Jump to content
Phantis Forums

Aris - Atromitos (Sunday, 1 March, 19:00 EET)


Emperor

Recommended Posts

Τελευταία αγωνιστική, εντός με Ατρόμητο. Καθόλου αδιάφορο παιχνίδι κατά τη γνώμη μου. Εμείς θα πρέπει να πάρουμε βαθμούς εν όψει play-offs: 1. για να κυνηγήσουμε όσο αυτό είναι εφικτό την 4η θέση στο τέλος. 2. να μην μας περάσει στο τέλος ο ΟΦΗ και τερματίσουμε 6οι. Ο Ατρόμητος επίσης δεν θα έρθει αδιάφορος, με διπλό δικό του και συνδυασμό αποτελεσμάτων έχει ελπίδες για είσοδο στα play-offs.

Κάποιοι γράφουν για πλήρες rotation, να μην παίξει κανένας από τους 11 βασικούς του Ένινγκ, ώστε να ξεκουραστούν οι 11 εν όψει κυπέλλου. Προσωπικά δεν θα άλλαζα περισσότερους από 3-4 παίκτες, θα έβαζα βασικούς Martinez, Mancini, Tonso & Souza και θα άφηνα εκτός Larsson, Gama, Matillla, Korhut. Επίσης 4-2-3-1 αντί 4-4-2.

Link to comment
Share on other sites

Έμαν

Σουντ   Σόουζα Ροζ   Μπακουτς

Τονσο Σάσα

Μαντς Μαρτίνεθ Ντιγκι

Ντουρμι

Άφησε εκτός το δελη που ίσως δεν έπρεπε... Οπότε μπακουτσης αριστερά και ο θεός βοηθός

 

 

Edited by ukworm
Link to comment
Share on other sites

Να κάνω εγώ μια μαντεψιά:

-------------------------Ehmann---------------------------

--Sundgren--Souza---Μπαγκαλιάνης--Rose---

----Abou Ba (Μπακούτσης) ---Matilla--

----------------------Tonso (Martinez)--------------------------

--Φετφατζίδης(Mancini)----Diguiny  (Gama)--

------------------Durmishaj----------

Tραυματίας ο Panagiotis Tsagalidis, επομένως ο Ροζ θα δοκιμάσει την τύχη του στο αριστερό άκρο (Κι αν τραυματιστεί ο Ε(Α)μάν, θα τον αντικαταστήσει κι αυτόν ο Ροζ, για να τον δοκιμάσουμε σε όλες τις ...θέσεις)
Οι αλλαγές είναι πολλές για τον συντηρητικό Ένινγκ, οπότε, αν θέλουμε να μη χάσουμε τη 5η θέση νομίζω πως καλό είναι να ενισχυθεί το κέντρο. Ο Σάσα με τον Ματίγια ίσως και να φτάνανε αλλά επειδή ο βραζιλιάνος θέλει ανάσες υποθέτω πως θα τον αφήσει στο πάγκο. Αντ' αυτού εγώ θα ενίσχυα το κέντρο με τη παρουσία του Τόνσο. Έτσι υστερούμε σε δημιουργικότητα φάσεων αλλά εξασφαλίζουμε κάπως την άμυνά μας.
Βλέπω επίσης να περνά ο Μαρτίνεζ για να δώσει λίγη ταχύτητα μπροστά και το σχήμα θα επανέλθει στο 4-2-3-1. Εκτός κι αν προηγηθούν οι αντίπαλοι οπότε βλέπω τον Λάρσον να περνά πίσω από τον Ντούρμι.
Επειδή λοιπόν το αποτέλεσμα που θέλουμε είναι να μη χάσουμε, υποθέτω πως αυτό θα καθορίσει τις επιλογές του γερμανού.
Στο ματς αυτό η λογική λέει πως πάει για την ισοπαλία, αλλά οι τελευταίες αγωνιστικές κρύβουν εκπλήξεις. Πέρσι βάλαμε 7 γκολ στην αδιάφορη Ξάνθη, αλλά τούτο δεν ισχύει φέτος αφού ο Ατρόμητος ελπίζει αμυδρά αν του κάτσει ένας καλός συνδυασμός αποτελεσμάτων.

 

Link to comment
Share on other sites

Ακατανόητη η αποστολή, άφησε εκτός 3 παίκτες που τρέχουν το λιγότερο, λόγω θέσης, συγκριτικά με τους υπόλοιπους: τον τερματοφύλακα και τα δύο σέντερ μπακ. 

Για μένα πρέπει οπωσδήποτε να προφυλάξει τους Matilla, Gama. 

Να παίξει 4-2-3-1 ή 4-4-1-1, με Tonso 8άρι και Martinez 10άρι.

Link to comment
Share on other sites

Παίξαμε χάλια, 1-2 τελικό. Εν ολίγοις τα δεύτερα μας δεν κάνουν για αντικαταστάτες των βασικών. Τόσο απλά, τόσο και χειρότερο χάλια. Ο γερμανός έκανε γρήγορα τις αλλαγές (κακώς για μένα) και η ομάδα αποδυναμώθηκε εντελώς.

Ο Ντιγκινί μπήκε, έβγαλε ένα ωραίο γκολ (ασσίστ Μαντσίνι) και μετά χάθηκε. Μπήκε και ο Τόνσο που φάνηκε μεν αλλά ως αρνητικός πρωταγωνιστής. Μόνος σε ανυπεράσπιστη εστία, η μπάλα έξω. Κεφαλιά ανενόχλητος στην περιοχή στα χέρια του τερματοφύλακα. Μπήκε για αμυντικό χάφ, δεν νομίζω να πάτησε κέντρο. Αλλού για αλλού.

Ο Μαρτίνεζ πάλι δεξιά ελάχιστα πράγματα. Ο Μαντσίνι όσο παίζουν οι άλλοι ίσως και να λέει κάτι, δίχως αυτούν δεν βλέπεται. Αμυντικά πίσω οι αμυντικοί μπάζουν από παντού. Φιλότιμος ο Σάσα αλλά δεν μπορεί να είναι καλός σε όλες τις θέσεις, κακός και ο Σούντγκρεν δεξιά, αναμενόμενο για μένα αφού του λείπουν παιχνίδια. Ο Μπαγκούτσης έκανε αθόρυβο δουλειά αλλά Σάσα δεν είναι και ο Ματίγια με τον Φέτφα έδειξαν φιλότιμο αλλά δεν ήξεραν τι θα πρέπει να κάνουν για να σηκώσουν την ομάδα.

Κι όταν λείπει το πλάνο μη περιμένεις τίποτα σπουδαίο.

Ο γερμανός στον κόσμο του. Ήταν ένα ματς γοήτρου και το χάσαμε γιατί η ομάδα δεν έχει χημεία και ο Ένιγκ μου έμοιαζε σαν να βάζει στο παιχνίδι πρόσωπα που δεν δένουν μεταξύ τους για να μας δείξει "πόσο δίκιο έχει όταν επιλέγει αυτούς που προτιμά για 11δάτους". 

Με δυο λόγια χάσαμε την 5η θέση γιατί βγήκε η σεζόν κι εμείς δεν έχουμε ακόμα τους σωστούς παίκτες για τους βασικούς ρόλους. Οι ρεζέρβες ξεφούσκωτες και ακατάλληλες να υπολογίζεις επάνω τους. Ο δε οδηγός δεν ξέρουμε ακόμη αν έχει δίπλωμα να οδηγήσει την ομάδα για εκεί που θέλουμε.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Μπακούτσης τίποτα, οι παγκιτες δεν πιστεύω ότι άρπαξαν την ευκαιρία. Ο Τονσο δεν σκόραρε, ο Ντιγκινί δε βοήθησε, ο Μαρτίνεθ μέτριος, ο Μαντσίνι ξέρει μπάλα αλλά κάτι λείπει...

Την Τετάρτη τα σπουδαία...

Link to comment
Share on other sites

Πολλοί πειραματισμοί και είναι άδικο να είμαστε αυστηροί στην κριτική. Οι παίκτες χρειάζονται χημεία και ρυθμό-παιχνίδια για να αποδώσουν.

4 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη για τον Ένινγκ στο πρωτάθλημα.

Link to comment
Share on other sites

Just horrible. When Mancini is a starter, Tonso is one of main subs, then we don't deserve anything nor this coach deserves to be on the bench.

We are getting lower and lower by decades now. We used to consider Marcio Amoroso a palto, but then again what should I comment on when I see Mancini, Tonso these days?? Quality starters, good bench players?

Do we gamble now on the league for a cup, where our realistic chances are lower than 25% (all aek, paok, osfp are better)?

So, now when Europe next season knocks on the door and after they took pictures with the president on beating Atromito away in 1/4 cup finals and uploading the celebrations on social media, we should live easy life, play easy football by losing every home match until the end plus not winning a fuking away match in the league now for months??

Wake up, for God's sake, you play crap.

 

Edited by REY
  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Rey's right... The team sucks at the moment and we need to improve hugely if we want to stand a chance in the Cup...

And Im usually ranting about Oenning, but the subs didn't help at all today. Ok, they haven't played for the longest while, but you would expect to see at least sone passion from them, wouldn't you?

Martinez was rubbish and looked indifferent, Tonso is, well, ... Tonso, Diguini looked pissed off, he scored but then got lost in translation (i.e. translation meaning Oenning's messy type of play), Sundgren had good moments and bad moments (at least he tried)....

Anyway, it's not looking good at the moment. We need to improve by 100% otherwise we are looking at a humiliating defeat on Wed....

Edited by ukworm
Link to comment
Share on other sites

Είδα το παιχνίδι σήμερα. Ο Ένινγκ δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα με τις επιλογές του. Κάποιοι παίκτες δεν έπαιζαν στη θέση τους και γενικώς υπήρχε έλλειψη χημείας.

ΥΓ1. Ο Tonso δεν ήταν κακός, τουλάχιστον το παιδί έτρεξε και προσπάθησε πολύ.

ΥΓ2. Είναι πιο ορθολογικό να παίζουμε 4-2-3-1 παρά 4-4-2. Ο Diguiny βασικός και ο Larsson αλλαγή του, όχι αντίστροφα.

Link to comment
Share on other sites

Σωστά ολα, ο Ενινγκ πάλι μπερδεψε την ομάδα και οι αλλαγές ήταν random. Είμαι τόσο καχύποπτος που πιστεύω ότι μπορεί να έκανε αυτό το άναρχο rotation επίτηδες για να κάνει τον κόσμο και τους άμπαλους δημοσιογράφους να το βουλώσουν για τους παγκιτες.

 

Τονσο πραγματικά δεν ήταν κακός και όντως το σύστημα με Λάρσον που έπιασε κάποιες φορές δε σημαίνει ότι δουλεύει πάντα. Το έχω επισημάνει και γω. Πχ αύριο θα είναι έγκλημα να παίξει με 2 φορ!

Edited by ukworm
  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...