Jump to content
Phantis Forums

SL1-R17: Aris - PAOK (04-Jan-20, 19:30 EET)


Blackhawk

Recommended Posts

When you concede 4 cheap goals you don't stand a chance to get a result. Aris has 4 shots on goal scoring on all four. The turning point was the easy goal with which they tied the game. At least the winning streak is over and we don't have to focus on that. Must win next week against AEK.

Link to comment
Share on other sites

Μπράβο στον Α.Ρ.Η. για τη νίκη του. Το αποτέλεσμα φυσικά και δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Αυτό όμως δεν μειώνει τη νίκη του συμπολίτη. Ίσα ίσα πρέπει να αποτελέσει τροφή για σκέψη στο πως λειτουργεί η δική μας ομάδα. Φάγαμε 6 γκολ από τον Α.Ρ.Η. που στα δύο ματς δεν έβγαλε πάνω από τρεις φάσεις συνολικά σε κανονική ροή. Εν αντιθέση με εμάς που είχαμε απίστευτες ευκαιρίες και τρομερή αναποτελεσματικότητα όταν φτάναμε στην περιοχή τους. Στο πρώτο ματς τα έφαγε ο Πασχαλάκης, σήμερα τα έφαγε ο Ζίβκοβιτς. Τι να πούμε; Το 3-1 ήταν ταφόπλακα. Απορώ τι σκέφτηκε εκεί ο Ζίβκοβιτς. Κακές επιλογές επιθετικά με κάτι σουτ έξω από την περιοχή ενώ μπορούσαμε να δημιουργήσουμε φάση πάρε-βάλε. Κακός και ο Σφιντέρσκι, ο οποίος παρότι σκόραρε, στις υπόλοιπες φάσεις που είχε έδειξε να μην έχει καθόλου καθαρό μυαλό. Έχασε τουλάχιστον δύο γκολ που έπρεπε να σκοράρει.

Και πάλι μπράβο στον Α.Ρ.Η.!

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

FT 4-2. Abel needs to have some sessions talking with some of the players. Not because we lost the “aittito” but because the way we performed. Aris was the most of the game the only team that wanted the win. Almost every chance was a goal. The stimena s#ck big time and all the counters our opponents have are so dangerous. 

Need to get our minds clear. Nothing is lost, just the “aittito”. We play another 15 games. But it is a fact we haven’t won one of the so called derbies. Let’s start doing so against AEK.

Link to comment
Share on other sites

Ο Φερέιρα μαθαίνει ακόμα. Έχουμε τόσο ανώτερη ομάδα από τον Α.Ρ.Η. και καταφέραμε να φάμε τέσσερα γκολ. ΟΚ, φταίει ο Ζίβκοβιτς, αλλά δεν γίνεται οι άλλοι να μασάνε σίδερα και να μην κάνουμε κάτι γι' αυτό. Όποιος δεν είναι κομπλεξικός είδε ότι μία ομάδα έπαιξε ποδόσφαιρο και οι άλλοι κλωτσοπατινάδα. Μαγκιά τους που κερδίσανε, το ξαναλέω. Βγάζω το καπέλο. Αλλά το σκορ είναι μαγική εικόνα. Εμείς αλλάζαμε μπαλιές, κάναμε φάσεις, είχαμε συνδυασμούς, εμπνεύσεις, τα πάντα και καταφέραμε να φάμε 4 γκολ από μιάμιση φάση σε όλο το παιχνίδι. Ανάθεμα αν αλλάξανε πάνω από τρεις πάσες συνεχόμενες (που λέει ο λόγος) σε όλο το παιχνίδι οι αντίπαλοι. Κι όμως καταφέρανε να κερδίσουνε με απίστευτο σκορ. Θέλω ο Α.Ρ.Η.Σ. να μπει στα πλέι οφ και να μας δείξει ο Φερέιρα τι έμαθε από τα πρώτα του ντέρμπι στην Ελλάδα.

PS: Για όσα κομπλεξικά σκουλήκια κράζουν ότι είναι καλύτερη ομάδα και στημένο πρωτάθλημα κλπ. Λίγος σεβασμός ρε γατάκια. Ο Ιβάναρος σας έχει στον αφρό όλους με 50-50 διαιτησία. Ούτε κλάμματα, ούτε απειλές, ούτε μηνύσεις. Αυτό θα μπει κιμπάρης και σωστός. Δείτε επιτέλους την αλήθεια. Όσο για τα ντέρμπι που ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πάρει, μπορείτε να μετρήσετε νίκες που έχει σε ντέρμπι ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 2 χρόνια. Όσες νίκες έχουμε εμείς, όλοι οι άλλοι μαζί δεν τις φτάνετε. Δέκα χρόνια, κάνατε νίκη. Άντε το 2030 τώρα ξανά. Ελπίζω να μπείτε πλέι οφ, να ανοίξετε τα πόδια μέσα-έξω σε Ολυμπιακό και να τα δίνετε όλα μόνο με τον ΠΑΟΚ. Έτσι το φετινό πρωτάθλημα θα σας πονέσει πιο πολύ από το περσινό. Είπαμε, Πρεσπών το περσινό, Βόλβης το φετινό.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

I'm kind of glad the no loss streak is over.  There was too much emphasis on it.  As for the game the 2 goals off crosses were cheap and reminiscent of the goals we would concede a few years ago.  Teams will be noting this and trying to exploit.  It's no use having possession if when you lose the ball the opposition run over you.  Abel needs to set this straight.  We are even after all this time still lacking a 6 that can cut down opposition counter attacks.  Worryingly Zivkovic was poor today.  One at the near post and one off the cross which he should have got to.  Maybe Paschalakis might get one final chance.  In the long run this loss could be a good thing because it did show our weaknesses and even if Olympiakos win we are only 1 point behind them.  More important will be the psychology of the team against AEK who will be smelling blood.

Link to comment
Share on other sites

Περνώ από τη γειτονιά σας, όχι για καζούρα αλλά για ένα εποικοδομητικό προβληματισμό από αυτό το παιχνίδι, γιατί όλοι είδατε πως ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι κι αξίζει νικητές και ηττημένοι κάτι να διδαχτούν από αυτό.

Πριν αναρτήσω όμως τις σκέψεις μου όπως τις ανέφερα στο δικό μας φόρουμ, του Άρη, θα πω ευθέως πως εγώ ήμουν αυτός που έκανε λόγο  για το "ψεύτικο" αήττητο του ΠΑΟΚ", όπως ειπώθηκε, αλλά η απάντηση είναι μάλλον περιττή αφού την έδωσε ο UKworm. Αφορά ένα αήττητο (απόλυτα σεβαστό φυσικά) αλλά επί αντιπάλων που οι αναμετρήσεις μεταξύ τους θυμίζουν φιλικά προετοιμασίας. Και ισοδυναμεί με ότι κι οι ίδιοι εννοείτε όταν μιλάτε για τα 35 "πέτσινα" πρωταθλήματα του Ολυμπιακού. Για να εξηγούμαστε. Τούτο όμως έγινε η παγίδα που στήνατε για άλλους αλλά πέσατε οι ίδιοι. Δεν δώσατε "σκληρά ματς" σε Ελλάδα κι Ευρώπη για να δείτε πού βρίσκεται ο πήχης και να πάρετε τα μέτρα σας σωστά. Γιατί το "πακέτο" το έχετε ολόκληρο για να έχετε πρωταγωνιστικό ρόλο και έξω και μέσα. Εμείς, σαν Άρης, υπολειπόμαστε σε πολλά. Γι' αυτό και δεν κοιτάμε ψηλά, ώστε να έχουμε επαφή με τη πραγματικότητα. Δείτε μια ανάλυση εδώ για να δείτε πως το λένε κι άλλοι κι όχι μόνο οι αρειανοί.

Ήδη από τον πρώτο γύρο είδατε πως ο "Αρούλης" της Γ' Εθνικής έχει δόντια και δαγκώνει άσχημα, αν δεν του φορέσουνε λουρί, και κάποιοι ήσαν υποψιασμένοι για ότι θα ακολουθούσε, αλλά κάποιοι παίκτες σας τον υποτίμησαν κι αυτό έγινε η 2η παγίδα για σας.

Σας μεταφέρω κι εδώ αυτό που ανάρτησε και στο δικό μας φόρουμ, όπου πιο πολύ για σας μιλώ κι όχι για την δική μας ομάδα. (Με ελάχιστε μικρές προσθήκες). Όχι γιατί Ο ΠΑΟΚ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΔΑΝ. Όχι ο προπονητής τους, αλλά οι παίκτες κυρίως.

"

Τον αγώνα αυτό τον θέλω για το αρχείο μου γιατί πρόκειται για κάτι πολύ ιδιαίτερο. Δεν βλέπεις συχνά παιχνίδια που τα πάνω έρχονται κάτω σε λίγα μόλις λεπτά. Και στο συγκεκριμένο έγιναν ένα σωρό παράδοξα πράγματα που εξηγούνται μόνο από την ποδοσφαιρική λογική που θέλει τη μπαλίτσα στρογγυλή και την αναμέτρηση στα ίσα. Κι λέω να αναλύσω εδώ για να καταλάβω κι ο ίδιος τι ακριβώς είδαμε εχθές.

Αλλά για να το κάνουμε σωστά καλό είναι να αφήσουμε τα οπαδιλίκια και να εστιάσουμε στα δεδομένα.

Καταρχήν έγινε ένα ντέρμπι που έληξε με 4-2 κι όχι με το κλασσικό 0-0 ή 1-0  (!!!) που λήγουν τα περισσότερα. Κι αυτό λέει πολλά. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Και όλα τους αφήνουν απέξω τον συνήθη ύποπτο της αναμέτρησης, το διαιτητή, έτσι ώστε να μην έχει δικαιολογίες ο χαμένος. (Αφού αυτό συνηθίζεται όταν δεν θέλουμε να παραδεχτούμε την γύμνια της ομάδας μας).

Κατά δεύτερον έχει μεγάλο ενδιαφέρον η στρατηγική και των δύο προπονητών. Ο πορτογάλλος αιφνιδίασε τον γερμανό με μια διάταξη που κόντεψε να τελειώσει το ματς στο πρώτο 20λεπτο. (Και σπεύδω να το πω αυτό γιατί είναι ο 2ος στη σειρά που οι συμπολίτες θα προσπαθήσουν να του ρίξουν την ευθύνη της ήττας). Καθώς ρίχνοντας τον Πέλκα, και τον Βιερίνια στον αγώνα πήρε το κέντρο μαζί με τον (εξαιρετικό εχθές) Μίσιτς και τον Μαουρίτσιο, έναντι μόλις δύο αντιπάλων του, τον Σάσα και τον Ματίγια. Πίεσε ψηλά και έκοψε στα δύο τον Άρη που τον σφυροκόπησε για 15 λεπτά.

Το 4-2 σαφώς και δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του ΠΑΟΚ γιατί εχθές η αμυντική του διάταξη ήταν εξαιρετική. Και το εννοώ. Ντουμπλαρίσματα και στους τρεις επιθετικούς του Άρη, απίθανες αλληλοκαλύψεις αμυντικών και μέσων (Λημνιός+Μάτος, Βαρέλα+Γιαννούλης+Βιερίνια, που για μένα είναι για σεμινάριο (χωρίς πλάκα). Ο μόνος επιθετικός μας που είχε μόνο ένα παίκτη να τον μαρκάρει ήταν αυτός που είχε ελεύθερο ρόλο, ο Λάρσον που έκανε και τη ζημιά.

Από το 1-1 και μετά αυτό που φάνταζε πλεονέκτημα του πορτογάλου έγινε ο εφιάλτης του. Γιατί χρησιμοποίησε μεν τον Μαουρίτσιο και τον Βαρέλα για να πάρει τις αλληλοκαλύψεις και τα ντουμπλαρίσματα που θέλει, αλλά και από τους δύο τους έλειπαν παιχνίδια κι αυτό άφηνε κάποια κενά στην ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της αμυντικής γραμμής. (Όχι τη διάταξη της). Κι εκεί φάνηκε άλλη μια χτυπητή αδυναμία του ΠΑΟΚ. Ο Μάτος, που είναι εξαιρετικός στα επιθετικά του καθήκοντα και αποτελεσματικός με το βρώμικο τρόπο που παίζει τον αντίπαλο του όταν τον παίζει από πίσω, είναι ΚΑΚΙΣΤΟΣ  όταν τον αντιμετωπίζει με το πρόσωπο προς την εστία. Εχθές εξαφάνισε τον Γκάμα, αλλά η αδυναμία του αυτή φάνηκε στον τρόπο που (δεν) μάρκαρε τον Λάρσον, ο οποίος μετά από ασσίστ του Γκάμα «γελοιοποίησε» ένα εξαιρετικό παίκτη.

Από το σημείο αυτό ήρθαν τα πάνω-κάτω κι όσο να ψάχνει κανείς δεν νομίζω πως θα το βρει λογική απάντηση. Αφού δεν υπάρχουν εμφανείς λόγοι να το αποδώσει κάποιος. Για μένα η μόνη εξήγηση είναι η …τύχη. Όσο μας γύριζε την πλάτη σε όλο το 2019 άλλο τόσο άρχισε να μας χαμογελά από τα χαράματα του 2020. Το ακριβώς αντίθετο έγινε για τον αντίπαλο. Γιατί η μπάλα τιμωρεί. Η δική μας τύχη ήταν που δεν φάγαμε άλλα δύο γκολ κι όχι που σκοράραμε στην πρώτη τελική. Αυτό το ομολογούν όλοι. Και συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του ματς αφού σε 4 τελικές (κάποιοι λένε 5 δεν ξέρω να μετρούν το ακυρωθέν τέρμα μας) σκοράραμε 4 φορές!!! Δεν νομίζω πως έχει ξαναγίνει στην ιστορία της ομάδας μας αυτό.

Τώρα να πούμε τάχα πως ήταν κόλπο του γερμανού να δώσει χώρο στον ΠΑΟΚ να τον χτυπήσει στις αντεπιθέσεις; Πολύ τραβηγμένο για να αληθεύει. Ναι, δουλεύτηκε στη προπόνηση, της ίδιας λογικής ήταν και ο Τερζής που αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο, αλλά για μένα δεν μπορεί να ισχύει. ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΜΕ 0-3 ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΜΕ 2-3 ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ. Συνεπώς το μόνο πόντο που θα έδινα στον Ένιγκ είναι πως έβαλε τον Ροζ αριστερά και ευτυχώς δεν ανησυχούσαμε στα κόρνερ και γενικά στα στημένα. (Συν το γκολ που έβγαλε Ροζ και πως στα δικά μας κόρνερ είχαμε είτε τον Βέλεθ, είτε τον Δεληζήση, ή τον Ροζ να απειλούν αποτελεσματικά). Αλλά κι αυτός ο πόντος ισοφαρίζεται αρνητικά από το ότι ένα τέτοιο σχήμα  αφήνει δύο μεγάλα κενά, στα στόπερ και στις βοήθειες από δεξιά. Κάτι που το εκμεταλλεύθηκε ο ΠΑΟΚ.

Όπως και να έχει ο Άρης πήρε άλλα δυο γκολ από τον Βέλεθ και τον Ροζ, τα οποία μαζί με αυτό του Λάρσον δείχνουν να δικαιώνουν τη λογική του Ένινγκ.

Και με αυτά να πούμε κάτι για τον τερματοφύλακά τους. Η μόνη ευθύνη που φέρει ήταν για μένα ήταν η έξοδος του στο γκολ του Ροζ. Κι αυτό γιατί είδε την αδυναμία των αμυντικών του να αντιμετωπίσουν τον Άρη στα κόρνερ. Τόσο το γκολ του Λάρσον, όσο κι αυτό του Σάσα ήταν από την γωνιά που ο τερματοφύλακας δεν περιμένει. Εν πάσει περιπτώσει δεν ήταν και ο Βελλίδης της Λαμίας που είχε ο Πάοκ στην Τούμπα. Έκανε αυτό που μπορούσε.

Προσπερνώ στα γρήγορα κάτι σημαντικό. Ο Γιαννούλης και ο Πέλκας έχασαν το καθαρό μυαλό που χρειάζεται για να πάρει η ομάδα κάτι καλό από αυτούς και το παιχνίδι πήρε το δρόμο του.

Εγώ πάντως το φοβόμουνα το ματς έστω και αν ο Άρης είχε το προβάδισμα στο σκορ και περίμενα να δω τι θα κάνουμε για να ενισχύσουμε το κέντρο μας. Κι από δω αρχίζει άλλο ένα παράδοξο. Δεν κάναμε τίποτε αλλά γίναμε καλύτεροι!!! Γιατί κερδίσαμε μέτρα στο γήπεδο και πιέσαμε στα ¾ του γηπέδου. Μόνο αυτό. Κάτι όμως που θα μπορούσε να μας δώσει κι άλλα γκολ πέραν των 5 επιτεύχθηκαν. Κι αυτό δείχνει ξεκάθαρα κάτι.

Πως το ματς, όταν παίζεται στα ίσα, θα μπορούσε να είχε λήξει με θρίαμβο είτε του ενός, είτε του άλλου. Ο χθεσινός ΠΑΟΚ θα μπορούσε να φύγει είτε με 4 γκολ νικητής, είτε να χάσει ακόμη και με έξι. Γιατί την διαφορά την κάνει η ΠΙΕΣΗ ΨΗΛΑ. Το έκανε ο ΠΑΟΚ για ένα 20λεπτο στο 1ο και μας γονάτισε. Το έκανε ο Άρης στο δεύτερο κι όλοι τρόμαξαν. Κάτι Ολυμπιακοί, κάτι Αεκτσήδες, κάτι άλλοι κι όλοι γενικά όσοι κόπτονται για το σεντόνι. Γιατί το παιχνίδι έδειξε πως όταν αφήνεις στη μοίρα του, με την παράγκα, τα διαιτητιλίκια και τα άλλα τα πονηρά απέξω, τότε όλοι έχουν δικαίωμα να ελπίζουν. Κι αυτό όχι μόνο δεν αρέσει. Τους φοβίζει.

Η Θεσσαλονίκη από εχθές φοράει κιτρινόμαυρα και η παράγκα δέχτηκε ένα ηχηρό χαστούκι. Αλλά δεν έληξε. Θα χρειαστεί να προσπαθήσουμε κι άλλο για να ισοπεδωθεί εντελώς ώστε να δει επιτέλους κι ο κόσμος λίγη μπαλίτσα.

"

ΥΓ. Όταν εγώ λέω "παράγκα", ξέρω πολύ καλά τι εννοώ και δεν δείχνω αποκλειστικά τον Πάοκ πίσω από ότι στραβό υπάρχει. Συμφέροντα έχουν όλοι και όλοι προσπαθούν το προσωπείο της να το αποδώσουν σε άλλους. Όταν πρόκειται για την αφεντιά τους κάνουμε το κορόιδο. Εμείς ξέρουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι μας περιμένει. Και για την Ξάνθη έχουμε έχουμε υπόψη μας και για το έτερο υποκατάστημα του Κούγια που μας περιμένει -όπου οι "δανεικοί" θα δηλώσουν δυναμικά το παρών κι όχι "κώλυμα" όπως με εσάς, και για το επόμενο βουνό που πας περιμένει, τον Ολυμπιακό, που μερικοί αστειεύονται τάχα πως εμείς είμαστε το δικό τους υποκατάστημα. Γιατί έχουμε δείγματα γραφής τους από τον πρώτο γύρο. Που μας πήραν το παιχνίδι με γκολ οφσάιντ που οι διαιτητές και οι ΒΑΡίστες το κάνανε γαργάρα και τη "φιλοξενία" που μας ετοιμάζουν στο Καραϊσκάκη για να πάρουν το πρωτάθλημα. Κι έχεις μερικούς να πιστεύουν πως εμείς είμαστε το υποκατάστημα κάποιων. Κάποτε θα καταλάβουν κι αυτά τα παιδάκια...

Καλή συνέχεια.

Link to comment
Share on other sites

Φίλε almand για μένα τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ soft γιατί ο προπονητής του πιστεύει στο καλό ποδόσφαιρο και πορεύεται με αυτό. Ακριβώς το ίδιο λάθος κάναμε και στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Αντί για 0-3 (χάσαμε απίστευτες φάσεις πολύ καλύτερες από αυτές με εσάς και πέναλτι στο 0-1) τελικά ήρθε 2-2. Και πρέπει να προβληματίσει τους πάντες αυτό. Και χθες είδες σεμινάριο ποδοσφαίρου από τον ΠΑΟΚ. Πάνω από τέσσερις πάσες δεν άλλαξες σε όλο το ματς. Ξαναλέω, μαγκιά σου που πήρες έτσι τέτοιο ματς. Και ανοησία τεράστια του ΠΑΟΚ. Η διαφορά επιπέδου και ποιότητας ήταν κραυγαλέα. Όχι ότι δεν το ξέραμε. Όλοι το ξέραμε. Και γι' αυτό παρότι πήγες με 2-1 στο ημίχρονο, ήταν αρκετά απίθανο να κερδίσεις όπως πήγαινε το παιχνίδι. Και μετά έρχεται το 3-1 με το τραγικό λάθος του Ζίβκοβιτς σε απλή γιόμα προς την περιοχή. Μπάλα είναι και γυρίζει και γι' αυτό γουστάρουμε όλοι. Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, ούτε ο πιο πλούσιος. Εδώ η Ελλάδα πήρε Euro.

Όσο για τη διαιτησία. Ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που καθάρισε το ποδόσφαιρο. Αυτός που απαίτησε VAR (η ΑΕΚ σφυρίζει αδιάφορα και ο Ολυμπιακός θέλει να το διώξει). Ήταν αυτός που έφερε τους ξένους διαιτητές και ξεκινήσαμε να βλέπουμε κανονικό ποδόσφαιρο. Και είναι αυτός που ελέγχει την ΕΠΟ και γι' αυτό το πρωτάθλημα είναι 50-50. Δεν έχει στήσει κανέναν διαιτητή και όλοι δίνουν ότι βλέπουν. Φυσικά με τα λάθη τους γιατί δεν είναι καλοί διαιτητές, αλλά κανένας δεν είναι στημένος. Και γι' αυτό ο ΠΑΟΚ δεν ασχολείται με μικρότητες διαιτητικές. Αν στη θέση του ΠΑΟΚ ήταν ο Ολυμπιακός θα ούρλιαζε για τη διαιτησία και θα έκανε μηνύσεις. Αυτή φίλε μου είναι η διαφορά επιπέδου και ποιότητας μεταξύ Σαββίδη και Μαρινάκη/Καραπαπά/Θεοδωρίδη. Αν δεν θέλεις να τη δεις και θέλεις να εξισώσεις τον ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, δείχνει το πόσο αστείος είσαι στη προσπάθειά σου να μειώσεις τους τίτλους που πήρε ο ΠΑΟΚ. Ποιο μωρέ, το πρωτάθλημα των Πρεσπών; Ο Α.Ρ.Η.Σ. δεν θέλει τέτοια πρωταθλήματα...

Επίσης, το ότι μιλάς για Βελλίδη δείχνει το πόσο αστείος είσαι κι εσύ και οι όμοιοί σου. Δηλαδή βρε ανόητε, ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει τη Λαμία έστησε τον Βελλίδη στην Τούμπα; Και αν τον έστησε, του είπε φάε 3 γκολ στο 10λεπτο; Τόσο εξόφθαλμα; Πόσο ανόητος πρέπει να είσαι για να το πιστεύεις αυτό; Είστε αστείοι που μιλάτε για παράγκα Σαββίδη και στημένα ματς και φιλικά. Το επίπεδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι τραγικό. Οι μισές ομάδες είναι για 4η και κάτω κατηγορία σε οποιοδήποτε προηγμένο πρωτάθλημα. Αν δεν το βλέπεις, είσαι τυφλός. Όσο για τους δανεικούς, δώσαμε στον Βόλο παίκτες από την Κ19 και τι έγινε; Και στη Λάρισα που δώσαμε Κάτσε και Ντιμπιντάι, τι έγινε; Είναι παράρτημα και ο Κούγιας; Που πήγε και έφαγε 4 στο ημίχρονο από Ολυμπιακό και κάνει μπίζνες με Μαρινάκη; Τα "φιλικά" και οι δανεικοί είναι η καραμέλα των ανήμπορων. Και αν θέλεις να μιλήσεις για παραρτήματα, να μας πεις για τους δικούς σου ελεύθερους-δανεικούς και τις σχέσεις Μαρινάκη-Καρυπίδη. Αυτές είναι καθαρές και τίμιες μπίζνες;

Τέλος για να κλείσω με μπάλα. Για μένα ο Άρης παίρνει αυτό που του αξίζει μέχρι στιγμής. Αν εξαιρέσεις το πάθος που δείχνετε μόνο με τον ΠΑΟΚ, στα υπόλοιπα παιχνίδια είστε μία ομάδα που παλεύει για την 6άδα. Δεν υπάρχει παιχνίδι που θεωρείται δεδομένη νίκη. Ούτε κόντρα σε Ατρόμητο, ούτε κόντρα σε Λάρισα, ούτε σε ΟΦΗ. Γι' αυτό και κερδίζετε κανα δυο ματς και μετά κάνετε γκέλα. Για να δούμε αν αυτή η ιστορική νίκη δεκαετίας θα σας δώσει ψυχολογία για να έχετε καλύτερη συνέχεια. Εμείς θέλουμε τον Α.Ρ.Η. δυνατό κι ας σκίζεστε μόνο με εμάς και θα θέλαμε και οι άλλες ομάδες να ανέβουν γιατί αυτό είναι υγεία. Κι αν είμαι ανόητος και δεν μπορώ να κερδίσω ματς που ένας παίκτης μου (Μίσιτς) έπαιξε όση "μπάλα" έπαιξαν όλοι μαζί οι παίκτες του Α.Ρ.Η. τότε ας χάσω.

Συγχαρητήρια και πάλι για τη νίκη!

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...