Jump to content
Phantis Forums

Greek Championship 2018-19


Emperor

Recommended Posts

Σε ένα καυτό Αλεξάνδρειο, η ομάδα έβγαζε φωτιές και έπαιξε σχεδόν 35' πιεστική και σκληρή άμυνα στα 3/4 του γηπέδου. Αυτό κατ' εμέ ήταν το κλειδί της νίκης, αναγκάσαμε τον Ήφαιστο να κάνει πάρα πολλά λάθη (25), κάναμε πολλά κλεψίματα (15) και φτάσαμε εύκολα στη νίκη, καθώς πήραμε από νωρίς διαφορά που αυξήσαμε και κρατήσαμε ως το τέλος. Καταφέραμε να κρατήσουμε μια επιθετική ομάδα στους 54 πόντος κι αυτό δείχνει πόσο καλά παίξαμε στην άμυνα. Επιθετικά ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, στο τέλος του παιχνιδιού όμως τα ποσοστά μας ήταν κακά, αν και πολλά άστοχα σουτ έγιναν από οργανωμένα plays και με καλές προϋποθέσεις. Επίσης, πολλές φορές δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένουμε τόσο πολύ στο τρίποντο, όταν η αντίπαλη άμυνα ανοίγει και έχουμε προϋποθέσεις για διεισδύσεις. Όταν κάναμε μπασίματα (κυρίως Μπελ και Σλαφτσάκης) πήραμε αρκετούς πόντους.

Link to comment
Share on other sites

Δεύτερη σερί νίκη, μετά τον Ήφαιστο, με το Ρέθυμνο, εντυπωσιακός ο χαρακτήρας που έβγαλε η ομάδα κάνοντας ανατροπή επική αφού έχανε μέχρι και με 15 πόντους. Παίξαμε πολύ έξυπνα και καταφέραμε να το γυρίσουμε, κυρίως λόγω της άμυνας ασφυξίας που παίξαμε στο β' ημίχρονο. Αν δεν είχαμε τόσο κακό ποσοστό (ξανά) στις βολές (53%), έχοντας μάλιστα 28 στο τέλος, θα κερδίζαμε πολύ πιο εύκολα! Εξαιρετικοί οι Φλιώνης, Τζόουνς, Μαγκί. 

Link to comment
Share on other sites

Τρίτη σερί νίκη για την ομάδα, που πλέον δεν παίζει με την πλάτη στον τοίχο και αυτό φαίνεται. Για ακόμη ένα παιχνίδι παίξαμε φανταστική άμυνα και υποχρεώσαμε το Λαύριο σε πάρα πολλά λάθη. Κρίσιμο στοιχείο επίσης και τα 19 επιθετικά ριμπάουντ, πήραμε πολλές δεύτερες επιθέσεις, ενώ τα ποσοστά ευστοχίας μας ήταν άσχημα. Ο Τολιόπουλος πήρε αρκετά λεπτά παιχνιδιού και έβαλε κρίσιμα τρίποντα. Double-Double ξανά ο Μαγκί. Καταπληκτική ατμόσφαιρα, το Παλαί κατηφόριζε και ο κόσμος πήρε λίγη χαρά επιτέλους. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Πολύ καλά στάθηκε η ομάδα, παρά τις απουσίες της (Bell, Βεργίνης απόντες, Jones απροπόνητος όλη τη βδομάδα προερχόμενος από τραυματισμό, Σλαφτσάκης τραυματίστηκε στο παιχνίδι και αποχώρησε), στο εκτός έδρας με τον πρωτοπόρο ΠΑΟ. Στο τέλος του γ' δεκαλέπτου το σκορ ήταν 60-59 και στο 34' 70-65. Από εκεί και πέρα οι διαιτητές σφύριζαν 100% έδρα και σε συνδυασμό με λάθος επιλογές μας και πιεστική άμυνα του ΠΑΟ ήρθε το τελικό 85-65.

Link to comment
Share on other sites

H ομάδα έχει πλέον ηρεμήσει, απέκτησε ψυχολογία νικών και έκανε άλλη μια "γεμάτη" εμφάνιση διαλύοντας τον Πανιώνιο με 79-56. Ο Πανιώνιος είναι μια κακή ομάδα, ίσως η χειρότερη που είδα φέτος, χωρίς σοβαρό προπονητή και απορώ πως δεν είναι τελευταία. Στο α' ημίχρονο, χωρίς να έχουμε υψηλά ποσοστά, βάλαμε 53 πόντους, με πολλές δεύτερες επιθέσεις λόγω κυριαρχίας στα ριμπάουντ (19 επιθετικά!). Στο β' ημίχρονο παίξαμε τρομερή άμυνα, δεχτήκαμε μόνον 18 πόντους (5 μόνον στο τελευταίο δεκάλεπτο). Το ποσοστό μας στα τρίποντα ήταν τραγικό, αλλά και το γεγονός ότι συνεχίσαμε να σουτάρουμε (7/37). Κορυφαίοι οι Μποχωρίδης, Κάιζερ, Χάρις.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ήττα με 76-67 στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό, παρά την πολύ καλή μας εμφάνιση. Στο 37' μάλιστα το σκορ ήταν 69-65, αλλά εκεί φάνηκε και η εμπειρία του αντιπάλου και το "ειδικό βάρος" της διαιτησίας. Σε όλο το παιχνίδι, κάθε φορά που ο Ολυμπιακός μας ξέφευγε , καταφέρναμε να ξανά μπαίνουμε στο παιχνίδι επιδεικνύοντας μαχητικότητα και χαρακτήρα, με δεδομένη βέβαια και τη διαφορά ποιότητας, καθώς και το βάθος στο ρόστερ. Αν ήμασταν πάντως λίγο πιο εύστοχοι στα τρίποντα το παιχνίδι θα πήγαινε στον πόντο.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Εκτός προγράμματος ήττα από τον (κακό δαίμονα) Κολοσσό με 75-81 στο Παλαί! Για τρίτη φορά φέτος χάνουμε, ενώ έχουμε προηγηθεί με +17 πόντους. Και μάλιστα, αυτή τη φορά εντός έδρας, με τον ουραγό , που έπαιζε χωρίς τον καλύτερο του παίκτη. Και αυτό, παρά τα 15 εύστοχα τρίποντα (ποσοστό 44%). Βασική αιτία ότι παίξαμε χάλια άμυνα, χαλαρώσαμε αδικαιολόγητα, τους δώσαμε εύκολα σουτ, πήραν ψυχολογία, δεχτήκαμε 49 πόντους σε ένα ημίχρονο και μας έκαναν εμάς να τρέχουμε και φυσικά να μην προλαβαίνουμε. Για να "ισοφαρίσουμε" αυτή την ήττα, χρειαζόμαστε αντίστοιχα μια μεγάλη νίκη "εκτός προγράμματος" στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Link to comment
Share on other sites

 16 Μαρτίου 2019, 18:00      
 23 Μαρτίου 2019, 18:00      
 30 Μαρτίου 2019, 17:00      
 6 Απριλίου 2019, 15:45        
 10 Απριλίου 2019, 15:45        
Link to comment
Share on other sites

Δεύτερο συνεχόμενο (μετά το εντός με Κολοσσό) κακό παιχνίδι κάναμε στο Περιστέρι. Εξαρχής το Περιστέρι πήρε διαφορά, η οποία ήταν διψήφια. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε στην άμυνα, αλλά ήμασταν απελπιστικά άστοχοι στην επίθεση. Μόνον ο Μποχωρίδης "διασώθηκε", οι υπόλοιποι "τα έσπασαν": Τζόουνς 2/11 , Χάρις 1/8 , Μπελ 2/6 , Τολιόπουλος 1/5.

Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια παιδιά για το ματς χθες. Μας δυσκολέψατε αρκετά. Η χρονιά σώθηκε, οκτάδα δεν μπαίνετε. Έκλεισε η σεζόν και για φέτος. Μια χαρά.

Τώρα πρέπει να κάνετε το 3Χ3 στο καυτό Παλέ για να μην κάνετε ρεκόρ με τη χειρότερη εντός έδρας επίδοση της ιστορίας σας στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής έχετε 3-7 και η χειρότερη επίδοση είναι το 6-7 που την πετύχατε δύο φορές, το 2000-01 και το 2001-02.

Link to comment
Share on other sites

Tι να πρωτοπεί κανείς για το ντέρμπι. Άθλιο μπάσκετ (και από τις δύο ομάδες) και τραγικός Άρης, που για ακόμη μια φορά φέτος κάναμε τα πάντα για να καταφέρουμε να χάσουμε. Στην άμυνα ναι μεν παίξαμε ως συνήθως πιεστικά και σκληρά (ίσως με εξαίρεση το α' δεκάλεπτο), στην επίθεση όμως δεν θυμίζαμε επαγγελματική ομάδα (προσπαθώ να το γράψω όσο πιο κομψά γίνεται).

- 22 λάθη!

- 50% στις βολές (13/26)!

- αμέτρητες κακές επιλογές, είτε με σουτ χωρίς λογική και προϋποθέσεις είτε με χαμένα λέι απ!

Με βάση τα παραπάνω, φαίνεται απίστευτο που διεκδικήσαμε το παιχνίδι, αυτό οφείλεται και στον πολύ μέτριο αντίπαλο, που παρά το ποιοτικότερο και ακριβότερο ρόστερ έκαναν και αυτοί πάρα πολλά λάθη. Κρατήσαμε στους 62 πόντους μια ομάδα που βάζει μέσο όρο 80 και κατορθώσαμε και χάσαμε. Αυτό με τις βολές είναι ανεξήγητο, είναι αδιανόητο επαγγελματίες να χάνουν τόσες πολλές βολές! Δεχτήκαμε 22 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο και καταφέραμε και χάσαμε.

Το ματς βέβαια ήταν μόνον γοήτρου, από όσο γόητρο εν πάση περιπτώσει έχει απομείνει στα Άρης-ΠΑΟΚ. Οι συγκρίσεις είναι χαοτικές με τις εποχές που όλη η Ελλάδα συζητούσε επί ημέρες (πριν και μετά) το ντέρμπι, τα οποία τότε έκριναν τίτλο. Η γενιά μας βέβαια είχε την τύχη να ζήσει στην εφηβεία (με το αίμα να βράζει τότε...) την Αυτοκρατορία του Άρη, τους διαδοχικούς τίτλους και τις απανωτές φάπες στους αιώνιους δεύτερους. Πλέον έχουν μείνει μόνον τα ονόματα των ομάδων, εμείς με παίκτες-λιμά (λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών) και με (μέγιστο) στόχο την 8η θέση, οι άλλοι να παίζουν με τον Προμηθέα και το Περιστέρι "ντέρμπι" για την 5-6η θέση.

Link to comment
Share on other sites

Καλά πας να τα πεις στην αρχή emperor, αλλά μετά στο τέλος μας λες για το πόσο δεν έχει νόημα και οι ομάδες δεν έχουν ουσιαστικό στόχο και χρυσώνεις το χάπι. Το ξέρω ότι δεν θα γίνεις αντικειμενικός ποτέ, αλλά κι εσύ πρέπει να ξέρεις ότι όσο έχετε αυτή τη νοοτροπία δεν θα είναι κάθε χρόνο πασχαλιά. Στόχο δεν είχες την 8η θέση, στόχο είχες να μην πέσεις. Και μπορεί να τον πέτυχες φέτος, αλλά του χρόνου ίσως δεν θα είσαι τόσο τυχερός.

Όσο για τον ΠΑΟΚ. Είναι στα μαύρα του τα χάλια. Με παίκτες να φεύγουν μεσούσης της περιόδου. Να παλεύει για την 4η θέση. Και μπορεί να κοροϊδεύεις τον Προμηθέα, όμως την Ευρωπαϊκή πορεία που έκανε ο Προμηθέας έχεις να τη δεις πολλάά χρόνια και θα κάνεις ακόμα περισσότερα όπως φαίνεται. Και να σε ρωτήσω. Πόσοι πέφτουνε; Δύο ή περισσότεροι; Γιατί αν πέφτουν περισσότεροι δεν έχεις ξεφύγει ακόμα. Έρχονται δύσκολα ματς.

Παρόλο αυτά, είναι πάντα όμορφο να κάνετε σολντ άουτ με 4,800 κόσμο στο Παλέ και να έρχεται ο αιώνιος δεύτερος και να σας κερδίζει. Όχι ότι με πολύ ενδιαφέρει το μπάσκετ, αλλά σε κάθε άθλημα τρως φάπες. Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, ποδόσφαιρο γυναικών. Όπου υπάρχεις. Και για όσο θα χρυσώνεις το χάπι και θα μιλάς για το μπάσκετ 30 χρόνια πριν και το ποδόσφαιρο 100 χρόνια πριν όπου ήσουν καλύτερος δεν υπάρχει περίπτωση έστω και να πλησιάσεις τον ΠΑΟΚ.

Link to comment
Share on other sites

Αφού δεν το κατέχεις το άθλημα, τι πας και (νομίζεις ότι) ασχολείσαι ρε Γιάγκο;

1. Τον Προμηθέα δεν τον κοροϊδεύω, που το είδες αυτό; Προφανώς αξιέπαινοι, αλλά αυτές οι ομάδες είναι φωτοβολίδες, όπως ξαφνικά εμφανίστηκε το ίδιο ξαφνικά μπορεί να πέσει 2 κατηγορίες.

2. Εννοείται ότι δεν είμαι αντικειμενικός, οπαδός είμαι, το ίδιο και εσύ.

3. Σε ότι αφορά το στόχο του Άρη, όταν ξεκίνησε η χρονιά δεν είχε πρακτικά στόχο, στα μέσα και μετά από πολλά κακά (αλλά και ατυχή) αποτελέσματα στόχος ήταν να ξεμπερδέψει το νωρίτερο από περιπέτειες. Προς πληροφόρηση σου, 2 ομάδες πέφτουν. Έτσι, για να μην έχεις αγωνία αν θα σωθούμε.

4. 30 χρόνια πριν δεν ήμουν απλά καλύτερος. Είχα την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με συνεχή και αήττητα νταμπλ και μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη με συνεχόμενα final four στο Κύπελλο Πρωταθλητριών. Εσύ δεν ήσουν ποτέ σημείο αναφοράς, με τα δύο πρωταθληματάκια σε όλη την ιστορία σου. Απλά έτυχε να είσαι ο δεύτερος σε εποχές που το άθλημα (στην Ελλάδα) και ο Άρης μεσουρανούσαν. Είσαι μικρός, αν δεν τα γνωρίζεις ρώτησε κάποιον μεγαλύτερο σου.

5. Δεν έχουν περάσει δα και τόσα πολλά χρόνια όσα νομίζεις που ο Άρης είχε μεγάλες πορείες και επιτυχίες στην Ευρώπη. Συνοπτικά:

2002–03: Κυπελλούχος FIBA Champions Cup 
2003–04: FIBA Cup  Πρόκριση στη Φάση των 8 
2004–05: ULEB Cup Πρόκριση στη Φάση των 16  
2005–06: ULEB Cup Φιναλίστ    
2006–07: Ευρωλίγκα Πρόκριση στη Φάση των 16    
2007–08: Ευρωλίγκα Πρόκριση στη Φάση των 16   
2008–09: ULEB Eurocup Φάση των 32   
2009–10: ULEB Eurocup Προημιτελικός    
2010–11: ULEB Eurocup Πρόκριση στη Φάση των 16 
2011–12: ULEB Eurocup Πρόκριση στη Φάση των 16   
2015–16: ULEB Eurocup Φάση των 32    
2016–17: Champions League Φάση των 16

Edited by Emperor
Link to comment
Share on other sites

1. Τον κοροϊδεύεις όταν μου λες ότι συναγωνίζομαι τον Προμηθέα και το Περιστέρι για την 4η θέση. Είναι ομάδες καλύτερες από σένα αυτή τη στιγμή και πρέπει να τις σέβεσαι. Αυτή η μεγαλομανία σας έχει φάει. Όπως και στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να δεχτείς ότι ο Ατρόμητος την τελευταία δεκαετία έχει ξεφύγει και είναι καλύτερη ομάδα από σένα.

2. Οπαδός είμαι, ναι, αλλά ξέρω να αναγνωρίζω πέντε πράγματα. Δεν βλέπω τον ΠΑΟΚ ούτε ομαδάρα, ούτε χρυσώνω χάπια.

3. Ευτυχώς για σένα που πέφτουν δύο. Αν έπεφταν τρεις θα κινδύνευες σοβαρά και το ξέρεις. Έξι νίκες έχεις κάνει στη σεζόν και αρνητικό ρεκόρ στο Παλέ. Αν αυτά δεν σε πειράζουν και σου αρέσει να χρυσώνεις το χάπι και να λες ότι κάποτε ήσουν ομαδάρα, δεν θα αργήσει η ώρα που θα πέσεις και στο μπάσκετ.

4. Δεν ζούσα τότε ναι, αλλά διαβάζω ιστορία. Και η ιστορία λέει ότι ήσουν ο Γκάλης και ο Γιαννάκης. Μόλις ο Γκάλης έφυγε, κατέρρευσες σαν χάρτινος πύργος. Από το 1991 και μετά είσαι ανύπαρκτος. Δεν πήγες καν ποτέ σε τελικό πρωταθλήματος. Όσο για τα φάιναλ φορ, άστο. Πήγαινες στα φάιναλ φορ και έφευγες ηττημένος πάντα. Ευρωπαϊκή κούπα έφερε ο ΠΑΟΚ το 1991 και όχι ο Άρης τις χρονιές που είχε "ομαδάρα". Και πρόσεξε, δεν θέλω να σε μειώσω, αλλά μη μου λες για Ευρωπαϊκές πορείες. Και επειδή είμαι οπαδός, αλλά μπορώ να παραδεχτώ και πέντε πράγματα, όταν υπάρχει ο Παναθηναϊκός εγώ σαν ΠΑΟΚ είμαι ανύπαρκτος.

5. Αν τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ τους θεωρείς Ευρωπαϊκή πορεία και μου το βάζεις και στη λίστα ντροπής που έβαλες, τότε έχεις μειώσει την ομάδα σου περισσότερο απ' όσο νόμιζα. Αυτό ρε φίλε το κάνει ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο. Αλλά και πάλι δεν θα παινευτώ σ' αυτό γιατί η ΑΕΚ πέρυσι το σήκωσε το Τσάμπιονς Λιγκ. Τι να λέμε τώρα; Τελευταία καλή ομάδα είχες την τριετία 2005-08, ναι, αλλά ως εκεί.

Και για να το κλείσω εδώ το θέμα. Αν δεν ντρέπεσαι που σαν οπαδός αυτής της ομάδας που πριν 30 χρόνια έπαιρνε κάθε χρόνο πρωτάθλημα, έχεις καταλήξει να έχεις από τις χειρότερες ομάδες της Α1, να παλεύεις για τη σωτηρία, να σε κερδίζει μέσα έξω ο "αιώνιος δεύτερος της πόλης" και στο Παλέ έχεις ρεκόρ 3-7, τότε φίλε μου έχεις συρρικνώσει εσύ ο ίδιος την ομάδα σου. Μετά θα ζητάς "σεβασμό", αλλά τον σεβασμό δεν στον δίνει κανένας, τον κερδίζεις μόνος σου. Από όταν έφυγε ο Γκάλης και μετά είσαι μία ομάδα που τερματίζει κατά μέσο όρο στις θέσεις 5-7 του πρωταθλήματος. Σ' αρέσει, δε σ' αρέσει, αυτή είναι η αλήθεια. I am sorry.

Link to comment
Share on other sites

Δύσκολα μπορεί κανείς να συνεννοηθεί μαζί σου, μονίμως έχεις την τάση να παρερμηνεύεις, ενώ όλα σου τα γραπτά διακατέχονται από κακεντρέχεια και εμπάθεια. Κάνω μια τελευταία προσπάθεια:

1α. Δεν υποτιμώ κανένα Περιστέρι και κανένα Προμηθέα. Ασφαλώς φέτος έχουν αμφότεροι καλύτερη ομάδα από τον Άρη, το οποίο όμως αν το δεις μακροσκοπικά δεν λέει και τίποτε. Έγραψα ότι παλεύεις με αυτούς για την 5-6η θέση, αυτή είναι η αλήθεια και προφανώς αυτή η δυναμική της ομάδας σου για φέτος.

1β. Επίσης, απορώ που την είδες τη μεγαλομανία... Επειδή είσαι συνεπής αναγνώστης των φόρουμ του Άρη, θα έπρεπε να προσέξεις τι γράφουμε εδώ μέσα, ούτε τις βλακείες ΗΓΝΣΜ (ούτε ξέρω τι είναι αυτό ούτε που το βρήκες) που αναμασάς γράφουμε ούτε βέβαια για σούπερ-ντούπερ ομάδα. Το αντίθετο, όλα τα παραπάνω post μου για όλα τα παιχνίδια μας στο μπάσκετ αποτυπώνουν την πραγματικότητα της φετινής ομάδας, η οποία ασφαλώς είναι χαμηλών πτήσεων.

2. Δεν ξέρω πως βλέπεις τον ΠΑΟΚ του μπάσκετ ούτε με ενδιαφέρει. Έχω διαβάσει όμως εδώ και χρόνια (από προ Σαββίδη εποχές) τη μεγαλομανία σου για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ. 4-5ος είσαι διαχρονικά στη χρυσή εποχή σου τα τελευταία 30 χρόνια και έχεις την αυταπάτη ότι είσαι το (εδώ γελάμε) αντίπαλο δέος του Ολυμπιακού... Επειδή ζω εδώ και δεκαετίες στην Αθήνα μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι μας θεωρούν (Άρη και ΠΑΟΚ) μεσαία μεγέθη στο ποδόσφαιρο, συγκυριακά τα τελευταία 1-2 χρόνια σε έχουν δει να δυναμώνεις χάρη στα λεφτά και τις υπόγειες κινήσεις του Σαββίδη, αλλά ως εκεί. Κατά τα άλλα σας θεωρούν απλά φωνακλάδες και γραφικούς. 

3. Την πραγματικότητα στην ομάδα μου τη γνωρίζω πολύ καλά. Άλλο πράγμα η Αυτοκρατορία και οι τίτλοι του παρελθόντος και άλλο η μιζέρια του σήμερα. Παρόλα αυτά, είμαι πρώτος σε εισιτήρια και με βεβαιότητα το κλαμπ με το πιο μπασκετικό DNA. Αν δεν τα είχα αυτά θα ήμουν οπωσδήποτε σε πολύ πιο δύσκολη κατάσταση. Και χάρη σε αυτά, έχω την προσδοκία ότι το τμήμα θα ανακάμψει, χωρίς να έχω αυταπάτες ότι θα ξαναζήσω τα μεγαλεία της Αυτοκρατορίας. Τουλάχιστον όμως εγώ τα έζησα. 

4α. Aν διάβαζες ιστορία θα ήξερες ότι ο Άρης είχε τίτλους και προ Γκάλη (πχ πρωτάθλημα 1979) και μετά Γκάλη (Κύπελλα Ελλάδος 1998 και 2004 και τρεις ευρωπαϊκούς τίτλους: 1 Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης το 1993, 1 Κύπελλο Κόρατς το 1997 και 1 EuroCup το 2003). Συνεπώς στη μετα-Γκάλη εποχή (1993-) ο Άρης έχει 2 τίτλους στην Ελλάδα + 3 ευρωπαϊκά τρόπαια, ενημερωτικά εσείς έχετε την ίδια περίοδο -που είναι η καλύτερη της ιστορίας σας- 2 κύπελλα Ελλάδος και 1 ευρωπαϊκό).

4β. Είσαι ανίδεος αν υποτιμάς την επιτυχία των 3 συνεχόμενων final four του Άρη. Μέχρι εκείνη την εποχή ήταν όνειρο θερινής νυκτός να φτάσει ελληνική ομάδα σε οποιοδήποτε άθλημα σε τέτοια ευρωπαϊκή καταξίωση συνεχόμενες χρονιές. Για να σου κάνω τον παραλληλισμό, την εποχή έως και τη δεκαετία του '80 όταν μιλούσαμε για Ρεάλ, Μπαρσελόνα, Μακάμπι, τις μεγάλες ιταλικές και γιουγκοσλαβικές ομάδες ήταν όπως μιλάμε σήμερα στο ποδόσφαιρο για τις κορυφαίες ομάδες του Ch.L. Ε λοιπόν, ο Άρης έπαιξε σε αυτό το επίπεδο επί τρία συνεχόμενα χρόνια κάτι που καμία άλλη ελληνική ομάδα δεν το είχε καταφέρει αυτό σε ομαδικό άθλημα ποτέ έως τότε. Το επίτευγμα ήταν μεγαλειώδες και έκανε μια ολόκληρη χώρα να ασχολείται με τον Άρη και το μπάσκετ.

5. Όχι, δεν θεωρώ ότι είναι σπουδαία ευρωπαϊκή πορεία, αυτά σου τα ανέφερα πάνω στο σχόλιο σου για μεγάλη πορεία του Προμηθέα που εμείς έχουμε πολλά χρόνια να δούμε. 

 

Link to comment
Share on other sites

Τώρα είδα ότι ο Γιάγκουρας χάρηκε που κέρδισε ο Μπαογκ χαχαχαχαχ

Χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι φίλε. Το θέμα είναι ο Άρης να μην πέσει, δεν υπάρχει κάτι άλλο για φέτος. 

 

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, ukworm said:

Το θέμα είναι ο Άρης να μην πέσει, δεν υπάρχει κάτι άλλο για φέτος. 

 

Ε καλά, αυτό εννοείται, έτσι όπως ξεκίνησε η χρονιά με το μπαν και την απαγόρευση ουσιαστικά μεταγραφών δεν μπορούμε να έχουμε σοβαρούς στόχους. Απλά με τις νίκες που έχουμε κάνει και τη διαμόρφωση της βαθμολογίας, είναι προτιμότερο να υπάρχει και κάποιος λίγο υψηλότερος στόχος (8η θέση), διότι αν επαναπαυτούμε ότι έχουμε ήδη σωθεί μπορεί στο τέλος να παίζουμε πάλι τελικούς.

Link to comment
Share on other sites

Βρε μεγαλύτερος είσαι απο τον ΠΑΟΚ. Τα ξαναείπαμε αυτά. Και σε κόσμο και σε λεφτά και σε παίκτες και σε τίτλους και σε ιστορία και σε ότι μπορείς να φανταστείς. Η ομάδα σου είναι καθαρό σωματείο και η δική μου είναι η πιο βρώμικη του πρωταθλήματος.

Εγώ για το καλό σου (και το δικό μου) τα λέω. Γιατί δε θέλω να εξαφανιστείς ακόμα. Σε θέλω στην Α Εθνική σε όλα τα αθλήματα. Γιατί όπως και ο ukworm, γουστάρω να σε κερδίζω μέσα έξω, εσύ να παίζεις τα παιχνίδια της χρονιάς σου και να μην καταφέρνεις να με κερδίζεις. Στο βόλεϊ και στο χάντμπολ βολοδέρνεις. Τουλάχιστον στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ μείνε στην Α Εθνική για να περνάω όμορφα βλέποντάς σε να σκίζεσαι να με κερδίσεις και να μην το καταφέρνεις!

Link to comment
Share on other sites

Τι να κερδίσεις μέσα έξω βρε κακόμοιρο... Δες κάτι aspirations που έχει το παλικάρι... Για γέλια....

1) Όταν το μπάσκετ είχε νόημα και το έβλεπε όλη η Ελλάδα έκανες πεολειχία non-stop σε ομάδα αντίστοιχου μπατζετ με τη δική σου. Εσύ βέβαια αυτά δεν τα πρόλαβες, αλλά αυτός που σε μύησε στον ΠΑΟΚ πρέπει να έβλεπε τόσο πολλούς εφιάλτες με τον Άρη για να βγεις εσύ τέτοιος κομπλέξας. Δεν τον αδικώ βέβαια.... Τέτοιες και τόσες πολλές φάπες είναι λογικό να σου μεταφέρει όλη τη χολή και το δηλητήριο....

2) Kαι τώρα που έχεις δεκαπλάσιο μπάτζετ μιξοκλαις σα κοριτσάκι για ένα οφσάιντ που δεν δίνεται ΠΟΤΕ και σε ΚΑΝΕΝΑ γήπεδο. Και στο Χαριλάου ισοφάρισες με πέναλτυ-φάντασμα.

(ΥΓ Αλλά θα ξαναέρθεις του χρόνου.... Καθε μέρα πασχαλιά δεν είναι....)

3) Και το ΑΚΟΜΑ πιο γελοίο: Μας μιλάς για βόλλευ και χαντμπολ. Πότε πήγες να δεις εσύ βόλλευ της μπαογκ ρε; Αμα έχεις απ αυτά που κρέμονται, πες. Την αλήθεια, όμως. Πότε;

Edited by ukworm
  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Βρε ukworm αγόρι μου, γιατί εκνευρίζεσαι; Σου λέω ότι είσαι μεγαλύτερη ομάδα από μένα, έχεις περισσότερο κόσμο, έχεις περισσότερους τίτλους, έχεις περισσότερα λεφτά, έχεις καλύτερους παίκτες, καλύτερους οπαδούς, καλύτερες διοικήσεις, καλύτερο γήπεδο, καλύτερα χρώματα, φανέλα, κλπ κλπ και εσύ εκνευρίζεσαι; Μη αγόρι μου, δεν κάνει. Είσαι και σε κρίσιμη ηλικία όπως λες.

Μέσα έξω, εγώ το κακόμοιρο σε κέρδισα φέτος. Στο μπάσκετ που είναι το άθλημά σου. Εμένα προσωπικά δε με νοιάζει το μπάσκετ. Εσύ είσαι αυτός με τα σολντ άουτ σε κάθε αγώνα όπως λες. Πολύ το γουστάρω λοιπόν να κάνεις σολντ άουτ και να έρχομαι να σε κερδίζω. Και φυσικά και αναγνωρίζω την ιστορία σου. Άσχετα που δεν τα έζησα. Τα παραδέχομαι. Δεν τα κρύβω. Αλλά επειδή τα βλέπω όλα, αφού έφυγε ο Γκάλης δεν έχεις καταφέρει να πας σε έναν τελικό πρωταθλήματος. Σε σχεδόν τριάντα χρόνια βγήκες τρεις φορές τρίτος και όλες τις άλλες κλάφτα Χαράλαμπε. Με παρένθεση την καλή ομάδα που είχες την τριετία 2005-08.

Στο παρόν όμως. Πέρυσι τερμάτισες 9ος, φέτος πας για 10-11ος. Κοίτα του χρόνου μη φουντάρεις. Κρίμα θα είναι να πέσεις Α2. Σε θέλω να είσαι στην Α1 και να σε γλεντάω μέσα έξω. Όχι ότι εγώ είμαι καλύτερα. Τα μαύρα μου τα χάλια έχω. Αλλά εσένα θα σε έχω πελατάκο γιατί έτσι έμαθα από παιδί.

Τι σημασία έχει αν έχω πάει στο γήπεδο σε αγώνα βόλεϊ ή όχι; Να ανέβεις στην Α Εθνική να σε γλεντάω κι εκεί μέσα έξω.

Όσο για το οφσάιντ στο ποδόσφαιρο. Πήρες χικάκι με γκολ οφσάιντ ρε φίλε. Τι θες να κάνω; Να πω ψέματα; Το ξέρω ότι είσαι τυφλωμένος οπαδικά. Σκέψου να ήταν 0-0 και να κέρδιζα εγώ με γκολ έστω και λίγο οφσάιντ τι θα έκανες; Θα έσκουζες 10 χρόνια. Οπότε άσε τα δεν δίνονται πουθενά. Πήγες Καραϊσκάκη άνοιξες πόδια έφαγες 4άρα, πήγες ΟΑΚΑ έφαγες 4άρα, ήρθες Τούμπα έπαιξες το ματς της ζωής σου και μπράβο σου και πήρες χικάκι με γκολ οφσάιντ. Μαγκιά σου. Γι' αυτό είσαι περήφανος για την ομάδα σου και γι' αυτό σε λέω ρουφιάνο του Βορρά. Το 2010 έκοψες τις πιθανότητες μου για πρωτάθλημα με το στημένο του Σπάθα, ήλπιζες και φέτος να μου κόψεις το πρωτάθλημα, αλλά δεν τα κατάφερες. Δεν πειράζει. Του χρόνου πιο δυνατά.

9 χρόνια έχεις να με κερδίσεις στη μπάλα. Εσύ ήσουν που έλεγες κάτι για 10 χρόνια γκόμενες. Εδώ θα είμαστε και του χρόνου. Σε θέλω πάλι με πανό ΗΜΝΣΓ και ανακοινώσεις και ιστορίες. Και δηλώσεις Κόκε και Φοιρού και Κούη και όποιον έχεις. Βάλε και Μιχαλήτσο μέσα. Και όταν δεν θα με κερδίσεις θα πανηγυρίσω τα 10 χρόνια εγώ.

Όσο για το μπασκετάκι. Από το 1993 και μετά που εγώ καταλαβαίνω, στα μεταξύ μας ματς ο ΠΑΟΚ έχει 48 νίκες και ο Άρης 32. Πελατάκος και στο μπασκετάκι λοιπόν. Και τερμάτισα από πάνω σου 16 φορές, ενώ εσύ 10 φορές. Και σου λέω δε με νοιάζει το μπάσκετ. Γουστάρω όμως και στο άθλημα που ιστορικά ήσουν ανώτερος να σε γλεντάω κι εκεί! Και με τα μυαλά που κουβαλάτε κι εσύ και ο emperor και οι υπόλοιποι του Σούπερ 3 κλπ στο τέλος δεν θα έχετε ούτε ένα τμήμα στην Α' Εθνική. Αλλά δεν πειράζει. Έχετε βρει ήδη τον φταίχτη. Φταίει ο ΠΑΟΚ και ο Τσετσένος. Φιλιά στα αφεντικά. 

Link to comment
Share on other sites

Οχετός προπαγάνδας και μίσους αυτός ο Yiankos. Αναρωτιέμαι αν έχει κάτι καλύτερο να κάνει στη ζωή του από την μπάογκ και τα κομπλεξικά post για τον Άρη. 

Τέσπα, ήρθες εδώ, είπες τις π@π@ριές σου, φτάνει, μην μας χαλάς το topic. 

Edited by Emperor
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...