Jump to content
Phantis Forums

Aris Roster


REY

Recommended Posts

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου Βόσνιου ακραίου επιθετικού, Izet Hajrovic.

Εκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Ζυρίχης το 2008. Το 2010 μετακόμισε στη Grasshoppers και στη συνέχεια στη Galatasaray το 2014. Ακολούθησε η μεταγραφή στη Werder Bremen και μετά πήγε δανεικός στην ισπανική Eibar.

Το 2018 πήγε με ελεύθερη μεταγραφή στη Dinamo Zagreb. Φέτος είχε στην Κροατία 13 συμμετοχές, 3 γκολ και 1 ασίστ. Συνολικά στη Dinamo είχε 86 συμμετοχές με 14 γκολ και 13 ασίστ.

Με την Εθνική Βοσνίας Ερζεγοβίνης έχει 27 συμμετοχές και 6 γκολ. Έχει επίσης μία συμμετοχή με την εθνική Ελβετίας και 7 συμμετοχές με Ελπίδων και Νέων της Ελβετίας.

O Hajrovic ήρθε χθες το πρωί στη Θεσσαλονίκη, πέρασε από ιατρικές – εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του τριετούς διάρκειας.  

«Με έπεισε το πρότζεκτ»

Στις πρώτες του δηλώσεις του arisfc.com.gr, ο Izet Hajrovic, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΑΡΗ. Ηρθα σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και πραγματικά ανυπομονώ να ζήσω τη νέα πρόκληση που έχω μπροστά μου. Πρέπει να πω ότι με έπεισε το πρότζεκτ του συλλόγου. Τα τελευταία χρόνια ο ΑΡΗΣ κάνει σταθερά βήματα προς την κορυφή και αυτό αποτελεί πρόσθετο κίνητρο και εμένα. Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο και μαζί με τους συμπαίκτες μου να φέρουμε νέες επιτυχίες. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

https://www.arisfc.com.gr/index.php/gr/enimerosi/item/5-anakoinoseis/2481-o-izet-hajrovic-ston-ari

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

O Rose πουλήθηκε στη Legia Βαρσοβίας. 

Ο Μπαγκαλιάνης, ο οποίος ήταν από 7 ετών στην ομάδα (13 χρόνια) χαιρέτησε επίσης, έμεινε ελεύθερος.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

fabiano.png

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού Fabiano Leismann.

O Fabiano Leismann, γεννημένος στις 18 Νοεμβρίου 1991 στο Sao Jose do Oeste της Βραζιλίας, αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, το 2009 έκανε το «άλμα» στη β’ κατηγορία της Βραζιλίας, υπογράφοντας το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με τη Chapecoense, ξεκινώντας, μάλιστα, ως winger.

Το 2014 η «Chape» επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία και ο Fabiano «έβγαλε μάτια» και αναδείχθηκε ένας από τους καλύτερους φουλ μπακ του πρωταθλήματος, με αρκετές ομάδες της χώρας να τον «γλυκοκοιτάζουν».

Η Cruzeiro πρόλαβε να τον κάνει δικό της τον Ιανουάριο του 2015 και ενάμιση χρόνο μετά μετακόμισε στην Palmeiras, στην αρχή ως δανεικός και έπειτα με κανονική μεταγραφή. Με την Palmeiras πανηγύρισε το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του το 2016, ενώ ένα χρόνο μετά αγωνίστηκε ως δανεικός με τη φανέλα της Internacional για μια σεζόν. Συνολικά, αγωνίστηκε 81 φορές στη μεγάλη κατηγορία της Βραζιλίας (2 γκολ, 5 ασίστ) και 3 φορές στο Copa Libertadores (1 γκολ) πριν ετοιμάσει τις βαλίτσες του για το υπερατλαντικό ταξίδι.

Η… περιπέτειά του στην Ευρώπη ξεκίνησε το 2019, με τον δανεισμό του στην πορτογαλική Boavista. 27 συμμετοχές (2 ασίστ) σε μια σεζόν ήταν ο απολογισμός του στην Ιβηρική χερσόνησο.

Το συμβόλαιο του με την Palmeiras έφτασε στο τέλος του και ο 29χρονος πλέον Fabiano δοκίμασε την τύχη του στη γειτονική Τουρκία, με τη φανέλα της Denizlispor.

Έχοντας καθιερωθεί πλέον στη θέση του κεντρικού αμυντικού, ο Βραζιλιάνος ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην τουρκική Super Lig με την φανέλα της Denizlispor, συμπληρώνοντας 33 συμμετοχές, σε μια γεμάτη σεζόν.

Link to comment
Share on other sites

On 6/29/2021 at 2:12 PM, Emperor said:

@REY, give us more info about Hajrovic, please!

A downhill career, my friend. Good start, somewhat promising, with bad developing of the career. A materialistic wife beside him, Instagram darlings both, focus less and less on football.

Not a slow player of course, can overlap, finish when he is in form, but... can play as a ST, or even strike from the flanks.
Though, I don't like that Aris is becoming a rehab house for downhill-to-washed up strikers from Balkans (Mitroglou, Hajrović, cough cough).

  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή Σενεγαλέζου μέσου Papa Alioune Ndiaye.

Γεννημένος στις 27 Οκτωβρίου 1990 στο Ντακάρ της Σενεγάλης, ο Papa Alioune Ndiaye ή αλλιώς «Badou», υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα του Patrick Vieira, Diambars FC.

Το 2012 έβγαλε… διαβατήριο για την Ευρώπη, με τη νορβηγική Μπόντο Γκλιμτ να του δίνει την ευκαιρία και τον Ndiaye να την «αρπάζει από τα μαλλιά».

Καλύτερος παίκτης στη β’ κατηγορία της Νορβηγίας το 2013, άνοδος στην Eliteserien, 28 γκολ και 18 ασίστ σε 100 συμμετοχές, ήταν τα επιτεύγματά του «Badou» στη Νορβηγία, με την – τότε – Οσμανλισπόρ (νυν Ανκαρασπόρ) να του «χτυπάει την πόρτα» τον Αύγουστο του 2015.

Ο Ndiaye συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο στην Τουρκία, σκοράροντας 18 γκολ σε 75 εμφανίσεις με τους πρωτευουσιάνους και πραγματοποιώντας μια αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη (μέχρι τους «32» του UEFA Europa League). Όλα αυτά ανάγκασαν την πρωταθλήτρια Γαλατασαράι να δαπανήσει 7.5 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της το 2017.

Μισή σεζόν πρόλαβε να αγωνιστεί στη Γαλατασαράι, ώσπου η Στόουκ του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Premier League, με μια μεταγραφή που άγγιξε τα 16 εκατομμύρια ευρώ. Η Στόουκ υποβιβάστηκε και ο «Badou», αφού έζησε την εμπειρία της Premier League (13 γκολ, 2 ασίστ) ξεκίνησε ένα νέο ταξίδι στην Τουρκία.

Τρεις δανεισμοί, σε Γαλατασαράι, Τραμπζονσπόρ και Φατίχ Καραγκουμρουκ γέμισαν το βιογραφικό και την τροπαιοθήκη του, μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021, όταν και μετακόμισε για τη Σαουδική Αραβία και την Αλ-Αίν.

Αγωνιζόμενος στην Τουρκία, κατέγραψε συνολικά 162 συμμετοχές (26 γκολ, 25 ασίστ) σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. Κατέκτησε επίσης δύο πρωταθλήματα Τουρκίας με τη Γαλατασαράι (ένα νταμπλ) και ένα Κύπελλο με την Τραμπζονσπόρ, όντας ένας από τους αναντικατάστατους ποδοσφαιριστές σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε.

Από το 2015 αποτελεί μέλος της εθνικής Σενεγάλης, ενώ συμμετείχε και στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το 2018, καταγράφοντας μια συμμετοχή. Συνολικά έχει αγωνιστεί 32 φορές (2 γκολ).

«Μια ξεχωριστή πρόκληση στην καριέρα μου»

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο Papa Alioune Ndiaye, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:

«Έρχομαι στον ΑΡΗ με μεγάλη όρεξη και ανυπομονησία για να ζήσω μια ξεχωριστή πρόκληση στην καριέρα μου.

Ο στόχος μου είναι ένας: Να βοηθήσω τον ΑΡΗ να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο, γιατί τα τελευταία τρία χρόνια έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου. Έχω παίξει σε σπουδαία πρωταθλήματα στην καριέρα μου και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι -μεταξύ άλλων- θα ενισχύσω τη νέα μου ομάδα με την εμπειρία μου.

Δεν μου αρέσουν οι μεγάλες υποσχέσεις, όμως οι φίλαθλοι του ΑΡΗ να είναι βέβαιοι για ένα πράγμα. Θα είναι ευτυχισμένοι και περήφανοι για εμένα. Θα δώσω τα πάντα στο γήπεδο, σε κάθε αγώνα.

Πριν έρθω, πήρα τις πληροφορίες μου για τον ΑΡΗ. Έχω αγωνιστεί σε αρκετά «καυτά» γήπεδα με θερμούς φιλάθλους, αλλά πιστεύω ότι αυτό που θα ζήσω εδώ θα είναι κάτι διαφορετικό και μοναδικό. Παρακολούθησα στο ίντερνετ παιχνίδια του ΑΡΗ στην έδρα του και πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Είναι «τρελοί» και ζουν με πάθος τους αγώνες οι οπαδοί του. Περιμένω πως και πως να ζήσω αυτήν την εμπειρία.

Μαζί με τους συμπαίκτες μου πιστεύω ότι θα πετύχουμε σπουδαία πράγματα τη νέα σεζόν και όλοι μαζί θα υλοποιήσουμε τους στόχους μας.

Θέλω, τέλος, να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Καρυπίδη, αλλά και τους φιλάθλους για το ζεστό τους καλωσόρισμα. Τα λέμε στο γήπεδο…»

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
On 7/23/2021 at 12:56 AM, REY said:

A downhill career, my friend. Good start, somewhat promising, with bad developing of the career. A materialistic wife beside him, Instagram darlings both, focus less and less on football.

Not a slow player of course, can overlap, finish when he is in form, but... can play as a ST, or even strike from the flanks.
Though, I don't like that Aris is becoming a rehab house for downhill-to-washed up strikers from Balkans (Mitroglou, Hajrović, cough cough).

I was correct for Hajro', unfortunately.

Hope we don't do wrong with Gervinho though, as he smells in a 'touristic' mood as well when I saw his arrival, pics, etc.

Edited by REY
  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Certain things from our past matches explained and answered your question. 

While Sundgren was one of the best in qualifiers for his Israeli team, beating both Olympiakos and Red Star, and if I am not mistaken, will be playing in Champs league, we currently have RBs who, according to Karipidis, who are better or what? Mbakata defensively, Odumbajo??

The other big issue is, while we thought we had completed solid CM, this Dabo with easy going and cool Cheick Doukoure, when starters, are absolutely unacceptable if this keeps like this. They are not better than Sasha-Matilla, let alone something else.

RB, CM major problems for me so far this season, with Fabiano slightly and especially clumsy Brabec dropping performances made us pay.

AM, wingers upront, Grey, Luis Palma in form, Mancini fighting as always, should be good and quality for the rest of the league minus Olympiakos. This little Manu Garcia and his finesse, when gelled even more in the team, will be a great asset. His moves and passing mmmm... I liked.

 

Link to comment
Share on other sites

Ps. When analysing the problems, let me add also a LB to RB problems.

So far, Peersman soft.

To conclude with this LB point addition, defensive wingers and central midfield haven't been replaced properly, or at least they don't perform so far. Central defense, out of form for a bit. That's what bothers us and Aris currently and where problems occur.

  • Like it 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...