Jump to content
Phantis Forums

PAOK - Aris (Sunday, 22 September, 18:30 EET)


Emperor

Recommended Posts

9 hours ago, Athens4 said:

Είτε μπαίνεις εδω είτε στο προφίλ του Καραπαπά βλέπεις τα ίδια σχόλια με τις ίδιες λέξεις. Αυτοί είστε!

Καημένε Athens4, πραγματικά περισσότερο σε λυπάμαι , παρά θυμώνω με τις βλακείες αυτές. Έχεις πάθει ψύχωση* με το θέμα (σε έχουν ταΐσει ένα παραμύθι και το αναμασάς διαρκώς) και ασφαλώς κάποιος πρέπει να σου το πει, διότι ο ψυχωτικός δεν αντιλαμβάνεται το πρόβλημα του.

* Η ψύχωση (psychosis- psychοse) ή ψυχωτική διαταραχή είναι ψυχιατρική πάθηση που περιγράφει νοητική κατάσταση συνυφασμένη επί μακρόν με παραισθήσεις, αυταπάτες και συνεχή νοητική έκπτωση. Οι νοσούντες συχνά εμφανίζουν έλλειψη φυσιολογικής συμπεριφοράς και αδιάκοπτη απώλεια επαφής με την πραγματικότητα για μεγάλα χρονικά διαστήματα, συχνά με την εμφάνιση αγχωδών διαταραχών.Αναλόγως του βαθμού εξέλιξής της, μπορεί να συνοδεύεται από παράξενη και αλλόκοτη συμπεριφορά καθώς και δυσκολία στην κοινωνική συναναστροφή.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Πού διαφωνείς οπαδέ του πιστολά; 

 

Πες μου ρε φίλε, εσύ που είσαι και μισός Άγγλος και μεγάλωσες σε χώρα που τα βασικά λειτουργούν, αν ο Αμπράμοβιτς μπούκαρε μέσα στο Stamford Bridge απειλώντας όποιον βρίσκεται μπροστά του σα μαινόμενος ταύρος (διαιτητές, παρατηρητές, το γενικό αρχηγό της Άρσεναλ πχ) και ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ δημοσιευόταν και φωτογραφία να κουβαλάει το πιστόλι, για έλα και πες μου εσύ ρε μάγκα μου, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ; ΟΧΙ, ΠΕΣ.

Να σου θυμίσω λοιπόν ότι, αν η Ελλάδα ήταν κανονική χώρα, ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ, ΕΑΝ, ξαναλέω, ΕΑΝ, θα έπρεπε φέτος να επιστρέφατε από τη Β Εθνική.

Edited by ukworm
  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Αν η γιαγιά μου είχε ρόδες.. το θέμα είναι πως η Ελλάδα δεν είναι σοβαρή χώρα.

Τώρα όμως που μιλάμε γι'αυτο το θέμα, σε σοβαρές χώρες επίσης δεν παίρνουν τα έσοδα του αγώνα σπίτι τους σε σακουλίτσα για να "κλαπούν" (λέμε τώρα).

Link to comment
Share on other sites

Αυτά φίλε είναι "Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε"

Απάντησε στην ερώτησή μου. Τι θα γινόταν;

Nα σου πω εγώ τι: ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ.

Το θέμα είναι ότι για σας ΔΕΝ εφαρμόζονται οι ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ Νόμοι.

Ο Νόμος λέει ξεκάθαρα ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΒΟΛΗ από το πρωτάθλημα ΚΑΙ  ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ.

 

Εσύ με τι τιμωρήθηκες; -3 βαθμούς. ΟΚ ναι.... Whatever.

 

Γιατί; Γιατί έχεις έναν περίεργο τύπο για πρόεδρο, ένα σκιώδη τύπο (που έφτιαξε περιουσία με ύποπτες μεθόδους) ο οποίος δρα υπογείως και έχει πιασμένο από τα αρχίδια όλο το Σύστημα.

Κοινώς αυτό που έβριζες μια ζωή για το γαύρο, αυτό (και χειρότερο) έχεις γίνει. Πάντα ήσασταν ομάδα του δημοσίου, αλλά τώρα έχετε γίνει κράτος.

Και η μοναδική σου/σας δικαιολογία είναι: "για το γαύρο γιατί δε λέτε τίποτε"

 

 

 

Υπονοείς φυσικά ότι τα έκλεψε ο ίδιος ο Καρυπίδης κλπ κλπ... Aν πω ότι δε μου πέρασε από το μυαλό θα πω ψέμματα. Αν δεις τα ποστς μας για τον Καρυπίδη, θα δεις ότι κανείς εδώ δεν τον εκτιμά ιδιαίτερα και θα θέλαμε κάτι άλλο.

Όμως

1. Πολλοί το σκέφτηκαν, αλλά όσο δεν μπορείς να το αποδείξεις, είναι αθώος. Άρα λέγοντας αυτό πετάς τη μπάλα στην εξέδρα.

2. Μιλάμε τώρα για μπάλα και για το γεγονός ότι ο δικός σου μπούκαρε σε ματς ποδοσφαίρου με πιστόλι. Δε μιλάμε υπόθεση που αφορά στο ποινικό Δίκαιο, ότι δηλαδή ο Καρυπίδης οργάνωσε δήθεν ληστεία για να κλέψει την ίδια του την εταιρία (που αν αποδειχτεί να μπει φυλακή φυσικά - πρώτοι εμείς θα τον κρεμάσουμε).

 

ΥΓ2

Αναφορές για όσους έχουν κοντή μνήμη:

 

https://www.telegraph.co.uk/football/2018/03/12/paok-president-invades-pitch-carrying-gun-protest-disallowed/

https://www.theguardian.com/football/2018/mar/12/greek-football-match-stopped-after-team-owner-invades-pitch-with-a-gun

https://www.bbc.co.uk/sport/football/43583648

https://www.independent.co.uk/sport/football/european/greek-super-league-suspended-paok-president-ivan-savvidis-gun-invade-pitch-a8252161.html

https://www.eurosport.co.uk/football/paok-president-invades-pitch-with-gun-after-goal-disallowed_sto6672806/story.shtml

 

 

 

Edited by ukworm
  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Το έργο του παοκτσή είναι το σαμποτάζ. Έρχεται πετά ένα σπίρτο και φεύγει. Όλες τις αποδείξεις με τα χάλια της ομάδας του και να του τρίψεις στη μάπα, αυτός θα το καμαρώνει που δεν τον ξεπερνά άλλος στην απάτη.

Είναι άλλο είδος κάτι τέτοιοι τύποι. Το΄χουν για ηρωισμό να κάνεις πρωταθλητισμό στην αδικία. Αν η επιστήμη υψώνει τα χέρια στην ανοησία, εμείς τι να λέμε;

Προχώρα παληκάρι μου, εξυγίανε τον τόπο, κι άμα γίνεται η στραβή και τσιμπάτε κανένα πεναλτάκι φάβα, κανένα σφυριγματάκι δώρο, τσέπωνε τα πονταλάκια και άσε τους άλλους να κουρεύονται...  Έχει δρόμο το πρωτάθλημα. Όλο και θα σου χρειαστούν τα δωράκια από τη σφυρίκτρα... Εν τω μεταξύ μη ξεχνάς να κρατάς συνέχεια υψωμένη τη σημαία του "αδικημένου"...

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Είχα πει πως στο παιχνίδι Άρη-Ολυμπιακού δεν θα παιζόταν μόνο το παιχνίδι που είδαμε, αλλά και τι χρώμα φανέλα θα φορούσε φέτος η παράγκα. Και το αποτέλεσμα το έδειξε. Πήρε ο Ολυμπιακός τη νίκη με τον διαιτητή να κλείνει σε πολλές περιπτώσεις τα μάτια του, τόσο στον Σεμέδο, στον Αβραάμ, όσο και στα δύο γκολ οφσάιτ του ΟΣΦΠ, από τα οποία ακύρωσαν μόνο το ένα, αφού στο άλλο ούτε καν μπήκαν στο κόπο να δουν το ΒΑΡ). Για μένα η επιλογή των διαιτητών ήταν ξεκάθαρη. Θα πήγαιναν με αυτόν που πληρώνει. Φέτος το κουμάντο το ΄χει ο Μαρινάκης και ο Σαββίδης τελεί υπό διωγμό...

Οπότε το ίδιο έργο θα το βλέπουμε πολύ συχνά στο εξής. Εχθες ένα πεντακάθαρο πέναλτι του Σεμέδο που το είδαν όλοι, δεν κατάφερε να το δει το ΒΑΡ. Κι αυτό αθωώνει εν μέρει τον διαιτητή, αλλά καταβαραθρώνει την εξυγίανση η οποία δεν υφίσταται πλέον ούτε και στα προσχήματα.

Από δω και πέρα αφού δόθηκε το χρίσμα στον φετινό νικητή, όλοι εμείς, οι "απέξω", βαφτιστήκαμε θύματα της "εξυγίανσης" της ερυθρόλευκης και ασπρόμαυρης λαίλαπας που "ηγούνται" αυτής της προσπάθειας, με τους δεύτερους να παραπονιούνται προς κάθε κατεύθυνση γιατί τάχα ο πρώτος να είναι ο πιο ευνοημένος της σφυρίκτρας...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...