Jump to content
Phantis Forums

Aris - Atromitos (Thursday, 6 February, 19:00 EET - Greek Cup)


Emperor

Recommended Posts

83910277_2770413056380117_7844718205200236544_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_ohc=P0PMGV1AbA8AX-RtHMS&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=004387f4ae45c20880564eb3aa345e07&oe=5ED728FD

H αποστολή: Cuesta, Τσιλιγγίρης, Rose, Fran Velez, Hugo Souza, Larsson, Diguiny, Bruno Gama, Matilla, Lucas Sasha, Abou Ba, Korhut, Martinez, Tonso, Sundgren, Durmishaj, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης. 

Άρα τους πήρε όλους (και δύο μικρούς) και άφησε έξω τον Mancini.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

It' great to see Savvas Pantelidis...but OFF our bench.

I hope Hoenning's team can handle his team though, 'cause I don't want to feel any sore blow afterwards from this ordinary man at best.

Edited by REY
  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Well, still no many chances bar one Atromitos' line clearence.

Good stuff about Hoenning is that he doesn't rotate much lately. These people at front gel solidly late weeks.

Hmmm Velez yellowed. Smart one. Was tough there

 

Edited by REY
Link to comment
Share on other sites

Προς το παρόν πέσαμε στη παγίδα τους που είναι να καταστρέψουν το παιχνίδι μας και να ελέγξουν το ρυθμό του. Νομίζω πως είμαστε λίγο τσιτωμένοι για τη νίκη κι αυτό δεν είναι καλό. Πρέπει να αποφορτιστούμε λιγάκι και να πιέσουμε ψηλότερα την άμυνα τους. Ο Παντελίδης έξυπνα μαρκάρει το Ματίγια και το παιχνίδι μας δεν ρολλάρει. Νομίζω πως ο Ντιγκινί δεν μπήκε στο κλίμα του αγώνα και παίζει μακριά από τον Λάρσον. Στο 2ο θα αυξήσουμε το πάθος κι αυτοί θα κατεβάσουν στροφές, αλλά θέλει στην επίθεση τις γραμμές πιο κοντά και ιδίως ΒΟΗΘΕΙΕΣ το κέντρο. (Αν ο Τόνσο είναι καλά τότε ίσως να ήταν καλή ιδέα να βοηθήσει σαν 6αρο-8άρι το κέντρο).

Link to comment
Share on other sites

Τέτοιο ταμπούρι καιρό είχαμε να δούμε από τον Ατρόμητο, ο Παντελίδης πάρκαρε το λεωφορείο μπροστά στην εστία τους και οι ευκαιρίες μας ήταν λίγες. Κρίμα για το χαμένο πέναλτι πάντως.

Όπως και να έχει, ο Oenning για ένα ακόμη παιχνίδι δεν έκανε κατασκοπία και δεν προσαρμόστηκε ανάλογα. Ακόμη κι έτσι, άργησε απελπιστικά και πάλι με τις αλλαγές, ενώ ήταν φανερό ότι ο Larsson ήταν σαν να μην υπάρχει (αυτός ο παίκτης είναι για να παίζει απέναντι σε ομάδες που σου δίνουν χώρο, όχι για φορ περιοχής) και ο Matilla χρειαζόταν έναν μπαλαδόρο-στήριγμα δίπλα του (ιδανικό ματς για να παίξει ο Martinez που πάλι δεν τον έβαλε μέσα ο Γερμανός)!

Τέλος πάντων, το 0-0 δεν είναι κακό αποτέλεσμα, ούτε καλό βέβαια. Πιθανολογώ ότι στο Περιστέρι θα γίνει πιο ανοικτό παιχνίδι και περνάμε πλέον με νίκη και ισοπαλία (με γκολ).

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...