Jump to content
Phantis Forums

Summer 2019 Preparation And Friendlies


Emperor

Recommended Posts

Επίσης είναι το γήπεδο ψιλοχάλια; Το χόρτο μου φαίνεται ότι έχει σημεία ψιλοξερά. Ίσως να φταίει η κωλοεικόνα της Νόβα

Link to comment
Share on other sites

Not a bad showing considering.  Aris will be very similar to last year's squad in that they will possess the ball a lot.  The problem will be the lack of individuals that can create space and opportunities, Garcia will be missed in this area very much.  Fetfatzidis will need to step up and I hope Duarte will show more once he gets his feet under him.  I was extremely disappointed in the goal Atromitos scored, the defense fell asleep, they cannot afford similar play next week because an away goal could prove to be disastrous.  Atromitos did not impress at all although, I must admit, Manousos finish was a thing of beauty.

Link to comment
Share on other sites

Η ομάδα είναι σαφώς ανέτοιμη, αλλά είδα πολλά στοιχεία που με κάνουν αισιόδοξο ότι θα είμαστε καλύτεροι από πέρσι. Σούντγκρεν, Ντουάρτε, Ιντέγε είναι παίκτες καλύτεροι από τους προκατόχους τους. Και ο Σάσα έδειξε καλά στοιχεία. Ο Μπάσα χθες ήταν πολύ καλός, ο Τόνσο ανύπαρκτος, τα μπακ όλοι πάρα πολύ καλοί, με εξαίρεση την ολιγωρία στο γκολ, Μαρτίνες παίκτης ενδεκάδας, Φετφατζίδης κρατάει πολύ την μπάλα, Ντιγκινί δραστήριος, το ίδιο κι ο Ματίγια. 

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Ως μία ευκαιρία για τους παίκτες του που δεν έχουν, ως τώρα, πολύ χρόνο συμμετοχής, ήταν για τον Αρη το σημερινό φιλικό του Ευόσμου κόντρα στον Αγροτικό. Οπου είδαμε και πάλι εν δράση τον Μπρούνο Γκάμα, για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στα μέσα του περασμένου Ιανουαρίου. Ο Πορτογάλος βέβαια χρειάζεται χρόνο και δεν είναι 100% έτοιμος, αλλά η ανεπίσημη επιστροφή του σηματοδοτεί πως μετρά αντίστροφα για να γυρίσει στα γήπεδα. 

Οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 2-0, χάρις σε δύο γκολ του Τόνσο (2', 81' πέναλτι που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Σόουζα), ενώ φυσικά τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Γκάμα. Ο οποίος έπαιξε 82' και είχε ορισμένες καλές στιγμές. Στο 6' απείλησε με σουτ, στο 44' παραλίγο να βρει δίχτυα αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυντικών του Αγροτικού, ενώ στο 59' έβγαλε ωραία στον Γιουνές, που δεν κατάφερε να σκοράρει. 

H σύνθεση του Αρη ήταν η εξής: Εμαν (82΄Τσιλιγγίρης), Τσαγκαλίδης, Κωνσταντίνιδης (75΄Κατσουλίδης), Σόουζα (86΄Σεκέρτζης), Μπαγκαλιάννης, Μπάσα (60΄Μπακούτσης), Ντουάρτε (77΄Μαρμαρίδης), Μαρτίνες (60′ Κριμιζάς), Γκάμα (82΄Καλαϊτζής), Τόνσο (86΄Μπαλικτσής), Γιουνές. 

http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1385953/aris-epistrofi-toy-mproyno-gkama

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

0-0 με τον Ολυμπιακό Βόλου.

ΑΡΗΣ (Τ. Τερζής): Κουέστα, Σόουζα (45΄Δεληζήσης), Μπαγκαλιάνης (45΄Βέλεθ), Τσαγκαλίδης (45΄Μενέντεθ), Κωνσταντινίδης (45΄Σούντγκρεν), Μπάσα (45΄Ματίγια), Αμπού Μπα (45΄Σάσα), Μπρούνο Γκάμα (56΄Μαρτίνες), Ντουάρτε (45΄Μαντσίνι), Μπακούτσης (45΄Λάρσον), Τόνσο (45΄Ντιγκινί).

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας σήμερα στον Εύοσμο.

Η ενδεκάδα μας: Τσιλιγγίρης, Κωνσταντινίδης, Μενέντεθ, Σόουζα, Δεληζήσης, Αμπού Μπα, Ντουάρτε, Μαντσίνι, Τόνσο, Μαρτίνες, Διαμαντόπουλος

Μακάρι κάποιοι από τους παραπάνω να δείξουν ότι αξίζει να παίζουν ενδεκάδα.

Link to comment
Share on other sites

Ridiculous... Why not at Harilaou?

And how ridiculous also to field those players in friendlies only! 

You pay someone like Douarte thousands of euros and use him against Fricking Kolopetinitsa @ Katsikohori for Feck's sake.......

He must be laughing all the way to the bank Im sure!!! I'd love to do his job..... Go training once twice a day, travel around Greece, never play, get paid. Fecking fantabulous, isn't it????

Edited by ukworm
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Οι επίλεκτοι του Μίχαελ Ένινγκ για το σημερινό φιλικό παιχνίδι. 

Αναλυτικά:

Η ενδεκάδα για τον ΑΡΗ: Τσιλιγγίρης, Μαρμαρίδης, Μενέντεθ, Δεληζήσης, Σόουζα, Μπακούτσης, Μπα, Λάρσον, Μαντσίνι, Μαρτίνες , Τόνσο

 Στον πάγκο του ΑΡΗ: Παρίσης, Διαμαντόπουλος, Γκάμα, Ιντέγε, Ματίγια, Μπαγκαλιάννης, Σάσα, Ροζ, Ντιγκινί, Σούντγκρεν, Σενγκέργκης

Link to comment
Share on other sites

Ο Μίκαελ Ένινγκ έδωσε φανέλα βασικού στον νεαρό Μαρμαρίδη ο οποίος κάλυψε το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ στο αντίστοιχο αριστερό έπαιξε ο Μενέντεθ. Σόουζα-Δεληζήσης ήταν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Μπακούτσης-Μπα ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, ο Μάρτιν Τόνσο είχε ρόλο 10αριου, ενώ στα επιθετικά άκρα αγωνίστηκαν οι Μαντσίνι (αριστερά), Μαρτίνες (δεξιά). Ο Ντάνι Λάρσον έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης.

Link to comment
Share on other sites

Και οι τρεις Αργεντίνοι είναι πολύ καλοί παίκτες, ακόμη και ο Tonso, ο οποίος μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις μεσοεπιθετικά, είναι πάρα πολύ καλός στο transition game και ακόμη και ως κόφτης είναι πολύ καλός.

Link to comment
Share on other sites

Φίλε το πρόβλημα του Τόνσο είναι ότι συνήθως βρίσκεται όπως λέγαμε παλιά στα ρηχά νερά.

Σπανίως θσ πιέσει καταστάσεις, σπανίως θα ζορίσει τον αμυντικό. Ή θα δώσει πάσα στα 3 μέτρα, ή θα κάνει λάθος ή δε θα πάρει πρωτοβουλίες καθόλου. Ενώ τον Μαρτίνεζ η αντίπαλη ομάδα τον νιώθει, ιδίως όσες φορές έρχεται ως αλλαγή (το οποίο είναι ανεξήγητο φυσικά)....

Link to comment
Share on other sites

Για μένα ο Martinez είναι παίκτης ενδεκάδας, το ίδιο πιθανολογώ και για τον Mancini. Ο Tonso είναι ρεζέρβα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές θέσεις.

Link to comment
Share on other sites

Oρεξάτοι και οι 3 αργεντίνοι στο φιλικό, αλλά για 11αδάτοι το βλέπω λίγο πολύπλοκο το ερώτημα. Γιατί θα πρέπει να πούμε στη θέση τίνος. Κι αυτό νομίζω πως είναι το πρόβλημα μας. Πως μπήκαμε κι εμείς στο τρυπάκι που μας έβαλαν να θεωρούμε κάποιους πως είναι αναντικατάστατοι στην ομάδα.

Αρέσει ο Τόνσο αλλά σαν ελεύθερος παίκτης, κάτι μεταξύ επιτελικού και 2ου επιθετικού. (Τούτο όμως ούτε Γκάμα τον κάνει ούτε Ντιγκινί κι ούτε φυσικά Ιντέγε να παίξει σαν ελεύθερο φορ). Ο Μαρτίνεζ που αρέσει σε όλους μας, είναι καθαρό 10αράκι αλλά μέχρι εκεί. (Του λείπει το μπόι να διεκδικήσει θέση ηγέτη στην ομάδα, του λείπουν και τα αμυντικά προσόντα).

Ο Μαντσίνι από την άλλη παραμένει το ερωτηματικό της ομάδας γιατί ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ για τι ακριβώς θέση τον πήραμε. Και αυτό είναι το πρόβλημα με δαύτον. Για μένα μαζί με τον Τόνσο ταιριάζουν σε ένα ελεύθερο κι όχι σε ένα σετ παιχνίδι.

Επομένως το ερώτημα παραμένει. Πώς να "βολέψεις" σε μια 11άδα παίκτες με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού; 

Από τη άλλη πάλι, αν ο Μαρτίνεζ κάνει για σετ παιχνίδι, που θέλει και ο γερμανός, τότε γιατί του γυρνά την πλάτη; Κι αν πάλι δεν είναι αυτό που θέλει, τότε δεν προτιμά τους Τόνσο ή/και Μαντσίνι να τους ξεκινήσει βασικούς;

Δεν ξέρω. Υποθέτω πως σε πρώτη φάση πάμε να κτίσουμε ένα κορμό οπότε κι οι 3 τους παίζουν δεύτερο ρόλο. Αλλά είναι πράγματι η 11άδα που κατεβάζει, η σωστή βάση για ένα υγιή κορμό; Μ' ένα Ιντέγε που δεν λέει να διορθώσει 2-3 πράγματα για να σκοράρει πιο εύκολα, με ένα Γκάμα που δεν κάνει για 10άρι κι ο γερμανός επιμένει μέχρι να πειστεί ο πορτογάλος, κι ένα Ντιγκινί και Φετφατζίδη να λένε "βρήτε τα και πείτε μου και μένα τι να κάνω".

Οπότε το πρόβλημα πάει στον κόουτς κι όχι στους παίκτες. Αν ζητάμε από αυτούς να βελτιωθούν, το ίδιο θα πρέπει να περιμένουμε και από τον κόουτς. Να βρει το σχήμα που θα αποδίδει καλύτερα η ομάδα.

Εγώ δεν βλέπω βελτίωση. Κι επιφυλάσσομαι να πω κάτι παραπάνω μέχρι το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Μετά θα είναι ξεκάθαρο τι θα πρέπει να αλλάξει. (Γιατί τα είπαμε για τον κακό σχεδιασμό του καλοκαιριού κι αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει μέχρι το Γενάρη. Δεν λέω μέχρι τέλος της σαιζόν γιατί μερικές γραμμές φωνάζουν για ενίσχυση πριν από τα πλέι οφ. Αν θέλουμε Ευρώπη του χρόνου...)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...