Jump to content
Phantis Forums

Other Teams/Leagues Discussion


Blackhawk

Recommended Posts

On 9/20/2018 at 3:31 PM, Yiankos said:

Panathinaikos and Aris - I didn't watch any of their games. It seems they are doing really well. 

You have to take in mind they both played Lamia, Larisa and Levadiakos. Let’s see what they do against Panionios, Atromitos and Asteras. Let alone us, the Gavs and the papergirls.

Link to comment
Share on other sites

It's obvious who does not want VAR installed. How else could they manipulate results to benefit them? PAOK was robbed in each of the first 3 rounds, while Olympiakos could have already lost 4 points if not for refs.

Even if VAR is in place it has to be administered by foreign referees.

Link to comment
Share on other sites

Ελάτε ρε παιδιά, ανθρώπινο ήταν το λάθος, μίλησε η καρδιά του πρωταθλητή. Ακούστε και τον Καραπαπά και τον κυρ-Σάββα. Τον σφάζουν τον Ολυμπιακό μας κάθε αγωνιστική. Ο χαλίφης ο Σαββίδης φταίει για όλα. Να τον διώξουμε επιτέλους από την Ελλάδα μας!

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Είδα την χάρτινη με την Μπενφίκα στο δεύτερο ημίχρονο.

Το γήπεδο έγειρε κυριολεκτικά και αν ο Κλωναρίδης έδινε πάσα στον Γιακουμάκη θα γινόταν το 3-2. Βέβαια στην επόμενη φάση η ΑΕΚ τρώει ένα γκολ για κλάμματα και χάνει τον αγώνα. Θα τα ρίξουν πάλι στην τύχη, αλλά η Ευρώπη δεν συγχωρεί τέτοια λάθη. Θλάση ο Πόνσε και κάκωση ο Οικονόμου. Αρκετές απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό. Το καλό είναι ότι θα έχουν δύο ημέρες περισσότερη ξεκούραση από τον Ολυμπιακό. Προτιμώ νίκη της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ή ισοπαλία. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι πιο πλήρης ομάδα και θα μας κοντράρει περισσότερο για το πρωτάθλημα.

Ο Ουζουνίδης κάνει θαύματα. Με ομάδα/ρόστερ παρωδία καταφέρνει να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Με τους απλήρωτους του Παναθηναϊκού (Κλωναρίδης και Χουλτ) θα έπαιρνε αποτέλεσμα από την Μπενφίκα. Τα αποτελέσματα δεν του βγαίνουν βέβαια, αλλά όποιος περίμενε κάτι διαφορετικό από σερί ήττες στο Τσουλού ζει σε ουτοπία. Η ΑΕΚ θα πάλευε για την τρίτη θέση, αλλά πλέον όπως φαίνεται θα πάει για την τέταρτη. Δεν φταίει αυτή, η Ελλάδα είναι ακόμα πολύ πίσω σε σχέση με τον δευτεραθλητή Ολλανδίας και Πορτογαλίας.

Πάντως η σημερινή ΑΕΚ αν είχε Αραούχο, Βράνιες θα ήταν πολύ ανταγωνιστική. Βέβαια δεν είδα το πρώτο ημίχρονο όπου μέσα σε 15' και χωρίς να ιδρώσει, η Μπενφίκα τους είχε 0-2. Προφανώς αν δεν έμενε με 10 παίκτες δεν υπήρχε περίπτωση η ΑΕΚ να κάνει τέτοιο comeback. Αλλά όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Και οι χαμένες ευκαιρίες και τα δοκάρια και τα αυτογκόλ και οι χαζές κόκκινες (βλέπε Κίτσιου).

 

Link to comment
Share on other sites

Η ΑΕΚ έφαγε -3 και 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων για αυτά που έγιναν στο ημίχρονο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Βέβαια είναι εφέσιμο. Περιμένω και ελπίζω ότι το -3 θα αναιρεθεί. Είναι γελοία πράγματα αυτά με τις αφαιρέσεις βαθμών.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...