Jump to content
Phantis Forums

AEL - Aris (Saturday, 11 January, 19:30EET / 17:30GMT / 11:30CST / 18:30CET)


Emperor

Recommended Posts

Κρίσιμο εκτός έδρας με ΑΕΛ. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι αντοχές-δυνάμεις έχει η ομάδα, είναι φανερό ότι ο Oenning θα βασιστεί πάλι στην ίδια ενδεκάδα, η οποία όμως έχει παίξει κάθε 3 μέρες και ένα παιχνίδι, ενώ η ΑΕΛ που έχει αποκλειστεί από το Κύπελλο θα είναι ξεκούραστη. Λογικά θα είναι έκπληξη αν δούμε έστω και μία αλλαγή σε διάταξη και σύνθεση του Άρη.

ΥΓ. Όπως είδατε φρόντισα στον τίτλο να βάλω τις ώρες όλων μας ?

Edited by Emperor
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Emperor said:

 

ΥΓ. Όπως είδατε φρόντισα στον τίτλο να βάλω τις ώρες όλων μας ?

Ε γι αυτόν ακριβώς το λόγο, λέμε ότι είσαι έτη φωτός μπροστά!!! ?

Είναι λοιπόν δεδομένο ότι ο Ένινγκ βγάζει σπυριά από τις αλλαγές. Αλλαγές και Ένινγκ είναι όπως ο φάντης με το ρετσινόλαδο που λέγαμε και παλιά....

 

Εκτός αυτού, υπάρχει θέμα με Σούντγκρεν, τραυματισμός Τόνσο, και να φανταστώ ότι θα έχουμε επιστροφή Ντιγκινί.... 

Εχουμε λοιπόν ενδεκάδα, όπου η μία αλλαγή που βλέπω είναι ο Μαντσίνι......

----------------------------------- Κ ---------------------------------------

---Ροζ-------------Βελεζ--------------Δελη ---------- Κορχουτ

---------------- Ματίγια ------------------- Σασα -------------------

--- Φετφα ------------------------------------------- Μαντσίνι----

----------------------------------Λαρσον -------------------------------

-------------------------------Ιντεγε -------------------------------------

 

Αντε να δούμε τι υπάρχει για τον πάγκο όπου και εκεί ζορίζουν τα πράγματα. 1η φορά δεν χρειάζεται να σκεφτούμε ποιος θα μείνει εκτός 18άδας....

Έμαν, Ντιγκινί, Μαρτίνεζ, Μπα, Γκάμα, Ντούρμι, Σόουζα....

 

 

Edited by ukworm
Link to comment
Share on other sites

Αποστολή όπως αναμενόταν

 

Cuesta, Ehmann, Rose, Fran Velez, Hugo Souza, Larsson, Diguiny, Bruno Gama, Matilla, Mancini, Lucas Sasha, Ideye, Abou Ba, Korhut, Martinez, Durmishaj, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.

Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Emperor said:

ΥΓ. Όπως είδατε φρόντισα στον τίτλο να βάλω τις ώρες όλων μας ?

Μέχρι και τη δικιά μας έβαλες Αλέξανδρε (αν και για μένα πιο βολικό είναι να υπολογίζω μια ώρα πριν την ώρα Αθήνας, παρά με εκείνη του Γκρίνουιτς).

Δύσκολο ματς. Και το κάνει δυσκολότερο πως "κάποιοι", για να εκδικηθούν θα πλήρωναν έξτρα τους δικούς τους να τα δώσουν όλα για να πάρουν ...αυτοί εκδίκηση (για τόσο μυαλό μιλάμε). *

Να μείνω όμως στο αγωνιστικό κομμάτι. Το ματς είναι ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ από όσο ακούγεται. Τη θέλουμε τη νίκη κυρίως για λόγους ψυχολογίας. Αλλά και σταθερότητας. Κι αν το πάρουμε θα 'χουμε ρεζερβουάρ γεμάτο για 2-3 ακόμη ματς.

Είναι στα μέτρα μας και αυτό το ξέρουμε όλοι. Μπορεί όμως η ομάδα να πάει σε 3η συνεχή νίκη και να φεύγει από εκεί αλώβητη; Αυτό είναι το ζητούμενο. Και για μένα η βάση του σχεδιασμού.

Κι εγώ βλέπω την 11άδα που βάλατε. Υποθέτω πως θα μπει ο Ντιγκινί να πάρει ανάσες ο Γκάμα, αλλά θέλω να δω και τον Μαντσίνι πώς παίζει για ένα 60λεπτο.

Την ΑΕΛ την είδαμε στον πρώτο γύρο κι εγώ πολύ θα ήθελα να τις ρίξουμε 3 τέρματα για πλάκα. (Δεν το λέω από εκδίκηση, αλλά σαν αντίδραση στη δική μας ανοησία κι έπαρση). Αφήσαμε τον Ουάρντα να αλωνίζει και ο Μπα τον μάρκαρε με τα μάτια. Γι' αυτό και δεν τον θέλω με αυτά τα μυαλά στο ματς. Ο Ροζ έδειξε μαρκάρει σε αυτή τη θέση καλύτερα από τον Σούντκρεν και ο Σάσα το κάνει ακόμη καλύτερα. Αν κόψουμε το δημιουργικό της κομμάτι με αυτές τις 2 κινήσεις, τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Έχει 3 ψηλούς πίσω που οι δικοί μας τους έχουν στα στημένα. Αν και προτιμώ το συρτό παιχνίδι για τέτοιες περιπτώσεις. Κι από αυτό θα έρθουν και τα γκολ.

* Τούτο έχει ξαναγίνει, τους πιάσανε και το δικαστήριο αποφάνθηκε πως ...δεν υπήρξε δωροδοκία, επειδή μια άλλη ομάδα πλήρωσε 5 παίκτες για να έχουν αυξημένη απόδοση σε εκείνο τον αγώνα. Τόσο μπροστά το Ελλάντα που ούτε στο Κονγκό τέτοια δικαιοσύνη.

Edited by almand
  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Βασικά όλο το ματς δεν βλέπεται... Ας ελπίσουμε ότι στο δεύτερο θα γυρίσουμε το ματς από παιχνίδι αλάνας σε παιχνίδι γηπέδου.

Όσο για τις επιλογές του γερμανού, κανένα σχόλιο. Με τους ίδιους θα πάει και στο ματς με τη Ξάνθη κι εκείνο με τον Ολυμπιακό. Κι αν δεν πάρουμε κανένα άλλο, πιθανόν να πάμε με τους ίδιους και στα πλέι οφ.

Link to comment
Share on other sites

13 hours ago, Mitsos said:

If it ain’t broke no need to fix it.

Είναι φανερό ότι οι αντοχές κάποιων παικτών δεν είναι για παιχνίδια κάθε 3 μέρες, πρέπει να χάσουμε για τους αλλάξει ο Oenning; 

Link to comment
Share on other sites

Under the German Coach Aris has a certain stability.  While it is not necessarily the most exciting brand of soccer it certainly is efficient. It was a tough three game stretch in eight days and the team came away with two victories and a road draw, I don’t think it’s all that bad.

Edited by Mitsos
Link to comment
Share on other sites

Με τον Γερμανό έχουμε λίγες νίκες και πολλές ισοπαλίες, δεν είναι ιδιαίτερα θετικά τα αποτελέσματα του. Εν προκειμένω όμως το πρόβλημα είναι η διαχείριση του ρόστερ στα συνεχόμενα παιχνίδια.

Link to comment
Share on other sites

if I were to ask you guys before the 3 games were played how you would feel with victories against PAOK and Ksanthi and a draw on the road with AEL I’d be willing to bet you would take it. Now that it happened it’s disappointing because the same 11 started? I remember a time when the same line up was used for an entire season excluding injuries and cards. Early indications are that he doesn’t trust many of the players on this roster for one and apparently certain others are required to play for one reason or another, see Ideye. Whatever the case, the team is currently in 4th place, albeit only one point ahead and most likely will drop after next week’s lose, but very much within their goals of playoffs and cup not to mention a very tough nut to crack with a mediocre roster. There are  many things that disappoint me with Aris but the coach is not one of them.

Edited by Mitsos
  • Like it 2
Link to comment
Share on other sites

Μήτσο εμένα δε μου αρέσει αυτός ο προπονητής. Είναι κολλημένος και θα κάψει την ομάδα στο τέλος...

1. Τι έκανε ο Γκάμα σε όλο το ματς και τον βγάζει στο 80;;;;

2. Ο Φετφα στο Β ημίχρονο περπατούσε και από τη μεριά του μπάζαμε

3. Ο Μαρτίνεθ τι δουλειά έχει σαν αριστερο εξτρέμ; Πρέπει να είναι τυφλός κάποιος να μη βλέπει ότι το παιδί είναι καθαρόαιμο δεκάρι!

 

Και το αστείο είναι αλλού. Οι παίκτες πίσω και μεσοαμυντικά είναι ήρωες και βιονικοί. Επιλογές μηδέν και όμως αυτοί εκεί, στον αγώνα!!! 

Εκεί που η ομάδα έχει επιλογές δηλ μεσοεπιθετικά, που επίσης βλέπουμε ότι οι παίχτες μας εκεί κουράζονται, αντί ο Γερμανός να κάνει το εύκολο και να κάνει rotation, αυτός εκεί! Κολλημένος στα ίδια και τα ίδια, στους ίδιους και τους ίδιους! Και να πεις ότι είναι άμπαλοι; Μαρτίνεθ: τον κατέστρεψε. Ντιγκινί: τον έχει παραγκωνίσει. Μαντσίνι: σκωτσέζικο ντουζ!

 

Και δηλώνει μετά: "δεν είχαμε φρεσκάδα". Ε ναι ρε ηλίθιε! Και ποιος φταίει; Εγώ; Εσύ δεν τους έβαλες και σέρνονταν;

Edited by ukworm
  • Like it 2
Link to comment
Share on other sites

Μήτσο, το είδες το παιχνίδι; Είδες ότι κάποιοι παίκτες ήταν φανερά κουρασμένοι και όσο περνούσε η ώρα αυτό ήταν πιο έντονο;

ΥΓ. Στα τελευταία 8 παιχνίδια έχουμε 2 μόλις νίκες, 5 ισοπαλίες και 1 ήττα, δεν το λες και καλή επίδοση για μια ομάδα που όλοι οι σοβαροί ουδέτεροι αναγνωρίζουν ότι έχει το τρίτο καλύτερο ρόστερ του πρωταθλήματος.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

To rotation σε μας έχει καταντήσει ανέκδοτο. Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλο τα ίδια μένουν. Όταν μας δουλεύουν με αυτόν το τρόπο δεν έχει νόημα καν να το συζητάμε.Εγώ το προσπερνώ για να φτάσω σε μια είδηση ιδιαίτερα περίεργη. Η ΦΙΦΑ, λέει, θυμήθηκε τώρα να μας στείλει τον λογαριασμό του Σιστόν(!!! ;;;) Έτσι από μόνη της; ρωτάω εγώ. Από ότι συμβαίνει στην Ελλάδα αυτό μόνο κράτησε και το θυμήθηκε; Το ότι πτώχευσε η ΠΑΕ, πήγε στην Γ' κατηγορία χαμπάρι δεν πήρε;

Που σημαίνει πως κάποιοι "σκαλίζουν" τα κάρβουνα να μας ανάψουν φωτιές. Και η επιβεβαίωση σε αυτό θα είναι η ολιγωρία της ΕΠΟ να αποφανθεί για το προφανές. Αλλά θα το κάνει ΜΕΤΑ τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Κι αυτό θαρρώ πως είναι το πιο ανώδυνο κτύπημα κάτω από τη μέση από όσα θα ακολουθήσουν.

Εχθές στη ροή του αγώνα δεν είδα ένα κραυγαλέο πέναλτι που δεν έδωσε ο διαιτητής επάνω στον Λάρσον και σωστά γιατί ο Φέτφα ήταν οφσάιντ (η φάση δεν υπάρχει στις καλύτερες φάσεις του αγώνα, αλλά στην Αθλητική Κυριακή όπου ο διαιτητής άφησε την εξέλιξη του ματς, κι όταν έγινε το καταφανές πέναλτι, το ΒΑΡ θυμήθηκε το οφσάιντ του Φετφατζίδη. Καθόλου περίεργο να φανταστεί κανείς πως στο ματς του πρώτου γύρου το αναμφισβήτητο πέναλτι υπέρ ημών έβαλε το ΒΑΡ να γυρίσει ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ την εικόνα μέχρι να βρει, 1:36 λεπτά πριν μια άλλη φάση όπου υπήρχε επιθετικό φάουλ. Κι όλα τα άλλα τα θεώρησαν ως μη γενόμενα.

Τούτο όμως δεν ισχύει για τον συμπολίτη. Καθαρό επιθετικό φάουλ του Σιντέρφσι το κάνει γαργάρα το ΒΑΡ της Οπαδικής Τηλεόρασης για να δείξουν μόνο το πέναλτι. Και τούτο γιατί "ο ΠΑΟΚ κρατά για τον εαυτό του το δικαίωμα να μη δείχνει σε real time κάποιες επίμαχες φάσεις παρά μόνο αργότερα ότι γουστάρουν οι ίδιοι και μάλιστα αρκετά "πειραγμένες" από τη μονταζιέρα τους"!!! Σε συνέχεια αυτού έρχεται και το ανοικτό κανάλι Οπαδικής Προπαγάνδας κι ΕΝημέρωσης υπέρ του ΠΑΟΚ, (ΟΠΕΝ), να ισοπεδώσει τα πάντα. Χρειάστηκε να παρέμβει η επίσημη ΑΕΚ με ανακοίνωση της για να αναγκαστούν να δείξουν στον κόσμο τον καταφανέστατο επιθ. φάουλ που προηγήθηκε από το πέναλτι που του έδωσαν και να αποφανθούν πως "δεν είναι επιλήψιμο γιατί ούτε οι αεκτσήδες δεν διαμαρτυρήθηκαν" -και πότε να προλάβουν άραγε να το κάνουν. Αποτέλεσμα: Πρώτη νίκη σε ντέρμπι με "πέτσινο" πέναλτι, δύο αποβολές για τον αντίπαλο που είχε και δοκάρι. (Άσχετο: θυμάμαι έναν Τζώρτζεβιτς του Ολυμπιακού που κόντευε να βγει πρώτος σκόρες με γκολ μόνο από πέναλτι. Σε όποιον του θυμίζει κάτι η αναφορά...).

Δεν ασχολούμαστε βεβαίως μαζί τους. Το λέω γιατί ο "νόμος της Ζούγκλας" που θέλουν δεν είχε και ούτε ποτέ θα έχει ισονομία. Ο Άρης είναι το καλύτερο θύμα της δήθεν εξυγίανσης και ο σάκος του μποξ για όλη την παράγκα.

Αγωνιστικά δεν είπαμε κάτι για τον αγώνα, γιατί είδαμε ένα παίχνίδι που ήταν σαν να μην έγινε. Κακός αγωνιστικός χώρος, κακή η απόδοση μας, Ουάρντα και Κάτσε έδωσαν την τελευταία τους παράσταση με τα χρώματα της ΑΕΛ και φεύγουν (γιατί ο Κούγιας δεν τους στήριξε με τη Ξάνθη) κι άλλο τίποτε ουδέν.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Πάντως παιδιά θα ξαναπώ για τον προπονητή....

Πρέπει να γίνει κάποιο rotation, πάει και τελείωσε....

Η ομάδα ήταν τόσο ΠΤΩΜΑ που με Λάρισα έκανε όλη κι όλη μία αξιόλογη τελική! 

Να έχεις παίχτες όπως ο Ντιγκινί, ο Μαρτίνεζ, ο Μαντσίνι και να καταφέρνεις να τους αχρηστέψεις! Ε όχι ρε φίλε, δεν υπάρχει αυτό το πράμα πουθενά!

  • Like it 2
Link to comment
Share on other sites

I did not watch the game but I don't think that's necessary to understand what you are talking about.  The fact that Oenning keeps using the same players is an indictment on the roster.  Since none of us are at practices or privy to the coaches thought process the least we can do is give the guy the benefit of doubt.  Under his guidance the team has become very conservative with a business like mentality and it has served them very well.  My opinion is, and opinions are like a-holes we all have one, he does not trust this roster enough to play attacking futbol.  If I recall correctly when he first came to Aris he said he prefers 5-4 victories to 1-0, then he saw what he had to work with and adjusted his philosophy.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό με το προπονητή είναι τόσο κραυγαλέο που δεν νομίζω πως ο γερμανός δεν το έχει πάρει χαμπάρι. Απλώς ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ, ή κάτι βρωμάει που μπορεί να μη θέλουν να το μάθουμε. Κι εγώ δεν αποκλείω να έχει σχέση με τα συμβόλαια. Δεν φεύγουν τα βαριά συμβόλαια, θα διώξουμε ότι πουλάει στην αγορά. Μαρτίνεζ, Ντιγκινί, Τόνσο, Σούντργκρεν, όλοι τους μπορεί και να είναι υποψήφιοι να πάρουν θέση στην βιτρίνα. (Είναι εκείνη η βλακώδης πολιτική επί Κόντη που έπαιρνες ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ τον παίκτη και τον άφηνες στον πάγκο με σκοπό να τον απαξιώσεις και να πάρεις ψίχουλα στην πώληση του...)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...