Jump to content
Phantis Forums

Aris - AEL (Saturday, 28 September, 17:15 EET)


Emperor

Recommended Posts

Κανονικότατο πέναλντι στο 97+΄ και κάνουν ότι περνά από το χέρι τους να μη το δώσει. Κι έτσι είναι. Άλλος ένας διαιτητής σε διατεταγμένη υπηρεσία. ΝΤΡΟΠΗ για τον Άρη. Η παράγκα πήρε την εκδίκηση της.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Εϊπα να περάσει λίγη ώρα για να μη πω κάτι άσχημο εν βρασμώ ψυχής. Αλλά ότι θα έλεγα και πριν, το ίδιο θα πω και τώρα. Ο Άρης χάνει πολύτιμους βαθμούς από τη νοοτροπία του. Με νοοτροπία ομαδούδας δεν πας παραπέρα κι ας έχεις και τον Μέσι στην ομάδα σου. Ο Τερζής είναι αλλού. Οι Ντα και ο Ντου αλλού και ο Άρης δεν πάτησε στο γήπεδο πέρα από το πρώτο και το τελευταίο 20λεπτο.

Κάπου στο ενδιάμεσο άπλωσαν τις φανέλες και το πήγανε το ματς χαλαράααα... Κι ως συνήθως "τρεχάτε ποδαράκια" μου μπας και βγάλουμε το γκολ.

Εγώ κύριοι, αυτόν τον Άρη ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. (Για να μη πω πως τον απεχθάνομαι). Μικραίνει τον εαυτό του τόσο πολύ, που πιο κάτω δεν ξέρω αν έχει. Παίζεις στο γήπεδο σου, βρίσκεις το εύκολο γκολ και σφύριξες λήξη από το 25'!!! Είναι ντροπή για τους παίκτες να παρουσιάζουν αυτό το θέαμα στους φιλάθλους τους!

Τώρα ποιος φταίει; Όλοι μας. Με πρώτο τον προπονητή. Αδικαιολόγητη η οπισθοχώρηση με τον Πάοκ, το καταλαβαίνω. Οπισθοχώρηση με την ΑΕΛ; ΕΛΕΟΣ ρε παιδιά. Έλεος. Δώσε δικαιώματα και στην Αστραπή Κάτω Αλωνιού να σε παίζει στο γήπεδο σου και να σε νικάει με ανατροπή!!!

Τερζή, για Ευρώπη είναι από την Α-Λ-Λ-Η. Όχι από δω. Από δω πας για τα Γκράβαρα κι ο αρειανός καρπαζώνει άσχημα!

(Είμαστε για τα πανηγύρια ναι, τα θέλει και ο κ@λος μας, αλλά ρε αδερφέ, μη τυχόν μας αρχίσουν πάλι στο σανό. "Πέναλτι στο 97' και δεν μας το έδωσε". Είχαμε άλλα 60 λεπτά να καθαρίσουμε το ματς κι εμείς λείψαμε αδικαιολογήτως από το γήπεδο. Έλεος).

Link to comment
Share on other sites

Εντάξει φέτος έχουν εγκλήματα στο σχεδιασμό!!!!

Είμαστε χωρίς τέρμα και με ελλειπή άμυνα

Και έχουμε γεμίσει με επιθετικούς και μεσοεπιθετικους...

 

Link to comment
Share on other sites

Σουντγκρεν Ροζ τρυπιοι....

Τζανακάκης τέλος

Βαλεριάνος τελος

Εμαν παιδάκι...

Μπάσα τέλος....

Μπα δεν τον κόβω.....

Ντουάρτε είναι μπαλαδορος...

 

Ε ποιος διάολος τότε θα παίξει άμυνα;;;

 

Και μου κρατάτε και τον Τερζή!!!!

Edited by ukworm
Link to comment
Share on other sites

Είδα μόνον το β' ημίχρονο. Για το α' θεωρώ απαράδεκτο να προηγούμαστε 2-0 στο 10λεπτο, να οπισθοχωρούμε (ευθύνη προπονητή) και να ισοφαριζόμαστε. Στο β' παίξαμε πάρα πολύ καλά, είχαμε κινητικότητα, πάμπολλες κλασσικές ευκαιρίες, 4 δοκάρια, αλλά είναι από τα ματς που η μπάλα δεν ήθελε να μπει... Χάσαμε από στημένη φάση στη μοναδική φορά που η ΑΕΛ πάτησε στην περιοχή μας

Edited by Emperor
Link to comment
Share on other sites

24 τελικές ο Άρης, 14 στην εστία, 4 δοκάρια, 65% κατοχή, 15 κόρνερ... Κι όμως χάσαμε!

- Αδικαιολόγητη οπισθοχώρηση στο 2-0.

- Αμυντική λειτουργία της πλάκας.

- Ο Τερζής άργησε πολύ με τις αλλαγές.

 

Link to comment
Share on other sites

Με τον Mancini τί γίνεται ρε παιδιά; Ήρθε με καλό βιογραφικό και τυμπανοκρουσίες ως αντικαταστάτης του Mateo και μένει εκτός 18άδας! Δηλαδή, αυτό το ταγάρι ο Larsson καλύτερος είναι;

Τον Μπα πώς τον είδατε;

Link to comment
Share on other sites

Όπως το ακούς. Μπα. Πρόσθεσε σε αυτό και την απειρία του και αμέσως πας στο Δεν... Περιφερόταν στον άξονα, χωρίς να μαρκάρει κανένα (!!!) Ανασταλτικός που δεν αναστέλλει;;; Δημιουργικός δεν είναι... αναρωτιέμαι αν κατάλαβε τι θα έπρεπε να κάνει. Αν δεν του είπαν, τότε όλα δείχνουν Τερζή και προς τα εκεί κλείνω κι εγώ. Ο Ντουάρτε τουλάχιστον ήξερε να κινείται στο χώρο. Έχει την εμπειρία. Ο Μπα δεν...

Επειδή το έργο θα το ξαναδούμε και το σκωτσέζικο ντουζ των συναισθημάτων θα το ξαναζήσουμε -αφού δεν βάζουμε μυαλό- είναι αναγκαίο να βρούμε τη ρίζα του κακού. Που για μένα ήταν ξεκάθαρο και γι' αυτό είπαμε να δούμε τον Τερζή και με την ΑΕΛ.

Εϊναι το ασφυκτικό μαρκάρισμα. Οι μεγάλες ομάδες παίζουν πιο ελεύθερα, με τους παίκτες να επιτηρούν τον αντίπαλο τους από τα 2 μέτρα, (κι υπάρχει λόγος γι' αυτό). Οι μικρές έχουν εναποθέσει όλη την ύπαρξη τους στην κατηγορία με την ασφυκτική άμυνα στον αντιπαλο και τις αντεπιθέσεις. Κι αρχίζουμε: ΑΕ Λεμεσσού, ΟΦΗ, Βόλος και Λάρισα δεν βλεπόμαστε, Με τη Μόντε, Πάοκ και ΠΑΟ τα πήγαμε μια χαρά (αν και ο τελευταίος πίεσε, αλλά όχι όπως έπρεπε στην άμυνα). Μην εκπλαγείτε αν μας δείτε καλούς με τον Ολυμπιακό και χάλια με τον επόμενο αντίπαλο. Εγώ είμαι τόσο σίγουρος που θα το στοιχημάτιζα (ποτέ μου δεν το κάνω).

Γιατί; ΕΠΕΙΔΗ Δ Ε Ν  Δ Ι Ο Ρ Θ Ω Ν Ο Μ Α Σ Τ ΕΕπαναλαμβάνουμε συνεχώς τα ίδια λάθη γιατί δεν διδασκόμαστε από αυτά. Πόσο πιο τραγικό από αυτό; Και μετά λέμε πως ξέρουμε την "ελληνική πραγματικότητα" και να "ξαφνιαζόμαστε" τάχα που ο αντίπαλος αμύνεται;;;

Γι' αυτό κι εγώ τη ρίζα του κακού τη βλέπω στη νοοτροπία. Στα μυαλά μας. Και κατά πρώτον του Τερζή. Γιατί θα πάμε με αυτόν στο παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ, αφού τα πάει καλά με τα "ντέρμπι" και μετά στα γκράβαρα με τις μικρότερες ομάδες. Μέχρι τότε θα έχει χαθεί κι άλλο έδαφος και χαιρέτα μου τον πλάτανο... Το είπα κι άλλοτε. Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΧΑΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΖΗ.

Αν λοιπόν τα πάμε καλά στα ντέρμπι (χωρίς να νικάμε όμως) και χάλια με τις μικρές ομάδες, τότε μετράτε πόσους βαθμούς θα πάρουμε στο πρωτάθλημα.

(Το χειρότερο με τον κόουτς είναι η σιγουριά του. Πιστεύει στους παίκτες τους -και καλά κάνει, γιατί οι μονάδες μας είναι καλές για τον Άρη που θέλουμε- αλλά ούτε τους εμπνέει τη νοοτροπία του μαχητή, ούτε και τους προετοιμάζει σωστά. Με αποτέλεσμα να "κερδίζει τα αποδυτήρια, αλλά όχι τον αντίπαλο").

Link to comment
Share on other sites

Το πιο μεγάλο πρόβλημα είναι το ανισόρροπο ρόστερ. Ο Μαντσίνι πχ πάει εξέδρα γιατί έχεις 4 παίχτες στην ίδια θέση! Έχεις ένα τερματοφύλακα και 2ο αριστερό Μπακ που μένει εκτός 18αδας!

Το 2ο πρόβλημα είναι ότι δεν έχεις προπονητή με προσωπικότητα. Το είπα και πιο πάνω. Όταν θα σφίξουν τα γάλατα (έσφιξαν ήδη) αυτός ο Τερζής δε θα μπορεί να δώσει λύσεις.

Το 3ο μεγαλύτερο είναι η κακή αμυντικη λειτουργία φέτος...

Το 4ο είναι ότι υπάρχουν παίχτες που είναι μόνιμα παραγκωνισμένοι και άλλοι που παίζουν ό,τι και αν γίνει.. ας παίξει ο Κωνσταντινίδης. Ο Σουντγγκρεν μπαζει αλλά δε βλέπω και να βοηθάει μπροστά. Ο Ροζ ας κάτσει λίγο πάγκο...

Το 5ο είναι ότι η αναλογία ευκαιριών προς γκολ είναι τραγική.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Sundgren, Rose είναι υπαίτιοι για όλα σχεδόν τα γκολ που έχουμε φάει φέτος. Είναι πραγματικά περίεργο ότι έχουν πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι τους! Εγώ θα έβαζα στη θέση του Rose τον Δεληζήση (που εκτός των άλλων μεταδίδει μαχητική ψυχολογία στους συμπαίκτες) και στη θέση του Sundgren τον Sousa, που τον έχουμε ξαναδεί δεξί μπακ και ήταν μια χαρά.

Link to comment
Share on other sites

Ήθελα να το πω αλλά με προλάβατε και οι δυο. Κι αν είδατε το βίντεο με τις φάσεις, φανταστείτε στον αγώνα. Ο μόνος που μαρκάρει είναι ο Βέλεθ. Ο Ρόουζ ελεύθερος. Ε, εκεί κτύπησε ο αντίπαλος. Ο Σούντκρεν πρέπει να κάτσει πάγκο να ξεκουραστεί *. Καθαρό μυαλό μηδέν. Σε καμμιά φάση δεν μαρκάρει τον αντίπαλο. (Μάλιστα σε μια -δεν πρόσεξα πια- ο σουηδός έχει βρεθεί στα δεξιά μαρκάροντας τον κανένα και ο Κόρχουτ ...δεξιά ακολουθώντας τον παίκτη του). Ο δε γάλλος -που έχει κι ένα μπόι- μόνος του εκτός περιοχής χωρίς να μαρκάρει ούτε τον εαυτό του!!! **

Ειλικρινά τέτοια αμυντική λειτουργία δεν την έχω ξαναδεί ούτε τότε που είμασταν δυο κατηγορίες πιο κάτω!

Πάμε παρακάτω. Το είπαμε και πριν είναι ψηλά κορμιά. Κι οι δικοί μας, λέει, έκαναν δεν-ξέρω-πόσα γεμίσματα στη περιοχή!!! Να πάρει κεφαλιά ο Φετφατζίδης ας πούμε που σκοράρησε με τον ΠΑΟ, αφού τον Ιντέγε τον κλείνουν δυο και τρεις και δεν πήρε ούτε μια κεφαλιά. Πάμε καλά;

Δλδ καθαρό μυαλό ιτς, που λένε και στο χωριό μου.

Πάμε στο επιθετικό κομμάτι. Κάποιος να σφυρίξει στον Ιντέγε να αφήσει τα χορευτικά. Η μπάλα μπαίνει στο πλεκτό αν ξαναγυρίσει το προφίλ του στο one touch φορ. Την μπάλα με τη μία. Το έκανε στον Πάοκ πέτυχε. Θα το έχανε και με τον ΠΑΟ, αφού λειτουργεί σε δύο φάσεις. Κοντρόλ και μετά σουτ. (Μιλώ για το γκολ που έβαλε). Ε, δεν θα σου δώσει ποτέ ο αντίπαλος πάνω από 2 δέκατα χρόνο. Στην Κίνα μπορεί να κάνουν τον κινέζο, αλλά στο Ελλάντα παίζουν με ...γιοπτσάκια. Όπου την βρω να φύγει.

Συμπέρασμα: Η ομάδα θέλει ΠΟΛΥ δουλειά και στην άμυνα και στην επίθεση. Με άλλα λόγια. Το ίδιο πρόβλημα που είχαμε πάντα. Να πηγαίνει στράφι η προετοιμασία, και να προσπαθούμε να την συναρμολογήσουμε κατά την διάρκεια  του πρωταθλήματος. Μετά την ξαναχαλάμε και πάλι για να το πιάσουμε πάλι από την αρχή...

* Να κάτσει πάγκο μεν, αλλά να βάλουμε στη θέση του ποιον; Τον Τζανακάκη τον διώξαμε, ο Σόουζα δεν παίζει εκεί, τον Κωνσταντινίδη ίσως μήπως και μας βγει... Δλδ άλλος ένας αγώνας στα σκουπίδια

** Αν κάποιος παίκτης δεν έχει εντολές, μην τον πας στο γήπεδο. Πάν΄ τον παραλία να κόβει εκεί βόλτες. Στα γήπεδο οι παίκτες μαρκάρουν όταν αμύνονται και ξεμαρκάρονται όταν επιτίθενται. Όχι το ανάποδο.

Link to comment
Share on other sites

Παραλίγο να μας διαφύγει κάτι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Μια καινούργια παράμετρο που βάζει ο Σκουλάς στην ΚΕΔ. Υποδεικνύει ένα καταφανέστατο πέναλντι  για το οποίο κανείς δεν αμφιβάλλει. Και το ΒΑΡ γυρνά πίσω όλες τις φάσεις να βρει σε ποια θα μπορούσε να σταθεί για να ακυρώσει το γκολ. Έτσι η φάση που είδαν από το ΒΑΡ αλλά κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε, έγινε στο 6:13 και το πέναλντι καταλογίζεται στο 6:23!!!

Πάλι καλά. Θα μπορούσε να είχε γίνει στο πρώτο ημίχρονο και να ήταν ένας σοβαρός λόγος να μη το κατοκυρώσουν στο 97'!!!

Η παράγκα σε νέες δόξες.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Αυτό θα πει ανιδιοτελής αγάπη κάποιου για την ομάδα του. Συγκεκριμένα ένας φίλος του Άρη άθελα του δημιούργησε μια εικόνα που κάνει τον γύρο του κόσμου και αναγκάζει ως την βλέπουν να αποδώσουν τουλάχιστον σεβασμό σε αυτό τον ηλικιωμένο κύριο που βρέθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να παρακολουθήσει την ομάδα του, έχοντας μαζί του μηχάνημα ιατρικής υποστήριξης. (Πηγή: https://www.sdna.gr/podosfairo/642652_o-filos-toy-ari-poy-sygklonizei-koybalontas-sto-kleanthis-bikelidis-mihanima)

fil%20(1).jpg

Ε, δεν λέει να χάνεις, βρε αδερφέ, από τη Λάρισα μπροστά σε τέτοιους φιλάθλους και μάλιστα στο γήπεδό σου.

Μπράβο στον κόσμο του Άρη. Όποιος θέλει να διδαχτεί κάτι, ας διδαχτεί.

Edited by almand
  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Βρέ @almand μπαίνει κι'άλλος με το login σου; Στις 5.17 γράφεις για πεντακάθορο πέναλτι (και καλά) που δεν δόθηκε, εχθρικές διαιτησιές και παράγκες (δεν χρειάζεται παράγκα να χάσει βαθμούς ο Άρης οπότε κι'αυτο άσχετο). Περνάνε 45 λεπτά και γράφεις:

On 9/28/2019 at 6:04 PM, almand said:

(Είμαστε για τα πανηγύρια ναι, τα θέλει και ο κ@λος μας, αλλά ρε αδερφέ, μη τυχόν μας αρχίσουν πάλι στο σανό. "Πέναλτι στο 97' και δεν μας το έδωσε". Είχαμε άλλα 60 λεπτά να καθαρίσουμε το ματς κι εμείς λείψαμε αδικαιολογήτως από το γήπεδο. Έλεος).

Μ'αρέσει που αναρωτιέστε όλοι γιατι δεν έπαιξε καλά η ομάδα σας. Το παιχνίδι της χρονιάς για τους παίκτες του Άρη ήταν την περασμένη Κυριακή αφού! Όλοι στη μπουτίκ να πάρετε την μπλούζα του παιχταρά Ιντέγε!

Dibidibidai!

Link to comment
Share on other sites

Φίλε, το είδες το παιχνίδι; Aμα δεν το είδες, το να κάνεις κριτική στο τι λέμε εμείς, είναι τουλάχιστον χαζομάρα. Δες το, και μετά έλα πες μας τη γνώμη σου, όχι από 2ο χέρι...

Kαι γενικά αμα θέλεις να μιλάς μαζί μας εδώ, θα μιλάς με επιχειρήματα.

Dibidai, η μπλούζα του Ιντέγε το παιχνίδι της χρονιάς και άλλες τέτοιες αηδίες να πας να τις γράψεις στο SDNA ή στο μετρομπάογκ.

Edited by ukworm
  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Καλά η ομάδα φέτος είναι για ένα χέρι ξύλο και μετά για ευχέλαιο....

Να έχεις μια ομάδα με τόσο ταλέντο, να βάζεις τον αντίπαλο μέσα στην εστία και τελικά να καταφέρνεις να χάνεις βαθμούς από ομάδες σαν την ΑΕΛ και τον ΟΦΗ, ή να χάνεις τη νίκη στο 97 όπως με ΜΠΑΟΚ...

Πραγματικά με ξεπερνάει.... Αμέσως αμέσως ΕΠΤΑ (7) πεταμένοι βαθμοί ρε παιδιά!

Και τώρα μιλάω μόνο για τον Άρη και το πώς παίζει: Ας αφήσουμε τις διαιτητικές αποφάσεις όπως πχ. το πέναλτυ-γαργάρα με ΟΦΗ, την αποβολή-μαιμού με ΜΠΑΟΚ ή τον μη καταλογισμό πέναλτυ με ΑΕΛ έστω και στο τέλος.

Μιλάω καθαρά για μας και το πώς ανασταίνουμε τους νεκρούς. Πραγματικά μυστήριο φέτος...

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Ακριβώς έτσι είναι. Αν παίζαμε νωθρά ή έβλεπα περιορισμένες ικανότητες θα ανησυχούσα περισσότερο. Για την ώρα περισσότερο με ανησυχεί το πρόβλημα στη θέση "1", τα υπόλοιπα θεωρώ ότι θα διορθωθούν. 

Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, Athens4 said:

Βρέ @almand μπαίνει κι'άλλος με το login σου; Στις 5.17 γράφεις για πεντακάθορο πέναλτι (και καλά) που δεν δόθηκε, εχθρικές διαιτησιές και παράγκες (δεν χρειάζεται παράγκα να χάσει βαθμούς ο Άρης οπότε κι'αυτο άσχετο). Περνάνε 45 λεπτά και γράφεις:

Μ'αρέσει που αναρωτιέστε όλοι γιατι δεν έπαιξε καλά η ομάδα σας. Το παιχνίδι της χρονιάς για τους παίκτες του Άρη ήταν την περασμένη Κυριακή αφού! Όλοι στη μπουτίκ να πάρετε την μπλούζα του παιχταρά Ιντέγε!

Dibidibidai!

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω για τι ακριβώς μιλάς. Να το ξαναπώ όμως για να μη παραποιούνται αυτά που λέω. Και βέβαια είναι πεντακάθαρο πέναλτι που ουδείς το αμφισβήτησε. Το ΒΑΡ όμως το ακυρώνει γιατί υπήρξε, λέει, φάουλ πριν από 12-20 δεπτερόλεπτα. ΠΡΟΛΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ 24 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ. Τώρα, το βρίσκεις εσύ δίκαιο ένα παιχνίδι να εξεσίσσεται κι όταν έρθει η επίμαχη φάση να ψάχνουν το οτιδήποτε από το παρελθόν σου για να σου αρνηθούν αυτό που όλος ο κόσμος είδε;;;!!! Ο Θεσσαλός Σκουλάς όμως έβαλε κι αυτή τη παράμετρο στη διαιτησία, γιατί σκοπό έχει η παράγκα να παροπλίσει εντελώς τη χρησιμότητα του ΒΑΡ. Ώστε να ξαναγυρίσει ο λουφές στο αφεντικό του. (Το' χω και σε πιο απλά ελληνικά αν δεν το κατάλαβες). Κι αυτή η παράμετρος έπιασε τόπο με εσάς στο ΟΑΚΑ

Βέβαια στο δικό σας παιχνίδι πέρασαν μόλις 2-3 δέκατα μέχρι το γκολ της ΑΕΚ. Σε μας που το είχαμε ξεχάσει χρειάστηκε να γυρίσουν πίσω το βίντεο περί τα 15 δευτερόλεπτα μέχρι να μας βρουν ψεγάδι. (Γι' αυτό και ειρωνεύομαι λέγοντας πως θα μπορούσαν να το γυρνούσαν πίσω στο  ...1ο ημίχρονο μέχρι να βρουν την οποιαδήποτε αφορμή να το ακυρώσουν.  Ή πέρσι βρε αδερφέ. Ποιος τους ελέγχει;). Τούτο όμως πώς σου ακούγεται; Γιατί είναι ξεκάθαρα στήσιμο αγώνα για προκαθορισμένο αποτέλεσμα. Με την έκριση της Πολιτείας που συναινεί με την ΚΕΔ το πώς θα ορίζεται κάθε φορά ο δήμιος... συγνώμη ο διαιτητής. (Είναι νωρίς ακόμη να το λέμε ανοικτά. Περίμενε την Κυριακή και τα ξαναλέμε).

Άλλη διαφορά μπας και δεις κι άλλα από αυτά που σου δείχνουν. Θεσσαλός ο διαιτητός με μας, παοκτσής ο δικός σας στο ΒΑΡ του ΟΑΚΑ. Ναι, ο ίδιος που σας πήρε εργολαβία, αυτός που φόρεσε και τη φανέλα σας νέος. Ο Σιδηρόπουλος. Κι εμφανίζεται από τα Δωδεκάνησα μή τυχόν και πάθει τα ίδια με τον Καλόπουλο των Δυτικών προαστίων της Θεσ/νίκης. -Μη μου πεις πως τα ξέχασες, γιατί δεν θα μπω στον κόπο να σου τα θυμήσω εγώ.

Διαφορά τρίτη: ...δεν χρειάζεται όμως να την πω, κι αυτήν και την τετάρτη και την πέμπτη,  γιατί δεν ακούς. Άμα η φανατίλα σου φράζει τα αυτιά τι να ακούσεις; Ήρθες να πεις κάτι, κι όταν είδες πως δεν έχει λογική αμόλησες μελάνι κι έφυγες. Ε, δεν θα σε κυνηγάμε να σου βάλαμε μυαλό.

Δεν είδες δηλαδή πως εμείς για τη ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ μιλάμε κι όχι για τους άλλους; Εσείς δεν βλέπετε τη δική σας ομάδα επειδή όπως το ομολόγησες κι ο ίδιος δεν σας αρέσει μετά το παιχνίδι με τον Άγιαξ. Εμείς ψάξαμε τα λάθη μας και τα εντοπίσαμε σε μας. Δεν μπορούμε όμως να έχουμε και τα μάτια μας κλειστά σε όσα μας υποχρεώνουν να κάνουμε. Με τον Σιδηρόπουλο; Με τον Σιδηρόπουλο. Με Θεσσαλό; Γιατί όχι; Με πειραιώτη αύριο (του συνδέσμου Αττικής αν σε χαλάει, ή όπως αλλιώς τον πεις τον "γαύρο που συναινέσατε κι εσείς να μας σφυρίξει; Τι να κάνουμε; Φωνάξαμε, σκούξαμε, αλλά πέρα βρέχει.

Μαζοχισμός; Καθόλου. Σας δείχνουμε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πόσο βλακώδες και πρόχειρο είναι να νομίζετε εσείς πως θα βγαίνατε κερδισμένοι από το πώς σχεδιάσατε την καινούργια ποδοσφαιρική πίτα της εξυγίανσης!!!

Περιμένουμε να μας ζητήσετε να "πατήσουμε τον "εχθρό"  την Κυριακή σας τώρα που ξέφυγε στην βαθμολογία.

Αλλά με τί μούτρα!!!

Link to comment
Share on other sites

Ναι, ναι. Μεγάλος ΠΑΟΚτσής ο Σιδηρόπουλος που δεν ακύρωσε το δεύτερο γκόλ της ΑΕΚ μετά απο ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ φάουλ πάνω στον Αουγκούστο. Τον εαυτό σας κοροϊδευετε;

Τέλος πάντων, καλη επιτυχία με τον Ολυμπιακό!

Link to comment
Share on other sites

17 hours ago, Athens4 said:

Ναι, ναι. Μεγάλος ΠΑΟΚτσής ο Σιδηρόπουλος που δεν ακύρωσε το δεύτερο γκόλ της ΑΕΚ μετά απο ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ φάουλ πάνω στον Αουγκούστο. Τον εαυτό σας κοροϊδευετε;

Τέλος πάντων, καλη επιτυχία με τον Ολυμπιακό!

Ρε σεις σκούζετε για ένα ΠΑΟΚΤΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΗ (αφού τη φόρεσε τη φανέλα σας σαν έφηβος) επειδή δεν σας σφυρίζει ...σαν παοκτσής, αλλά προτιμά να σας παίξει 50%-50% στην έδρα του αντιπάλου σας!!! ;;;

Πάτε καλά; Κι μας λες ότι εμείς κοροιδεύουμε τον εαυτό μας;;; Πιθανώς ρε φιλαράκι. Ποιός λογικός δεν υψώνει τα χέρια του σε τόση βλακεία!

Κι επειδή εγώ στο είπα αλλά δεν θες να το ακούσεις. Να το ξαναπώ. Στο δικό μας ΒΑΡ ο χειριστής του γυρνά τη φάση 15 δεύτερα πίσω, αφού έχει φύγει η μπάλλα από τους αμυντικούς, και πάει πλάγια προς το κέντρο. (Κατά συνέπεια ότι και να είναι από τη στιγμή που η μπάλα χάθηκε από τον παραβάτη, είναι "πλεονέκτημα". Κανείς από το ΒΑΡ δεν πρόσεξε πως ο επιθετικός του Άρη πέφτει στον Μόρα, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ από σμπρώξιμο άλλου ...Λαρισαίου!!!

Αφού λοιπόν εσύ ο "υπάλληλος" του ΒΑΡ γυρνάς τη φάση και καλά κάνεις, δείξε ΠΟΙΟΣ ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΡΙΑΝΟ ΠΑΝΩ στον Μόρα.

Δηλαδή 1 είδες το ΒΑΡ, άρα είδες το πέναλντι που προηγήθηκε στον Ρόουζ που έπεσε πάνω στον Μόρα

2 Δεν είδες τη φάση άστο πλεονέκτημα αφού η μπάλα πέρασε στα πόδια των αμυνόμενων.

Αλλά ο Θεσσαλός και οι συν αυτώ της κλίκας που όρισε η ΚΕΔ είδαν ακύρωση του πέναλντι και έφεραν αλλοίωση του αποτελέσματος.

Και το τόνισα ΠΡΙΝ τον αγώνα σας με την ΑΕΚ για το τι μαγειρεύει η κλίκα. Και τώρα παραπονιέσαι γιατί ο Σιδηρόπουλος δεν ενήργησε με τον ίδιο τρόπο που ενήργησε αυτός που ορίσατε να χειριστεί το ΒΑΡ με εμάς.

Το Καλή επιτυχία το δέχομαι γιατί ξέρω πως το λες με τη καρδιά σου. Αλλά το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως θα το παλέψουμε. Όσο γίνεται φυσικά. Γιατί πάλι μεριμνήσατε να αγωνιζόμαστε με τους μεγάλους με τους έλληνες διαιτητές της παράγκας που όλο την εξυγιαίνουν κι όλο ερυθρόλευκα φορά και τελευταία με ασπρόμαυρα την βλέπω να φορά.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

16 hours ago, Alphonse said:

What about the onside goal he disallowed to Mantalos?

Enough with the propaganda dude. He was clearly offside. Clutching at straws, you may even be referring to Limnios keeping him on but the photo clearly shows that he isn't.

2 hours ago, almand said:

Ρε σεις σκούζετε για ένα ΠΑΟΚΤΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΗ (αφού τη φόρεσε τη φανέλα σας σαν έφηβος) επειδή δεν σας σφυρίζει ...σαν παοκτσής, αλλά προτιμά να σας παίξει 50%-50% στην έδρα του αντιπάλου σας!!! ;;;

Πάτε καλά; Κι μας λες ότι εμείς κοροιδεύουμε τον εαυτό μας;;; Πιθανώς ρε φιλαράκι. Ποιός λογικός δεν υψώνει τα χέρια του σε τόση βλακεία!

Ποιός είπε να μην σφυρίζει 50/50; Απλά ακύρωσε το πρώτο γκόλ, σου λέει δεν γίνεται να ακυρώσουμε και δεύτερο, άσχετα που προηγήθηκε απο καθαρό φάουλ. Βέβαια εμείς φταίμε που δεν τους ρίξαμε 3 στο πρώτο ημίχρονο.

Link to comment
Share on other sites

Τώρα μιλάς σωστά. Όταν αναφέρεσαι στην ομάδα σου.

Σε αυτήν τη γειτονιά εμείς (εγώ τουλάχιστον) μιλάμε για τη δική μας ομάδα μπας και μας φωτίσει ο Θεός να δούμε τι θα κάνουμε με τους νοματέους που μας βάζουν να διευθύνουν τους αγώνες μας. Οπότε φτάνουν και περισσεύουν τα προβλήματα τα δικά μας. Τα ξένα γιατί μας τα φορτώνετε στην πόρτα μας, δεν το καταλαβαίνω.

Αν πάλι είναι σωστό,  να σας φέρνω και τα δικά μας σκουπίδια στη γειτονιά σας...

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...