακόμη και στο να φτάσει σε σημείο τελικής προσπάθειας. Έφταιξε ο ίδιος; Δεν ταίριαξε στο σύστημα της ομάδας; Η ουσία είναι το αποτέλεσμα και το γεγονός ότι μετρά ημέρες στο «Κλ. Βικελίδης».

Αυτές οι ενέργειες δείχνουν ξεκάθαρα την απόφαση των ανθρώπων του Άρη για ριζοσπαστικές αλλαγές στη γραμμή κρούσης. Η αλήθεια είναι ότι η απόφαση ενίσχυσης είχε παρθεί από τις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη, τότε όμως δεν είχαν την πρόθεση να προχωρήσουν σε τόσο δραστικές κινήσεις. Είναι προφανές ότι τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα σε συνδυασμό με τη δυστοκία της ομάδας στην τελική προσπάθεια, δεν καλλιέργησε απλά την ανάγκη ενίσχυσης αλλά την ανέπτυξε σε βαθμό να καταλήξουν στην απόφαση ριζικών αλλαγών.

ΜΙΑ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΓΙΑ ΔΥΟ

Αυτό θα συμβεί σε περίπτωση που ο Άρης βρει σημείο ταύτισης με τον Αστέρα Τρίπολης για την αγορά των δικαιωμάτων του Χερόνιμο Μπαράλες και δεδομένης της συμφωνίας με τον Κώστα Μήτρογλου κι εφόσον δεν προκύψει απρόοπτο στη διαδικασία αποδέσμευσής του από τη Μαρσέιγ. Έτσι οι Θεσσαλονικείς θα αποκτήσουν δύο καθαρούς φορ περιοχής κι ενώ σήμερα, δεν διαθέτουν κανέναν. Το σκεπτικό τους βασίζεται στ’ ότι ο Μήτρογλου θα χρειαστεί χρόνο για να καλύψει το μεγάλο διάστημα της απουσίας του από επίσημους αγώνες. Για την ακρίβεια, το τελευταίο παιχνίδι του 32χρονου επιθετικού χρονολογείται τον περασμένο Μάρτιο. Οι πληροφορίες που συγκέντρωσαν αναφέρουν ότι ο έμπειρος φορ είναι σε καλή σωματική και φυσική κατάσταση, εκτιμάται όμως ότι θα χρειαστεί χρόνο για να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό. Ο Μπαράλες δεν διαθέτει την ποιότητα αλλά και εκτελεστική δεινότητα του Έλληνα επιθετικού, αλλά είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και μπορεί να μπει άμεσα στην 11αδα του Άρη. Γι’ αυτόν τον λόγο ο Άρης δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Αργεντίνου αλλά επιμένει για την απόκτησή του.

https://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1556370/o-aris-allazei-oli-tin-epithetiki-grammi-toy

Link to comment
Share on other sites

On 1/22/2021 at 6:34 AM, Emperor said:

Δεν είμαι ζεστός για Μήτρογλου, δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι, νομίζω ότι δεν έχει καν παίξει στην τρέχουσα σεζόν.

He has not played this season, but apparently he has been training in France.

Link to comment
Share on other sites

17 hours ago, Emperor said:

Hopefully he is in good shape...

Και να μην είναι δεν παίζει τίποτα. Θα τον ψήσετε εσείς και το καλοκαίρι θα πάρει 'μεταγραφή' στη μητρική.

Link to comment
Share on other sites

20 hours ago, Emperor said:

Hopefully he is in good shape...

Even at half decent shape, if he gets even the slightest of service he can bang in a the goals. That killer instinct is there, and I am quite sure the player wants to show that he is not finished yet. The deixei.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

19 minutes ago, Tzatziki said:

Even at half decent shape, if he gets even the slightest of service he can bang in a the goals. That killer instinct is there, and I am quite sure the player wants to show that he is not finished yet. The deixei.

This is what most people believe. I am skeptical, we'll see.

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, almand said:

5229500-768x509.jpg

 «Είμαι πολύ καλά σωματικά. Είμαι στα λιγότερα κιλά της καριέρας μου και έχω δουλέψει πολύ».

 

Def sounds like he is hungry...we will see very soon.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Είναι αυτό που λένε… «έφαγε τον γάιδαρο και μένει η ουρά» καθώς στον Άρη ήδη άρχισαν να μετρούν αντίστροφα προσδοκώντας ότι με την αλλαγή του μήνα θα αποκτήσουν τη δυνατότητα επισημοποίησης συμφωνιών με ποδοσφαιριστές. Ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας υπήρχε ούτως ή άλλως, αυτή όμως έγινε ακόμη μεγαλύτερη λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν βασικά στελέχη της ομάδας καθώς ο Λούκας Σάσα παραμένει «καθηλωμένος» στη Βραζιλία (έχει προσβληθεί από COVID 19), ενώ οι Λίντσεϊ Ροζ, Τζέιμς Τζέγκο συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Αυτό σημαίνει ότι για τον Άρη είναι απαραίτητο (όχι μόνο) να ενισχυθεί αλλά και να ενσωματώσει τους νέους παίκτες στην ομάδα το συντομότερο δυνατό.

Συνολικά, το μεταγραφικό πλάνο των «κίτρινων» περιλαμβάνει επτά μεταγραφικές κινήσεις και το Gazzetta καταγράφει τα δεδομένα σε κάθε θέση αφήνοντας κατά μέρους αυτή του σέντερ φορ καθώς εκεί, οι περιπτώσεις που απασχολούν δεν βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Τερματοφύλακας: Οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τρεις ξένους τερματοφύλακες οι οποίοι την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκαν στο εξωτερικό. Αναπτύχθηκε φημολογία για τον Ιρανό, Αμίρ Αμπετζαντέχ, ο οποίος πράγματι προτάθηκε στους «κίτρινους» (όπως και σε άλλη ελληνική ομάδα) αλλά το κασέ του (περίπου 500.000 ευρώ) χαρακτηρίστηκε υπερβολικό. Ο 28χρονος γκολκίπερ έκανε εξαιρετική σεζόν στην Πορτογαλία, θέλει να την εξαργυρώσει, παράλληλα περιμένει και την έκδοση του πορτογαλικού διαβατηρίου καθώς σ’ αυτή την περίπτωση θα «κλείσει» σε γαλλική ομάδα. Επί της ουσίας, ο Άρης πρόκρινε άλλες περιπτώσεις. Το ίδιο ισχύει και για τον Ισπανό Ρομπέρτο ο οποίος ανήκει στη Βαγιαδολίδ αλλά τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι υπάρχει το ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας τους.

Κεντρικός αμυντικός: Πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι ήδη ο Άρης έχει προχωρήσει σε προφορική συμφωνία με ξένο κεντρικό αμυντικό, αλλά αυτή δεν έχει επικυρωθεί και δεν θα επικυρωθεί πριν την 1η Ιουλίου με την προϋπόθεση ότι μέχρι τότε το CAS είτε δεν θα έχει κοινοποιήσει απόφαση είτε αυτή θα είναι θετική. Πριν από περίπου έναν μήνα είχε… κυκλοφορήσει ενδιαφέρον του Άρη για τον Ντάνι Σουάρεθ του Αστέρα Τρίπολης, στην πραγματικότητα όμως οι Θεσσαλονικείς περιορίστηκαν σε κάποιες σκέψεις και δεν προχώρησαν σε ουσιαστική κίνηση. Ο στόπερ που θα έρθει στη Θεσσαλονίκη, πέρυσι, αγωνίστηκε στο εξωτερικό.

Κεντρικοί χαφ: Είναι από τις υποθέσεις που βρίσκονται στο τελικό στάδιό τους υπό την έννοια ότι μια συμφωνία είναι στα σκαριά και απομένει η επικύρωσή της. Επί της ουσίας, είναι στο ίδιο επίπεδο μ’ αυτή του κεντρικού αμυντικού καθώς μόλις ξημερώνει η 1η του Ιούλη αναμένεται να ολοκληρωθεί. Επίσης πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε σε Πρωτάθλημα του εξωτερικού με χαρακτηριστικά «8αριού» αλλά κι ενός επιτελικού μέσου.

 

Winger: Έχει γίνει η τελική επιλογή και πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι αριστεροπόδαρος αλλά αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά της επίθεσης. Υπό προϋποθέσεις μπορεί να αγωνιστεί και στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Η επιλογή έχει «κλειδώσει», οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει και απλά απομένει να αποκτήσει ο Άρης και τυπικά το δικαίωμα για να προχωρήσει σε ανακοινώσεις. Η περίπτωση του Σάντε Σίλβα δείχνει να απομακρύνεται από το προσκήνιο καθώς ο Άρης κοίταξε… αλλού ενώ ο Πορταγάλος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Championship.

Αριστερός μπακ: Επίσης πρόκειται για μια υπόθεση η οποία είναι στο τελικό στάδιό της καθώς οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε καταληκτικές διαπραγματεύσεις με τις 2-3 περιπτώσεις που προκρίθηκαν. Οριστική συμφωνία δεν υπάρχει ακόμη, εκτιμάται όμως ότι είναι θέμα χρόνου να έρθει…

https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2014426/ti-ishyei-sta-metagrafika-toy-ari-o-amir-o-romperto-ta-kleismena-deals

Link to comment
Share on other sites

Πολύ πιθανή η μεταγραφή του Rose στη Λέγκια Βαρσοβίας. Αν ισχύουν τα νούμερα που γράφονται, τότε και ο Άρης και ο παίκτης έκαναν μια πολύ καλή συμφωνία.

To θεωρώ όμως απίθανο να επισημοποιηθεί η συμφωνία αν δεν μπορέσει ο Άρης να κάνει μεταγραφές. Αν φύγει ο Rose, χρειαζόμαστε 2 πολύ καλά σέντερ μπακ, το ένα με δυνατότητα να φτιάχνει παιχνίδι από πίσω.

Edited by Emperor
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Χρειαζόμαστε επειγόντως σέντερ μπακ, οπωσδήποτε έναν ενδεκαδάτο και, κατά τη γνώμη μου και ακόμη έναν τουλάχιστον. Μετά την αποχώρηση Rose, Μπαγκαλιάνη, έχουμε μόνον 2 σέντερ μπακ (Δεληζήση, Μπεναλουάν)!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...