Jump to content
Phantis Forums

Aris - Olympiakos (Sunday, 6 October, 19:30 EET)


Emperor

Recommended Posts

Συνοπτικά έως τώρα έχουμε 5 βαθμούς σε 5 παιχνίδια, στα οποία τα έχουμε δει όλα:

- Από τη σούπερ εμφάνιση με την τεσσάρα με τον ΠΑΟ έως την απαράδεκτη εμφάνιση στο Βόλο.

- Δύο ματς εντός (ΑΕΛ και ΟΦΗ) με πάμπολλες ευκαιρίες, δοκάρια, κυκλοφορία μπάλας, πίεση, κλπ, στα οποία όμως προδοθήκαμε από την άμυνα μας.

- Το ντέρμπι στην Τούμπα με το 2-2 στο 96' και το Σιδηρόπουλο να κάνει τα πάντα να μην χάσει η ομάδα του.

Με βάση τα παραπάνω, η λογική λέει ότι η ομάδα θα παίξει με τον Ολυμπιακό παθιασμένα και δυνατά. Ο αντίπαλος βέβαια είναι πολύ ανεβασμένος, έχει κάνει καλές μεταγραφές, έχει σοβαρό προπονητή και δεν θα ανέβει στο Χαριλάου για το Χ. Συνεπώς, αναμένεται ένα ανοικτό παιχνίδι, διότι και ο Άρης δεν βολεύεται με την ισοπαλία και θα πρέπει να βρει στα δύσκολα παιχνίδια τους βαθμούς που έχασε στα εύκολα.  

Στην ενδεκάδα επιστρέφει ο Sasha, ενώ τέρμα θα είναι και πάλι το παιδάκι από την Αυστρία. Στα μπακ, όπως έγραψα και στο topic του ματς με την  ΑΕΛ, θα πρέπει να παίξει ο Δεληζήσης στη θέση του Rose και ο Sousa στη θέση του Sundgren. O Oλυμπιακός θα πατήσει περιοχή μας και θα κάνει ευκαιρίες, συνεπώς η άμυνα μας θα πρέπει να είναι σχεδόν αλάνθαστη για να διεκδικήσουμε κάτι στο ματς. Μεσοεπιθετικά, θα έβαζα Φετφατζίδη, Bruno Gama, Diguiny, αλλαγές τους Martinez, Mancini και θα άφηνα εκτός αποστολής τον Larsson.

Edited by Emperor
  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Έχω ήδη πει τη γνώμη γι' αυτό το παιχνίδι και πραγματικά δεν βρίσκω νόημα να την ξαναπώ. Θα τα πάμε καλά. Και θα πανηγυρίζουμε που αποσπάσαμε ένα Χ από τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι όμως το ζητούμενο; Να τα πηγαίνουμε καλούτσικα στα ντέρμπι και να μη βλεπόμαστε στα υπόλοιπα ματς με τους μικρούς που δείχνουν πιο αποφασισμένοι από εμάς;

Ετούτη η λογική με τρομάζει. Όχι μόνο δεν μας πάει Ευρώπη, αλλά μας γυρνάει στα πολύ κάτω της βαθμολογίας.

Αν το δει κανείς με τα μάτια του Ολυμπιακού, τότε θα καταλάβει αμέσως πως είναι ένα κομβικό παιχνίδι που δεν μπορεί να μείνει στην τύχη του. Με ότι αυτό συνεπάγεται. Κι εγώ έριξα από νωρίς τις προβλέψεις μου για το πώς θα μας μεταχειριστούν.

Από τα μάτια του Τερζή ένα ίσόπαλο αποτέλεσμα θα παρατείνει κι άλλο την παραμονή του.

Αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να είναι εδώ και είναι ένα. Τι Άρη θέλουμε ρε Καρυπίδη;

Link to comment
Share on other sites

Δεν συμφωνώ ότι δεν βλεπόμασταν στα ματς με τους μικρούς. Με ΟΦΗ, ΑΕΛ παίξαμε πάρα πολύ καλά, εμένα η ομάδα μου άρεσε, απλά ήταν άτυχη/άστοχη +ο παράγοντας διαιτησία, συμπτωματικά και στα δύο ματς δεν δίνεται πέναλτι στο τελευταίο λεπτό, ο ορισμός της αλλοίωσης αποτελέσματος! Όσο παίζει η ομάδα με πάθος και έχοντας τέτοια ποιότητα παικτών δεν τη φοβάμαι. Το πρόβλημα είναι πίσω, σε ατομικά λάθη-αφέλεια στην άμυνα και στον πιτσιρικά τερματοφύλακα.

Edited by Emperor
Link to comment
Share on other sites

Σωστό, και έτσι είναι. Δεν είναι η κατάλληλη φράση γι΄' αυτό που ήθελα να πω. Καθώς στην εμφάνιση προσμετρώ και το αποτέλεσμα. Δίχως αυτό όμως θα στραφούμε σε ένα παιχνίδι σαν εκείνο με τη Μόλντε στη έδρα μας. Παίξαμε και δεν ενόχλησε που δεν προκριθήκαμε γιατί η ομάδα πάλεψε. Κι εδώ είναι η διαφορά. Αυτό που θα έπρεπε να είχαμε το είχε ο αντίπαλος στο τελευταίο ημίωρο. Εμείς φάγαμε 2 γκολ δίχως κανείς αμυντικός να ζοριστεί και να μαρκάρει κι αυτοί μάτωναν να υπερασπιστούν την εστία τους. Ποιος από τους δυο τους είναι Άρης; Πού είναι η μαχητικότητα; Η αγωνιστικότητα; Το καθαρό μυαλό; Το πλάνο και η στρατηγική να κερδίσεις τον αντίπαλο;

Κι όταν δεν τα βλέπεις αυτά στην ομάδα σου, αλλά τα βλέπεις στον αντίπαλο ψάχνεσαι. Τι δεν πάει καλά;

Και το φλύαρο ποδόσφαιρο αρέσει. Αλλά δεν φέρνει τα αποτελέσματα που θέλουμε. Γιατί η δημιουργία 24 φάσεων (+ 4 δοκαριών όπως λένε), που θα φέρουν 2 γκολ δεν είναι λόγος να το καμαρώνουμε κιόλας. Το εντελώς αντίθετο. Να κάνεις 3 φάσεις και να μπαίνουν τρία γκολ, αυτό ναι, το καταλαβαίνω γιατί αυτό είναι  αποτελεσματικότητα. Το άλλο είναι φλυαρία.

Αυτό με σκάει. Που δεν υπάρχει ακόμη φως στο τούνελ που μπήκαμε.

Θα έλεγα για πάθος, αλλά μου ακούγεται εντελώς αστείο. Όταν βλέπεις παίκτες να μην μαρκάρουν κανένα, στην άμυνα μας ε, τότε προπόνηση βλέπεις κι όχι επίσημο αγώνα. Και βλέπεις τον αντίπαλο να σχίζεται, να ματώνει, να παλεύει με αυτοθυσία να μη μπει η μπάλα στα δίκτυα του.

Μιλώ για την άμυνα βέβαια και όχι από το βίντεο των επιλεγμένων φάσεων που μας δίνουν.

Τέλος πάντων πήρα το λόγο για άλλο πράγμα. Να προτείνουμε κάτι για να μη μένουμε μόνο στο πρόβλημα.

Κι αυτό είναι η ανάγκη για την επίθεση να ξαναρχίσουν την προπόνηση στα τελειώματα. Και την αμυντική λειτουργία άμεσα. Αλλά απογοητεύτηκα. Για  ποιον τα λέμε βρε Αλέξανδρε; Να κάνω εγώ τον ξερόλα απέναντι στους 2-3 εμάς που είμαστε στο φόρουμ; Γιατί δεν βλέπω τίποτε να διορθώνεται. Εγώ θα μιλήσω για την ανάγκη στρατηγικής για τον αντίπαλο; Δεν έχει η ομάδας;

(Θαρρώ όμως πως δεν έχει. Κι αυτό είναι το τραγικό της υπόθεσης. Πώς γίνεται όλοι να σου τονίζουν ποιον να προσέξεις κι εσύ να μη το κάνεις; Είπαμε για τον Ουάρντα, είπαμε για τα ψηλά κορμιά και κάναμε ...εντελώς το αντίθετο. Ούτε τα στοιχειώδη δηλαδή.

Ε, αφού δεν θέλεις να διορθωθείς εμείς γιατί να χάνουμε λόγια;

Link to comment
Share on other sites

32 minutes ago, Athens4 said:

Ξένο διαιτητή ζητήσατε; Δεν βλέπω να κλαίγεστε για ξένο ρέφερι όπως τότε με μας.

Εκτίθεστε παίδες.

Ο μόνος που εκτίθεται είσαι εσύ με το κόμπλεξ σου για τον Άρη. Με σας το βασικό πρόβλημα ήταν (και αποδείχτηκε ότι δικαίως φωνάζαμε) ότι ορίστηκε παοκτσής διαιτητής!

Link to comment
Share on other sites

Άκουσα στο ράδιο ότι ο Ολυμπιακός παίζει απόψε με τον Ερυθρό Αστέρα με ενδεκάδα που απαρτίζεται από πολλούς παγκίτες. Αυτό καταδεικνύει πόσο ανησυχεί και υπολογίζει το ματς της Κυριακής.

Link to comment
Share on other sites

Λέγονται πολλά για το ότι ο Ολυμπιακός κατέβηκε με τις ρεζέρβες στο παιχνίδι του με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά εγώ θα σταθώ στο προφανές. Πως ο "Θρύλος" νοιάζεται για το πρωτάθλημα κι όχι η Ευρώπη. Γιατί αυτό είναι το συμφέρον του. Μπήκε στους Ομίλους, πήρε το παραδάκι και σφύριξε ο ίδιος λήξη στην ευρωπαϊκή του πορεία. Κουτσά στραβά το μεροκάματο θα βγει.

Είναι όμως έτσι;

Η απάντηση που δίνουν κάποιοι μας αφορά άμεσα. Παίζει με τον Άρη, έναν αντίπαλο που πάντα τον έπαιρνε στα σοβαρά, και θέλει να καθαρίσει το ματς πάση θυσία. Με ότι αυτό συνεπάγεται. Κι αν στο παρελθόν έχουν γίνει όργια για να φτάσει στην πολυπόθητη γι' αυτόν νίκη, τότε υποψιαζόμαστε τι μέλλει να συμβεί στο ματς της Κυριακής. (Όργια που δεν χρειάζεται να τα θυμίσουμε).

Δεν μάθαμε μέχρι αυτή τη στιγμή το όνομα του διαιτητή που θα μας ορίσουν οι λεγάμενοι της ΚΕΔ, αλλά κανείς δεν είναι αφελής να νομίζει πως υπάρχει περίπτωση να το δουν σαν ντέρμπι και να φέρουν ξένο. Το πιο πιθανό για μένα είναι να μαλώνουν μεταξύ τους αν, εκτός από τα ερυθρόλευκα φρονήματα του, θα πρέπει να έχει και διαρκείας στη θύρα 7 του Καραϊσκάκη, ή δεν είναι τόσο αναγκαίο". Με άλλα λόγια, φίλοι αρειανοί, τον Σιδηρόπουλο που σας όρισαν με τον συμπολίτη θεωρήστε το σαν εύνοια σε ότι θα ακολουθήσει. Γιατί; Επειδή το ματς είναι ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΟ. Δίνει πρωτάθλημα. Πώς να το αφήσουν στη μοίρα του;

Πίσω από αυτά όμως κρύβεται μια ήττα για το ποδόσφαιρο μας άνευ προηγουμένου. Γιατί η Ελλάδα έπαιρνε βαθμούς από τον Ολυμπιακό που απέμεινε μόνος να παλεύει για την 15η θέση στην κατάταξη της ΦΙΦΑ. Τώρα που σφύριξε λήξη, η Κύπρος που μας ακολουθεί ελπίζει ακόμη να μας περάσει. Κι αν συμβεί αυτό τότε όλοι ζημιώνονται. Αφού κόβεται μια ομάδα από την Ευρώπη κι οι υπόλοιπες τρεις που μένουν κατεβαίνουν ένα σκαλί στον προκριματικό γύρο για τους ομίλους. Κι αυτό είναι ακόμη πιο σοβαρό. Γιατί θα καλούνται να αντιμετωπίσουν τις άλλες ευρωπαικές ομάδες ακόμη πιο ανέτοιμες. Που σημαίνει πως η βαθμολογική συγκομιδή της Ελλάδας όλο και θα φτωχαίνει. Και οι 4 που θα βγουν του χρόνου στην Ευρώπη, θα γίνουν 3 τον μεθεπόμενο χρόνο, κ.ο.κ.

Αυτό λοιπόν που έβαλαν τον Μάρτινς οι Ολυμπιακοί να κάνει είναι έγκλημα. (Κι αν ακούγεται υπερβολικό διορθώστε με οι νομικοί). Διότι σακατεύεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θυσιάζεται το φίλαθλο πνεύμα από το οπαδικό συμφέρον.

"Κάτι μας είπες τώρα" θα μου πείτε. Το φίλαθλο πνεύμα έχει πεθάνει εδώ και καιρό. Σήμερα οπαδοί υπάρχουν κι όχι φίλαθλοι. Κι εγώ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΩΡΩ ΕΓΚΛΗΜΑ. Πως όταν μιλά το συμφέρον κανείς δεν νοιάζεται για το δίκαιο και το σωστό.

Οπότε αρειανέ γιατί σκούζεις που σε αδικούν; Ήθελες να σου σφυρίξουν δίκαια; Πάρε την Μόλντε προχώρα στην Ευρώπη, σήκωσε την Ελλάδα στην 15 , -γιατί όχι και την 14 θέση- και τότε θα είχες φωνή να σε ακούσουν στην ΚΕΔ. Δεν το έκανες,  κάτσε στο BIG-4 και περίμενε σαν την νυφούλα να μάθεις και συ ποιον σου προξενεύει το "κονγκρέσο" ** να σε ...σφυρίξει *** απόψε.

 

-----------------------

* Αυτών που ετοιμάζουν οι μεγάλοι να μας αντιπροσωπήσουν στην Ευρώπη.

**  Πές το και "Εξυγίανση", αν θες.

*** Η διατύπωση είναι διαφορετική και την ξέρετε, οπότε καταλαβαινόμαστε όλοι κι αυτό είναι το ζητούμενο μας.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν ενδεκάδα...

-------------------------Ε----------------------------

Σοουζα---Βελεζ--------Δελη------Κορχουτ

---------Σασα----------Ματιγια------------

Μαντσ----- Φετφα--------Γκαμα-------

----------------Ιντεγε------------------

18αδα - Σουντγκρεν, Ροζ, Μπα, Nτουάρτε, Μαρτινεζ, Ντιγκι, Τερμας

 

Εκτός αποστολής: Λάρσον, Κωνσταντινίδης, Μενέντεθ, Τόνσο, Διαμαντόπουλος (αν είναι ακόμα στην ομάδα, δεν ξέρω)....

Link to comment
Share on other sites

Ναι, συμφωνώ με το παραπάνω, αν και θεωρώ απίθανο να βάλει ενδεκάδα τον Mancini όταν τον είχε εκτός αποστολής πριν μια βδομάδα. Μάλλον θα ξεκινήσει με Diguiny πίσω από Ideye, Bruno Gama αριστερά, Φετφατζίδη δεξιά. Αν ξεκινήσει έτσι, τότε πιθανολογώ ότι θα αλλάξει στο β' τους Gama, Φετφα με Martinez, Mancini. Η 3η αλλαγή θα εξαρτηθεί από το σκορ. 

ΥΓ. Ο Διαμαντόπουλος έχει μείνει στην ομάδα, νομίζω όμως ότι είναι ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του.

Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, Athens4 said:

Ξένο διαιτητή ζητήσατε; Δεν βλέπω να κλαίγεστε για ξένο ρέφερι όπως τότε με μας.

Εκτίθεστε παίδες.

Ναι ζήτησε ξένο διαιτητή χθες από Καρυπίδης. Και ξέρεις από ποιον τον ζήτησε τον ξένο διαιτητή;

Από τον κοντοσαρμά το Γκιόργκι, τον ομορφάντρα ντε. Δηλαδή από την νέα παράγκα της "εξυγίανσης".

Edited by ukworm
Link to comment
Share on other sites

27 minutes ago, Emperor said:

Ναι, συμφωνώ με το παραπάνω, αν και θεωρώ απίθανο να βάλει ενδεκάδα τον Mancini όταν τον είχε εκτός αποστολής πριν μια βδομάδα. Μάλλον θα ξεκινήσει με Diguiny πίσω από Ideye, Bruno Gama αριστερά, Φετφατζίδη δεξιά. Αν ξεκινήσει έτσι, τότε πιθανολογώ ότι θα αλλάξει στο β' τους Gama, Φετφα με Martinez, Mancini. Η 3η αλλαγή θα εξαρτηθεί από το σκορ. 

ΥΓ. Ο Διαμαντόπουλος έχει μείνει στην ομάδα, νομίζω όμως ότι είναι ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του.

Όπως τα λες είναι, αν και εγώ θα προτιμούσα να δούμε κάποιες δραστικές αλλαγές και μπροστά (όπως τις έγραψα) μπας και ξυπνήσουν κάποιοι.... Ντιγκινί ο πρώτος χασογκόλης πχ... Και ο Γκάμα δεν με έχει πείσει ακόμα, αλλά τέλος πάντων...

Edited by ukworm
Link to comment
Share on other sites

27 minutes ago, Emperor said:

 

ΥΓ. Ο Διαμαντόπουλος έχει μείνει στην ομάδα, νομίζω όμως ότι είναι ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του.

Τι είχε πάθει αυτός; Δισκοπάθεια;

Link to comment
Share on other sites

26 minutes ago, ukworm said:

Όπως τα λες είναι, αν και εγώ θα προτιμούσα να δούμε κάποιες δραστικές αλλαγές και μπροστά (όπως τις έγραψα) μπας και ξυπνήσουν κάποιοι.... Ντιγκινί ο πρώτος χασογκόλης πχ... Και ο Γκάμα δεν με έχει πείσει ακόμα, αλλά τέλος πάντων...

Χασογκόλης ο Diguiny φέτος, συμφωνώ. Σε ένα ματς όμως που η ομάδα χρειάζεται πνευμόνια, πάθος και πίεση στον αντίπαλο, νομίζω πως έχει θέση στην ενδεκάδα.

Σε ότι αφορά τον Νουρέγιεφ, δεν είμαι αντικειμενικός. Δεν αφήνεις εύκολα εκτός τον πιο ποιοτικό σου παίκτη.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, almand said:

Δεν μάθαμε μέχρι αυτή τη στιγμή το όνομα του διαιτητή που θα μας ορίσουν οι λεγάμενοι της ΚΕΔ, αλλά κανείς δεν είναι αφελής να νομίζει πως υπάρχει περίπτωση να το δουν σαν ντέρμπι και να φέρουν ξένο. Το πιο πιθανό για μένα είναι να μαλώνουν μεταξύ τους αν, εκτός από τα ερυθρόλευκα φρονήματα του, θα πρέπει να έχει και διαρκείας στη θύρα 7 του Καραϊσκάκη, ή δεν είναι τόσο αναγκαίο". Με άλλα λόγια, φίλοι αρειανοί, τον Σιδηρόπουλο που σας όρισαν με τον συμπολίτη θεωρήστε το σαν εύνοια σε ότι θα ακολουθήσει.

Οι Ολυμπιακοί δεν έλεγχουν την παράγκα όπως άλλοτε, αλλά έχουν τις άκρες τους. Επίσης δεν είναι βλάκες και άγαρμποι όπως οι παοκτσήδες που εκτέθηκαν βάζοντας έναν δηλωμένο παοκτσή στο ντέρμπι στην Τούμπα προ 2 εβδομάδων. Οι Ολυμπιακοί είναι μανούλες και μουλωχτοί σε αυτά, το πιθανότερο είναι να βάλουν κάποιον από τον οποίο υποτίθεται ότι έχουν παράπονα, ότι τάχα τους αδίκησε σε κάποιο περσινό παιχνίδι και θα μας ζαλίσουν έως την Κυριακή για τάχα επερχόμενη σφαγή του Θρύλου και τα τοιαύτα. Μην σου πω ότι μπορεί να βρουν και κάποιον που όχι μόνον υποτίθεται αδίκησε τον Ολυμπιακό αλλά και έχει υποτίθεται ευνοήσει τον Άρη (αν έγινε αυτό θα είναι τυχαίο βέβαια, διότι είναι γνωστό ότι ο Άρης είναι ανύπαρκτος σε προσβάσεις στα κέντρα αποφάσεων). Το σκηνικό θα έχει στρωθεί αριστοτεχνικά, είπαμε οι Ολυμπιακοί δεν είναι βλάκες σαν τους δίπλα. Το βέβαιο είναι ότι ο Άρης την Κυριακή θα πρέπει να νικήσει και τον Ολυμπιακό και τον διαιτητή, όποιος και αν είναι. Εκτός αν θυμάστε, έστω μια φορά τα τελευταία 40 χρόνια που ο Άρης ευνοήθηκε εις βάρος του Ολυμπιακού! 

Link to comment
Share on other sites

Είναι μουλωχτοί, θα βάλουν ένα που δεν ξέρει ο κόσμος πως είναι δικός τους...

Όντως έτσι είναι και το είχα υπόψη μου όταν το έλεγα. Οπότε, Αλέξανδρε, μου δίνεις την ευκαιρία να πω τη γνώμη με κάθε ειλικρίνεια. Το παιχνίδι που θα δούμε στο Βικελίδης δεν θα είναι μόνο αυτό που θα δούμε στο χορτάρι, του Άρη με τον Ολυμπιακό. Αλλά ένα ντέρμπι της παράγκας για τη διεκδίκησή της φανέλας που θα φορέσει φέτος. Ερυθρόλευκη; Ασπρόμαυρη; Άλλου χρώματος; (Για να μη βάλουμε σε αυτά και τον πολιτικό παράγοντα και μπλέξουμε παραπάνω). 

Συνεπώς η μπάλα χάθηκε για μας. Θα μας την φέρουν ουρανοκατέβατη την Κυριακή, για να τελειώσουν και τα τυπικά της αναμέτρησης. Από στιγμή σε στιγμή θα μάθουμε τον διαιτητή, και θα καταλάβουμε κι εμείς πώς μοιράσανε για φέτος την ποδοσφαιρική τους πίτα. (Κι αν νομίζει κανείς πως υπερβάλλω, ας σκεφτεί πόσα χρήματα βάζει στην τσέπη του κάθε πρόεδρα η Ευρώπη και δη το τσάμπιονς λιγκ! Οπότε χαλάλι πέντε-δέκα ψωροχιλιάρικα για ένα αγώνα να τον κάνουμε δικό μας. Επένδυση είναι κι όχι πεταμένα λεφτά). 

Ήδη χάσαμε από τον Μπέο, και από τον Κούγια. Δεν νικήσαμε τον νεοεισερχόμενο αστέρι στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, τον Μπούση *, του ΟΦΗ (με πέναλντι στα τελευταία λεπτά, που δεν το είδε το ΒΑΡ) και τον Σαββίδη, (ίσως γιατί τούτος ο τελευταίος θεώρησε πως οι συμφωνίες "κυρίων", κάτω από το τραπέζι, είναι αρκετές να του δώσουν το αποτέλεσμα που θέλει, και αμέλησε να το αποσπάσει στο χορτάρι). Μόνο κέρδος για την ομάδα μια νίκη επί ενός πρόεδρα που δηλώνει απών από την δική του ομάδα, τον Αλαφούζο.

Ε, αυτοί είναι οι μεγαλοπαράγοντες που "παράγουν" το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Την Κυριακή παίζουμε με τον μάστερσεφ των ποδοσφαιρικών μαγειρεμάτων, τον Σάββα το Θεοδωρίδη **, υπάλληλο του Μαρινάκη, που είναι ο "άτυπος πρωθυπουργός" της χώρας ***!!!

Και πας τώρα εσύ να παίξεις μπαλίτσα; Έ, πήγαινε. "Και με τη νίκη" ****.

Εγώ αν είχα κάτι να πω, αυτό αφορά το ποδόσφαιρο στο χορτάρι. Κι αφού όλοι ξέρουν πού παίζεται το παιχνίδι, δεν χρειάζεται να λέω γνώμες για το γήπεδο,

-------------------------------------

* Ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας από το Σικάγο. Ας τον έχουμε υπόψη μας. Μπήκε κι αυτός δυναμικά στο παιχνίδι. Πιο σωστά τον έβαλαν.

** Τούτο δεν το λέω εγώ. Το λένε οι ηχογραφημένες κασέτες της ΕΥΠ για τα στημένα

*** Δεν νομίζω πως έχει χαρτοφυλάκιο σε Υπουργείο, αλλά λίγο η εμφάνιση του στη φετινή ΔΕΘ, λίγο όταν απαντά για λογαριασμό του πρωθυπουργού, κάποιο οφίτσιο το έχει ο άνθρωπος. σαν να έχει.

**** Το 2ο πρόσωπο του λόγου απευθύνεται σε όλους.

Edited by almand
Link to comment
Share on other sites

I might not be that active any more, but still more less watching all matches.

Krima that the team lost "defence-midfield-attack" balance.

Time to recover in this one.

Etsiiii re moonia ! Nicola Nicola Nicolaaaaaaaa Diguiny !

  • Like it 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...