Jump to content
Phantis Forums

PAOK - Aris (Sunday, 22 September, 18:30 EET)


Emperor

Recommended Posts

2 minutes ago, ukworm said:

Παλι γλυτωσε η μπασταρδομάδα..... Ας όψεται η ανύπαρκτη αποβολή που έδωσε ο  μπάσταρδος διαιτητης

Ανύπαρκτη αποβολή και μια αιωνιότητα καθυστερήσεις, θα πρέπει κάποιος να είναι πανύβλακας ή κομπλεξάρας για να μην βλέπει ποιος ελέγχει την παράγκα!!!! Ξεφτίλες, ούτε για φτύσιμο δεν είστε!

Link to comment
Share on other sites

Γελοίοι γαμώ τα εκατομμύρια σας....

 

Πού είναι τα εκατομύρια σας ρε μαλάκες;;;; Που θέλετε δεκανίκι το μαλάκα το διαιτητή για να σας σώσει ξεφτιλισμένοι!

Αντε γαμηθείτε. Μακάρι να σας πηδήξει η ΑΕΚ εκεί κάτω. Πολύ κράτησε το παραμυθι με σας.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

2-2 τέλος του αγώνα, δίκαιο το αποτέλεσμα από όσα μπόρεσα να δω.

Επί τροχάδην να πω τη γνώμη μου. Σχετικά καλή η διάταξη του Τερζή, αλλά δεν μας βγήκε. Ο πορτογάλλος κατέβηκε διαβασμένος και ο Πάοκ ένα σκαλί καλύτερο από τον περασμένο αγώνα ενώ εμείς τουλάχιστον δυο σκαλιά πιο κάτω. Απίστευτος Φέτφα, εξαιρετικός ο Ιντέγε, εξαφανισμένος ο Ντιγκινί. Πολύ σωστά κράτησε χάμηλά τον Σούντγκρεν και τον Κόρχουτ γιατί ο Πάοκ ενώ έχει αμυντικά προβλήματα, στην επίθεση βγάζει φωτιές αριστερά και δεξιά.

Πιο αναλυτικά αργότερα, αλλά αν υπάρχει ευκαιρία δείτε αν βρείτε ευκαιρία τον αγώνα τώρα που ξέρουμε το σκορ και το μυαλό μας είναι σχετικά πιο νηφάλιο. Για μένα ένα από τα ενδιαφέρονται "ντέρμπι" των τελευταίων χρόνων.

Link to comment
Share on other sites

Τι "δίκαιο αποτέλεσμα" ρε Ανδρέα; Στο ποδόσφαιρο η δικαιοσύνη ελέγχεται μόνον στη σφυρίχτρα, όχι αν η μία ομάδα ή η άλλη έκανε περισσότερες ευκαιρίες! Από τη στιγμή που η διαιτησία απείχε έτη φωτός από το 50-50 (η αποβολή Σάσα μόλις η μπάογκ έμεινε με 10 παίκτες είναι ο ορισμός της σφαγής), για ποια δικαιοσύνη συζητάμε; Οι νεόπλουτοι εκτέθηκαν, όλος ο κόσμος βλέπει πόσο πέτσινοι είναι οι τίτλοι τους και τα δήθεν αήττητα στατιστικά!  

Link to comment
Share on other sites

Την άποψη μου την είπα ξεκάθαρα ΠΡΙΝ τον αγώνα. Γιατί το μετά, δεν αλλάζει κι είναι πολύ χειρότερο από τον ορισμό Σιδηρόπουλου. Από τη στιγμή που το δεχτήκαμε δεν οφελεί να γκρινιάζουμε. Εϊναι δεδομένο πως κάθε φάση είναι υπέρ του γηπεδούχου και πως την κόκκινη που έβγαλε δικαιότατα στον Παοκ θα την έβγαζε και σε μας.

Εγώ είπα από την αρχή, έχει νόημα η κουβέντα για το μας μόνο εφόσον οι κανόνες. Και οι κανόνες λένε πως εμείς πάμε σε όλα τα ντέρμπι με δεμένα τα χέρια και ο διαιτητής με τη φανέλα του αντιπάλου.

Αγωνιστικά επιτρέψαμε πολύ κακώς να έρχεται η μπάλα στη περιοχή μας. Κι ο Τερζής φάνηκε λίγος να δώσει κάποια λύση.

 Δίκαιο λοιπόν το βλέπω γιατί εμείς εκμεταλλευτήκαμε δύο μόλις από τις 5 ευκαιρίες που κάναμε, ενώ οι ακραίοι του πατούσαν σχεδόν συνέχεια περιοχή. Ανεπιτρεπτο για μεγάλες ομάδες. Καλώς δώσαμε κατοχή στον αντίπαλο (περί το 62% περίπου) κακώς κάκιστα όμως δεν κτυπήσαμε καμιά σχεδόν αντεπίθεση. Ωστόσο δείτε και σεις τις φάσεις και το συζητάμε, γιατί κι εγώ μπορεί να κάνω λάθος. Μην νομίζεις πως είδα τον αγώνα όπως θα το ήθελα. Είχε τόσα κολλήματα που πιθανότατα και οι ίδιοι οι Παοκτσήδες θα αγανάκτησαν με τον τηλεόραση της ομάδα τους.

Πρέπει να πω όμως αυτό που πιστεύω. Έτσι και δεν έβγαινε το 2ο γκολ στο 97' ο Πάοκ αύριο θα έψαχνε νέο προπονητή -αν φυσικά τελείωνε ποτέ ο αγώνας, γιατί μπήκαν μέσα από δύο εισόδους-. Και φυσικά το πρωτάθλημα δεν θα ήταν ίδιο με αυτό που θα συνεχίσουμε να βλέπουμε και στο μέλλον.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...