Jump to content
Phantis Forums

Apollon Smyrni vs Aris • Feb. 12, 2017, 15:00 EET


Emperor

Recommended Posts

Μετά την ήττα στη Λαμία, η νίκη επί του Απόλλωνα γίνεται πιο επιτακτική. Ειδάλλως, ακόμη και με ισοπαλία, ο Απόλλων διατηρείται 7 βαθμούς μπροστά μας και η Λαμία θα πάει στο +4! Αν χάσουμε θα είμαστε στο -10 από τον Απόλλωνα και στο -5 από τη Λαμία, ενώ με νίκη πλησιάζουμε τον Απόλλωνα στο -4 και διατηρούμε το -2 με τη Λαμία. Ακόμη δεν έχει τελειώσει βέβαια ο α' γύρος, έχει πάρα πολλά παιχνίδια μπροστά, αλλά κινδυνεύουμε να μείνουμε πολύ πίσω και να κυνηγάμε μετά.

Edited by Emperor
Link to comment
Share on other sites

Η ομαδα πρεπει να αρχισει να ΔΑΓΚΩΝΕΙ. Ειμαστε πολυ χαλαροι, αραχτοι, πεφτουμε δευτεροι στη μπαλα και ΔΕΝ τρεχουμε. Με τον Απολλωνα Αθηνων αυτην την τριτοκλασατη ομαδα της Αθηνας, θελω ποδοσφαιρο που να δικαιολογει την ιστορια της ομαδας μας. Αν εχει μεινει οτιδηποτε σωο και ορθιο απ' αυτην εστω και στο ελαχιστο....

Ενδεκαδα

 

Ο βαγγελης

Ο βρασιδας

Ο τσαρλυ

Ο μπολεκ

Ο λολεκ

I dont give a F***!

Φερτε διπλο! Μονο αυτο.

Edited by ukworm
Link to comment
Share on other sites

Φιλαράκι, είσαι κάτι μεταξύ ψιλο-deluded και λόγω μιας κωλόφαρδης νίκης (πέναλτυ στο 95 που χάθηκε και αλλα δυό που δε δόθηκαν) έγινες και ψιλο-arrogant. Ή μου φαίνεται...? 

Και σεις και ο Απόλλων ομαδούλες είστε basically, και οι παίκτες σας ξυλοκόποι. Απλά με στεναχωρεί ότι ο ζάβλακας ο Αναστό παίζει μίζερα και μικραίνει την δικιά μου την ομάδα.

Αν ο Αρης παίξει το μισό της μπάλας που μπορεί βάσει ρόστερ, δε θα χάσει βαθμό. Αλλά δεν παίζει ούτε καν αυτό. Πάει και παίζει με τα χωριά άμυνα. Δηλαδή έλεος.

 

Link to comment
Share on other sites

My friend with this kind of attitude you will go nowhere!

Be a realist and be objective.

I have watched the football that Aris has played since 1970!

This current team has nothing to do withe likes of Foiros,Nalmbantis,Kouis etc!

They are a bunch of ex-footballers that pretend to be contenders!

You cannot be promoted with the likes of bourbos,karabellas or jebbour…!

You need workers(nerokouvalites) that you do not possess at the moment!

Apollon and Lamia have those players.

You will realize in weeks to come that those kind of players have no endurance! They won't last!

Mark my words! 

As far as the xoria are concerned…I suppose you got an idea …by now!

Promotions are earned not assigned! Remember that!

Link to comment
Share on other sites

  • Lazarus changed the title to Apollon Smyrni vs Aris • Feb. 12, 2017, 15:00 EET

Djebbour is an ex-footballer, agreed, but why are the rest ex-footballers?

Re: xoria, unfortunately, no I didn't get an idea. I thought Aris was extremely shit and yet we should have won or should have at least drawn (2 penalties not given, and 1 missed). What I saw was a passive Aris on a really crap day. What I didn't see was Barcelona dressed up as Lamia. In other words, we were shit, we lost. That's not the same as "you won, you were great".

Re: Kouis, Foiros etc, couldn't agree more.

Link to comment
Share on other sites

Για χωριά μπορείς να αναφερθείς στον Πλατανια τη Λιβαδειά την Καλλονή και όλες τις άλλες υπερδυνάμεις. ..Η Λαμία έχει κόσμο που διψά για μπάλα. Παίχτες σαν το Βασιλογιαννη τον Ομο  τον Τζοκιτς και τον Βαντερσον να αναφέρω μερικούς ονόματι νεροκουβαλιτες,δεν έχεις.  Αυτούς που ανέφερα πιο πάνω είναι όντως πρώην ποδοσφαιριστες. Μην περιμένετε πολλά από αυτούς.  Όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού σας, αν είχατε ανοιχτεί από το α' ημίχρονο δεν θα γλιτωνατε  την πανολεθρια.

Link to comment
Share on other sites

Σ' αρέσει, αλλά δεν είσαι. Οπότε τα περί πανωλεθρίας κλπ δεν.....

Σε όλα τα ματς ο Αρης είχε κατοχή 65-75%, εδώ μόνο 52%. Και αυτό μετά το γκολ (άρα δε μετράει, στην πραγματικότητα ήταν πιο κάτω - που είναι η απόλυτη ξεφτίλα, για μένα πιο πολύ και από το αποτέλεσμα το ίδιο!).

Με 65-75% κατοχή λοιπόν ως τώρα, έχασε μόνο ένα ματς που κοιμήθηκε ο θεός (με Καλλιθέα).

Όταν λοιπόν άρχισα να βλέπω Λαμία, τρελλάθηκα, είδα ως το 40 και έκλεισα την τηλεόραση. Και ξέρω ότι έχει να κάνει με το απαράδεκτο κοουτσάρισμα του μουστάκια που νόμιζε ότι έπαιζε με τη Μπάρτσα (εκεί πήγαινε το Μπάρτσα).

Αν παίξει έτσι πάλι με Απόλλωνα, θα χάσει. Αν σοβαρευτεί και παίξει μπάλα κατοχής, Χ στην χειρότερη.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Aιντες να φτιάξομεν και μια ενδεκαδούλα να περνάει η ωρα....

-------------------Διουδης----------------

---Νετο----Ταυλα----Μπράβο-----Καράμπελας

---------------Παυλιδης----------Σοουζα---------------

-----Μιλουνοβιτς----------Τατος---------------Μπαρκαν

-------------------------------Καπνιδης------------------

 

ΥΓ: ANAΣΤΟΠΟΥΛΕ - ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΠΑΛΑ - ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!

Edited by ukworm
Link to comment
Share on other sites

16 hours ago, Emperor said:

Από τον Καπνιδη προτιμώ τον Ιλιτς. Επίσης, αν έχει σκοπό να παίξει δημιουργικά θα πρέπει να βάλει και τον Πιτου.

Nαι σωστός. Συμφωνώ.

Link to comment
Share on other sites

Η ομαδα εχει προβλημα τσαμπουκα και φταιει ο αναστο. Ειναι δυνατο να κρατησεις αποτελεσμα διωχνοντας μπαλα επι 45 λεπτα?!?! Αυτοι αντι να τρεξουν πιο πολυ, ταμπουρωθηκαν στην περιοχη. Αλλαγη Τατου λαθος. Τι να πω.... Θα ανεβουμε αλλα με αναστο θα γανιασουμε.

Link to comment
Share on other sites

Κρίμα. Προγηθηκαμε 0-2 στο ημίχρονο και ο Απόλλων δεν έκανε ούτε μισή ευκαιρία. Με το που ξεκινά το β' μένουμε με 10, οπισθοχωρούμε και τελικώς ισοφαριζόμαστε στις καθυστερήσεις. 

Έχει πολύ δρόμο ακόμη και η διαφορά για την άνοδο καλύπτεται. Πολύ σημαντικό όμως κάθε παιχνίδι εφεξής. 

 

Link to comment
Share on other sites

 

Quote

 

http://www.gazzetta.gr/football/article/1046072/afeleia-kai-panikos

Αφέλεια και πανικός

Η αγωνιστική συμπεριφορά του Άρη θύμισε τους στίχους τους ποιητή Φανφάρα και ο Βασίλης Βλαχόπουλος αναρωτιέται αν παίκτες και τεχνικό επιτελείο έχουν αντιληφθεί ότι ο χρόνος πίσω δε γυρνά.

Τελικά ο Άρης δεν θα επιστρέψει στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον αέρα του πρωτοπόρου. Γιατί ο απολογισμός του ενός βαθμού στα δύο ντέρμπι είναι πενιχρός, υψώνει επιπλέον εμπόδια στην προσπάθεια επιστροφής στη Superleague και υποχρεώνει τους «κίτρινους» να αντιμετωπίσουν το κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο της χρονιάς. Πλέον η πίεση θα είναι πιο έντονη σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της ποδοσφαιρικής αφέλειας και του πανικού που χαρακτήρισε τους «κίτρινους» στη Ριζούπολη. Μετά την αφελέστατη ενέργεια του Μάρκου Ντούνη στη φάση της δεύτερης κίτρινης κάρτας και της αποβολής του, ήρθε ο πανικός καθώς ο Άρης αντέδρασαν σαν… ομάδα γειτονιάς.

Το μόνο που δεν έκανε ήταν να ξηλώσει τα δοκάρια ούτως ώστε να σιγουρευτεί ό,τι δεν θα δεχθεί γκολ. Ενδεχομένως ο Ντούνης να μην περίμενε ότι ο Μάνταλος θα του έδειχνε την κίτρινη κάρτα λόγω ενός… πταίσματος. Την πάτησε κι αυτό κόστισε συνολικά στην ομάδα, γι’ αυτόν τον λόγο θα του επιβληθεί πρόστιμο.

Είναι αντιληπτό ότι το αριθμητικό μειονέκτημα υποσυνείδητα καλλιεργεί το αίσθημα της επιβίωσης αλλά αυτό που έκανε ο Άρης στη Ριζούπολη ήταν άνευ προηγουμένου. Κυριάρχησε απόλυτα στο πρώτο ημίχρονο, σημείωσε δύο τέρματα, έδειξε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι διαθέτει καλύτερη ομάδα και όλα άλλαξαν λόγω μιας αφελέστατης ενέργειας.

Θέλω να πω ότι το επίπεδο της οπισθοχώρησης και η αντικατάσταση παικτών οι οποίοι θα μπορούσαν να κρατήσουν τις ισορροπίες, απλά δεν αιτιολογούνται. Και τα δύο είναι τουλάχιστον παράλογα. Στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα ο Άρης έφτασε να είναι στο γήπεδο με τους Μπούρμπο, Τζανακάκη, Ταυλαρίδη, Σόουζα, Καράμπελα, Ιντζίδη και Ρόβα. Δηλαδή έξι αμυντικούς κι έναν αμυντικό χαφ.

Δεν δικαιολογείται ο πανικός τόσο του Νίκου Αναστόπουλου όσο και των παικτών οι οποίοι θεωρούνται μπαρουτοκαπνισμένοι και όφειλαν να είχαν το… know how για τη σωστή διαχείριση της κατάστασης. Η ψυχική κατάσταση τους αποτυπώνονταν στον τρόπο απομάκρυνσης της μπάλας, στην αδυναμία εύρεσης μιας πάσας ή διατήρησης της κατοχής για περισσότερο από 4-5 δευτερόλεπτα.

Όσοι πιστεύουν στον παράγοντα τύχη ενδεχομένως να στηρίξουν την απώλεια των βαθμών στην ατυχία, αλλά όχι… δεν ήταν θέμα τύχης. Ήταν η τιμωρία μιας εγκληματικής αγωνιστικής συμπεριφοράς. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης δεν μπήκε για να παίξει ποδόσφαιρο. Παρότι (επαναλαμβάνουμε) είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μέρος. Μπήκε για να ροκανίσει τον χρόνο και να ξεμπερδεύει. Μόνο που σε αυτές τις περιπτώσεις, κάποιες φορές η κατάσταση γυρνάει μπούμερανγκ, όπως κι έγινε.

Αντί επιλόγου. Αρκετό καιρό τώρα, ο Νίκος Αναστόπουλος έχει τοποθετηθεί στο… εκτελεστικό απόσπασμα. Τις προηγούμενες ημέρες σημειωνόταν με απόλυτη βεβαιότητα ότι θα αντικατασταθεί στο ενδεχόμενο απώλειας βαθμών στη Ριζούπολη. Στον προπονητή του Άρη ασφαλώς και ανήκει σημαντικό μερίδιο ευθυνών για τα αποτελέσματα σε Λαμία και Ριζούπολη, κάποια στιγμή όμως ο… πλανήτης Άρης θα πρέπει να σταματήσει να «τρώει» τους προπονητές, να κοιτάξει και τις ευθύνες αυτών που εκτελούν τις εντολές του προπονητή. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...