Jump to content
Phantis Forums

Aris - Panathinaikos (Sunday, 15 September, 21:00 EET)


Emperor

Recommended Posts

Κομβικό παιχνίδι και για εμάς και για τον Παναθηναϊκό. Και οι δυο ομάδες ξεκίνησαν με προσδοκίες, έχοντας όμως από έναν βαθμό μόλις στα πρώτα δύο παιχνίδια.

Επιπλέον, ο ΠΑΟ είναι από τους ανταγωνιστές μιας θέσης στα play-offs, ενώ μία ενδεχόμενη νίκη μας θα μεταστρέψει το κακό κλίμα.

Ερωτηματικό ποιος θα είναι προπονητής. 

Link to comment
Share on other sites

Τι να πεις εδώ.... Τολμώ ενδεκάδα....

 

-----------------Κ--------------------------------

Σουντ----Ροζ----Δελη-------Κορχ---

--------Σασα-----Ματιγια---------------

Μαντσίνι---- Μαρτίνεζ-----Ντίγκι

------------------Ιντεγε---------------------

Αλλαγές: Γκάμα, Βέλεζ, Εμαν, Μπάσα, Σοουζα, Μενέντεθ, Λάρσον. Εκτός 18αδας Τόνσο/Κων/νίδης/Μπα/Ντουάρτε (?).

 

Βασικά έχουμε πολλούς παίχτες στην ίδια θέση και δεν ξέρω πώς θα δουλέψει...

  • Έχουμε Nτουάρτε που ούτε ξέρουμε πού παίζει
  • Έχουμε Μαρτίνεζ, Τόνσο, Φέτφα ως πιθανά δεκάρια
  • Εχουμε Φέτφα, Γκάμα, Μαντσίνι, Ντιγκινί, Λάρσον στα πλάγια της επίθεσης

Πρέπει κάποιοι να φύγουν και για μένα ο Τόνσο είναι ο 1ος. 

Από κει και πέρα και ο Λάρσον φαίνεται χλωμός να δε βελτιωθεί.

 

 

 

Edited by ukworm
Link to comment
Share on other sites

Ο Velez είναι έτοιμος, λογικά θα ξεκινήσει ενδεκάδα. Επίσης, πιθανολογώ ότι θα βάλει Gama 10άρι, ενώ ερωτηματικό είναι τι θα κάνει με τον Mancini. Αν μπει ο Mancini δεξιά, μένει έξω ο Φετφατζίδης που είναι σε φόρμα... δύσκολο το βλέπω.

Link to comment
Share on other sites

Ο Duarte υποτίθεται ότι είναι οκτάρι, λένε ότι έχει πάρει κιλά και δεν είναι καλός στις προπονήσεις. Κρίμα, αν είναι έτσι, διότι ήρθε με καλό βιογραφικό και έχει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ομάδα.

Link to comment
Share on other sites

Είδα το φιλικό με τον Ολυμπ. Βόλου, από περιέργεια κι αυτό που είδα είναι πως ο Τερζής που τους κοουτσάρει αυτή την περίοδο είναι πιο ορθολογιστής από τον Παντελίδη, ή τουλάχιστον δεν κάνει δύο φορές τα ίδια λάθη.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν άοσμο, άγευστο και φλύαρο. Ο Ντουάρντε έδειχνε βαρύς αλλά έτρεχε στο παιχνίδι -αγώνα όμως δεν βγάζει- αλλά δεν τον έπαιζαν οι συμπαίκτες του! Ο Αμπού Μπα λίγα πράγματα αλλά πιο πολλά τρεξίματα, ενώ εκείνος που άφησε καλές εντυπώσεις ήταν ο Μενέντεθ. Καλές σέντρες, ζυγισμένο πόδι και καλή συνεργασία με τον Γκάμα. Ο Ντιγκινί νομίζω πως είναι ντεφορμέ, ή εκτός ψυχολογίας (με πιο πιθανό το πρώτο γιατί πρίν το χαμένο του πέναλτι είχε κακή ψυχολογία). Καλός ο Μαντσίνι δεξιά όσο έπαιξε, αλλά δεν τον βρίσκω καλύτερο στα άκρα. Νομίζω πως πιο καλός είναι στον άξονα. Ο Τόνσο, τέλος, εκτός τόπου, χρόνου και γηπέδου. Ήταν και λάθος θέση αφού το φορ δεν του πάει. Ενώ ο Μαρτίνεζ ήταν αυτό που ξέρουμε. Παίκτης που κρατά μπάλα, δημιουργεί κλπ. 

Όλα αυτά βέβαια τα αναφέρω σε σχέση με τον ΠΑΟ, αφού δείχνουν την κατάσταση που διανύει ο καθένας τους. Οπότε την 11άδα του ukworm μέχρι την μέση δεν θα την πείραζα πλην ίσως του Μενέντεθ αντί του Κόρχουτ αν αυτός είναι κουρασμένος από τις υποχρεώσεις στην Εθνική της χώρας του. (Αμυντικά όμως δεν πιέστηκε ιδιαίτερα, οπότε δεν ξέρουμε τι λέει αμυντικά).

Τώρα στα άκρα εγώ προτιμώ τους Φέτφα δεξιά και Γκάμα αριστερά και τον Ιντέγε στην κορυφή. Το ερώτημα είναι ποιος θα μπει ελεύθερος πίσω από τον φορ. Λογικά ο Ντιγκινί, αλλά τον πρώτο λόγο τον έχει ο κόουτς που τον παρακολουθεί. Γιατί και ο Μαρτίνεζ κάνει γι' αυτό τον ρόλο ίσως και ο Μαντσίνι αλλά όχι ο Τόνσο. Από όσα εγώ είδα θα προτιμούσα τον Μαντσίνι από την αρχή -αφενός μεν γιατί του αρέσει ο ελεύθερος ρόλος κι αφετέρου επειδή ο Ντιγκινί δεν είναι αυτή τη στιγμή στα πάνω του. (Έχασε 3 άχαστες ευκαιρίες στο φιλικό). Προσθέστε σε αυτό και τη δυνατότητα εναλλαγής ρόλων που έχει με τον Γκάμα τόσο σαν δεκάρι, όσο και σαν εξτρέμ.

Όπως και να το κάνεις όμως το ζητούμενο είναι το γκολ, σαν δημιουργία και σαν εκτέλεση και σε αυτό υπολοιπόμαστε ΠΟΛΥ. Οπότε τζάμπα τα λέμε. Το πιο φρόνιμο είναι να προπονηθούμε άμεσα στα τελειώματα των φάσεων και την συνεργασία της μεσοεπιθετικής γραμμής μας στο σύνολο της. Αλλιώς κι ο Μέσι να είναι μπροστά, αν δεν τον τροφοδοτήσουμε σωστά άχρηστη είναι κάθε διάταξη της ομάδας.

Αν ψάχνουμε το κεφάλι του Ιντέγε, τότε Μενέντεθ+Σούντγρεν σεντράρουν καλά. Αν όμως θέλουμε γρήγορο και συρτό παιχνίδι, ο Ιντέγε θα πρέπει άμεσα να μάθει να παίρνει καλύτερες θέσεις στις πλαγιοκοπήσεις κι όλοι τους να μάθουν να εκτελούν πέναλτι. Γιατί με την μπάλα μέσα στην περιοχή τους και με την απειρία τους αμυντικά όλο και κάποια στραβή θα μας κάτσει στην άσπρη βούλα.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

O Menendez ήταν λίγο περίεργο που παραγκωνίστηκε σε τέτοιο βαθμό από τον Παντελίδη. Ο Herrera τον είχε βασικό και ο Παντελίδης εκτός αποστολής μέχρι που τον έδωσε δανεικό, ενώ μετά την επιστροφή του παίκτη του έδειχνε ότι δεν τον υπολογίζει καθόλου. Δεν είναι κάτι σπουδαίο, είναι όμως σοβαρός και οπωσδήποτε χωράει στο ρόστερ. Αμυντικά ο Korhut  είναι καλύτερος, οπότε αυτός θα πρέπει να το βασικό αριστερό μπακ.

Αυτό που γράφεις, φίλε Almand, για την ψυχολογία του Diguiny δεν το πολυκαταλαβαίνω. Έχασε ένα πέναλτι και είναι πεσμένος τόσο πολύ ψυχολογικά; Λες και ήταν τελικός Ch.L. και το έχασε στο 93'... Τέλος πάντων, αν είναι ντεφορμέ ας καθίσει στον πάγκο και ας μπει ο Gama αριστερά, ο Φετφατζίδης δεξιά και ο Martinez πίσω από τον Ideye. Για τον Mancini ακόμη δεν έχω άποψη, δεν τον έχω δει.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά σωστά όλα όσα λέτε...

Ο παραγκωνισμός Μενέντεθ (και Βαλεριάνου) ήταν αδιανόητος. Όπως και η προτίμηση σε Κωνσταντινίδη από Τζανακάκη....

Από κει και πέρα δε βλέπω Μενέντεθ να μπαίνει βασικός με το καλημέρα (αν και τον γουστάρω - όπως και τον Κόρχουτ).

Ο Κόρχουτ θεωρώ την έχει τη θέση....

----

Ο πονοκέφαλος είναι μπροστά. Θεωρώ ότι μόνοι σίγουροι είναι Φέτφα και Ιντέγε. Από κει και πέρα, όλες οι υπόλοιπες θέσεις παίζονται. Εχουμε και λέμε.... (με βάση τι βλέπει ο προπονητής, όχι τι βλέπω εγώ, που εγώ θα ξεκινούσα Μαρτίνεζ πχ)....

Σίγουρα μέσα - Φέτφα, Ιντέγε

Σίγουρα πάγκο - Λάρσον, Τόνσο (αυτός μάλλον πάει βουρ για την κερκίδα - και το Δεκέμβριο bye bye αν δεν αλλάξει κάτι)

Ερωτηματικά - Γκάμα, Ντίγκι, Μαρτίνεζ, Μαντσίνι

Ασχετο - Είναι τρελλό να βλέπεις αυτό το ρόστερ και να λες "και όμως αυτή η ομάδα μάζεψε μόνο ένα βαθμό..."

Edited by ukworm
  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Emperor said:

O Larsson είναι οκ για παγκίτης, προσωπικά δεν μου αρέσει αυτός ο παίκτης, ακόμη και στα καλά του (στο τέλος της περσινής σεζόν).

Έχει τρομερό ποδοσφαιρικό IQ. Είναι πολύ έξυπνος παίχτης. Βλέπει συνεχώς γήπεδο και κοιτάει να παίξει overlaps και κάθετες με το μπακ κλπ.

Αλλά ότι δεν παίζει μπάλα φέτος, δεν παίζει συμφωνώ.... Τι διάολο διακοπές πήγε και έκανε.... Πώς μπορεί ένας επαγγελματίας παίχτης μέσα σε δύο μήνες να γίνεται χώμα δεν το καταλαβαίνω... 

Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, ukworm said:

Ασχετο - Είναι τρελλό να βλέπεις αυτό το ρόστερ και να λες "και όμως αυτή η ομάδα μάζεψε μόνο ένα βαθμό..."

Συμφωνώ, αλλά με ΟΦΗ δεν παίξαμε άσχημα, είχαμε πολλές ευκαιρίες, δοκάρια και δεν δόθηκε πέναλτι-μαρς στο 91'.

Με Βόλο δεν το είδα, αλλά από την παραίτηση Παντελίδη και αυτά που διάβασα κατάλαβα ότι ο προπονητής έχασε τα αυγά και τα πασχάλια, με αποτέλεσμα η ομάδα να ξενερώσει.

Link to comment
Share on other sites

24 minutes ago, Emperor said:

... Αυτό που γράφεις, φίλε Almand, για την ψυχολογία του Diguiny δεν το πολυκαταλαβαίνω. Έχασε ένα πέναλτι και είναι πεσμένος τόσο πολύ ψυχολογικά; Λες και ήταν τελικός Ch.L. και το έχασε στο 93'... Τέλος πάντων, αν είναι ντεφορμέ ας καθίσει στον πάγκο και ας μπει ο Gama αριστερά, ο Φετφατζίδης δεξιά και ο Martinez πίσω από τον Ideye. Για τον Mancini ακόμη δεν έχω άποψη, δεν τον έχω δει.

Δεν ξέρω ποια ακριβώς φράση ταιριάζει εδώ, Αλέξανδρε. Ξέρεις, υπάρχουν φορές που όλα σου κάθονται, κι άλλες που δεν σου βγαίνει τίποτε. Κι αυτό ακριβώς δημιουργεί μια κακή ψυχολογία, ή πιο σωστά χαμηλή αυτοπεποίθηση. Δεν εννοώ πως ο παίκτης βρίσκεται "εκτός φόρμας", όπως θέλει η λέξη. Απλώς "δεν του κάθονται οι συγκυρίες". Σαν να βαράς 5 σουτ στο καλάθι κι επειδή δεν μπαίνει κανένα στο 6ο διστάζεις. Κάτι τέτοιο εννοώ.

Τα τρία που έχασε με το Βόλο ήταν από κακές συγκυρίες. Όπως συνέβη με τη Μόλντε όταν σε κενή εστία δεν βρήκε η μπάλα όπως θα ήθελε ο ίδιος. Σε αυτές τις περιπτώσεις ξεμπλοκάρεις κάνοντας κάτι άλλο από το να σουτάρεις. Δίνεις ασσίστ, ας πούμε.

Ωστόσο έχω την εντύπωση πως θα βρούμε ποιος ρόλος πάει καλύτερα στον Ντιγκινί αν ...έμενε για λίγο έξω από το παιχνίδι. Γιατί  θολώνει το τοπίο η παρουσία του μέσα σε αυτό, αφού είναι χρήσιμος είτε σαν δημιουργικός είτε σαν εκτελεστής. Αλλά όχι ταυτόχρονα και στους δύο ρόλους. Κι εδώ το ζητούμενο θαρρώ πως είναι πιο πολύ να ξεμπλοκάρει ο φορ παρά να παράγουμε περισσότερες φάσεις από τον επιτελικό. Κι' αυτό μπορούμε να το δούμε είτε με τον Ντίγκι εκτός, είτε με τον Ιντέγε. Αλλά όχι και τους δυο ταυτόχρονα.

Νομίζω...

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

26 minutes ago, ukworm said:

Έχει τρομερό ποδοσφαιρικό IQ. Είναι πολύ έξυπνος παίχτης. Βλέπει συνεχώς γήπεδο και κοιτάει να παίξει overlaps και κάθετες με το μπακ κλπ.

Αλλά ότι δεν παίζει μπάλα φέτος, δεν παίζει συμφωνώ.... Τι διάολο διακοπές πήγε και έκανε.... Πώς μπορεί ένας επαγγελματίας παίχτης μέσα σε δύο μήνες να γίνεται χώμα δεν το καταλαβαίνω... 

Η εξήγηση απλή. Παντρεύτηκε και δεν νομίζω να πήγε μήνα του μέλιτος... LOL

  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

Αντε ρε! Δεν το πήρα χαμπάρι! χαχαχαχ

Η' ίσως και να ανακάλυψε τη μαγεία του "΄βάλε τρεις γύρους πίτα απ'όλα"!!! Στην αρχή διστακτικός (εξού και καινούργια χώρα κλπ), και τώρα του δίνει και καταλαβαίνει....

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν έτσι λέω θα μας ξεκινήσει τελικά

 

--------------------Κ-----------------------

Σουντ----Βελεζ-----Ροζ----Κορ

------Σασα------Ματιγια----------

Φετφα----Ντιγκι-----Λαρσον-

---------------Ιντε----------------------

 

Αν δε τραβήξει ο Λάρσον, Γκάμα.

Αν κουραστεί ο Φέτφα, Μαντσίνι ή Γκάμα.

Ντιγκινί μπροστά αν βγει ο Ιντεγε.

Μαρτίνεζ δεκάρι....

Τόνσο τον βλέπω χλωμό ακόμα και για 18αδα....

 

Edited by ukworm
Link to comment
Share on other sites

Kαθόλου. Ο ΟΦΗ όντως πέρασε εύκολα από ό,τι άκουσα, αλλά αυτό δε λέει κάτι...

Ο Παναθηναικός είναι Παναθηναικός οπότε το ματς είναι ζόρικο, δεδομένης και της έλλειψης ηρεμίας στη δική μας την ομάδα.....

Επίσης πέρσι τους είχαμε για εύκολους, και μας πήραν και τα σώβρακα στο ΟΑΚΑ και ούτε καταλάβαμε τι μας συνέβη....

Link to comment
Share on other sites

Βάσει λογικής έχουμε τον πρώτο λόγο σε αυτόν τον αγώνα, αλλά η πράξη μας δείχνει πως η ομάδα μας υπακούει στη λογική όποτε γουστάρει. Ωστόσο οι παράγοντες για ένα καλό αποτέλεσμα δεν παύουν να είναι ακόμη υπέρ ημών. Λίγο το κίνητρο να δείξουν στον καινούργιο προπονητή οι παίκτες μας το καλό τους πρόσωπο, λίγο ο κόσμος (που για μένα είναι ένα πρόσθετο αβαντάζ κατά 30% για την νίκη), δείχνουν ξεκάθαρα ποιος έχει το προβάδισμα για τη νίκη.

Θεωρώ δεδομένο πως ο Τερζής έχει προετοιμάζει την ομάδα για τις ιδιαιτερότητες του αντιπάλου κι αυτό θα ήταν ένα έξτρα αβαντάζ για τη νίκη μας. Κι αν η νίκη παραμένει πάντα το πρωτεύον ζητούμενο για μας, ο άμεσος επόμενος στόχος μας είναι να βρούμε ένα απλό τρόπο ανάπτυξης της ομάδας, ώστε να είναι αποτελεσματική μπροστά και απροσπέλαστη στα μετόπισθεν.

Τούτο ίσως και να ακούγεται πομπώδες αλλά νομίζω πως η κατάσταστη του αντιπάλου προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Γιατί υπάρχει σοβαρό ρήγμα αυτή την περίοδο στη μέση της ομάδας. Πάσχουν από κόφτη, πάσχουν από 8άρι και εξτρέμ, κι έχουν πεσμένη τη ψυχολογία τους. Μια ομάδα λοιπόν κομένη στα δύο είναι πάντα ευάλωτη κι η συνάντηση της Κυριακής είναι μια μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε τα πάνω μας. (Να σημειώσουμε εδώ πως ο ΠΑΟ των επόμενων ημερών θα είναι πολύ διαφορετικός και καλύτερος αφού ενισχύθηκε πρόσφατα).

Οπότε αυτό που εμείς θέλουμε, είναι η καλή ψυχολογία και η τόνωση του ηθικού μας. Δυο τρεις κουβέντες στα αποδυτήρια που θα πυροδοτήσουν τους παίκτες μας για το ματς. Και μετά απλό ποδόσφαιρο που φέρνει και το εύκολο γκολ που έχουμε ανάγκη. Κι αυτό πιστεύω πως θα έρθει σαν ένα φρούτο που ωρίμασε αρκετά στο κλαδί του.

Δεν θα ασχοληθώ με τη διάταξη και τα συστήματα. Νομίζω πως ένας Άρης καταιγιστικός όπως στο παιχνίδι με τη Μόλντε θα τους ισοπεδώσει. Κι έχουμε λόγους να το κάνουμε. Αφού τα ντέρμπι και παιχνίδια σαν αυτά καθορίζουν την παρουσία μας στην Ευρώπη. Συνεπώς η νίκη μας την Κυριακή είναι μονόδρομος. Και θα τον διαβούμε μέχρι το τέλος έστω και στο ρελαντί (αφού φοβόμαστε ακόμα να ζορίσουμε τον κινητήρα).

Κλειδί της νίκης η πίεση ψηλά. Αν όχι στην άμυνα τους, με όλα τα μέσα μας στο κέντρο. Τα υπόλοιπα θα τα πάρουμε από τον κόσμο. (Και την τύχη βεβαίως που μας κρατάει μούτρα πολύ καιρό τώρα).

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ ότι απαιτείται πίεση ψηλά, θα φανεί όμως από τις επιλογές του Τερζή στους μεσοεπιθετικούς αν θα πάμε με αυτό το πλάνο ή αν θα παίξουμε πιο συντηρητικά, ποντάροντας στο ταλέντο (με εξαίρεση τον Gama που όντως μαρκάρει, οι άλλοι ταλαντούχοι μεσοεπιθετικοί ήτοι Martinez, Φετφατζίδης δεν είναι καλοί αμυντικά). Με ένα γρήγορο γκολ το γήπεδο θα γείρει, αρκεί να μην επαναληφθεί η βλακεία του Παντελίδη πέρσι που η ομάδα ενώ είχε το πάνω χέρι οπισθοχώρησε αναίτια και ισοφαρίστηκε με πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Link to comment
Share on other sites

Διάβασα ότι ενδέχεται να παίξει βασικός ο Μαντσίνι σε ρόλο 10αριού.

Και γω με τον Ντιγκινί έχω θέμα ρε παιδιά...

Είναι ένας παίχτης που πραγματικά λιώνει μέσα στο γήπεδο, πιέζει τρέχει, αλλά εδώ και 2 χρόνια δεν έχω καταλάβει πού ακριβώς παίζει και τι παίζει!

Δεν σου πάει η καρδιά να τον αφήσεις εκτός ομάδας, αλλά από την άλλη είναι καλός παντού αλλά πολύ καλός σε τίποτα (ούτε καλός οργανωτής, ούτε στο πλάι, ούτε φουνταριστός).... Άρα η πιο πιθανή θέση είναι ως δεύτερο φορ σε κάποιο 4-4-2 (που όμως δεν παίζουμε ή δεν παίζουμε σωστά)....

Εγώ προσωπικά θα ήθελα να δω καθαρούς ρόλους μέσα στο γήπεδο για το κλασσικό 4-2-3-1.

Φέτφα δεξιά, Μαρτίνεζ οργανωτή, αριστερά Λάρσον και Ιντέγε μπροστά.

Και από κει και πέρα Μαντσίνι δεξιά.

Γκάμα αριστερά ή δεξιά.

Τόνσο - ενναλακτικό 10αρι (με βαριά καρδιά το Φέτφα ως 3ο)

Ντιγκι - περιφερειακό φορ.

Αυτό είναι το σχήμα που θα κατέβαζα εγώ...

Δεν θα δοκίμαζα δηλαδή 

  • Τόνσο εξτρέμ
  • Η Ντιγκινί εξτρέμ
  • Η' Μαρτίνεζ δεξί εξτρέμ

 

δηλ. τα πειράματα του βλάκα του Παντελίδη!

Edited by ukworm
  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, ukworm said:

Εγώ προσωπικά θα ήθελα να δω καθαρούς ρόλους μέσα στο γήπεδο για το κλασσικό 4-2-3-1.

Φέτφα δεξιά, Μαρτίνεζ οργανωτή, αριστερά Λάρσον και Ιντέγε μπροστά.

Και από κει και πέρα Μαντσίνι δεξιά.

Γκάμα αριστερά ή δεξιά.

Τόνσο - ενναλακτικό 10αρι (με βαριά καρδιά το Φέτφα ως 3ο)

Ντιγκι - περιφερειακό φορ.

Αυτό είναι το σχήμα που θα κατέβαζα εγώ...

Δεν θα δοκίμαζα δηλαδή 

  • Τόνσο εξτρέμ
  • Η Ντιγκινί εξτρέμ
  • Η' Μαρτίνεζ δεξί εξτρέμ

δηλ. τα πειράματα του βλάκα του Παντελίδη!

Πες τα χρυσόστομε! 

ΥΓ. Άκουγα πάντως τον Αλέφαντο να υποστηρίζει ότι ο Φετφατζίδης είναι καλύτερος ως δεκάρι παρά ως εξτρέμ, με την επιχειρηματολογία ότι δεν έχει σέντρα, ούτε ταχύτητα, ενώ έχει ντρίμπλα και κάθετη πάσα.

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω έχει παίξει τη θέση, όντως.... Με ΝΠΣ ως 10αρι δε βλεπόταν πάντως.... Πνιγόταν σε μια κουταλιά νερό.

Αλλά από την άλλη να έχεις και 3 δεκάρια....;

Αν και ο Tόνσο για μένα είναι για να φεύγει τον Ιανουάριο. Ειλικρινά ΔΕ θυμάμαι άλλη περίπτωση παίχτη που να έρχεται στον Άρη με περγαμηνές, με καλό βιογραφικό, να μην είναι παλαίμαχος, να παίρνει δεκάδες ευκαιρίες, και να μη δείχνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ όπου και αν δοκιμάστηκε. Έχουμε δει και έχουμε δει "βύσματα" προπονητών κατά καιρούς και προπονητές που να έχουν κολλήματα με κάποιους παίχτες, αλλά τέτοια ανυπαρξία και απογοήτευση από παίχτη εγώ δε θυμάμαι ΠΟΤΕ τα 40+ χρόνια που βλέπω μπάλα... 

Εσείς θυμάστε;;;; Αν ναι, πείτε μου.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...