Jump to content
Phantis Forums

2019-20 Season


Mitsos

Recommended Posts

  • 4 weeks later...

Absolutely, also some of the smaller teams seems to have big increases this season. Have to admit the football quality has definitely been better this season than the last 5 or so seasons, not many teams play poor football and most games are really contested well which means we dont see the 0-0's of yesteryear 

  • Like it 2
Link to comment
Share on other sites

Κατά του Καρυπίδη ο Super 3 για τις δηλώσεις του στο ONE CHANNEL
Οι κίτρινοι ασκούν κριτική στον πρόεδρο της ομάδας υποστηρίζοντας ότι θα έπρεπε να έχει επικεντρωθεί στις ανάγκες του Άρη και στην ανακατασκευή του «Κλεάνθης Βικελίδης».

www.sport-fm.gr

Τις δηλώσεις του Θόδωρη Καρυπίδη για τις φήμες περί σχέσεων του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη σχολιάζει με σχετική ανακοίνωση ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών του Άρη, Super 3.
 Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση του Super 3 στην οποία στέκεται στον Θοδωρή Καρυπίδη και τα όσα δήλωσε στο ONE CHANNEL και τις φημολογούμενες σχέσεις της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ:

«Η ομάδα έχει μπροστά της τους ελάχιστους στόχους της για φέτος που είναι η σταθεροποίηση στην Ευρώπη, μαζί με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Έγιναν λάθη και αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δεν είμαστε ούτε αγνώμονες, ούτε εκτός πραγματικότητας. Ειδικά όταν τα λάθη διορθώνονται με χρήματα και αυτά βγαίνουν από τσέπες και όχι με διαχείριση εσόδων. Αλλά τα λάθη πρέπει να διορθώνονται: πρέπει να στελεχωθεί η ΠΑΕ σωστά, να κάνει βήματα εμπρός, πρέπει να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις, πράγμα που σε ένα βαθμό έκανες Καρυπίδη.

Πρέπει να γίνει σωστός προγραμματισμός και να διορθωθούν οι όποιες αστοχίες του καλοκαιριού. Πολύ περισσότερο, ΠΡΕΠΕΙ να γίνει προτεραιότητα το θέμα του γηπέδου και όχι πυροτέχνημα. Να συνταχθεί όλος ο Σύλλογος και πρώτοι εμείς και να τρέξουμε την άμεση ανακατασκευή του σπιτιού μας. Να αφήσεις μια παρακαταθήκη και ένα έργο που θα μνημονεύουν γενιές. Αυτές πρέπει να είναι οι προτεραιότητες σου σαν μεγαλομέτοχος του Συλλόγου.

Το να πάρεις θέση για το αν πρέπει να πέσουν οι μεν ή οι δε που έχουν ξεφτιλίσει κάθε έννοια ισονομίας, οι μεν επί χρόνια, οι δε αντιγράφοντας τους εδώ και μια πενταετία σαν κακέκτυπα που είναι, δεν πρέπει να είναι προτεραιότητα σου. Αυτή είναι η γνώμη μας. Δεν είμαστε ρομαντικοί, δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, δε μας ενδιαφέρει πόσο πιο βρώμικοι είναι οι μεν από τους δε και ποιος σε κυνηγάει περισσότερο. Στα δικά μας τα μάτια είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος. Δεν ξέρουμε αν εκφράζει την πλειοψηφία του κόσμου του Άρη που είναι τεράστιος και εκ των πραγματων πολυσυλλεκτικός, ούτε θα τον καπηλευτούμε.

Αυτό που ξέρουμε όμως είναι πως πρέπει να σκέφτεσαι από πριν, να ζυγίζεις τα πάντα και να κρίνεις σωστά και με μόνο γνώμονα το καλό του Συλλόγου του οποίου όλοι (και εσύ που βάζεις τα λεφτά σου) είμαστε υπηρέτες. Ειδικά σε μια χώρα και μία κοινωνία που το φαίνεσθαι είναι πιο σημαντικό από το είστε και που τα μέσα της προπαγάνδας μπορούν να κάνουν το κίτρινο-μαύρο για να ξεπλύνουν με το νου τους τις δεκαετίες δουλικότητας.

Μην ξεχνάς που βγαίνεις να μιλήσεις, γιατί η παρουσία σου είναι αυτή του μεγαλομετόχου του Άρη Θεσσαλονίκης. Τον Άρη που κυνηγησαν λυσσαλέα με το προηγούμενο καθεστώς, πότε γιατί η Μπαρτσελόνα του κάμπου έκανε διπλό στο Καραϊσκάκη για να μείνει ο Άρης εκτός Ευρώπης (βλέπεις δεν ψήφιζε ο Άρης το τότε καθεστώς της ΕΠΟ σαν κάτι όψιμους επαναστάτες, ούτε είχε Γκαγκάτσηδες ποτέ να το παίζει δίπορτο), πότε γιατί η Μπαρτσελόνα του Μπέου (πως τα φέρνει η ζωή ε; ) βγήκε νταηλίκι στη θέση μας και ένα μήνα μετά την πέταξαν από το uefa για στημένα, πότε γιατί η Κουρουμπίλια έκανε τη νεκρή και κάτι ΜΜΕ σαν τα ΣΠΟΡ του Γκεμπελισμού ζητούσαν παραδειγματική τιμωρία μας (και ξανά, πως τα φέρνει η ζωή ε; )… Προ-”εξυγίανσης” όλα αυτά.

Με Σαρρήδες και εγκληματικές οργανώσεις. Με αυτούς που αβάνταρε ο ιδιοκτήτης του one. Σε αυτούς που σε έριξαν νταηλίκι με γκολ που δεν περνούσαν τη γραμμή στον Πλατανιά (και ξανά, πως τα φέρνει η ζωή ε; ) και την έπεφταν τα ΜΑΤ στους παίκτες μας (!) Σε αυτούς που άλλαξαν τους κανονισμούς Μάιο μήνα για να μην ανέβει ο Άρης από τη Γ εθνική. Σε αυτούς που έστελναν τους φουσκωτούς τους στο Κιλκίς για να πάρει αποτέλεσμα η Μπάρτσα των Σερρών και να μην ανέβει ο Άρης. Δεν εκφράζεις προσωπικές απόψεις κάθε φορά που μιλάς, εκπροσωπείς κόσμο. Και τα συναισθήματα αυτού του κόσμου είναι μόνο σιχαμάρα για αυτό το σωματείο, τον ιδιοκτήτη του και ότι συνδέεται με αυτόν.

Φυσικά δεν τα λέμε όλα αυτά γιατί θα πρέπει να δώσεις λογαριασμό σε αυτούς (ή τα πληρωμένα φερέφωνα τους) που έχουν δώσει δεκάδες παίκτες, προπονητή, ακόμα και το γήπεδο τους με τη Δυναμό και τον ίδιο τους τον οργανωμένο κόσμο στο Βόλο στους τωρινούς “εχθρούς” τους, τα πρότυπα τους στην πραγματικότητα, για το που θα βγεις να μιλήσεις. Ή στους ίδιους που έπαιρναν δανεικούς από τον πολυμετοχικό και χρηματίζονταν άμεσα μέσω χορηγιών και έμμεσα μέσω μεταγραφών πολλών εκατομμυρίων για παικτάκια της σειράς να πετάξουν λάσπη.

Τα σλάλομ του Καραγκούνη τα θυμόμαστε… Αυτοί δε μπορούν να μιλάνε ποτέ και για τίποτα, εδώ θα είμαστε να τους τα θυμίζουμε. Γιατί σήμερα είναι εχθροί και αύριο πάλι θα φιλιούνται στο στόμα όπως έκαναν για δεκαετίες. Πότε με τον ένα ισχυρό και πότε με τον άλλο.

Τα λέμε λοιπόν όλα αυτά, γιατί οι προτεραιότητες σου πρέπει να είναι άλλες. Η ΠΑΕ φωνάζει “υποστελέχωση”, το Χαριλάου δεν είναι σε καμία ατζέντα πολιτικού. Ο κόσμος στηρίζει με δεκάδες χιλιάδες εισιτήρια σε τιμές ακριβότερες από αυτές που ο ίδιος σαν ΠΑΕ ανακοίνωσες το καλοκαίρι. Ο Άρης δεν είδε ποτέ χαΐρι από κανένα. Και έτσι πρέπει και μόνο αυτό θέλουμε. Δεν του χάρισαν κανένα τίτλο, ίσα-ίσα που του στέρησαν αυτό στο Βόλο με την αλλαγή κανονισμών στο τέλος της χρονιάς. Δεν αντάλλαξε κούπες με μεταγραφές όπως έκαναν άλλοι στη Φιλαδέλφεια, ίσα-ίσα που μας έστειλαν εισαγγελείς για να πάρουν τον Αβραάμ μετά τον τελικό του Καυτατζογλείου. Δεν ψήφιζε Μαρινάκη για πρόεδρο της Σουπερ Λίγδας, δεν είχε παράγοντες στο Κοριόπολις να λένε “ρίξε τη γριά” (γιατί ξεχνάνε κάποιοι την εμπλοκή τους) και να συζητάν τις αλλαξοκωλιές τους με καταδικασμένους για στημένα.

Δεν του έκαναν γήπεδο απαλλοτριώνοντας τη μισή πόλη. Δεν είχε πολιτικούς με το 12 στην πλάτη ή στις σουίτες του γηπέδου, δεν είχε ούτε εφοπλιστές ούτε ολιγάρχες στο τιμόνι. Τους γράφουμε και τους μεν και τους δε στα παπάρια μας και ευχόμαστε να αφανιστούν μπας και ανασάνει το πρωτάθλημα. Στρέψε λοιπόν την προσοχή σου αλλού, βοήθησε με τις δυνάμεις σου το Σωματείο να προοδεύσει και να κατακτήσει τίτλους. Δυνάμωσε την ομάδα. Και ας μην έχουμε φιλικά, και ας μας σφάζουν για λογαριασμό των παραρτημάτων τους μεν και δε και ας ξεφτιλίζουν το VAR κάθε Κυριακή εις βάρος μας. Κατάλαβε ότι ο κόσμος στηρίζει, καταπίνει την πίκρα του μετά από αποτελέσματα σαν αυτό της Κυριακής και το τελευταίο που θέλει να ακούσει είναι το ποιος πρέπει να πέσει πρώτος. Γιατί και οι δύο πρέπει να πέσουν μια και καλή.

Στήριξη στην ομάδα, που είναι καλή και θα εκπληρώσει τους ελάχιστους στόχους της, την έξοδο στην Ευρώπη και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

ΥΓ: Πως κατάφερες και τους εξυπηρέτησες τόσο αλλάζοντας την ατζέντα, με το να ασχολούνται όλοι μαζί σου και όχι με τις σκανδαλώδεις πρακτικές που αντέγραψαν και τελικά ξεχείλωσαν με το να έχουν τις μισές ομάδες στο πρωτάθλημα, είναι απορίας άξιο... και ευχόμαστε το τελευταίο».

Link to comment
Share on other sites

After all teams have played each other once it's clear that PAOK & OSFP are above the rest followed by a group of 5-6 teams that are a level below, one of those teams is our beloved Aris.  I believe it is a decent team that is very weak in the most crucial area, goal scoring.  Our creative players are small and fragile and the players who the team relies on to score (Ideye, Larsson, Diguiny) are very sloppy and lack touch.  Both sets of players seriously lack in mental calmness when they are in scoring position!!  It's easy to understand why so many of the team games end in ties especially since the majority of the opponents sit back.  I don't know if they have money to spend on another forward unless they release some players with bigger contracts.  I have no idea what their philosophy was over the summer but it seems that they planned assuming group stage in Europe would be reached.  This is very concerning because it shows a lack of responsibility and ability to have alternate plans by the man in charge.  Unfortunately I see similar moves to those that handicapped Aris in the recent past forcing relegation.  

  • Like it 2
Link to comment
Share on other sites

Βαθμολογία UEFA: Ο Ολυμπιακός έχει δώσει τόσους βαθμούς απ' όσους όλες οι άλλες μαζί!

http://www.gazzetta.gr/football/champions-league/article/1424277/vathmologia-uefa-o-olympiakos-ehei-dosei-tosoys-vathmoys-ap-osoys-oles-oi-alles-mazi

Όσοι από μας νοιώθουμε πρώτα φίλαθλοι, με μετά οπαδοί κάποιας ομάδας οφείλουμε θαρρώ να συγχαρούμε δημόσια την ομάδα του Ολυμπιακού για τις εμφανίσεις του στην Ευρώπη. Κρατά το κύρος του ελληνικού ποδοσφαίρου σε ένα ύψος και τούτο δεν έχει μόνο θεωρητική αξία, αλλά και όφελος, αφού καθορίζει πόσες ομάδες θα μας εκπροσωπούν σε αυτές τις διοργανώσεις. Μπράβο του.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Το ζήσαμε και αυτό, να σφάζεται ο Ολυμπιακός (ακυρωθέν onside γκολ και πέναλτι που δεν δόθηκε). O χοντρός έβγαλε και μια εμετική ανακοίνωση για τη νέα παράγκα και τα παραμάγαζα της. Γελοία, κωμικοτραγικά πράγματα, τριτοκοσμικό πρωτάθλημα, σαν τα μούτρα τους.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Σήμερα εκδικάζεται η υπόθεση της σχέσης ΠΑΟΚ και Ξάνθης. Οι δύο ΠΑΕ προσπάθησαν ξανά να μπλοκάρουν τη διαδικασία και να πάρουν αναβολή, δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά. Η ΕΕΑ είχε ζητήσει από ΠΑΟΚ και Ξάνθη να προσκομίσουν συγκεκριμένα έγγραφα κάτι που δεν έχει συμβεί. Επίσης αυτός ο Καλπαζίδης, ο σερβιτόρος που είναι ανηψιός του Σαββίδη και έδωσε 10εκατ για να αγοράσει το προπονητικό της Ξάνθης δεν είναι παρών στην εκδίκαση. Συνέχεια βγαίνουν νέα στοιχεία για τη σχέση, πχ αποκαλύφθηκε ότι το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ πλήρωσε ντούκου το εντυπωσιακό ποσό των 500.000€ (+ΦΠΑ) στην Ξάνθη, για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή Φασίδη (23 ετών, προερχόμενο από χειρουργική επέμβαση στο γόνατο και με μόλις 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ξάνθης, τα τελευταία 4-5 χρόνια)! Ο ΠΑΟΚ όχι μόνο πλήρωσε μισό εκατομμύριο για έναν παίκτη άγνωστο και με πρόβλημα, αλλά δεν ανακοίνωσε καν τη μεταγραφή, προσπάθησε να την κρατήσει κρυφή με κάθε τρόπο.

Σε άλλα νέα, θα έμοιαζε ανέκδοτο (δραματικό), αλλά είναι 100% αλήθεια: ο δικηγόρος του ίδιου του Σαββίδη ανέλαβε την υπεράσπιση των ανθρωποειδών που σκότωσαν τον οπαδό του Άρη την Κυριακή!!! Για να καταλάβουν όλοι γιατί όλοι οι φίλαθλοι της χώρας μισούν την μπάογκ: 1. οι οργανωμένοι οπαδοί τους, 8-9 χιλιάδες, βρίζουν το νεκρό λίγες ώρες μετά τη δολοφονία εν χορώ και παρατεταμένα σε παιχνίδι μπάσκετ την ίδια μέρα. 2. ο επίσημος ΠΑΟΚ, μέσω του δικηγόρου του Σαββίδη, αποφασίζει να υπερασπιστεί τους φονιάδες. Σημείωση: η δολοφονία δεν έγινε σε κάποιο γήπεδο, ώστε να υπάρχει πχ έννομο συμφέρον της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να υπερασπιστεί τους χούλιγκαν, ο άτυχος οπαδός έπινε καφέ στην παραλία και από ένα βαν κατέβηκαν 20 άτομα με κράνη και λοστούς και του επιτέθηκαν, διότι φορούσε κασκόλ του Άρη! Οι μπάογκ είναι ζώα και το ξέρουμε, υπάρχουν όμως και σοβαροί Παοκτσήδες, αυτοί δεν αγανακτούν με όλα αυτά; Δεν ντρέπονται;

  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

Υπάρχουν πολλοί σοβαροί Παοκτσήδες. Αλλά αυτοί δε με ενδιαφέρουν. Εμένα με ενδιαφέρει ότι σ'αυτό το κωλοσωματείο, πλέον το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Παλιά οι οπαδοί τους ήταν το πρόβλημα, έκαναν τις καφρίλες τους φυσικά, αλλά ΟΚ. 

Αλλά πλέον η σήψη και η παρακμή έχουν γίνει μέρος του DNA τους. Η μισή Ελλάδα πιασμένη από τα λεφτά του Τσετσένου, το άλλο το ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ο κοντοσαρμάς, συνεχώς προκαλεί και υβρίζει και δεν συγκινείται κανείς! 

Πιστολάδες, πληρωμένα ταγκαλάκια δημοσιογράφοι της πλάκας, μηχανισμός προπαγάνδας παντού, ύποπτες σχέσεις με ομάδες, δανεικοί αριστερά και δεξιά... Τι να πεις... 

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Kαι φυσικά ο κοντοσαρμάς είναι αυτός που με εκνευρίζει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο!

Εσύ ρε φίλε τι παριστάνεις; Ποιος είσαι στην τελική; Γιατί σου δίνουν βήμα για να ακούγεσαι;

Να σου πω τι είσαι:

Eίσαι το κακομαθημένο ΣΚΑΤΟ του μπαμπάκα, που αν δεν υπήρχε ο μπαμπάκας, εσύ στην καλύτερη να δούλευες στα MacDonalds ή στο λαστιχάδικο της γειτονιάς! 

Στο κάτω-κάτω ο μπαμπάκας αυτός τα έφτιαξε όλα (πώς δεν έχει σημασία), αλλά εσύ τι είσαι ακριβώς; Γιατί σε ακούμε κάθε μέρα; Γιατί να πρέπει να διαβάζουμε τις μαλακίες σου;

Είσαι και σκατόφατσα παναθεμά σε χαχαχα

(όχι ότι ο Καρυ είναι κανένας ομορφάντρας, άλλος γύφτουλας κι αυτός! Τα έχουμε πει 100 φορές και για αυτόν...) 

Link to comment
Share on other sites

Για τους δίπλα δεν χρειάζεται να τους βρίζουμε. Τους φτύνεις και νομίζουν πως βρέχει. Οι τάχα "παντελονάτοι" δεν έβγαλαν ούτε μια ανακοίνωση κατά της (δικής τους) βίας. ΚΑΕ, ΠΑΕ και σύσσωμο το καφριλίκι δεν παίρνει θέση. Κι αν τους τρέξεις για ¨ηθική αυτουργία", -γιατί κι αυτό παίζει- θα αρχίσουν τις κλάψες και τις αναβολές. Τόσο παντελωνάτοι!!! Το ίδιο και το επίσημο κανάλι τους, αυτό της Ανοικτής και "Αντικειμενικής" Προπαγάνδας που πρώτο αυτό ζήτησε το ΜΠΟΥΛΙΓΚ στους διαιτητές και μετά που είδαν πως το πράγμα τους πάει κόντρα ξανάρχισαν την κλάψα.

Αλλά αν θέλουμε εμείς τουλάχιστον να στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το άλλο πόδι της παραγκο-εξυγίανσης. 2-6 χιλιάρικα πρόστιμο στις γηπεδούχους και 13,250 ευρώ στον Άρη για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. (Που δεν άνοιξε μύτη και που ο κόσμος χόρτασε θέαμα στις εξέδρες) Αντίθετα ο Ολυμπιακός με ένα σωρό επεισόδια εντός, εκτός, και επί τα αυτά του γηπέδου όπου υπάρχει ένοπλη επίθεση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας καθόλου "κεκλεισμένων των θυρών" και πρόστιμο μόλις 5.000 ευρώ.

Συμπέρασμα: Έξω από το γήπεδο σπάστε, ρημάξτε, σκοτώστε, κάντε ότι θέλετε. Μέσα στο γήπεδο αν ανάψεις πυρσό, ή πετάξεις πυροτεχνήματα τότε θα εισπράξεις το πιο υψηλό πρόστιμο. Έτσι. Γιατί σε λένε Άρη.

(Και το αστείο είναι πως ο Ολυμπιακός μιλά για σκευωρίες!!! Εν χορώ με τον συμπολίτη που ανέβαλε για λίγο ακόμη το σκάνδαλο του και κραδαίνει κι αυτός τη σημαία της "εξυγίανσης". Κι άντε μετά εσύ αρειανέ, να τα βάλεις και με τους 2, καθώς και με όλα τα υποκαταστήματά τους.

Link to comment
Share on other sites

Ο Γεωργίου πολύ καλά τα λέει: στο στόχαστρο της παράγκας είναι πρωτίστως ο Άρης και δευτερευόντως ο Παναθηναϊκός. Οι υπόλοιποι είτε την ελέγχουν, είτε την επηρεάζουν, είτε με την υποταγή τους στους παραγκάρχες προσδοκούν σε κάποιο κοκκαλάκι.

 

Link to comment
Share on other sites

And the hits keep coming:

https://www.metrosport.gr/kataggelia-sok-toy-menenteth-kata-ari-217490

Of course the PAE responds

https://www.metrosport.gr/apanta-me-minyseis-kata-menenteth-o-aris-217495

My two cents, I've never been to Rousio but have seen pictures of the updated facilities and do not believe the video is from there, I'm of the opinion someone has put him up to it.  Having said that I feel it is despicable that professional teams force players to train alone and push them to the side as a means of forcing a release.  If you notice in the PAE's response no mention of payment or the training situation is brought up.  This is another black eye for the club and I blame the arse clown for it and must admit I am very disappointed with Haristeas who is not only a former player but one who played in countries that I am sure ran things professionally. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...