Jump to content
Phantis Forums

Transfer Rumours


Emperor

Recommended Posts

Έχετε καταλάβει σε ποιες θέσεις συνεχίζουμε να ψάχνουμε παίκτες;

Επίσης, δεν έχω βγάλει άκρη τι παίζει με Mateo Garcia, είναι ακόμη ανοικτό το θέμα του;

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Η ανώμαλη προσγείωση στην πραγματικότητα είναι συνέπεια της πολιτικής που ακολούθησε η Λας Πάλμας επί του ζητήματος των πωλήσεων παικτών, μεταξύ αυτών και του Ματέο Γκαρσία. Πλέον οι Ισπανοί θα συμβιβαστούν με … λιγότερα και ο Άρης παραμένει σε θέση αναμονής.

Η Λας Πάλμας έχασε τον βασικότερο σύμμαχό της, τον χρόνο. Γιατί δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τους παίκτες που απέκτησε υπό τη μορφή μεταγραφής λόγω της σχετικής απαγόρευσης κι έχει στη διάθεσή της διάστημα λιγότερο του ενός μήνα (έως τις 2 Σεπτεμβρίου) για να ισορροπήσει τα έξοδά της στα επίπεδα που της επιβάλλει η αρμόδια αρχή του ισπανικού ποδοσφαίρου. Επί του θέματος επανήλθε και η «Marca» σημειώνοντας την ανάγκη δραστικής μείωσης του προϋπολογισμού της, ακόμη και συμβολαίων παικτών. Αυτή η μείωση προσδιορίζεται στο 58%(!), από τα 19 εκ. ευρώ, στα 8εκ. ευρώ. Εκτός κι αν εξασφαλιστούν χρήματα μέσα από πωλήσεις παικτών, όπως ο Ματέο Γκαρσία.

Αυτό ήταν το αρχικό σχέδιο των Ισπανών, αλλά δεν βγήκε, είτε γιατί οι οικονομικές απαιτήσεις τους αποδείχθηκαν δυσανάλογες της αξίας των αθλητών, είτε γιατί δεν κατάφερε να τους πείσει επί συμφωνιών που είχε πετύχει. Η ουσία είναι ότι η Λας Πάλμας παραμένει εγκλωβισμένη, ομοίως και οι ποδοσφαιριστές που είναι προς πώληση. Μεταξύ αυτών και ο Ματέο Γκαρσία.

Η υπόθεση του Αργεντίνου επιθετικού (ενδεχομένως) να είχε τελειώσει αν ήταν κάτοχος του ιταλικού διαβατηρίου. Σ’ αυτή την περίπτωση, θα είχε ανοίξει ο δρόμος μετακόμισής του στην Μπέρμιγχαμ. Ο αγγλικός σύλλογος απέφυγε να ρισκάρει, να αποκτήσει δηλαδή έναν αθλητή δίχως την εγγύηση ότι έχει το δικαίωμα χρησιμοποίησής του.

Ο Άρης παραμένει σε κατάσταση αναμονής. Πληροφορίες θέλουν τους «κίτρινους» να καταθέτουν νέα προσφορά, στην οποία θα «κυριαρχεί» το υψηλό ποσοστό μεταπώλησης για λογαριασμό της ισπανικής ομάδας. Θα περιμένουν την απάντηση της Λας Πάλμας σε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο, γνωρίζοντας ότι η τελευταία πλέον «καίγεται» να βρει λύσεις οι οποίες ταυτόχρονα θα εξυπηρετήσουν τις οικονομικές ανάγκες της. Ο ισπανικός Τύπος εκτιμά ότι η Λας Πάλμας υποχρεούται πλέον να ρίξει τις απαιτήσεις της, στέκεται επίσης στον χρόνο που δεν υπάρχει και αναφέρεται πολύ συγκεκριμένα στην περίπτωση του Ματέο Γκαρσία. Μένει να αποδειχθεί αν πρόκειται για δημοσιογραφικές εκτιμήσεις ή για πληροφορίες οι οποίες αντλούνται μέσα από το περιβάλλον της Λας Πάλμας, όπως έγινε δηλαδή στο προηγούμενο διάστημα.

http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1382630/o-mateo-gkarsia-kai-paihnidi-me-ti-fotia-poy-kaiei-ti-las-palmas

Link to comment
Share on other sites

Αποκλειστικό: Νέα πρόταση για Ματέο Γκαρσία

Ο Ολυμπιακός κινείται για τον Ματέο Γκαρσία και οι επαφές με τη Λας Πάλμας άρχισαν ξανά. Γιατί δεν πήγε στη Νότιγχαμ και οι επίσημες προτάσεις από DC  United, Αντερλεχτ και Μπράγκα!

Νικος Κωτσης 09/08/2019 12:01

https://www.to10.gr/podosfero/superleague/698689/apoklistiko-nea-protasi-gia-mateo-gkarsia/

--------------------------------

Fake news, ή αληθινή είδηση;

Αρχικά θεώρησα πως ισχύει το πρώτο, γιατί ποτέ δεν έπαιξε η Νότιγχαμ ως προοπτική για την διεκδίκηση του, -αυτή ήταν η Μπέρμπιγχαμ- μετά έψαξα για το "κύρος" του δημοσιογράφου και βρήκε τούτο:

https://www.fosonline.gr/medianews/article/56607/one-tv-o-nikos-kotsis-neos-athlitikos-syntaktis-sto-kanali-toy-vaggeli-marinaki-pic

Ή μεγάλη λαμόγιο είναι ο τύπος ή γάτα; Απλώς είναι απληροφόρητος. Λίγη αξία έχει όμως αν πίσω από κάτι τέτοιους κρύβεται ο Μαρινάκης.

Link to comment
Share on other sites

Καινούργια δημοσιεύματα των φυλλάδων παρατείνουν με νέα επεισόδια το σήριαλ του Γκαρσία. Τόσοι μας ζητάνε, λέει ο πρόεδρας της Λας Πάλμας, τόσα δίνουν Άρης και Ολυμπιακός.

http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1385066/mateo-gkarsia-skliro-poker-olympiakoy-kai-ari

Το θέμα φυσικά έχει κουράσει, έχει καταντήσει γελοίο (ιδίως για τις κορώνες που βγάζουν οι Ισπανοί), αλλά εγώ θα προσθέσω κάτι ακόμη γιατί το βρίσκω πολύ άδικο να παίζουν τόσοι νοματαίοι μπιλιάρδο στη πλάτη του παιδιού. Το ότι υπερτιμήθηκε το ξέρουν όλοι, το ότι δημοπρατούν μια ποδοσφαιρική προσωπικότητα σαν ένα καλό κομμάτι κρέας φυσικά και δεν τιμά κανένα, αλλά πώς να σιωπήσουμε στην ποδοσφαιρική του απαξίωση. Πέρασαν ήδη 5 και πλέον μήνες και κανείς δεν έκανε λόγο αν γυμνάζεται ο παίκτης, αν προπονείται, σε τι κατάσταση βρίσκεται κλπ.

Το μπάσιμο του Ολυμπιακού μοιάζει με το στήσιμο που κάνουν οι επιτήδειοι στις δημοπρασίες. Κτύπα να ανέβη η τιμή και φύγε μόλις η τιμή πάει στα ύψη. Ώστε να πάρει ο αντίπαλος υπερτιμημένο ένα παίκτη που εσύ δεν είχες και τόσο ανάγκη.

Προσωπικά θαρρώ (βάσει κοινής λογικής) πως ο παίκτης θα καταλήξει σε εμάς. (Γιατί η διαφορά των 200,000 του ΟΣΦΠ αντισταθμίζεται από τα περιθώρια μεταπώλησης που αφήνει στην ομάδα του ο Άρης. Κι εκτός αυτού είναι γνώριμο το περιβάλλον και η αξία του θα ανέβη κι άλλο και το ξέρει καλά ο ατζέντης του. -Συν καναδυό ακόμη σοβαρούς λόγους-).

Το ερώτημα όμως είναι αν ο παίκτης στην παρούσα φάση και ποδοσφαιρική του απραξία ανταποκρίνεται στην αξία που τον αγοράζουν; Εμείς τον θέλαμε με την ΑΕΛ, με την Μόλντε και γενικά στους αγώνες μας στην Ευρώπη. Γιατί σε αυτήν την πορεία μας διαφημίζεται όπως πρέπει η αξία του Μ. Γκαρσία, μέσω της τηλεόρασης, αφού σε αυτήν την ευρωπαϊκή αγορά αποσκοπούμε κι όχι την τοπική. (Κι ας μην είχαμε τον Γκάμα σαν παρτενέρ του, αφού η συνεργασία μαζί του και με τον Ντιγκινί εκτίνασε την αξία του παίκτη στα ύψη.

Αν πάλι δεν έρθει ο παίκτης σε μας, τότε ας μας γίνουν μάθημα τα  αδιέξοδα αλισβερίσια με ανθρώπους που δεν ξέρουν ούτε να πουλάνε, ούτε να διαχειρίζονται παίκτες, ούτε να σέβονται αυτούς με τους οποίους διαπραγματεύονται. (Ζητήσαμε πακέτο 2-3 παίκτες από την Λας Πάλμας, μπας κι εξασφαλίζαμε τον Ματέο κι ας μας έβγαιναν παλτά οι δυο άλλοι από το σινάφι τους. Πόσο πιο γελοίο πια;).

Link to comment
Share on other sites

Φαίνεται ότι υπάρχει συμφωνία με την Bordeaux και τον παίκτη για μεταγραφή του Daniel Mancini. 

Αργεντίνος, 22 ετών, επιθετικό χαφ, παίζει και στα άκρα (κυρίως δεξιά) και στον άξονα, γρήγορος, με καλό κοντρόλ και ντρίμπλα. Ξεκίνησε από τη Newell's, στην Ευρώπη έχει παίξει σε Auxerre και Tours.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

Είναι γνωστό ότι ο Άρης θα ενισχυθεί στην περίοδο του Ιανουαρίου και η απόφαση έχει παρθεί για απόκτηση τεσσάρων παικτών…

Ένας τερματοφύλακας, ένας αριστερός μπακ, ένας αμυντικός χαφ και ένας φορ! Σε αυτές τις θέσεις θα αποκτήσει παίκτες και ήδη ο ένας έχει ήδη συμφωνηθεί: Είναι τερματοφύλακας, ξένος, 26 ετών, ψηλός, με μεταπωλητική αξία, κάτι το οποίο θα ισχύσει για όλους τους παίκτες που θα αποκτηθούν.

Όλοι θα έχουν μεταπωλητική αξία, θα είναι δηλαδή 23-24 χρόνων, εκτός του τερματοφύλακα και ο Άγγελος Χαριστέας, που έχει αναλάβει αυτό το ρόλο θα τον φέρει σίγουρα σε πέρας, γιατί οι δημόσιες σχέσεις του στην Ευρώπη, είναι τεράστιες.

Ο αριστερός μπακ θα είναι επιπέδου Κόρχουτ, αλλά νεαρός, για να αποτελέσει και τον αντικαταστάτη του Ούγγρου, ανά πάσα στιγμή και από του χρόνου να είναι ο βασικός αριστερός μπακ, εκτός εάν μπει στο γήπεδο και κάνει “παπάδες”…

Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους δυο, στο κέντρο και στην επίθεση, αλλά μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου θα έχουν έρθει στη Θεσσαλονίκη για να ενταχθούν στην ομάδα…

https://www.sfina.gr/podosfairo/ekleise-termatofulaka-o-aris-me-protoboulia-xaristea/

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Μπαίνουμε πλέον για τα καλά στη χειμερινή μεταγραφολογία. Ποιους παίκτες θα αποδεσμεύατε και σε ποιες θέσεις θα κάνατε προσθήκη;

Κατ' εμέ, αποδέσμευση Duarte, Menendez, Κωνσταντινίδη.

Προσθήκη: αριστερό μπακ, τερματοφύλακα, φορ περιοχής.

Link to comment
Share on other sites

Αυτούς που γράφεις, σίγουρα. Όχι γιατί είναι κακοί παίχτες, αλλά γιατί φαίνεται η απόφαση έχει ήδη ληφθεί.

 

Από κει και πέρα όσον αφορά σε αποδεσμεύσεις:-

1. 

Ασφαλώς υπάρχει συνωστισμός μεσοεπιθετικά:

Γκάμα, Φέτφα, Μαντσίνι, Τόνσο, Μαρτίνεζ, Λάρσον, Ντιγκινί, Ιντέγε, Διαμαντόπουλος

Εγώ θα αντικαθιστούσα το Διαμαντόπουλο. Νομίζω επίσης λήγουν τα συμβόλαια Γκάμα, Τόνσο, Ντιγκινί, Ιντέγε, Λάρσον το καλοκαίρι, οπότε δε θα άλλαζα τίποτα, εκτός και αν βρεθεί κάτι πολύ καλό τώρα για να αντικαταστήσει κάποιους απ' αυτούς το καλοκαίρι.

2. 

Μεσοαμυντικοί: Σάσα, Ματίγια, Μπα. Καμία αποδέσμευση. Μάλιστα φαίνεται ότι ο Ματίγια πάει προς έξοδο το καλοκαίρι.

3.

Τέρμα: καμία αποδέσμευση, θα έπαιρνα ίσως ένα τερματοφύλακα που να πάει για 1ος του χρόνου.

4.

Αμυνα: Καμία αποδέσμευση, όπως λες χρειαζόμαστε αριστερό μπακ, ίσως και δεξί.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ. Δύο παρατηρήσεις:

  1. Δυστυχώς ακούγεται ότι και για Martinez έχει ληφθεί η απόφαση αποδέσμευσης
  2. Με τους Velez, Matilla, Cuesta υπάρχουν εδώ και μήνες διαπραγματεύσεις για αύξηση αποδοχών. Αυτοί και οι τρεις ήρθαν με πολύ μικρά συμβόλαια και δικαίως ζητούν αύξηση, καθώς οι αποδοχές τους είναι πολύ μικρότερες παικτών με ελάχιστη ή μηδενική συνεισφορά (Duarte, Mancini, Sundgren) και επιπλέον ήταν και οι τρεις μεταξύ των MVP της περσινής επιτυχημένης σεζόν.

 

Link to comment
Share on other sites

Στο τόπικ αυτό δεν ήξερα από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω. Γιατί δεν μπαίνει μόνο θέμα ισάξιων αναπληρωματικών, αλλά και θέσεων στην υπάρχουσα 11άδα. Ισχύει πάντως ότι είπατε, οπότε δεν θα τα επαναλάβουμε. Ένα ερωτηματικό για μένα είναι η ανομοιομορφία στην ομάδα όπου υπάρχουν ρόλοι που δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Μιλάμε όμως για τις μεταγραφές Γενάρη και τα πράγματα είναι πολύ περιορισμένα για να κλείσουν όλα τα μπαλώματα τους. Συνεπώς μόνο με θαύμα θα κλείναμε συνολικά το λίφτινγκ της ομάδας. Άρα θα πρέπει να δούμε πρώτα τις αναγκαίες προσθήκες πριν φτάσουμε στις λεπτομέρειες. Για μένα η πιο άμεση προτεραιότητα θα ήταν η κάλυψη της θέσης του Ματίγια. Αλλά ο Τόνσο με τον Βόλο έβαλε μια σοβαρή υποψηφιότητα για τη θέση. (6αρο-8άρι ανάλογου ύψους με τον Σάσα).

Θέση 2η αυτή του φορ που εκτελεί με τη μία (γιατί ο Ιντέγε ξεχάστηκε στο ρόλο του φουνταριστού κι υστερεί σαν εκτελεστής)

Θέση 3η αυτή του αριστερού μπακ.

Τούτο είναι το μίνιμουμ για μένα. (Σαφώς και τέρμα θέλουμε, πιθανόν και 10άρι ή να ενισχυθούν κι άλλες θέσεις, αλλά νομίζω πως όλα αυτά θα εξαρτηθούν από τις "εσωτερικές αλλαγές" που μέλλουν να έρθουν). Κι αυτό γιατί η διαχείριση στα τρέχοντα συμβόλαια βάζει από μόνη της προτεραιότητα  στον χειρισμό κάποιων παικτών. Πχ για τον Μαρτίνεζ που είπαμε. Εμένα μου άρεσε ο παίκτης, αλλά στον ρόλο που του έδινε ο Παντελίδης. Με τον Ένιγκ δεν κάνει. Λυπάμαι, αλλά έτσι είναι. Πάμε παρακάτω. Ο Μαντσίνι δεν μου αρέσει. Γιατί δεν βρέθηκε ρόλος να του πάει. Ωστόσο είναι παίκτης που τον αγοράσαμε, παίζει σε διάφορες θέσεις, άρα μένει. Ωστόσο έχω την αίσθηση πως η απόδοση του μπορεί να πάρει τα πάνω της αν "βρεί" τις συνεργασίες του με κάποιους άλλους. (Παράδειγμα με τον Τόνσο σε ένα 4-3-3 με αυτόν πίσω από τον φορ και Γκάμα και Φέτφα αριστερά και δεξιά). Κι αυτό θα άλλαζε άρδην το προφίλ της ομάδας. Γιατί δεν θα είχε μόνο η μεσοεπιθετική μας γραμμή παίκτες σε ελεύθερο ρόλο, αλλά και η τριάδα του κέντρου.

Τώρα βέβαια αυτά είναι πράγματα που μπορεί να τα δούμε κάποτε στο μέλλον, αλλά σε καμιά περίπτωση άμεσα, διότι η χημεία στους παίκτες κτίζεται παιχνίδι-παιχνίδι κι όχι από τη μια στιγμή στην άλλη. Άλλωστε ο Μαντσίνι δεν νομίζω να έπαιξε ποτέ πάνω από 20 λεπτά. Και το ίδιο και ακόμη λιγότερο ισχύει για όλους τους δευτερο-και-τριταντικαταστάτες. (25' ο πρώτος, 10' ο δεύτερος και στις καθυστερήσεις ο τρίτος. Πώς να κάνει τη διαφορά ο παίκτης;;; Κι εδώ να εξάρουμε τον Νικολά Μαρτίνεθ πέρσι που η είσοδος του στα 15 λεπτά που του έδιναν συμμετοχή η ομάδα έπαιρνε τη νίκη!!!)

Τούτο το τελευταίο είναι η ουσία του πράγματος. Δεν είναι μόνο ο παίκτης που κάνει τη διαφορά, αλλά πώς θα τον χρησιμοποιήσει ο προπονητής και τι ρόλο θα του δώσει. Επομένως η ομάδα μας θα ενισχυθεί ουσιαστικά, όχι μόνο αν καλύψουμε τουλάχιστον τις 3 θέσεις που είπαμε, αλλά οι ρόλοι που θα προκύψουν από τις εσωτερικές αλλαγές του κόουτς. Με άμεση προτεραιότητα να βρει τη χημεία της η συνεργασία, Φέτφα-Ιντέγε, Λάρσον-Γκάμα και Ντιγκινί.

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Emperor said:

Συμφωνώ. Δύο παρατηρήσεις:

  1. Δυστυχώς ακούγεται ότι και για Martinez έχει ληφθεί η απόφαση αποδέσμευσης
  2. Με τους Velez, Matilla, Cuesta υπάρχουν εδώ και μήνες διαπραγματεύσεις για αύξηση αποδοχών. Αυτοί και οι τρεις ήρθαν με πολύ μικρά συμβόλαια και δικαίως ζητούν αύξηση, καθώς οι αποδοχές τους είναι πολύ μικρότερες παικτών με ελάχιστη ή μηδενική συνεισφορά (Duarte, Mancini, Sundgren) και επιπλέον ήταν και οι τρεις μεταξύ των MVP της περσινής επιτυχημένης σεζόν.

 

Βασικά το καλοκαίρι θα έχουμε χοντρό πρόβλημα.... Τελειώνουν καμία 15αριά συμβόλαια και αυτοί που έχουν έρθει δεν είναι ισάξιοι. Οπότε θα αναγκαστούμε να φτιάξουμε ομάδα από την αρχή....

Νομίζω:

Τελειώνει το συμβόλαιο για - Ματίγια, Λάρσον, Ντιγκινί, Βέλεζ, Κουέστα, Γκάμα, Ιντέγε, Τόνσο, Κορχούτ, Σόουζα

 

Εχουν συμβόλαιο για του χρόνου: Mαντσίνι, Εμαν,  Σούντγκρεν, Ροζ, Δελη, Σασα, Φέτφα, Μαρτίνεζ, Διάμα (???)

 

Δανεικοί: Mπα

 

Προς έξοδο: Ντουάρτε, Κωνσταντινίδης, Μενέντεθ

Όποιος γνωρίζει κάτι διαφορετικό, να μας πει.

Edited by ukworm
Link to comment
Share on other sites

Για μένα εδώ είναι όλη η ουσία: όταν η ομάδα συντηρείται από ανθρώπους τύπου και δυνατότητας Καρυπίδη, δεν υπάρχει χώρος για λάθη. Αν φτιάξεις ομάδα από την αρχή με φθηνά υλικά οι πιθανότητες να αποτύχεις είναι πολύ μεγαλύτερες. Αντίθετα, όταν δίνεις τα διπλά και τα τριπλά για νέους παίχτες, τότε αυτοί οι παίχτες θα είναι καλύτεροι (ακόμα και αν η ομάδα δεν έχει δέσει). 

Αντε πες πέρσι μας έκατσαν οι μεταγραφές και η ομάδα τα πήγε καλά (με τη βοήθεια του κόσμου μας). Φέτος ζοριζόμαστε αλλά πιστεύω κουτσά στραβά θα βγούμε Ευρώπη. Του χρόνου όμως αν πρέπει να φέρεις 10 νέους παίχτες, αρχίζεις πάλι από το μηδέν.

Οπότε εδώ είναι όλο το στοίχημα για μια ομάδα σαν και μας:

1) Πώς να έχεις πολύ δυνατό scouting και να μην κάνεις γκέλες/εγκλήματα τύπου Ντουάρτε

2) Πώς θα ανεβάσεις παιχτάκια από τις ακαδημίες

3) Πώς θα έχεις plan B αν η ομάδα δεν πάει καλά ώστε να μην κρεμάσεις οικονομικά την επόμενη χρονιά.

 

Σε μας απαγορεύεται δια ροπάλου να φέρνεις Χατσερίδηδες και Εσίτηδες και Στόχηδες. Και επίσης δεν υπάρχει "Ο Μαλάκας" (σαν τους δίπλα) να χώνει 5εκ το χρόνο σε ΑΜΚ για να κλείνει τη μαύρη τρύπα του προυπολογισμού κάθε φορά.... 

Edited by ukworm
Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, ukworm said:

 

Οπότε εδώ είναι όλο το στοίχημα για μια ομάδα σαν και μας:

1) Πώς να έχεις πολύ δυνατό scouting και να μην κάνεις γκέλες/εγκλήματα τύπου Ντουάρτε

2) Πώς θα ανεβάσεις παιχτάκια από τις ακαδημίες

3) Πώς θα έχεις plan B αν η ομάδα δεν πάει καλά ώστε να μην κρεμάσεις οικονομικά την επόμενη χρονιά.

 

 

Great points!!

Link to comment
Share on other sites

https://www.allaboutaris.com/podosfairo/150091/proti-tou-ntourmisai-me-ta-kitrinomayra

I guess it is official :thumbdown:

i thought playing in the 3rd division was the lowest point for our club but what is happening now with Karipidis takes the cake in my opinion. Another former OSFP player joins the club under the pretense of a transfer. Is Bruno next? Instead of purple maybe our third jersey should be red & white stripes. And why do none of the organized fan organizations object in any way? I am disgusted.

Link to comment
Share on other sites

Yes it is UK.  I have no proof but it's the third time this has happened in the last couple of years, if it where any other team we would be thinking the same thing.  Where there is smoke there usually is fire my friend.  Let's not forget the idiot going on OSFP TV (or was it radio) openly siding with them....  I didn't think it was possible form me to despise anyone more then Kontis & Skorda but this imbecile takes the cake.  I am very turned off to say the least.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

But he can't be guilty solely on the basis that "there's smoke" though.......

Αnyways....

Και γω δεν τον γουστάρω φίλε. Οχι γιατί είναι Ολυμπιακός αλλά γιατί είναι νεόπλουτος αρχοντοχωριάτης και γύφτουλας κλαρινογαμπρός. Δεν ταιριάζει με την ιστορία του Άρη (όπως θυμάμαι εγώ τον Άρη).... Θα ήταν ένας ιδανικός παράγοντας για τους γύφτους, θα έκαναν ιδανικό δίδυμο βλαχιάς και χωριατιάς με το άλλο το μαλακισμένο, αυτό "τo πράμα", το Γκιοργάκι...

Από κει και πέρα o Nτουρμισάι είναι μια μεταγραφή, δεν είναι δανεικός... Kαι ούτε και με πολυενδιάφερει να σου πω πόσο τον πήραμε. 

Το περίεργο είναι ότι αυτοί που ενδιαφέρονται είναι κυρίως οι γυφταίοι δίπλα. Ναι, αυτοί που σε άλλες δύσκολες εποχές πουλούσαν τα παλτά τους για αντίτιμο 4εκ στον τότε πανίσχυρο Παναθηναικό... "Στο σπίτι του κρεμασμένου ας μη μιλάνε για σχοινί" λοιπόν....

Edited by ukworm
  • Like it 2
Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ με ukworm.

Σχετικά με τον Ντουρμισάι, το συνεχίζουμε αν συμφωνείτε στο topic του ρόστερ.

Σε ότι αφορά τον Καρυπίδη, υπάρχουν πολλά μελανά σημεία, πέραν από το στυλ (μπάογκ) που είναι για κλωτσιές. Το χειρότερο για μένα είναι το περιστατικό με τις "χαμένες" εισπράξεις του sold-out ματς με Molde.

 

Link to comment
Share on other sites

UK, this has nothing to do with them, PAOK have turned into OSFP and are just as guilty for the crap that is going on in the SL today but that's for them to worry about.  My concern is the little pip squeak embarrassing Aris.

  • Like it 2
Link to comment
Share on other sites

23 minutes ago, Mitsos said:

PAOK have turned into OSFP and are just as guilty for the crap that is going on in the SL today 

True.

24 minutes ago, Mitsos said:

but that's for them to worry about

They don't worry at all, they enjoy it! 

24 minutes ago, Mitsos said:

My concern is the little pip squeak embarrassing Aris.

I agree with Mitsos.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...