Jump to content
Phantis Forums

Aris - Volos (Thursday, 19 December, 17:15 EET)


Emperor

Recommended Posts

O ορισμός του παιχνιδιού must-win. 

Λογικά επιστρέφει ο Korhut, αλλά θα απουσιάζουν με κάρτες οι Matilla, Sundgren. Από τον Oenning μπορεί να δούμε ξανά τον Sasha στην άμυνα (δεξιά αυτή τη φορά), τον άμπαλο τον Μπα κόφτη και στη θέση του Matilla τον... Duarte.

To ορθολογικό είναι να βάλει τον Sasha στη θέση του και δεξί μπακ, ελλείψει κανονικού αναπληρωματικού, να βάλει τον Souza που άλλωστε έχει ξαναπαίξει εκεί και γνωρίζει τη θέση. Στη θέση του Matilla εγώ θα έβαζα τον Tonso, νομίζω του ταιριάζει το οκτάρι, καθώς και ταχύτητα έχει, και βλέπει γήπεδο, και μαρκάρει καλά.

Σε ότι αφορά τη διαιτησία, είναι από προκλητικός έως εξοργιστικός ο ορισμός: Τζήλος και Κομίνης! Ο Τζήλος ήταν στο VAR με τον ΟΦΗ στο παιχνίδι του 1ου γύρου, όταν δεν δόθηκε πέναλτι στο 93' στον Ideye! Και ο Κομίνης ήταν αυτός που δεν έδωσε σημασία στην υπόδειξη του VAR για την παράβαση-πέναλτι πάνω στον Μπα πριν 4 μέρες στο Ηράκλειο. 

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα έπαιζα έτσι...

------------------------ Κουέστα ----------------------

-- Σόουζα --- Βελεζ ---- Ροζ ------ Μενεντεθ (αν ο Κορχουτ δεν είναι έτοιμος) 

--------------------Σασα ---- Τόνσο ------------------

---- Φετφα ------  Μαρτινεθ ----- Γκάμα-----

-----------------------  Ιντέγε  -------------------------

 

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από νίκη, γιατί μετά μένουμε πολύ πίσω....

 

Παγκος - Εμαν, Μπα, Ντιγκινί, Δελη, Λάρσον, Μαντσίνι, Κόρχουτ (ή Διαμαντόπουλος).

 

 

Edited by ukworm
  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ 100% με αυτή την ενδεκάδα.

Η νίκη είναι επιβεβλημένη κυρίως για τη βαθμολογική σημασία, αλλά και για να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα. Έχουμε ήδη 4 παιχνίδια χωρίς νίκη και μετά τον Βόλο ακολουθούν Παναθηναϊκός και μπάογκ.

Link to comment
Share on other sites

Λογική η 11άδα. Θα πάω μ' αυτήν (αν και για την αντικατάσταση του Ματίγια είχα διάφορα σενάρια στο μυαλό μου. Κι αυτό γιατί ο ρόλος του είναι περίπου ...τριπλός. 6άρι και 8άρι με χρέη 10αριού -ελλείψει καθαρόαιμου 10αριού) Δλδ σερβίρει την τριάδα πίσω από τον Ιντέγε, και είναι ταυτόχρονα και 6άρι και 8άρι.  Τέτοιον παίκτη δεν έχουμε. Από την άλλη, ο Ντουάρτε είναι ελάχιστα ανασταλτικός και λίγο δημιουργικός. Έχει κίνητρο να παίξει δίπλα στον Σάσα, αλλά δεν δουλεύτηκε καθόλου για την θέση. Αν τώρα προσθέστε σε αυτά και την απομάκρυνση του, τότε λογικά ούτε σαν λύση ανάγκης δεν πρόκειται να μπει. Συνεπώς, ναι, ένας Τόνσο που θα γυρίσει κάμποσα μέτρα πίσω να παίρνει μπάλες σίγουρα κάτι παραπάνω θα μας δείξει από αυτά που μας συνήθιζε.

Μεταξύ Τόνσο και Μαρτίνεζ χωράει κι ο έτερος αργεντίνος, ο Μαντσίνι. Αλλά οι ρόλοι τους είναι τόσο διαφορετικοί από αυτό που θέλουμε, που δεν ξέρω ποιον να προτείνω και ποιον να αφήσω απέξω. Υπάρχει επίσης και ο Ντιγκινί, που δεν νομίζω πως θα τον άφηνε απέξω ο γερμανός. Τον Μαρτίνεζ μπορεί και να τον βάλει σαν πρώτη αλλαγή να δώσει ταχύτητα στην επίθεση.

Αλλά το ζητούμενο για μας δεν είναι να μαντεύουμε κάθε φορά τις αλχημείες του Ένιγκ αλλά να προτείνουμε τρόπους που θα αποδίδει η ομάδα το μέγιστο των δυνατοτήτων της, Οπότε εγώ δεν σκάω και πολύ για την διάταξη της ομάδας. Θέλω όμως από αυτούς που θα βάλει να δω πάθος, μαχητικότητα, και πείσμα για τη νίκη. Μου φτάνει. Τούτο θα σήμαινε πως υπάρχει σφυγμός στην ομάδα, Κι αν υπάρξουν αυτά, τότε δεν ανησυχώ για την νίκη.

Το γεγονός όμως ότι παίζουμε με τους ουραγούς της βαθμολογίας και ψαχνόμαστε για τη νίκη, από μόνο του θα έπρεπε να δώσει κίνητρο στους παίκτες. Δεν μπορεί οι αντίπαλοι μας να κοστίζουν όλοι τους όσο ο Ιντέγε από εμάς και η αναμέτρηση μας να θεωρείται αμφίρροπη. Πλην όμως τούτο δυστυχώς ισχύει. Και πρέπει αυτό να το συνειδητοποιήσουν οι παίκτες μας. Δεν μπορεί να απαξιώνουν τόσο πολύ τον εαυτό τους. Αλλά να σηκωθούν και να του ρίξουν πέντε γκολ για το χαστούκι που μας έδωσαν στον 1ο γύρο.

(Θυμίζω αυτό που είπα και σε προηγούμενο ποστ: Προσοχή στις κάρτες. Τους διαιτητές δεν τους όρισαν έτσι στη τύχη...).

Edited by almand
Link to comment
Share on other sites

Kαλά είμαστε για πολύ ξύλο.....

 

Πάλι άφησε εκτός το Μενέντεθ! Που σημαίνει όταν αν γίνει μια στραβή θα γυρίσει πίσω ο Σάσα, με ό,τι κακό συνεπάγεται αυτό....

 

Καλά, είναι TOOOOOΣΟ ηλίθιοι ρε πούστη μου εκεί στον Άρη;;;;; Αυτός ο Ένιγγκ είναι προπονητής; Kαι ο Χαριστέας τι παριστάνει εκεί;

Link to comment
Share on other sites

Τι μαλακια ενδεκάδα... Άκου Ρόουζ πλάγιος Μπακ! Άμα έχουν κανένα δαιμόνιο κοντό από κει θα φτύσει αιμα ο Ρόουζ...

Τι μαλακας ο Γερμανός...

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, ukworm said:

Τι μαλακια ενδεκάδα... Άκου Ρόουζ πλάγιος Μπακ! Άμα έχουν κανένα δαιμόνιο κοντό από κει θα φτύσει αιμα ο Ρόουζ...

Τι μαλακας ο Γερμανός...

That's where he played in France.

Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, ukworm said:

O άμπαλος πάλι θα το έχανε χαχαχαχα!

Όντως, το δεύτερο γκολ όμως που έβαλε είναι ωραίο τελείωμα. Προηγήθηκαν πριν κόψιμο του Τόνσο (πολύ καλός σήμερα) και εξαιρετική ασίστ του Λάρσον.

Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, Mitsos said:

Was I wrong in hoping Diamantopoulos would start?

Έχω μάθει ότι είναι εντελώς ντεφορμέ, σέρνεται στην προπόνηση. Ο Διαμαντόπουλος πλέον κάνει μόνον για να μπει στο 80' απέναντι σε ομάδες που έχουν στήσει λεωφορείο στην περιοχή και ο Άρης ψάχνει το γκολ.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Απλά μπράβο σε όλους. Με πρώτο τον λονδρέζο φίλο μας. Ο Τόνσο πολύ καλός σε αυτή τη θέση. Τα γκολ ανέβασαν τη ψυχολογία μας κι αυτή την απόδοση μας. Εγώ θέλω τουλάχιστον άλλα δυο γκολ στη συνέχεια. Για να πάρουμε τα πάνω μας.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Κάτι μου λέει ότι θα κάνουμε συντήρηση δυνάμεων στο β ημίχρονο, εν όψει του ερχόμενου ματς με Παναθηναϊκό. Τουλάχιστον να βάλει παίκτες, πχ Μαντσίνι, Μαρτίνες που χρειάζονται παιχνίδια και ευκαιρίες.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...