Jump to content
Phantis Forums

Atromitos - Aris (Thursday, 13 February, 19:00 EET - Greek Cup)


Emperor

Recommended Posts

To σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς. Τυχόν αποκλεισμός από αυτόν τον Ατρόμητο θα είναι μεγάλη αποτυχία. O Ατρόμητος δεν έχει πετύχει ούτε ένα γκολ στα τελευταία 7 παιχνίδια (2 ισοπαλίες - 5 ήττες), σε καμία περίπτωση φέτος δεν θεωρείται ότι παίζει καλύτερα από τον Άρη. 

Στο πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου, με το ταμπούρι 90' όντως μας μπλοκάραν, χάσαμε και το πέναλτι και μοιραία ήρθε 0-0. Δεν θα μου προξενήσει εντύπωση να ξαναπαίξουν κλειστά, εξάλλου ξέρουν ότι αν δεχτούν γκολ θα πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουν.

Το βασικό εδώ είναι πως θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι ο Άρης. Αν το ματς πάει στην παράταση, οι πιθανότητες δεν θα είναι με το μέρος μας. Έτσι όπως έχει εξαντλήσει την ομάδα ο Oenning, ανησυχώ ότι όσο περνάνε τα λεπτά θα οπισθοχωρούμε. Για μένα πρέπει να μπούμε από την αρχή πολύ δυνατά, με στόχο ένα γρήγορο γκολ, αυτό θα κάνει εύκολη τη διαχείριση του παιχνιδιού. Μακάρι ο Oenning να ανακατέψει λίγο την τράπουλα, ας κάνει κάτι που δεν θα το περιμένει ο Παντελίδης, το πιθανότερο όμως είναι να παίξει ακριβώς το ίδιο σύστημα με ακριβώς την ίδια ενδεκάδα.

 

Link to comment
Share on other sites

Ήταν κάτι που ήθελα να πω κι εγώ. Πράγματι ένα γκολ από τη πλευρά μας θα καθάριζε από νωρίς την υπόθεση πρόκριση. Γιατί οι αντίπαλοι θα πρέπει στη συνέχεια να σκοράρουν δύο φορές κι αυτό δεν το έχουν αν συμβουλευτούμε τους αριθμούς. Σε αντίθεση με εμάς που θεωρητικά είμαστε πιο κοντά στην επίτευξη του.

Ωστόσο, τούτο το πλεονέκτημα, θα μπορούσε εύκολα να αποβεί σε βάρος μας, αν δεν λάβουμε υπόψη μας κάποια πράγματα. (Ένας κίνδυνος που για μένα είναι υπαρκτός, αν κρίνω από την απέραντι "αισιοδοξία" που επικράτησε στο στρατόπεδό μας μετά τον πρώτο αγώνα. Από το τεχνικό τιμ μέχρι και τους παίκτες. Γιατί, πολύ απλά, όλοι τους το είδαν με αυτήν την προοπτική).

Αλλά δεν είναι έτσι. Μην ξεχνάμε πως ΉΡΘΑΜΕ ΙΣΟΠΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ. Δεν νικήσαμε. Θετικό ήταν ΜΟΝΟ το γεγονός πως δεν φάγαμε γκολ. Και τούτο το θετικό, χάνει το πρόσημο του από τη στιγμή που παίζουμε ΕΚΤΟΣ έδρας ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ. (Ο Ατρόμητος δεν θα μας δώσει, λέει, εισητήρια).

Συνεπώς προς τι η αισιοδοξία; Θα πρέπει να χαιρόμαστε, όπως ο γερμανός από τις ισοπαλίες, ή να ζητούμε τη νίκη, η οποία δίνει  βαθμούς και πρόκριση;

Για μένα η αποτίμηση αυτή είναι αρνητική. Γιατί η έδρα και ο κόσμος είναι η δύναμη μας. Μακριά από αυτήν είμαστε ανίσχυροι.

Το πρόβλημα ωστόσο αρχίζει από το πώς θα διαχειριστούμε τούτο το 0-0 που φέραμε.

1 Αν κλειστούμε πίσω εμείς να ψάξουμε την αντεπίθεση, την πατήσαμε.

2 Αν ψάξουμε το γρήγορο γκολ για να τελειώσουμε τον αγώνα, μας πάει κατόπιν στη σωστή διαχείριση του ματς. Δεν το έχουμε.

3 Αν πιέσουμε ψηλά (για να εκμεταλλευτούμε τα λάθη στην άμυνα τους), θα γονατίσουμε από εξάντληση τους ήδη κουρασμένους παίκτες μας...

Δεν συνεχίζω τα σενάρια που όλα τους δείχνουν πως το ματς για μας ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ όσο νομίζουν κάποιοι. Θα πω λοιπόν το πιο λογικό σενάριο που θαρρώ πως θα επιλέξει ο Παντελίδης. Κι αυτό είναι το ταμπούρι που οι Περιστεριώτες έπαιξαν και στο Βικελίδης. Με σκοπό να φάνε το χρόνο μήπως και με το μηδέν το φέρουν το παιχνίδι στη παράταση.

- Γιατί;

- Επειδή έχουν επίγνωση πού υστερούν και τι είναι ικανοί να καταφέρουν. Υστερούν στο γκολ, και τα καταφέρνουν στο να καταστρέφουν το παιχνίδι του αντιπάλου (άλλωστε τον ίδιο προπονητή είχαμε). Βάλε στην εξίσωση και το ταμπούρι και το παιχνίδι έφτασε στο 90' δίχως να πάρουμε πρέφα πώς.

Η θεωρία βέβαια μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά η πράξη έχει τις αντιρρήσεις της επειδή το κλειδί της πραγματοποίησης της είναι τα πρόσωπα που θα την εργαστούν. Κι εδώ το υλικό του Παντελίδη μπορεί να είναι καλό στο να "καταστρέφουν" το ρυθμό και το παιχνίδι του αντιπάλου αλλά όχι καλοί στο να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις να το κερδίσουν.

Σε αντίθεση με τον Άρη που υπερτερεί στο δημιουργικό κομμάτι. Κι αυτό τον κάνει φαβορί για την πρόκριση. Θα κλείσουν τον Φέτφα, αλλά δεν μπορούν να κάνουν ταυτόχρονα το ίδιο με όλους τους αμυντικούς ή τους μεσοεπιθετικούς του Άρη, που έρχονται με υπεραριθμία στην άμυνα τους και έχουν την άνεση να σκοράρουν.

Στο 1ο αγώνα έβγαλαν αξιοζήλευτο πάθος και το ίδιο έκαναν με τον Ολυμπιακό και τους βγήκε μέχρι και το 90' που δέχτηκαν γκολ, αλλά δεν νομίζω πως κάποιος να το κάνει με την ίδια επιτυχία 3 φορές μέσα σε μια μόνο βδομάδα.

Συμπέρασμα: Ο Ατρόμητος θα το παλέψει μέχρι τέλους και θα νικηθεί μόνο αν η ομάδα μας καταφέρει να υπερβεί τον εαυτόν της και να της βγουν πράγματα που δεν της βγαίνουν πάντα. Όπως πχ να ανεβάσει την αποτελεσματικότητα της, είτε αμυντικούς και μεσοεπιθετικούς που θα πατούν την αντίπαλη περιοχή κλπ. Και το κυριότερο: καθαρό μυαλό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Kαι τώρα τα δύσκολα....

Εγω θα κατέβαζα...

---- Κ--------------------------------------

-- Σουντ ------ Βελεζ--- Ροζ ----Κορχουτ

---Σασα--------Ματιγια---------------

---Φετφα ----Μαρτίνεζ ------ Γκαμα

--------------------Λαρσον-------------------------

 

Ο Γερμανός, ως κολλημένος που είναι, θα παίξει έτσι

-------------------------- Κ----------------------------------

-- Ροζ ------ Βελεζ----Δελη ----Κορχουτ

-------------Σασα--------Ματιγια---------------

---Φετφα --------------------------- Γκαμα

------------------Ντιγκι-- Λαρσον-----------------

 

Παγκος του Γερμανού -  Tσιλι, πιτσιρικάς, Μπα, Τονσο, Μαρτινεζ, Σουντγκρεν, Σόουζα

Link to comment
Share on other sites

Nα η αποστολή - εκτός Τόνσο, Μαρτίνεθ, Ιντέγε, μέσα Μαντσίνι, Ντουρμισάι (πίστευα θα τον αφήσει εκτός...)

Κουέστα, Τσιλιγγίρης, Ροζ, Βέλεθ, Σόουζα, Λάρσον, Γκάμα, Ντιγκινί, Ματίγια, Μαντσίνι, Σάσα, Αμπού Μπα, Κόρχουτ, Σούντγκρεν, Ντουρμισάι, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.

Link to comment
Share on other sites

Δεν βρίσκω συνετό που άφησε εκτός και Tonso και Martinez. Αν το παιχνίδι στραβώσει, ο Ατρόμητος θα κλειστεί και θα χρειαστούμε καλούς χειριστές της μπάλας.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά, ο άνθρωπος είναι παντελώς άσχετος.... Δεν πρόκειται να βρεις καμία λογική σ'αυτά που κάνει...

 

Σε όλη αυτή την ομάδα, ο μόνος παίχτης που μπορεί να ανεβάσει το παιχνίδι είναι ο λιωμένος Ματίγια. Από κει και πέρα το χάος...

Και αυτός τι κάνει; Aφήνει αυτούς τους δύο (που ο ΙΔΙΟΣ έχει αχρηστέψει!) εκτός αποστολής - για να πάρει πχ το Μαντσίνι που έρχεται από τραυματισμό και παρότι έχει πληθώρα από μεσοεπιθετικούς.

Πάρε έστω τον ένα από τους δύο, ρε ΒΛΑΞ!!

Πρέπει να φύγει το καλοκαίρι οπωσ-ΚΑΙ-δήποτε.... Προβλέψιμος, κολλημένος, χωρίς αντανακλαστικά, χωρίς ιδέες. Ένα τίποτα. 

 

 

ΥΓ - Οπως στο ματς με Παναιτωλικό, που κατέβασε ΜΑΖΙ (!!) Σάσα και Μπα με αποτέλεσμα η ομάδα να είναι κομμένη στη μέση. Τρώει γκολ και μετά βάζει Τόνσο για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και φυσικά ο παίχτης έκανε το λάθος στο δεύτερο γκολ. Και αντί οι άσχετοι οπαδοί μας να βρίζουν τον ηλίθιο που έβαλε τον Τόνσο στο λάθος σημείο (κανονικά έπρεπε να τον βάλει από την αρχή για να έχει ένα δεκάλεπτο προσαρμογής), βρίζουν τον Τόνσο (που σημειωτέον δεν τον γουστάρω) για το λάθος...

 

 

 

Edited by ukworm
  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

13 hours ago, Emperor said:

Δεν βρίσκω συνετό που άφησε εκτός και Tonso και Martinez. Αν το παιχνίδι στραβώσει, ο Ατρόμητος θα κλειστεί και θα χρειαστούμε καλούς χειριστές της μπάλας.

Αυτό είναι κάτι που ήθελα να το πω κι εγώ. Ο γερμανός συνεχίζει να μας ξαφνιάζει κι δεν ξέρουμε γιατί. (Κι από τη στιγμή που ξεφεύγουμε από τη κοινή λογική δεν θα μπούμε στον κόπο να ψάχνουμε στο παράλογο να βρούμε λογική).

Ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα κι υπολογίσιμος αντίπαλος. Ωστόσο εγώ πιστεύω πως αν εστιάσουμε στο ΠΩΣ και όχι στο ΠΡΕΠΕΙ της πρόκρισης, τότε θαρρώ πως το παιχνίδι θα είναι μια τυπική διαδικασία. Τούτο όμως το βρίσκω δύσκολο. Γιατί οι παίκτες μας στο πρώτο παιχνίδι δεν μου φάνηκαν απελευθερωμένοι από τούτο το "πρέπει". Φάνηκε από τη νευρικότητα τους. Κι αυτή η  διαχείριση του άγχους που έχουν μερικά "must win" παιχνίδια είναι κάτι που πρέπει να το λύσουμε άμεσα, αν θέλουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο.

Ο γερμανός έχει μια ηρεμία κι εύχομαι να περνάει και στους παίκτες, αλλά τούτο είναι κάτι που θα πρέπει να το δούμε στον αγώνα.

Άσχετο. Με όσα γίνονται με τη ΦΙΦΑ, την ΕΠΟ κι όλα αυτά, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Ντουρμισάι σε αυτό το παιχνίδι; Μου φαίνεται εξωφρενικά παράλογο. Κι 1 λεπτό να παίξει, ο Ατρόμητος έχει το δικαίωμα να κάνει ένσταση και να ελπίζει πως θα την κερδίσει, αφού δεν έχει ληφθεί απόφαση για τη περίπτωση του!!! (Μη ξεχνάμε πως η ΦΙΦΑ καλεί την ΕΠΟ σε απολογία γι΄ αυτό το θέμα). Συνεπώς, πώς χωράει στην αποστολή ο Ντούρμι κι όχι ο Τόνσο ή ο Μαρτίνεζ;

Εγώ όλα τα περιμένω. Η κακία (των άλλων) και η ανοησία (από πλευράς μας) είναι ανίκητη.

Link to comment
Share on other sites

O Ένινγκ κατάφερε να ξεγελάσει κι εμάς. (Αν και οι αντίπαλοι το ήξεραν ήδη από εχθές) Κι αυτό είναι η συμμετοχή του Ιντέγε στην αρχική 11άδα

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μέγερι, Κιβρακίδης, Γούτας, Στρούγγης, Κατράνης, Χαρίσης, Μπουζούλατζιτς, Ανδρούτσος, Ενσικουλού, Νταβιώτης, Βέλλιος.
ΑΡΗΣ (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Δεληζήσης, Ροζ, Βέλεθ, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Μπρούνο Γκάμα, Φετφατζίδης, Λάρσον, Ιντέγε.
Link to comment
Share on other sites

Το είπε στο ρεπορτάζ Πριν τον αγώνα κάποιον Βάβαλης. Ήρθε πάντως στην Αθήνα χθες βράδυ κι αυτό δεν άργησε, από ότι φαίνεται να διαδοθεί.

ΟΚ, είναι σίγουρα αιφνιδιασμός, αλλά πόσο αποτελεσματικός μπορεί να είναι αν οι άλλοι το ξέρουν πιο νωρίς από εμάς. Ο Τερζής είπε πως πήρε μέρος στην προπόνηση και δεν αποκλείω να δούλεψαν κάτι μαζί του.. Διαφορετικά είναι δώρο, άδωρο η παρουσία του μετά από αρκετό καιρό απουσίας από τα γήπεδα..

Ίδωμεν

Link to comment
Share on other sites

Μέχρι τώρα η κάθε ομάδα είχε από μια καλή ευκαιρία μέχρι το 10'. Ο Ατρόμητος δεν παίζει ταμπούρι και με το γκολ θα ανοιχτεί...

Edited by almand
Link to comment
Share on other sites

Εύκολη νίκη. Δεν παίξαμε σπουδαία, βάλαμε νωρίς το γκολ και ουσιαστικά δεν κινδυνεύσαμε έκτοτε. Αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί μπροστά, το σκορ θα μπορούσε άνετα να είναι ευρύτερο.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

The match finished easily in our favor.

And that was why I don't rate nor like Pantelidis and that is why I said these 2 men can't be in the same sentence.. That is unacceptable performance at home after you had 0:0 away.

Yes, I don't like Hoenning's away matches, but heyyy in home matches to look like that if Pantelidis were my team's coach is simply out of reason.

At least, under Hoenning I know that they will try to pass, flick, cross, shoot if possible and they will not concede over 1 stupid goal per 2 matches, for example.

  • Like it 2
Link to comment
Share on other sites

0-1 τελικό, ο Άρης στους "4" μετά από ένα παιχνίδι που έγινε με κατεβασμένες τις μηχανες από πλευράς μας. Λογικό άλλωστε αφού οι ίδιοι παίκτες σε 3 μέρες θα δώσουν άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι στην έδρα μας.

Στον Ιντέγε δεν μοιάζει κάτι να άλλαξε. Πάλι μόνος με τον τερματοφύλακα, πάλι το έχασε. Καλή η φυσική κατάσταση, αλλά θα πρέπει να δουλέψει αρκετά, αν θέλει να ξαναβρει το ένστικτο του φορ...

Καλύτερος κάπως ο Σάσα -από τα 2 τελευταία παιχνίδια που τον παρατηρώ-, αλλά μακριά από αυτό που μας άρεσε παλιότερα, πριν "κάψει φλάντζα" από τα συνεχή παιχνίδια. Ο Ματίγια ανεβαίνει κι αυτό είναι κάτι.

Αλλά η κριτική των παικτών δεν νομίζω πως είναι σωστή για τη παρούσα φάση. Οι παίκτες θέλουν ανάσες και ο γερμανός τους έχει βγάλει το λάδι...

Edited by almand
  • Like it 2
Link to comment
Share on other sites

Γκολάρα βάλαμε. Ασίστ από τις λίγες από Γκάμα, απίθανο τελείωμα σε 1ο χρόνο από έναν παίχτη που έχει πολύ ψηλό ποδοσφαιρικό IQ - παρότι δεν είναι τεχνιταράς μπαλαδόρος.

Από κει και πέρα,

 

Ιντέγε μια από τα ίδια. Κεφαλιά στο θεό, τετ-α-τετ στην κερκίδα.

Φετφα ατομιστής σε 1-2 φάσεις που είχε επιλογές...

Koύεστα, ωχ μανούλα μ΄..... (σε 1-2 φάσεις).... Κίνδυνος - Θάνατος.

Edited by ukworm
Link to comment
Share on other sites

 

16 minutes ago, ukworm said:

Γκολάρα βάλαμε. Ασίστ από τις λίγες από Γκάμα, απίθανο τελείωμα σε 1ο χρόνο από έναν παίχτη που έχει πολύ ψηλό ποδοσφαιρικό IQ - παρότι δεν είναι τεχνιταράς μπαλαδόρος.

Από κει και πέρα,

 

Ιντέγε μια από τα ίδια. Κεφαλιά στο θεό, τετ-α-τετ στην κερκίδα.

Φετφα ατομιστής σε 1-2 φάσεις που είχε επιλογές...

Koύεστα, ωχ μανούλα μ΄..... (σε 1-2 φάσεις).... Κίνδυνος - Θάνατος.

Για το γκολ συμφωνώ. Κατά τα άλλα, ο άμπαλος ο Larsson ήταν για ακόμη ένα ματς αρνητικός, χαλούσε τις επιθέσεις μας, πολλά λάθη.

Ο Ideye έχει τελειώματα για γέλια, ειδικά η κεφαλιά που αντί να το καρφώσει (μόνος του ήταν) απορώ πως κατάφερε να γυρίσει στον αέρα το σώμα του και να κάνει κεφαλιά με τον αυχένα. Συνολικά όμως είχε καλή παρουσία, πολύ πιο χρήσιμος από τον ντεφορμέ Diguiny. 

Πάρα πολύ καλή συνολικά όλη η αμυντική λειτουργία και από τα χαφ και από τα μπακ.

Ο Oenning κλασσικά άργησε πάλι πάρα πολύ να κάνει αλλαγές (οι 2/3 στο 89' και στο 91'), αναγνωρίζω ότι η ομάδα ήταν σωστά στημένη.

Ο διαιτητής τραγικός. Έκλεισε τα μάτια σε καθαρό πέναλτι στον Velez, ενώ από το γκολ μας και μετά έδινε όλα τα αμφισβητούμενα στον Ατρόμητο.

Link to comment
Share on other sites

19 minutes ago, ukworm said:

Γκολάρα βάλαμε. Ασίστ από τις λίγες από Γκάμα, απίθανο τελείωμα σε 1ο χρόνο από έναν παίχτη που έχει πολύ ψηλό ποδοσφαιρικό IQ - παρότι δεν είναι τεχνιταράς μπαλαδόρος.

Από κει και πέρα,

Ιντέγε μια από τα ίδια. Κεφαλιά στο θεό, τετ-α-τετ στην κερκίδα...

Αν η κεφαλιά του Ιντέγε στο 8΄ έμπαινε γκολ τότε ίσως και να μιλούσαμε για το γκολ της 50ετίας αν όχι του αιώνα. Γιατί δεν θυμάμαι κανέναν να ευστόχησε σε κεφαλιά με το πίσω μέρος της κεφαλής του. (Σκόπιμα κι όχι κατά τύχη). Ωστόσο το γκολ δεν το έχει και αυτό ένα σοβαρό μείο για τον παίκτη. (Αν ήταν στο χέρι μου, θα το έβαζα να κάνει κάθε μέρα 1 ώρα έξτρα προπόνηση σε τελειώματα φάσεων μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα. Σωστή υποδοχή της μπάλας και σουτ με τη μια).

Ο Λάρσον και ο Γκάμα έδειξαν εχθές πως παντρεύονται δυο διαφορετικές σχολές ποδοσφαίρου. Ο πρώτος, μπορεί να υστερεί σε αρκετά, αλλά κινείται εξαιρετικά χωρίς με τη μπάλα στα πόδια. Ο 2ος ξέρει και αξιοποιεί καταπληκτικά τα φάλτσα της μπάλας, για να φαίνεται πως χρησιμοποιεί ποδοσφαιρικά και τα δύο του πόδια. (Συν το μεσογειακό του στυλ να τριπλάρει επιτόπου και να σερβίρει στη συνέχεια τη μπάλα στον ανοικτό χώρο). Ο Φέτφα και ο Ιντέγε τραβούν παίκτες πάνω τους κι αφήνουν χώρους στους υπόλοιπους παίκτες. Όλοι λοιπόν έχουν τα συν και τα πλην τους. Ωστόσο αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς είναι η συνολική εικόνα της ομάδας. Το δέσιμο μεταξύ τους, το πάντρεμα των διαφορετικών χαρακτηριστικών τους και φυσικά η απόδοση της ομάδας σε παραγωγή θεάματος και ουσίας. Για μένα σίγουρα υπολειπόμαστε σε πολλά, αλλά θαρρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, almand said:

(Σκόπιμα κι όχι κατά τύχη).

Κατά τύχη λόγω οξείας αμπαλίτιδος, φίλε!!!  ?? Είναι τελείως αμπντάλης, ασούμπαλος και χύμα που ούτε κατάλαβε πώς γύρισε με τον κώλο στην εστία πάνω στο άλμα....

Δεν είμαι fan....

Edited by ukworm
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Emperor said:

 

Για το γκολ συμφωνώ. Κατά τα άλλα, ο άμπαλος ο Larsson ήταν για ακόμη ένα ματς αρνητικός, χαλούσε τις επιθέσεις μας, πολλά λάθη.

 

Δεν είδα το ματς, μόνο τις φάσεις, οπότε δεν εκφέρω γνώμη για τις επιθέσεις που λες ότι χαλούσε.

Αλλά διαφωνώ που τον λες άμπαλο. Άμπαλος είναι ο Ιντέγε. Άμπαλος είναι ο Μπενίσκος! Δεν είναι έτσι οι άμπαλοι, φίλε.

Σίγουρα τεχνίτης δεν είναι αλλά έχει τόσα άλλα καλά που καλύπτουν τις αδυναμίες του με το παραπάνω.

Να το πω και αλλιώς: ο Φέτφα είναι ο καλύτερος μπαλαδόρος μας και απίστευτος χειριστής (ποδιστής; ? ), παρόλα αυτά δεν είναι όσο αποτελεσματικός όσο ο Λάρσον γιατί υπερεκτιμά τις δυνατότητές του.

Ο Λάρσον είναι τίμιος εργάτης και what you see is what you get. Ο κλασσικός βόρειος παίχτης που μπορείς να βασίζεσαι σ'αυτόν.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...