Jump to content
Phantis Forums

Volos NPS - Aris ( Saturday, 31 Aug, 21:30 EET )


Mitsos

Recommended Posts

Θαρρώ πως αυτό θα είναι ένα ιδιαίτερο και κομβικό, θα έλεγα, παιχνίδι για μας. Για την απόδοση μας, το σκοράρισμα, για το ότι παίζουμε με ένα παράρτημα του συμπολίτη κι αυτό σημαίνει πολλά (κυρίως για τη σφυρίχτρα), για το αν αρχίσουμε επιτέλους να βρίσκουμε τη χημεία μας μέσα στο γήπεδο, για το κοουτσάρισμα και τις λύσεις που θα επινοήσει ο Παντελίδης κλπ.

Εγώ δεν είμαι αισιόδοξος. Γιατί:

1 Αργούμε, δεν έχουμε γρήγορα αντανακλαστικά στις αλλαγές του παιχνιδιού, κι αν αυτό συνδυαστεί με την παντελή άγνοια του αντιπάλου γίνεται ακόμη πιο επιζήμιο για μας (αφού κατασκοπία του αντιπάλου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, κι ας λένε κάποιοι "πάμε παιχνίδι-παιχνίδι"..).

2 Δεν βρήκαμε τον εαυτό μας.

3 Είμαστε κακοί εκτός έδρας

4 Δεν σκοράρουμε εύκολα

5 Δεν έχουμε λύσεις στα μαρκαρίσματα και το αντιποδόσφαιρο

6 Δεν ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε μέσα στο γήπεδο και κυρίως πώς να το πετύχουμε (πλην Μόλντε στου Βικελίδης)

και για να μη το κουράζω, η ομάδα δεν πήρε μπροστά.

Θα πάρει μπροστά μόλις παίκτες σαν τον Γκάμα, τον Ντιγκινί γίνουν πιο δημιουργικοί. Δλδ λειτουργήσουν σαν 10άρι.

Φυσικά δεν νομίζω πως από αυτό το παιχνίδι θα δούμε τον καλό Γκάμα που ξέραμε, αλλά χρόνο συμμετοχής θα πάρει. Ο Παντελίδης λογικά θα αφήσει έξω τον Λάρσον και θα ξαναβάλει τον Τόνσο που είναι πιο κινητικός, αλλά και πάλι όπως το κόβω, το πρώτο ημίχρονο θα φύγει έτσι. Γνωρίζοντας τον αντίπαλο ώστε να δώσουμε κάποιες απαντήσεις στην επανάληψη.

Οπότε ο αγώνας θα κριθεί σε αυτό το 2ο μέρος. Θα νικήσουμε; Θα χάσουμε; Ένας Θεός ξέρει. Όταν όμως φτάνεις να επικαλείσαι την τύχη, σημαίνει πως πλάνο νίκης δεν υπάρχει. Κι αυτό γκρινιάζω στον Παντελίδη. Το ποδόσφαιρο δεν είναι "βλέποντας και κάνοντας". Είναι πλάνο, είναι πρωτοβουλία, είναι φρονιμάδα (κι αυτό κατά 20% σου δίνει τη νίκη). Την πειθαρχία την έχεις, τις μονάδες τις έχεις, η ομαδικότητα είναι δική σου ευθύνη. Κι αν αυτή υπάρχει θα μας δώσει τη νίκη. Αλλιώς να περιμένουμε πάλι από το φιλότιμο μερικών. Του Σάσα, του Ματίγια, του Ιντέγε, του Φέτφα. Προσωπικά, πιστεύω πως ο Ιντέγε σε αυτό το ματς θα σκοράρει. Είτε με πέναλτι, είτε από τύχη. Γιατί, είπαμε, δεν έχουμε πλάνο, άρα το ματσάκι το αφήνουμε στην τύχη του.

Το αντίθετο τώρα. Αυτοί έχουν πλάνο. Παίζουν ποδόσφαιρο σκοπιμότητας και αυτό έχει συνταγή. Εμείς πάμε στα τυφλά, ενώ αυτοί μας ξέρουν. Τι πιθανότητες μας δίνει αυτό; Ένας Παντελίδης ξέρει.

ΥΓ. Το παιχνίδι προσφέρεται για πειράματα. Γι' αυτό και εικάζω πως ο Φέτφα θα μπει 10άρι με τον Τονσο δεξιά (να βοηθά τον Σούγκρεν) και τον Ντιγκινί αριστερά. Αλλά ο Φέτφα δεν κάνει για τον ρόλο αυτό. Το 10άρι δεν κρατά μπάλα, αλλά την μοιράζει άμεσα, ενώ ο Φέτφα κρατά μπάλα παραπάνω από όσο πρέπει*. Κι αυτό δεν επιτρέπεται στον άξονα. Οπότε με δύο παίκτες σε άλλο ρόλο, θα έχουμε δύο θέσεις ανενεργές, κι αυτό είναι διπλό κακό. Γιατί παροπλίζει δύο μονάδες της 11άδας οι οποίοι, σημειωτέον, είναι καλοί όταν παίζουν τον ρόλο τους. Και τούτο στην πράξη δεν απέχει και πολύ από το να παίζεις με 9 παίκτες κι όχι με 11.

* Αυτό δηλαδή, να κουβαλά την μπάλα και να μην του την παίρνουν εύκολα, που είναι καλό για ένα εξτρέμ, δεν είναι καλό για ένα 10άρι που κινείται στον άξονα.

Edited by almand
Προσθήκη υστερόγραφου
  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Ο Φετφατζίδης δεν κάνει για δεκάρι. Στο συγκεκριμένο ματς θα έβαζα Sasha (6), Matilla (8), Φετφατζίδη δεξιά, Martinez αριστερά, Bruno Gama δεκάρι, Diguiny φορ.

Link to comment
Share on other sites

Αυτή λογικά ίσως και να είναι η αρχική 11άδα. Η συμμετοχή των Λάρσον, Τόνσο ή Μαρτίνεθ εξαρτάται από το πώς θα προσεγγίσει το παιχνίδι ο προπονητής. Αλλά αυτό εμένα δεν μου λέει και πολλά. Γιατί μπορεί αυτά που θέλει ο προπονητής να είναι σωστά, αλλά στο γήπεδο δεν μας βγαίνουν. Κι αυτό συμβαίνει γιατί λείπουν οι σωστές μονάδες από το ρόστερ. (Οπότε είναι νομίζω μια ευκαιρία να μιλήσουμε και για τα καλά του Παντελίδη, για να μη φαίνεται πως του τα "χώνουμε" συνεχώς).

Το στατικό ποδόσφαιρο βλέπει ένα πρόσωπο για τις θέσεις 6, 8, 10, 7 ή 11. Το μοντέρνο όμως βασίζεται στην συνεχή κίνηση στο χώρο και τις εναλλαγές των ρόλων. Προϋπόθεση σε αυτό είναι οι μονάδες να είναι τέτοιες, ώστε ο ίδιος παίκτης να μπορεί παίζει καλά κι άλλες θέσεις, χωρίς να ανησυχεί για τη θέση που αφήνει πίσω του, αφού θα υπάρχει πάντα κάποιος να τον καλύπτει. Κατά συνέπεια η αξία κάθε μονάδας είναι συνάρτηση της ομαδικότητας και της αλληλοκάλυψης που έχει η ομάδα. Αποτέλεσμα: το μαν-του-μαν μαρκάρει παίκτη, ενώ "η ζώνη" όπως το λένε μπασκετικά, μαρκάρει τη θέση. Διαλέγεις αυτό που είναι καλύτερο για την ομάδα.

Όλα αυτά όμως αλλάζουν το στυλ του ποδοσφαίρου και αξιώνουν από τους παίκτες να έχουν ένα καλό ποδοσφαιρικό IQ για να προσαρμόζουν κατάλληλα την λειτουργία της ομάδας στο πλάνο που έχει αυτή να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο. Κι εδώ το μπαλάκι πάει στον προπονητή.

Εμείς ήδη μπήκαμε σε αυτή τη φάση κι υπάρχουν θαρρώ οι μονάδες να παίξουμε μοντέρνο ποδόσφαιρο. Κι εννοώ με αυτό ΚΑΙ τον κόουτς που έχει την ευθύνη του συνολικού πλάνου και της στρατηγικής. Ήδη από πέρσι είδαμε πως παίζουμε επιθετικά με 2 8άρια και δύο 6άρια όταν αμυνόμαστε. Όταν δε, μαζί τους συνυπήρχαν ταυτόχρονα και 3 10άρια (Ντιγκινί, Γκάμα και λιγότερο ο Μ. Γκαρσία) η ομάδα μπορούσε να σκοράρει με οποιονδήποτε παίκτη της. 

Αυτό είδαν οι ιθύνοντες και αποφάσισαν να περάσουμε από το 4-2-3-1 σε 4-4-2 αρχικά και μετά 4-3-3. Αυτό βέβαια είναι κάτι βαθύτερο από ένα παιχνίδι των αριθμών. Γιατί μπορεί μεν να δείχνει την διάταξη των παικτών στο γήπεδο (και πόσοι θα πρέπει να πατούν περιοχή), αλλά δεν λένε τίποτε για το πώς θα λειτουργήσει επιτυχώς η ομάδα χωρίς να κινδυνέψει.

Είναι νομίζω περιττό να πούμε πώς όσο λιγότερα άτομα σου εξασφαλίζουν το μηδέν στην άμυνα, τόσο περισσότεροι γίνονται οι επιθετικοί που μπορούν να πατούν την αντίπαλη περιοχή.

Το σύστημα, αυτή τη στιγμή, που ταιριάζει σ' εμάς είναι το 4-2-3-1. Διότι, πλην 3-5 εξαιρέσεων, οι υπόλοιποι του ρόστερ δεν ανταποκρίνονται ακόμη σε αυτό το νέο στυλ παιχνιδιού. Κι αυτό αφορά και τις μονάδες και την ομάδα. Αφού δεν βλέπουμε κίνηση στο χώρο, που είναι το πρωτεύον σε αυτό το στυλ παιχνιδιού. Δεν βλέπουμε τις γραμμές να είναι κοντά (που αν το συνδυάσεις με τις μακρινές πάσες το αποτέλεσμα είναι τραγικό). Και όταν μόλις οι 3 από τους 11 ξέρουν να κινούνται σωστά στο χώρο, δεν περνάς στο επόμενο σκαλί.

Είπαμε για την άμυνα και ξεχάσαμε να πούμε πως το Νο 1 της αμυντικής μας λειτουργίας είναι ο κήπερ. Κι εδώ έχουμε πρόβλημα. Κάτι που το εντόπισαν οι αρμόδιοι και ψάχνουν έναν 11άτο γι' αυτό τον ρόλο. Ένα Σηφάκη, αν θυμάστε, που καθοδηγούσε την άμυνα κι εφάρμοζε από τα γενοφάσκια της τη λογική Κούπερ. Πίεση παντού. Η οποία βέβαια, δεν υπάρχει σήμερα, αλλά σύντομα θα δούμε πως είναι απόλυτα απαραίτητο να το εφαρμόσουμε κι αυτό.

Τα λέω αυτά για να καταλάβω κι ο ίδιος πώς γίνεται η ίδια περσινή συνταγή, με τα ίδια σχεδόν υλικά, να μη δίνει την ίδια γεύση φέτος.

Η εξήγηση απλή. Άλλοι ρόλοι, άλλη φιλοσοφία, κι αρκετές νέες μονάδες. Ίδιος μάγειρας, ο Παντελίδης, αλλά άνοστο το φαγητό μέχρι τώρα. Το θετικό με τον Παντελίδη είναι πως ξέρει πού είναι, τι θέλει να κάνει και νομίζω και πώς να το πετύχει . Η διοίκηση σίγουρα τον βοηθά, πλην όμως όλα αυτά παίρνουν χρόνο. Κι εμείς τέτοια πολυτέλεια δεν την έχουμε.

Edited by almand
  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

"

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Cuesta, Ehmann, Hugo Souza, Rose, Sundgren, Korhut, Larsson, Lukas Sasha, Matilla, Diguiny, Bruno Gama, Nico Martinez, Tonso, Mancini, Duarte, Ideye, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Κωνσταντινίδης.

Εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες Βέλεθ, Μπάσα, ενώ η περίπτωση του Χαμζά Γιουνές είναι διαφορετική. Ο Τυνήσιος επιθετικός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Άρη για τη λύση του συμβολαίου του κι αυτός είναι ο λόγος της μη συμμετοχής του στην αποστολή."

 

Ακατανόητα πράγματα... Δύο κλασσικά σέντερ φορ έχουμε μόνον και σκοπεύουν να αποδεσμεύσουν τον έναν τη στιγμή που υπάρχει πρόβλημα σκοραρίσματος;;; 

Link to comment
Share on other sites

Ήμουν γήπεδο φίλε....

 

Στο Α υπήρχε τεράστιο θέμα στα αμυντικά χαφ και επίσης στην πλευρά του Σουντγκρεν που εμπαζε.. Για μένα είναι λάθος η αποχώρηση Τζανακάκη. Δεν με έχει πείσει αμυντικά, και το ότι κρατήσαμε Κωνσταντινιδη είναι μυστήριο....

Στο 2ο αυτοί ως κλασσική κομπλεξική ελληνική ομάδα γύρισαν πισω με αποτέλεσμα το γήπεδο να γείρει.... Αν είχαν τους όρχεις να παίξουν όπως στο 1ο θα είχαμε θέμα...

 

Θεωρώ ότι τελικά το αποτέλεσμα μας αδικεί αλλά όταν χάνεις τόσα πολλά γκολ δε δικαιούσαι τη νίκη.

 

Και κλασσικά είμαστε άτυχη ομάδα... Δοκαρια, ευκαιρίες και η ρημαδα δε μπαίνει όταν σε άλλα γηπεδα βουτάνε στη θάλασσα και βγάζουν με τον κωλο ψάρια... Ο νοών νοήτω...

 

 Ατομικά

Ο τερμας παιδάκι. Δεν είναι 2ος.

Σουντγκρεν δεν με έχει πείσει. Αμυντικός δεν είναι, τρεξίματα και ντουμπλαρίσματα στον ασβέστη δεν έχει, απλά έχει καλύτερη σέντρα...

Κορχουτ καλός 

Ροζ και Δελή σταθεροί

Σάσα στο πρώτο δεν κάλυπτε

Ματιγια με αναλαμπές

Φετφα ο καλύτερος μέχρι να κουραστεί

Ιντεγε έτρεξε πολύ, αλλά κάποτε πρέπει να βάλει γκολ

Λάρσον έχει πολύ μυαλό και φαίνεται, αλλά θαρρείς έχει βαρύνει....

Τονσο μηδέν ξανά.

Ντιγκι πάλεψε πολύ, αλλά πρέπει να είναι ένα από τα χειρότερα πέναλτυ ever...

,Martinez έχω soft spot, οπότε είμαι μη αντικειμενικός

 

 

 

 

 

Edited by ukworm
  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Emperor said:

"

 

Ακατανόητα πράγματα... Δύο κλασσικά σέντερ φορ έχουμε μόνον και σκοπεύουν να αποδεσμεύσουν τον έναν τη στιγμή που υπάρχει πρόβλημα σκοραρίσματος;;; 

Φίλε δεν... Ο Τυνήσιος είναι τελειωμένος για μένα. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να δώσει κάτι... Ας φύγει... Με το ζόρι πέρσι έκανε ό,τι έκανε ως βασικός. Τώρα που θα έρχεται από πάγκο, δεν μπορώ να δω πώς θα βοηθήσει.... Δε μπορούσε να πάρει τα πόδια του προχθές. Μηδέν έκρηξη μηδέν διορατικότητα μηδέν όλα έστω και αν μπήκε για 8 λεπτά....

 

Θα μου πεις είναι ο Διαμαντόπουλος λύση; Φυσικά όχι!!!

Link to comment
Share on other sites

20 hours ago, Emperor said:

"...Ακατανόητα πράγματα... Δύο κλασσικά σέντερ φορ έχουμε μόνον και σκοπεύουν να αποδεσμεύσουν τον έναν τη στιγμή που υπάρχει πρόβλημα σκοραρίσματος;;; 

Όντως ακατανόητα. Δεδομένου ότι η ομάδα δεν ήταν κακή στο διάστημα που έπαιζαν μαζί Ιντέγε και Γιουνές.  Εμένα με εξέπληξε η επιστροφή Διαμαντόπουλου. Η έλευση του οποίου προαναγγέλλει την αποδέσμευση του Γιουνές. Κι εδώ εγώ ενίσταμαι, ποδοσφαιρικά. Γιατί ήταν ο μόνος που ήταν αποτελεσματικός πέρσι (τα θυμάστε τα νούμερα του που ήταν εντυπωσιακά), έναντι ενός Ιντέγε που στη πρώτη αυτή φάση του είναι μη αποτελεσματικός. Στην περίπτωση όμως που ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει λόγω οικογενείας, τότε τον δικαιολογώ και το πράγμα αλλάζει. Αν όμως έχει συμβόλαιο τότε δεν συμφωνώ να φύγει ελεύθερος, αλλά η ομάδα να πάρει το κατιτίς της. Γιατί πολύ απλά έστω και σαν δεύτερο, τον έχουμε ανάγκη. Δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα, σωματείο είμαστε και δεν λέει κάθε φορά τις ζημιές στην ομάδα να τις πληρώνουμε από τη τσέπη μας. Πρέπει να μάθουμε να αγοράζουμε, αλλά και να πουλάμε. Πώς και κυρίως πότε.

Και το πρόβλημα μεγαλώνει καθώς θέλουμε αριστερό μπακ αλλά δεν το κουνάει ο Μενέντεθ. Ε, αφού δεν αγοράζουμε, βάλτον τον στην πρίζα. Να είναι ετοιμοπόλεμος σαν μπακάπ του Κόρχουτ. 3 κάρτες να δεχτεί ποιόν θα βάλεις να τον αντικαταστήσει; (Και πέραν αυτού η χρησιμοποίηση του σταματά την κατρακύλα της αξίας του παίκτη, που σημαίνει πως κάποιος μπορεί να ενδιαφερθεί γι' αυτόν αν τον δει εν ενεργεία κι όχι παροπλισμένο).

Πάμε, λέει, επίσης για μεσοεπιθετικό. Σαν να δείχνουμε δηλαδή από τώρα την πόρτα της εξόδου στον Ντουάρτε. Ένα παίκτη που είναι θαρρώ ο δεύτερος ή τρίτος σε αξία παίκτης στην ομάδα μας. Και μάλιστα χωρίς να τον δούμε!!! (;;;)

Όλα αυτά κάτι δείχνουν. Και δεν κολακεύει καθόλου και τη διοίκηση και το σκάουτιγκ της ομάδας. 

  • Like it 2
Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, ukworm said:

Λες;:: Μακάρι... Έστω αλλαγή πρέπει να μπει ώστε να ετοιμαστεί για τα ντέρμπυ...

Νουρέγιεφ;

Παίδες, δεν το κατάλαβα. Για ποιόν λέτε; Τον Γκάμα ή άλλον;

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Δεν το είδα το ματς χθες, δεν έχω άποψη. Διαβάζω ότι ο Βόλος μας μπλόκαρε, δεν είχαμε καλή ανάπτυξη. Το γκολ από πέναλτι, ενώ εμείς, κλασσικά, είχαμε δοκάρι.

Link to comment
Share on other sites

Είδα τον αγώνα εκτός από τα πρώτα 20'  λεπτά κι η γνώμη που αποκόμισα ήταν αυτή που ήδη είπαμε. Ο Φετφά δεν κάνει για 10άρι. Επί 65' λεπτά περίπου ήταν σχεδόν ως απών, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που έπαιζε τη θέση με τον δικό του γνώριμο τρόπο, που κάνει μεν για τα άκρα αλλά όχι για τον άξονα. Ενώ αν έκαναν την τράμπα κι ο Μαντσίνι ήταν στην άξονα ίσως το αποτέλεσμα να μην ήταν τόσο αρνητικό. Γιατί και οι δυο είναι καλοί παίκτες, αλλά σε λάθος ρόλο.

Το δίδυμο Γκάμα-Ντιγκινί λειτουργεί άψογα κι αν υπήρχε ένας ακόμα "μυρωδιάς" της φάσης -όπως ο Ματέο πέρσι-θα είχαμε σκοράρει. Είναι φανερό όμως πως του λείπουν παιχνίδια και καναδυό στραβοκλωτσιές που είχε ήταν απόλυτα δικαιολογημένες.

Αλλά ο αρνητικός πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ήταν ο Παντελίδης. Διότι:

Επανέφερε Κουέστα (πολύ καλώς φυσικά), έβαλε σε ανάποδους ρόλους Φέτφα και Μαντσίνι (με μόλις τρεις προπονήσεις) και πέρασε τον Γκάμα αργά (στο 78' περίπου). Κι αυτό λέει πως έφυγε από τον κανόνα της προπονητικής που θέλει μόλις 1-2 αλλαγές στην 11άδα για να μη χαλάει η χημεία της. Ε, ο δικός μας έκανε 4 αλλαγές στην 11άδα. (Άντε να μην του προσάψουμε την έλλειψη στρατηγικής, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στο γήπεδο, γιατί ίσως να μην είχε χρόνο να προετοιμαστεί. Αλλά, βρε αδερφέ, ρίξε μια ματιά στο βίντεο του πρώτου παιχνιδιού του, να έχεις τουλάχιστον μια ιδέα για τον αντίπαλο κι όχι να πηγαίνεις ξανά και ξανά στα τυφλά.

Προσθέστε σε αυτά και τη τύχη που μας έχει γυρισμένη την πλάτη και το αποτέλεσμα πλέον είναι προβλέψιμο. ΄Ένα πέναλτι που δεν βάλαμε με τον ΟΦΗ κι ένα που έβαλε ο Βόλος διαμορφώνουν τη θέση μας στη βαθμολογία με αντιπάλους που είναι υποδεέστεροι μας (αλλά ιδιαίτερα υπολογίσιμοι).

Το πρόβλημα μας αυτή τη στιγμή δεν είναι το σκορ, αλλά το "μόρφωμα" της ομάδας μας που για μένα ούτε η λέξη "ασκέρι" την περιγράφει. Διότι είναι παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Το σχήμα με Φετφά, Γκάμα, Ντιγκινί (ελεύθερο παιχνίδι) βγάζει απέξω τον Ιντέγε (σετ παιχνίδι). Ο Μαντσίνι ταιριάζει με τους Γκάμα, Ντιγκινί αλλά αριστερά όπου είναι ο Γκάμα κι όχι δεξιά -φάνηκε εχθές-. Ο Ντουέρτε βγάζει έξω τον Ματίγια κι αυτό ούτε να το διανοηθούμε θέλουμε κλπ κλπ. Όταν λοιπόν έχεις παίκτες που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΕ ΜΙΑ 11ΑΔΑ, τότε η συνταγή δεν δένει.

Ο Παντελίδης αυτό είδε και πήρε την απόφαση του. Γιατί δεν έχει λύσεις σε αυτό το μόρφωμα ομάδας. Ούτε και τον χρόνο να ανακατέψει την τράπουλα μπας και του βγει κανένας άσος. Κι όταν ο προπονητής υψώνει τα χέρια, τότε η απομάκρυνσή του είναι μονόδρομος.

Προσωπικά θαρρώ πως "πολύ γρήγορα" παραιτήθηκε, και τα δημοσιεύματα από την Κύπρο με έβαλαν σε ιδέες. Αλλά όσο πιθανό και να είναι αυτό, ο άνθρωπος δεν κάνει. Και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. Διότι:

1 Όλες οι αλλαγές του ρόστερ είχαν την δική του συγκατάθεση.

2 Είχε έτοιμη από πέρσι μια καλοκουρντισμένη ομάδα που ρόλλαρε σωστά και πρόσθεσε μονάδες ανώτερου επιπέδου από αυτές που είχε.

3 Είχε σχεδόν όλους τους παίκτες σε μια προετοιμασία που ο ίδιος όρισε.

Πώς στο καλό έφτασε σε αυτό το αποτέλεσμα που ούτε ο ίδιος θέλει να το βλέπει;

Edited by almand
  • Like it 2
Link to comment
Share on other sites

Θα σου πω γιατί: Γιατί τελικά το να στήνεις ομάδα μόνος είναι πολύ πιο δύσκολο....... Αν σε φέρουν μεσούσης της περιόδου, χωρίς άγχος της αποτυχίας, κάνεις ό,τι μπορείς. Τώρα όμως έχει ευθύνη για το πάντα.

Για μένα έφυγε νωρίς. Αλλά είναι σαφές ότι δεν είχε το ατσάλι να αντέξει την πίεση που σου ασκεί ένας Άρης... Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες....

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...