Jump to content
Phantis Forums

Aris - Panaitolikos (Sunday, 27 October, 17:15 EET)


Emperor

Recommended Posts

Μπροστά μας έχουμε 3 βατά παιχνίδια, η ομάδα θα πρέπει να στοχεύσει για το απόλυτο 3/3. Την ερχόμενη Κυριακή παίζουμε εντός με τον Παναιτωλικό (13ος, 2 βαθμοί), στις 2/11 εκτός με τον Πανιώνιο (14ος, -2 βαθμοί) και στις 10/11 εντός με τον Αστέρα (11ος, 6 βαθμοί). 

Ξεκινώντας από το πρώτο ματς με τον Παναιτωλικό στο Χαριλάου, η ομάδα πρέπει να μπει δυνατά, να προηγηθεί και να συνεχίσει να πιέζει, ακόμη και αν βάλει και άλλα γκολ. Το "έγκλημα" που έγινε με την ΑΕΛ, που στο 2-0 οπισθοχωρήσαμε δεν πρέπει να ξαναγίνει. Με αυτές τις ομάδες θα πρέπει να παίζουμε τόσο πιεστικά, ώστε να νιώθουν σε όλο το 90λεπτο ότι δεν έχουν καμία ελπίδα να πάρουν κάτι από το παιχνίδι.

Link to comment
Share on other sites

----------------------- Εμαν---------------------

Σουντ----Βελεζ----Ροζ-------Κορχουτ

------------Σασα--------------Ματίγια------

Μαντσίνι------Μαρτίνεζ-----Λαρσον---

-------------------Ντιγκι--------------------

Πετάω όλη σχεδόν τη βασική μεσοεπιθετική τετράδα έξω κύριοι γιατί προχθές μου την έσπασαν οι χασογκόληδες με τις απαράδεκτες επιλογές τους!!! ?

  • Ιντέγε με έχει κουράσει. Η υπομονή μου έχει εξαντληθεί με δαύτον.
  • Φετφα - ας αράξει λίγο να ξεκουραστεί.
  • Γκάμα - είναι πολύ πεσμένος, να μην πω χαλάει το παιχνίδι της ομάδας.

 

ΥΓ - ΟΧΙ ΤΟΝΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!! OXI ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!  ?

Edited by ukworm
Link to comment
Share on other sites

Επειδή η ομάδα νίκησε στο προηγούμενο παιχνίδι, θεωρώ ότι δεν θα ρισκάρει για παραπάνω από μία το πολύ αλλαγή στην ενδεκάδα. Εγώ αν άλλαζα έναν για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα άφηνα εκτός τον Gama και θα έβαζα Martinez ή Mancini.

Link to comment
Share on other sites

Kαι αυτός κατι τέτοιο θα κάνει πιστεύω.

Σίγουρα θα κρατήσει μέσα τον Ιντέγε. Ίσως να αφήσει έξω το Γκάμα που είναι σαφώς ντεφορμέ, και το Φέτφα για προληπτικούς λόγους.

Το πιο πιθανό σχήμα που θα κατεβάσει (αν και διαφωνώ) είναι Ντιγκινί, Μαντσίνι, Γκάμα, Ιντέγε. Δηλ μία αλλαγή στο σχήμα της Ξάνθης, απλά και μόνο για να προφυλάξει το Φέτφα.

ΥΓ - Θα σπαστώ ιδιαιτέρως αν δω πάλι Μαρτίνεζ/Ντουάρτε εκτός 18άδας και μέσα τον άχρηστο τον Τόνσο....

 

Link to comment
Share on other sites

Toν Τόνσο πιθανότατα θα τον ξαναδούμε. Του το έταξε την Κυριακή και θα τον βάλει να τον δει. Δεν αποκλείω μάλιστα να είναι και καλύτερος από τον Γκάμα που είδαμε με την Ξάνθη. Γιατί βρίσκω πως έχει κίνητρο και θα το παλέψει. Πιθανό βρίσκω και τον Μαντσίνι αντί του Φέτφα και ίσως τον Μαρτίνεθ σαν αλλαγή. Κι αυτό γιατί ο γερμανός ακούει σε όλα τον Τερζή για όσα δεν έχει άποψη και ο Τόνσο για κάποιο λόγο φαίνεται πως του αρέσει.

Κατά τα άλλα δεν βλέπω να αλλάζει κάτι άλλο, πλην ίσως κάποιας ευκαιρίας στον Ντουάρτε αντί του Σάσα να τον δει κι αυτόν. Αλλά σαν αλλαγή κι αυτόν μήπως και δείξει πως μπορεί να τον αντικαταστήσει σε ένα από τα επόμενα δύο που είναι εύκολα που θα πρέπει να λείψει ο βραζιλιάνος λόγω των καρτών που έχει, (καθαρά άδικες κάποιες από αυτές).

 Ήδη όμως είναι 4 οι αλλαγές και είναι πολλές για να κρατήσει η ομάδα τη σταθερότητα που θέλουμε.

Η προφύλαξη του Φέτφα ίσως και να φέρει στη θέση του τον Μαντσίνι που θα αρχίσει στο βασικό σχήμα και σαν αλλαγή βλέπω τον Τόνσο αντί του Γκάμα κι όχι τον Μαρτίνεθ. Κι αυτό γιατί έχει αλλάξει η τακτική μας και θέλουμε την πίεση ψηλά για να αιφνιδιαστεί ο αντίπαλος. Κι ο Τόνσο πιέζει καλύτερα από τον Γκάμα. Το ίδιο και ο Μαντσίνι αντί του Φέτφα.

Αυτά μάλλον βγάζουν έξω από ότι φαίνεται τον Λάρσον αφού ο Ντιγκινί δεν έχει αντικαταστάτη στον ρόλο του που είναι πολυδιάστατος κι αν αλλάξει κάτι είναι να περάσει φορ αντί του Ιντέγε. Τούτο μπορεί να δώσει ευκαιρίες στον Μαρτίνεθ να παίξει.

Εκτός από την τακτική όμως αλλάζουν και οι ρόλοι και εκεί υψώνουμε τα χέρια. Γιατί και τον Ντουάρτε βλέπω στο σχήμα σαν αλλαγή και τον Βέλεθ να κερδίζει μέτρα για να τον καλύψει όταν προωθείται.

Κάτι τέτοιο θα έδινε τη δυνατότητα στον γερμανό να αξιολογήσει τους παίκτες που δεν γνώρισε ακόμη. Δεν θα δούμε φυσικά τον Αμπού Μπα (γιατί είναι λιγάκι άτσαλος και κόντεψε να παραχωρήσει πέναλτι σε βάρος μας με τη Ξάνθη, οπότε θέλει το χρόνο του ακόμη για τα επίσημα ματς), ούτε όμως και κάποιον άλλο από αυτούς που είπαμε.
Ας κρατάμε όμως κατά νου πως δεν θα έχουμε εύκολο βράδυ. Ο Παναιτωλικός μπορεί να είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά τον ζόρισε τον συμπολίτη και χρειάστηκε να επιστρατευτούν "άλλοι μέθοδοι" για να πάρει τον αγώνα. Κι αυτό κάτι λέει. Αν θέλουμε να είναι ευχάριστο το απογευματάκι μας την Κυριακή θέλει σοβαρότητα και πίεση ψηλά. Θα έρθει το λάθος από πλευράς τους σίγουρα και εκεί πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί. Γιατί αυτό είναι το στοίχημα μας κι όχι μόνον η νίκη.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Διαβάζω ότι ο Φετφατζίδης μάλλον δεν θα είναι 100% έτοιμος, οπότε το πιθανότερο είναι να μην ξεκινήσει, ίσως να μην μπει καν αλλαγή.

Μπήκα στο site της SL για να δω τα στατιστικά των παικτών μας:

Λοιπόν:

Diguiny, Bruno Gama, Ideye, Velez έχουν από 2 γκολ. Matilla, Sasha, Φετφατζίδης από 1.

Τα ποσοστά τους είναι Diguiny 1/9, Bruno Gama 1/3,5, Ideye 1/7,5, Velez 1/2,5, Matilla 1/6, Sasha 1/6, Φετφατζίδης 1/7.

Επίσης, όπως και πέρσι, παραμένουμε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος στα κλεψίματα.

Link to comment
Share on other sites

Καλό πρώτο ημίχρονο, κακό δεύτερο.

Τους Μπα, Ντουάρτε τους έβαλε για να τους δοκιμάσει, μέτριοι και οι δύο.

Ο Τόνσο καλός, μπήκε ορεξάτος και η ομάδα άρχισε να κάνει ξανά ευκαιρίες.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Όντως μέτριοι και οι δύο και καλός ο Τόνσο.

Πολύ κακό 2ο ημίχρονο και πολύ κακή νοοτροπία χαλάρωσης.

Και βλέπω και θέμα φυσικής κατάστασης.

ΥΓ - Ο προπονητής πρέπει λίγο να ανακατέψει την τράπουλα.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Emperor said:

Τα τελειώματα του Ideye είναι για κλάματα...

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτός ο παίχτης πώς έπαιξε Ολυμπιακό! Είναι μήπως συνωνυμία;

Τα έχω πει και πιο πάνω....

Τελείως άμπαλος, αργός, έκρηξη δεν έχει, γρήγορα πόδια δεν έχει, με τη μία δε μπορεί... Ε τι σκατά έχει επιτέλους...;

Eπειδή πιέζει; So what? Και μένα να βάλεις μέσα, και γω μπορώ να πιέσω. Αυτό δε με κάνει ποδοσφαιριστή πάντως...

Έχω μείνει έκπληκτος πόσο άμπαλο είναι αυτό το παιδί.... 

Edited by ukworm
  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

18 hours ago, Emperor said:

...Ο Τόνσο καλός, μπήκε ορεξάτος και η ομάδα άρχισε να κάνει ξανά ευκαιρίες.

Δεν είδα το ματς, αλλά περίμενα ο γερμανός να τον βάλει για να τον αξιολογήσει. Ο Τόνσο είχε κι έχει κίνητρο οπότε ήταν αναμενόμενο πως θα το πάλευε να διακριθεί. Ωστόσο νομίζω πως η ομάδα και με τον Μαρτίνεθ  θα έκανε ευκαιρίες γιατί δεν έχουμε κλασσικό 10άρι και βάζουμε υποκατάστατα σε αυτή τη θέση. Για μένα όλοι τους μπορούν και καλύψουν τη θέση έστω και τυπικά, δηλαδή με το ελάχιστο των απαιτήσεων, πλην όμως αυτό δεν λύνει το πρόβλημα μας. Θέλουμε καθαρόαιμο 10άρι για τη θέση κι όχι υποκατάστατα.

Ωστόσοι είναι ίσως νωρίς ακόμη για να έχουμε γνώμη σε αυτό το θέμα. Ο γερμανός πρώτα θα δει το υλικό που έχει στην ομάδα του και μετά θα ψαχτεί για το σχήμα που νομιζει ο ίδιος πως θα πρέπει να έχει η ομάδα για να πάρει από τους παίκτες την καλύτερη απόδοση τους.

Από τα στιγμιότυπα που είδα η ομάδα χωλαίνει σε πολλά. Και στο εύκολο γκολ, και στην συνεργασία μεταξύ τους, και, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για μένα, στην άμυνα. Χωρίς φάσεις ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να είχε κλέψει βαθμό από το ΠΟΥΘΕΝΑ. Αν ο διαιτητής ήταν από εκείνους που βλέπουν πέναλτι σε κάθε άγγιγμα μας θα μπορούσε να δώσει πέναλτι στη επαφή του Ντιγκινί στη περιοχή μας και φυσικά να ψαχτεί με το ΒΑΡ στο ακυρωθέν δικό τους τέρμα. Τόσο απλά. Χωρίς καν ουσιώδη φάση από τον αντίπαλο. Γιατί εμείς με αυτά τα "μικρά παλεύουμε". Λίγο τα πέναντι που δεν είδαν οι διαιτητάδες με τον ΟΦΗ και τον Βόλο, ή τα οφσάιτ με τον Ολυμπιακό στο 2ο γκολ, λίγο κάτι που είδαν σε βάρος μας, το αποτέλεσμα θα ήταν να φεύγουν βαθμοί μέσα από τα χέρια μας τζάμπα και βερεσέ.

Ασχετοσχετικό.  Το υποκατάστημα του συμπολίτη, η Ξάνθη, από τώρα ανακοίνωσε πως δίνει εισητήρια στον Ολυμπιακό για το μεταξύ τους παιχνίδι. Με εμάς βέβαια το αρνήθηκαν. Όπως έπραξε και το άλλο παραμάγαζο, ο Βόλος που έβγαλε τη μισή τους ομάδα στο παιχνίδι με τον "νταμπλούχο" συμπολίτη μας, ώστε να γιορτάσουν μαζί του την νίκη του Μπάοκ. Με τον πρόεδρα της Λάρισας να υπερασπίζεται τον τροχονόμο Βελλίδη στο παιχνίδι της Τούμπας, τη στιγμή που όλη η ομάδα του ωρύεται για την αναίσχυντη απόδοση του, και να προαναγγέλει ο Κούγιας πως οι "ίδιοι οι παίκτες του δεν θέλουν να παίξουν απέναντι στον Πάοκ". Και αφού αγόρασαν όλα τα παραμάγαζα της μισής Ελλάδας οι διπλανοί μας  επιμένουν να νομίζουν πως είναι τάχα Μακεδονομάχοι!!! ;;; Χωρίς να έχουν δώσει στην πραγματικότητα ούτε μια μάχη, παρά μόνο εκείνη των παραμάγαζων τους εναντίον μας.

Είναι να γελά κανείς σε τι παραλογισμό ζούμε. Με τις μισές ομάδες της Σούπερ Λιγκ να είναι παραρτήματα των μεγάλων, κάποιοι επιμένουν να νομίζουν πως η εξυγίανση προχωρά...

Ρίξτε και μια ματιά τον καινούργιο παίκτη της νέας ποδοσφαιρικής τάξης, τον ΌΦΗ -πιο σωστά τον πρόεδρο του τον Μπατή, που μπήκε κι αυτός δυναμικά στο παιχνίδι, (μια ομάδα που την στηρίζει τακτικά η σφυρίκτρα της ΚΕΔ)  και μετά πείτε μου κι εμένα: Ποιος αλήθεια παίζει μπάλα. Ο Ολυμπιακός, ο Πάοκ, η Ξάνθη, ο Βόλος, η ΑΕΛ κλπ ή μήπως ο Μαρινάκης, ο Σαββίδης, ο Μπέος, ο Κούγιας, ο πρώην Πανόπουλος κα τα άλλα τα παιδιά;

Εσύ, ρε Καρυπίδη, πού πας με τις παλέτες;

Edited by almand
  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

27 minutes ago, almand said:

γιατί δεν έχουμε κλασσικό 10άρι και βάζουμε υποκατάστατα σε αυτή τη θέση. Για μένα όλοι τους μπορούν και καλύψουν τη θέση έστω και τυπικά, δηλαδή με το ελάχιστο των απαιτήσεων, πλην όμως αυτό δεν λύνει το πρόβλημα μας. Θέλουμε καθαρόαιμο 10άρι για τη θέση κι όχι υποκατάστατα.

 

Έχουμε το Μαρτίνεζ αλλά δεν τον βάζει κανείς!!

Ενδεχομένως και ο Τόνσο να είναι 10άρι, αλλά προτιμώ 100% Μαρτίνεζ.

Link to comment
Share on other sites

30 minutes ago, almand said:

 

Ασχετοσχετικό.  Το υποκατάστημα του συμπολίτη, η Ξάνθη, από τώρα ανακοίνωσε πως δίνει εισητήρια στον Ολυμπιακό για το μεταξύ τους παιχνίδι. Με εμάς βέβαια το αρνήθηκαν. Όπως έπραξε και το άλλο παραμάγαζο, ο Βόλος που έβγαλε τη μισή τους ομάδα στο παιχνίδι με τον "νταμπλούχο" συμπολίτη μας, ώστε να γιορτάσουν μαζί του την νίκη του Μπάοκ. Με τον πρόεδρα της Λάρισας να υπερασπίζεται τον τροχονόμο Βελλίδη στο παιχνίδι της Τούμπας, τη στιγμή που όλη η ομάδα του ωρύεται για την αναίσχυντη απόδοση του, και να προαναγγέλει ο Κούγιας πως οι "ίδιοι οι παίκτες του δεν θέλουν να παίξουν απέναντι στον Πάοκ". Και αφού αγόρασαν όλα τα παραμάγαζα της μισής Ελλάδας οι διπλανοί μας  επιμένουν να νομίζουν πως είναι τάχα Μακεδονομάχοι!!! ;;; Χωρίς να έχουν δώσει στην πραγματικότητα ούτε μια μάχη, παρά μόνο εκείνη των παραμάγαζων τους εναντίον μας.

Είναι να γελά κανείς σε τι παραλογισμό ζούμε. Με τις μισές ομάδες της Σούπερ Λιγκ να είναι παραρτήματα των μεγάλων, κάποιοι επιμένουν να νομίζουν πως η εξυγίανση προχωρά...

Ρίξτε και μια ματιά τον καινούργιο παίκτη της νέας ποδοσφαιρικής τάξης, τον ΌΦΗ -πιο σωστά τον πρόεδρο του τον Μπατή, που μπήκε κι αυτός δυναμικά στο παιχνίδι, (μια ομάδα που την στηρίζει τακτικά η σφυρίκτρα της ΚΕΔ)  και μετά πείτε μου κι εμένα: Ποιος αλήθεια παίζει μπάλα. Ο Ολυμπιακός, ο Πάοκ, η Ξάνθη, ο Βόλος, η ΑΕΛ κλπ ή μήπως ο Μαρινάκης, ο Σαββίδης, ο Μπέος, ο Κούγιας, ο πρώην Πανόπουλος κα τα άλλα τα παιδιά;

Εσύ, ρε Καρυπίδη, πού πας με τις παλέτες;

Θέλω να δω αν θα παίξει ο Ουάρντα με ΠΑΟΚ πχ..... Μπουχαχαχά....

Link to comment
Share on other sites

Φεράντο: "Την Πέμπτη ενημερωθήκαμε ότι δεν θα έχουμε τους δανεικούς"

Ο προπονητής του Βόλου, Χουάν Φεράντο, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, τόνισε πως την Πέμπτη ενημερώθηκε πως δεν θα έχει στη διάθεσή του τους δανεικούς παίκτες από τον "Δικέφαλο του Βορρά".

http://www.novasports.gr/podosfairo/ellada/super-league/article/488134/ferado-tin-pebti-enimerothikame-oti-den-tha-ehoume-tous-daneikous-/?fbclid=IwAR0eoaDFSIbnPfjb9pqey1hx0uqGoejp3XAw7x2rDTbxr-GI2ZqBHYYqbyQ

Πάλι καλά. Θα μπορούσαν να μη του το είχαν πει καθόλου. Αυτό που δεν είπε ο προπονητής του Βόλου είναι αν το χαρτάκι ήρθε από τον Μπέο ή από ...Θεσσαλονίκη.

Link to comment
Share on other sites

16 hours ago, ukworm said:

Έχουμε το Μαρτίνεζ αλλά δεν τον βάζει κανείς!!

Ενδεχομένως και ο Τόνσο να είναι 10άρι, αλλά προτιμώ 100% Μαρτίνεζ.

Συμφωνώ για Martinez, το έχω γράψει κι εγώ πολλές φορές.

Ο Tonso μπορεί να παίξει και τις τρεις θέσεις μεσοεπιθετικά, η φυσική του θέση όμως είναι πίσω από τον φορ.

Link to comment
Share on other sites

19 hours ago, almand said:

Φεράντο: "Την Πέμπτη ενημερωθήκαμε ότι δεν θα έχουμε τους δανεικούς"

Ο προπονητής του Βόλου, Χουάν Φεράντο, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, τόνισε πως την Πέμπτη ενημερώθηκε πως δεν θα έχει στη διάθεσή του τους δανεικούς παίκτες από τον "Δικέφαλο του Βορρά".

http://www.novasports.gr/podosfairo/ellada/super-league/article/488134/ferado-tin-pebti-enimerothikame-oti-den-tha-ehoume-tous-daneikous-/?fbclid=IwAR0eoaDFSIbnPfjb9pqey1hx0uqGoejp3XAw7x2rDTbxr-GI2ZqBHYYqbyQ

Πάλι καλά. Θα μπορούσαν να μη του το είχαν πει καθόλου. Αυτό που δεν είπε ο προπονητής του Βόλου είναι αν το χαρτάκι ήρθε από τον Μπέο ή από ...Θεσσαλονίκη.

I have said many times that the loan situation in this league is a joke but why are you posting this? Do you really think we would have struggled? When our loanees play against us they are criticized for (apparently) not playing their best. When they don't play against us we are criticized for there being a clause in the loan agreement.

Also a great source you chose to use. Novasports really is a reliable point of information, especially after your big boss took over. 

Link to comment
Share on other sites

I think you miss the point on purpose. It's not only the loanees, you said, it's about the coach, who had no idea what was going on to his team!!!

After he had finished the preparation of his team, they announced him (???) that the half of his squad wouldn't play against Paok!!!

When?  When it was impossible for him to do anything to change the team since he had just a few hours before the match.

I mean by that the greek expression you are familiar with "πιο παράγκα δηλαδή, πεθαίνεις".

That's YOU. No one else. You can be proud for your team. Worst than Olympiakos, since I've never heard of such a set up match. After the defeat to celebrate with your "adversaries" the name day of all Dimitris on your town.

As regards the second part of your comment, I think you are right. No Novasport, nor to10.gr, or other sport site is such reliable as is Paok TV, Open TV and Paok Fans sites. Be sure we 're working on that, 'cause it's confusing for us to understand whose exactly big boss is the one who gives orders to your brand club Xanti to give its permission to Olympiakos to see the match, but not to Aris fans. (That is to say against his favorite club according to you and in favor of his contrary club)???

That king of behavior doesn't make sense to reasonable people. But I'm sure you have a reasonable explanation to that, so please share it. Whose big boss is Olympiakos who acts that way to your brand partner, Xanthi?

 

  • Like it 2
Link to comment
Share on other sites

Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Είσαι εδώ απλά για να ξαναβάζεις τη κασέτα σου από τη αρχή. Δεν ακούς, δε σκέφτεσαι, δεν ντρέπεσαι καν για τα στραβά της ομάδας σου, ακόμη κι όταν σου τα δείχνουν. Και καμαρώνεις για την πρωτιά!

Εγώ θα σε αφήσω στη χαρά σου, φίλε μου. Δεν βλέπω να βγάζει κάπου αυτή η κουβέντα. Συνέχισε πάντως. Πες-πες ίσως πειστείς κι ο ίδιος πως έχει κάποια μαγκιά αυτό που κάνετε σαν ομάδα.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

20 hours ago, Athens4 said:

When our loanees play against us they are criticized for (apparently) not playing their best. When they don't play against us we are criticized for there being a clause in the loan agreement.

Critisism aside (σιγά μη στεναχωρεθεί το ασχημόπαπο το Γκιωργκάκι αν του κάνουν κριτική - Ο Μπαοκ να κερδίζει και οι άλλοι να πα να...). 

This is the point: a win-win situation.... They either don't play at all or don't play their best, as you say. 

YΓ - Ο Ουάρντα που άρχισε και χώνει γκολ αριστερά και δεξιά, φαντάζεσαι στο 1-1 στο 91 να σας πετάξει γκολάκι, ε; Mπα.... Πιο πολύ φαντάζομαι να κερδίζω το Euromillions!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...