Jump to content
Phantis Forums

Transfer Rumours


Emperor

Recommended Posts

14 hours ago, Mitsos said:

UK, this has nothing to do with them, PAOK have turned into OSFP and are just as guilty for the crap that is going on in the SL today but that's for them to worry about.  My concern is the little pip squeak embarrassing Aris.

Ι am not saying it has anything to do with them, I am just saying they are the only ones discussing it in here and other Greek forums.

No-one else seems to give a s%$#! about Durmishaj... You have to wonder why only them.... Γιατί ο παοκτσής οπαδός που υποστηρίζει μια ομάδα που έχει ετήσιο μπατζετ 50 εκ (με χασούρα 5εκ το χρόνο), ασχολείται με τον Άρη των 5εκ;

As for Karypidis, agreed, I don't like him at all either, but we are where we are....

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, ukworm said:

Γιατί ο παοκτσής οπαδός που υποστηρίζει μια ομάδα που έχει ετήσιο μπατζετ 50 εκ (με χασούρα 5εκ το χρόνο), ασχολείται με τον Άρη των 5εκ;

Ρητορικό υποθέτω το ερώτημα, εύκολη η απάντηση:

1. Διότι ο Άρης είναι από τις ελάχιστες ομάδες που δεν θα κατεβάσουν τα παντελόνια όταν παίζουν με τον γύφτο. Ο μπαογκτσής γνωρίζει ότι θα φτύσει αίμα για να πάρει το Χ μαζί μας. 

2. Παρά τις φανφάρες τους, κατά βάθος νιώθουν ότι ο Άρης ήταν, είναι και θα είναι ο προαιώνιος αντίπαλος. Το κόμπλεξ και το μίσος τους δεν μπορούν να το κρύψουν.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

UK, let me approach it a different way, are you comfortable with the fact that we have 3 former OSFP players on our roster that came to us in the same manner? I am not and it smells to me.  

BTW, Happy New Year gents, all the best to you and your loved ones.

Link to comment
Share on other sites

First things first, Happy New Year - Happy New Decade! Μόνο επιτυχίες για την Αρειανάρα μας!

Μήτσο, yes I am, Ι don't really mind. The only thing I care about is the longevity and financial health of the club....

We have bought from and sold to all big Greek clubs in the past... This time we bought a player from OSPF, I am assuming there are contracts in place to prove the move, or that we have paid the taxman for the move (or whatever is required), so what's the problem?

Players move all the time (from Chelsea to ManU, from Barca to Real, from Dortmund to Bayern etc etc), so really and truly I don't want to replay a stupid unsubstantiated claim which, AS WE ALL KNOW, stems from the γαμημένα Mpaokgtsidika sources.

If they have proof there's something fishy, they may as well come up with the goods. Otherwise, they need to shut the feck up (and pay us a visit this Saturday ? )

 

 

Edited by ukworm
  • Like it 2
Link to comment
Share on other sites

On 12/31/2019 at 11:25 AM, ukworm said:

Ι am not saying it has anything to do with them, I am just saying they are the only ones discussing it in here and other Greek forums. No-one else seems to give a s%$#! about Durmishaj... You have to wonder why only them....  As for Karypidis, agreed, I don't like him at all either, but we are where we are....

Σωστά, εξάλλου άλλο θέμα είναι ότι θεωρούμε τον Καρυπίδη ανάξιο για τον Άρη και άλλο να υιοθετούμε αμάσητα τον ύπουλο πόλεμο από τους δίπλα. Με το σενάριο που έχουν φτιάξει στα υπόγεια της Τούμπας περί δήθεν σχέσεων Άρη-Ολυμπιακού, προσπαθούν να χτυπήσουν και τους δύο, κυρίως όμως κατηγορούν τον Άρη, για τον οποίο εύκολα αποδεικνύεται ότι τρέφουν μεγαλύτερο μίσος, κόμπλεξ και κακία.

Από εκεί και πέρα, τι να πούμε εμείς (ενδεικτικά τα παρακάτω, η λίστα είναι ατελείωτη):

1. για τους δεκάδες δανεικούς της μπάογκ στις ομαδούλες-παραμάγαζα της SL;

2. για το γεγονός ότι πίσω από την Ξάνθη βρίσκονται εταιρείες συμφερόντων του Ρώσου;

3. για τους έρωτες με τον Κούγια;, πχ http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1430965/koygias-se-ivan-kai-giorgo-savvidi-eyharisto-gia-doro-eyhomai-na-kataktisei-toys-stohoys-toy-o-paok

4. για το γεγονός ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ψήφισε τον... Μαρινάκη πρόεδρο της SL;

5. για το πανό της Θ4 υπέρ γαύρου στο μπαράζ τίτλου στο Βόλο, Άρης-Ολυμπιακός;

6. για τις καραβιές παικτών που μετακινήθηκαν μεταξύ γύφτου και ΠΟΚ (μην ανησυχείτε δεν κάθισα να φτιάξω εγώ τη λίστα):

Απο ΟΣΦΠ σε ΠΑΟΚ ελευθεροι:
1.Κοφι Αμπονσα
2.Μποζινταρ Μπαντοβιτς
3.Κυριακος Τοχουρογλου
4.Λουτσιανο ντε Σοουζα
5.Λεοναρντο
6.Κωστας Ορφανος
7.Αλεξης Αλεξιου
8.Γιωτης Τσαλουχιδης

Απο ΠΑΟΚ σε ΟΣΦΠ ελευθεροι:
9.Κωστας Ορφανος
10.Γιαννης Γουναρης
11.Γιωργος Κωστικος
12.Σωτηρης Μαυροματης
13.Γιωργος Μητσιμπονας
14.Παντελης Καφφες
15.Γιωργος Γεωργιαδης
16.Θεοφανης Τζανδαρης

Απο ΠΑΟΚ σε ΟΣΦΠ με μεταγραφη:
17.Χαρης Μπανιωτης
18.Ταις Λιμπρεχτς
19.Στελιος Βενετιδης

Απο ΠΑΟΚ σε ΟΣΦΠ ελευθερος και επιστροφη απο ΟΣΦΠ σε ΠΑΟΚ μεσω χουντας:
20.Γιωργος Κουδας

Απο ΑΕΚ σε ΠΑΟΚ ελευθεροι:
21.Τριανταφυλλος Μαχαιριδης
22.Παντελης Κωνσταντνιδης
23.Ηλιας Ατματζιδης
24.Χρηστος Μαλαδενης
25.Βασιλης Λακης
26..Λακης Στεργιουδας
27.Αιμιλιος Θεοφανιδης

Απο ΠΑΟΚ σε ΑΕΚ ελευθεροι:
28.Δημητρης Πιττας
29.Παρης Ζουμπουλης
30.Βασιλης Μπορμποκης
31.Γιαννακης Οκκας
32.Κοφι Αμπονσα
33.Ιφεανι Ουντεζε

Απο ΠΑΟ σε ΠΑΟΚ ελευθεροι:
34.Σπυρος Μαραγκος
35.Λεωνιδας Βοκολος
36.Σαντορ Τοργκελε
37.Δημητρης Σαλπιγγιδης

Απο ΠΑΟ σε ΠΑΟΚ δανεικοι:
38.Κωστας Χαραλαμπιδης
39.Θανασης Τσιγκας
40.Φιλλιπος Δαρλας
41.Mπραις Μουν

Απο ΠΑΟΚ σε ΠΑΟ ελευθεροι:
42.Aχιλλεας Αλανιδης
43.Christos Terzanidis
44.Άγγελος Αναστασιάδης
45.Χρήστος Δημόπουλος
46.Νικος Καραγεωργίου
47.Παντελής Κωνσταντινίδης
48.Vitolo
49.Αχιλλέας Πούγγουρας

Aπο ΠΑΟΚ σε ΠΑΟ με μεταγραφη:
50.Περσι Ολιβαρεζ
51.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
52.Χρήστος Μελίσσης
53.Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Aπο ΠΑΟΚ σε ΠΑΟ δανεικοι
54.Εργκους Κατσε
55.Γιαννης Μυστακιδης

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Το ρόστερ είναι σχετικά πλήρες, για να κάνουμε όμως το μεγάλο βήμα, χρειαζόμαστε οπωσδήποτε 1-2 προσθήκες ενδεκάδας και 1-2 για πάγκο. Συνολικά 3-4 παίκτες, έναν πήραμε ήδη, άρα 2-3 ακόμη. Τις θέσεις τις έχουμε πει.

Επίσης, θα λυπηθώ αν δεν ανανεώσουν το συμβόλαιο του Velez, πέραν των ικανοτήτων του (ένα γρήγορο μπακ, καλός και με το κεφάλι και χαμηλά, σκοράρει, βοηθάει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, κλπ), είναι παίκτης που δίνει πάθος και ενέργεια στην ομάδα.

Αναρωτιέμαι επίσης πότε λήγει το συμβόλαιο του Korhut. Μιλάμε για παικταρά, σχεδόν αλάνθαστος πίσω και ακούραστος και ως full back με βοήθειες μπροστά (σκεφτείτε ότι μπροστά του έχει τον Gama, που μαρκάρει ελάχιστα). 

Για τον Φετφατζίδη γράφτηκε ότι η ΠΑΕ απέρριψε πρόταση από Αραβία έναντι 2εκατ.

Link to comment
Share on other sites

Εδώ Αλέξανδρε θα διαφωνήσω. Έχουμε ανάγκη από καλές προσθήκες. ΟΚ μας έκατσε ο "βιονικός" Κόρχουτ, -απίστευτος παίκτης αλήθεια-, όπως και ο Σάσα, αλλά το πρόβλημα μας φαίνεται από τις αλλαγές. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΑΞΙΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ. (Γιατί θαρρείτε βάζει 3-7 λεπτά Μαρτίνεθ, Τόνσο κλπ. Έχουμε δεξί μπακ; Έχουμε δεύτερο Ματίγια; Σας γεμίζει το μάτι ο Μαντσίνι; Κι αν όχι φανταστείτε πως μιλάμε για ρόλους που μας λείπουν κι όχι μόνο οι αντικαταστάτες αυτών των θέσεων.

Πολλά τα μπαλώματα για μένα κι όχι μόνο 2-3 που είναι το μίνιμουμ *. Διότι η ενίσχυση αυτή του Γενάρη βλέπει τα πλέι οφ που θα καθορίσουν τις θέσεις στην Ευρώπη. Η βόμβα του Σούντγκρεν, μπορεί να πέρασε στα ψιλά, αλλά φέρνει ανακατατάξεις (κι αυτό θα το δούμε με τον Ολυμπιακό). Ισχύει κάτι ανάλογο και με τον Ντιγκινί; Δεν ξέρω, αλλά αν ισχύει την κάτσαμε τη βάρκα. Τα κουκιά είναι μετρημένα. Μια ασθένεια, ένας τραυματισμός ή μια κάρτα να μας κάτσει μπορεί και να μας πάει 3-4 βαθμούς πίσω. Συνεπώς, εγώ δεν θα σκεφτόμουν τα λεφτά. Με αυτά παίρνεις παίκτες που πραγματικά θέλεις να τους ενσωματώσεις στην ομάδα. Κι όχι να "αλλάξουμε 3 αγωνιστικά σχήματα σε ένα 6μηνο" που έταξε ο Διαμαντόπουλος και εκτροχίασε την ομάδα.

* Όλα εξαρτώνται από το είδος των μεταγραφών. Μπορεί οι 2 μεταγραφές να ακούγονται λίγο, αν έχουν βάθος χρόνου τον ευρ. μας σχεδιασμό εμένα μου αρκούν. (Τρεις το λιγότερο θα έλεγα. Δεξί κι αριστερό άκρο και ένας 2ος Ματίγια ή Σάσα) Μπορεί και 5 παίκτες να πάρουμε με τα ίδια τα λεφτά και να το μετανιώσουμε στην πρώτη προπόνηση. Επομένως η έμφαση στην ενίσχυση μας δεν είναι ΠΟΣΟΥΣ θα πάρουμε, αλλά ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ θα έχουν αυτοί. Σε ότι αφορά τον Βέλεθ εγώ τον βλέπω πακέτο με τον Κουέστα, πιθανόν και με τον Ματίγια. Γιατί οι 2 πρώτοι ήρθαν από την ίδια ομάδα, μπήκαν όλοι τους στο αρειανό κλίμα και νομίζω πως τους αρέσει. (Δεν ξέρω αν οι οικογένειες τους είναι μακριά, κι αυτό παίζει τον δικό του ρόλο). Όλοι τους όμως έχουν πρόσφατο το παράδειγμα του Μ. Γκαρσία. Αν έμενε στον Άρη η αξία του θα εκτοξευόταν. Όταν πας σε νέα ομάδα ξεκινάς πάντα σαν ξένο σώμα σε αυτήν. Δεν είναι εύκολο να ανεβάσεις το κασέ σου. Το ίδιο πιθανολογώ και για τον Ιντέγε. Έχει επίγνωση ο νιγηριανός. Ο Άρης παράγει φάσεις κι αυτός κάποια στιγμή θα βρει το εύκολο γκολ. Γιατί να το κάνει τώρα;

Edited by almand
Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάλι θεωρώ ότι Μαρτίνεζ, Μαντσίνι, Ντιγκινί είναι καλοί παίχτες. Απλά όσο ένας παίχτης κάθεται στο πάγκο, τόσο πιο δύσκολο να αποδώσει όταν χρειαστεί. Kαι φυσικά, όταν μπαίνει για 3 λεπτά, αυτό δεν ευνοεί. Ο Μαντσίνι πάντως το παστέλωσε προχθές....

Ο Τόνσο είναι ιδιαίτερη περίπτωση, αλλά μόνο και μόνο για τους συχνούς τραυματισμούς, εμένα δε με πειράζει ακόμα και να αποχωρήσει. Μπάλα ξέρει, αλλά είτε δεν έχει ψυχή είτε δεν παίζει λόγω τραυματισμών.

Κατά τη γνώμη μου από μεταγραφές χρειαζόμαστε: ένα αριστερό μπακ, ένα δεξί μπακ, ένα τέρμα, ένα αμυντικό χαφ.

ΥΓ - Κάνεις λάθος για Γκαρσία. Η αξία του Γκαρσία με το που πήγε Red Star εκτοξεύτηκε από τα 1.3 στα 3.2, φίλε Almand. Μόνο και μόνο να πάρεις πρωτάθλημα και ένα Ch.L αρκεί για να εκτοξεύσεις την αξία σου...

Edited by ukworm
  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

27 minutes ago, ukworm said:

Εγώ πάλι θεωρώ ότι Μαρτίνεζ, Μαντσίνι, Ντιγκινί είναι καλοί παίχτες. Απλά όσο ένας παίχτης κάθεται στο πάγκο, τόσο πιο δύσκολο να αποδώσει όταν χρειαστεί. Kαι φυσικά, όταν μπαίνει για 3 λεπτά, αυτό δεν ευνοεί. Ο Μαντσίνι πάντως το παστέλωσε προχθές....

Συμφωνώ και το έχω γράψει κι εγώ, μια χαρά παίκτες είναι οι τρεις Αργεντίνοι. Πώς περιμένουμε να δώσουν το 100% όταν είτε δεν τους βάζει καθόλου είτε μπαίνουν 5-10'. Επιπρόσθετα, τους βάζει σχεδόν πάντα σε λάθος θέση. Ο Martinez πχ είναι δεκάρι, έχει κάθετη πάσα, ντρίμπλα και μακρινό σουτ, αλλά όποτε μπήκε φέτος έπαιξε αριστερά στη θέση του Φετφατζίδη.

Ο Γάλλος φέτος είναι πεσμένος σε σχέση με πέρσι, είναι όμως πολύτιμη μονάδα. 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, ukworm said:

Κατά τη γνώμη μου από μεταγραφές χρειαζόμαστε: ένα αριστερό μπακ, ένα δεξί μπακ, ένα τέρμα, ένα αμυντικό χαφ.

ΥΓ - Κάνεις λάθος για Γκαρσία. Η αξία του Γκαρσία με το που πήγε Red Star εκτοξεύτηκε από τα 1.3 στα 3.2, φίλε Almand. Μόνο και μόνο να πάρεις πρωτάθλημα και ένα Ch.L αρκεί για να εκτοξεύσεις την αξία σου...

Ευχαριστώ UKworm, αν κι έχω υπόψη μου αυτό που λες. Πράγματι αυτά τα δύο ανεβάζουν την τιμή, αλλά εκείνο που παίζει ιδιαίτερο ρόλο σε ένα παίκτη είναι το μετά. Κι ο Ιντέγε έφτασε τα 10-12 εκατομμύρια στις μετακινήσεις του, αλλά η αφλογιστία του εκεί που πήγε ξανάριξε το κασέ του (στο 0,5 εκατ. που δεν ήταν ποτέ του τόσο). Εγώ αυτό είχα κατά νου όταν ανέφερα τον Γκαρσία, αλλά λίγο σημασία έχει τώρα πια.

Συμφωνώ πάντως κι εγώ για την προσθήκη και του τερματοφύλακα, αν και η απόδοση του Τσιλιγγίρη μας κάνει να νομίζουμε πως δεν είναι άμεση ανάγκη να ψαχτούμε για τρίτο ή ακόμη και δεύτερο τέρμα. (Για μένα είναι κι αν ήταν να διαλέξω, εγώ θα κοίταζα για 2ο τερματοφύλακα κι όχι για τρίτο. Γιατί οι μεταγραφές στη παρούσα φάση δεν σηκώνουν πρόχειρες και βιαστικές κινήσεις, αλλά εύρεση παικτών επιπέδου πλέι οφ. Δηλαδή ευρωπ. προδιαγραφών. Οπότε η πήχης ψηλώνει και δεν είμαι σίγουρος αν το αντέχει το πορτοφόλι μας.

Link to comment
Share on other sites

Η συνετή διαχείριση του μπάτζετ και του υπάρχοντος ρόστερ είναι τα αυτονόητα θεμέλια. Ας γίνουν περιορισμένες, αλλά ουσιαστικές προσθήκες.

Link to comment
Share on other sites

http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1434376/aris-metagrafes-telos-me-ti-sfragida-tis-fifa

Not sure what to make from this, I read somewhere that documents were sent to EPO in October and November so why is this coming to light now?  According to this article it does not seem possible for this to be resolved before the transfer window closes so Aris must continue with what they have.

Link to comment
Share on other sites

Πολύ περίεργο όλο αυτό, τόσα χρόνια κάναμε μεταγραφές, τώρα το θυμήθηκαν το θέμα με τις οφειλές της προηγούμενης ΠΑΕ; Και γιατί το θυμήθηκαν για τον Άρη και όχι για ΑΕΚ, ΑΕΛ, ΟΦΗ, Ηρακλή και όσες άλλες ομάδες άλλαξαν ΑΦΜ; Περίεργο, πολύ περίεργο.

Link to comment
Share on other sites

Ασφαλώς τελικώς θα δικαιωθούμε, το πιθανότερο όμως είναι να έχει παρέλθει η μεταγραφική σεζόν. Ποιός βρίσκεται πίσω από αυτό; Ποια ομάδα έχει συμφέρον να μην μπει ο Άρης στα playoffs;

Link to comment
Share on other sites

Αυτοί που το μαγείρεψαν ξέρουν καλά τι κάνουν. Το ότι στοχοποιήθηκε ο Άρης δεν είναι είδηση. Και η τελευταία ομάδα στο Καζακστάν να ήταν θα μας εύρισκαν. Ότι στραβό γίνεται στην Ελλάδα θα πρέπει να το πληρώνει ο Άρης.

Πάντως είναι μια ευρωπαϊκή υπόθεση αθέμιτου ανταγωνισμού που φέρνει τα πάνω κάτω. Ίδωμεν.

Αν το πάνε μέχρι τέλους τότε πολύ απλά τινάζεται στον αέρα όλο το νομικό πλαίσιο περί πτωχεύσεων. Γιατί και το ποδόσφαιρο επαγγελματικό είναι και διέπεται από αυτούς τους κανόνες.

  • Like it 2
Link to comment
Share on other sites

The more I read about the transfer issue the more worried I become about Aris being relieved of the debt.  They might have to rethink letting go of Menendez & Duarte.  I had read they were ready to bring up a couple of promising youngsters from the U19 team but that is not possible now either.  Skordas and his gang continue to screw this team years later!!!

Link to comment
Share on other sites

On 1/13/2020 at 6:38 PM, Emperor said:

Ασφαλώς τελικώς θα δικαιωθούμε, το πιθανότερο όμως είναι να έχει παρέλθει η μεταγραφική σεζόν. Ποιός βρίσκεται πίσω από αυτό; Ποια ομάδα έχει συμφέρον να μην μπει ο Άρης στα playoffs;

Ο Πα... νσερραικός;

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ έχουν "γνωριμίες" εκεί. Και οι δυο είναι πιθανόν να το έκαναν. (Μοιάζει πιθανότερο για τον Πάοκ αλλά εγώ δεν αποκλείω και τον πρώτο.

Το πρόβλημα είναι πως ο χρόνος τρέχει κι είναι σε βάρος μας. Εκεί αποσκοπούν. Να μην πάμε ενισχυμένοι στα πλέι οφ.

Link to comment
Share on other sites

Κι όπως συνήθως συμβαίνει, οι μάσκες κάποια στιγμή πέφτουν και οι υποψίες μας έρχονται να μας δικαιώσουν...

Φοβερές συμπτώσεις! Ο Σαββίδης, η Βραζιλία και ο γιος του “ΠαπαΠΑΟΚ”, νομικός στην υπόθεση Σιστόν!

https://www.pressaris.gr/φοβερές-συμπτώσεις-ο-σαββίδης-η-βραζι/

Link to comment
Share on other sites

Almand, OSFP not only wants us in the playoffs but needs us there.  Even though my initial thought was PAOK I find it hard to believe that their reach is that long but the timing is very curious to say the least.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...