Jump to content
Phantis Forums

Panathinaiko Kafenio


Guest PastMember

Recommended Posts

4 hours ago, Akritis_1944 said:

Isn't the word spelt "heroin"?

I always thought "heroine" is a female hero or am I the idiot, here?

 

You are correct. My bad. I live in Quebec. The French speaking province of Canada... (Where heroin is written with an "e" at the end). I guess that makes me the idiot... I do so apologize and will try to forget the 3rd language I speak! :p

 

@Tsatsiki, I'm glad I turned your frown upside down.. ;)

Link to comment
Share on other sites

«Σταμάτησε τις συζητήσεις με τον Μαρινάκη η Νότιγχαμ Φόρεστ»
από Gazzetta team

Δημοσίευμα στο Νησί αναφέρει ότι οι διαπραγματεύσεις της νυν διοίκησης της Νότιγχαμ Φόρεστ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη χάλασαν και πλέον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών ενδιαφέρεται αμερικανική εταιρία που προσφέρει πάνω από 40.000.000 λίρες.

«Ύστερα από τέσσερα ταραχώδη χρόνια, ο πρόεδρος της Νότιγχαμ Φόρεστ, Φαουάζ Αλ Χασαουί ετοιμάζεται να πουλήσει το σύλλογο σε εταιρία από την Αμερική», με αυτά τα λόγια ξεκινάει το τελευταίο ρεπορτάζ της «telegraph», αφού πρώτα κάνει λόγο για «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Ο Μαρινάκης, ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, ήταν σε συζητήσεις για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών τον τελευταίο χρόνο αλλά είναι στο επίκεντρο για χειραγωγημένα παιχνίδια με την έρευνα να είναι σε εξέλιξη από την UEFA.

Έχει αρνηθεί τις κατηγορίες αλλά πιστεύεται ότι έχουν δημιουργηθεί σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τη σύνδεσή του με την Φόρεστ λόγω του σκανδάλου που πλήττει το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία δύο χρόνια».

Όσο για τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών; Το δημοσίευμα είναι ξεκάθαρο: «Η Φόρεστ έχει σταματήσει τις συζητήσεις με τον Μαρινάκη και πλέον είναι σε προχωρημένες συζητήσεις εταιρία από την Αμερική για πώληση έναντι του ποσού των 40.000.000 λιρών.

Ο Αλ Χασαουί ήλπιζε σε συμφωνία 80-20% με τον Μαρινάκη αυτό το καλοκαίρι και ακόμη παραμένει πρόεδρος και μένει να δούμε αν θα εξακολουθήσει να υπάρχει η παρουσία του στο City Ground ή αν θα αφήσει την ομάδα τελείως, αν ολοκληρωθεί η εξαγορά με τους Αμερικανούς».

Πάντως, ο ισχυρός άντρας της δύο φορές πρωταθλήτριας Ευρώπης μέσω του twitter κάνει τον... Κινέζο γράφοντας: 

«Χθες πουλούσαμε στην Ελλάδα, σήμερα στην Αμερική και αύριο στους Κινέζους; Γεγονός: Τα πάμε καλά, οπότε σας παρακαλώ υποστηρίξτε όλοι την ομάδα μας!»

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

 

 Γουέστ Χαμ ξεκίνησε έρευνα για τη μεταγραφή του Μαζουακού από τον Ολυμπιακό, καθώς εμφανίζονται χαμένα χρήματα που έχουν πάει σε άγνωστα χέρια!

 

Δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail αποκαλύπτει την έρευνα που έχει ξεκινήσει η Γουέστ Χαμ για την μεταγραφή του Αρτούρ Μαζουακού από τον Ολυμπιακό, καθώς πιστεύουν πως έχουν πληρώσει 1εκ. λίρες παραπάνω!

 

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/243022/skandalo-sti-metagrafi-mazoyakoy

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...