Jump to content
Phantis Forums

Game 27: PAO - Aris ( Sat 6 Apr, 19:00 • UTC + 03.00 )


ukworm

Recommended Posts

O Matilla εκτός ενδεκάδας, ένιωσε ενοχλήσεις στην προθέρμανση. Μεγάλη απώλεια, καθώς είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης μας, με τεράστια συμβολή στο transition.

Δεξί μπακ Βαλεριάνος. 10άρι Martinez.

Link to comment
Share on other sites

Καλώς τον στην παρέα μας τον κρυφό-Αρειανό τον Athens.

Ε βέβαια, ούτε πέναλτι υπήρχε, ούτε δοκάρι. Εξάλλου το λέει ο Athens, ο ουδέτερος και αντικειμενικός.

Link to comment
Share on other sites

  • Lazarus changed the title to Game 27: PAO - Aris // Sat 6 Apr, 19.00 (UTC + 03.00)

Από τα ρεπορτάζ που διαβάζω, φαίνεται ότι ο φίλος PAOTHEGREAT έχει δίκαιο, η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Το πέναλτι είναι καθαρό πάντως.

Link to comment
Share on other sites

On 4/5/2019 at 12:54 PM, Emperor said:

Εδώ κάνεις λάθος φίλε, το παιχνίδι το είδα και έχω άποψη. Δεν μας έδωσε πέναλτι-μαρς λίγο πριν λήξει το α' ημίχρονο, ενώ η αποβολή του παίκτη μας 20' πριν το τέλος απλά δεν υπάρχει. 

Πολεμάνε τον τεράστιο ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα φίλε. Και σήμερα ο χαλίφης ο Ιβάν φταίει για το τρίμπαλο.

Τρίμπαλα σε κ15, κ17, κ19. Διπλό με σβηστές μηχανές για τους άντρες ενώ με τις χειρότερες φετινές μας εμφανήσεις καταφέρατε να πάρετε δυο ισοπαλίες στην Τούμπα. Βλέπω να κλαίτε για πολλά χρόνια ακόμα.

Link to comment
Share on other sites

  • Lazarus changed the title to Game 27: PAO - Aris ( Sat 6 Apr, 19:00 [ UTC + 03.00 ] )

Ότι σπέρνεις θα θερίσεις. Οπότε ότι θερίσαμε ήταν καρπός μιας κακής σποράς. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν οι παίκτες ή ο Παντελίδης έβαλε τη σφραγίδα του για το 2-0. Για μένα το βάρος ευθύνης αφορά εξ' ημισίας και τους δύο. Και πιο πολύ τον κόουτς. Διότι:

Ξέρεις πως ο ΠΑΟ παίζει με 3-5-2, επομένως πιέζεις ψηλά και κτυπάς το κέντρο τους με τη μπάλα στην πλάτη των κεντρώων. Αυτό αρχικά έγινε αλλά για λίγο. Αν επιμέναμε θα είχε τελειώσει το ματς από το 1ο.

Αλλά:

Με ποιον θα το κάνεις; Ο Ματίγια έξω κι ο Μπάσα δεν το έχει το δημιουργικό κομμάτι (ο Σιώπης έχει καπαρώσει το ανασταλτικό μέρος και η μεσοεπιθετική του δραστηριότητα είναι το παραπάνω που περιμένουμε από αυτόν). Ο Μαρτίνεθ αποδίδει σαν 10άρι αν κι εφόσον οι γραμμές μας είναι κοντά και σε αυτό το παιχνίδι δεν ήταν. Συμπέρασμα παίζαμε με 3 παίκτες σε λάθος ρόλους. . Γιατί ο Βαλεριάνος δεξί μπακ είναι κάκιστη ιδέα. Καθόλου τυχαίο που ήρθαν και τα δύο γκολ από εκεί (Ειδικά η επέλαση του Οικονόμου από την άμυνα του μέχρι τη δική μας δίχως ούτε ένας να τον ανακόψει αποτελεί γκάφα ολκής για Γκίνες). Οπότε είναι σαν να παίζαμε 8 απέναντι σε 11. Ε, πώς να νικήσεις έτσι;

Ετούτο βέβαια είναι ξεκάθαρα λάθος του Παντελίδη. Αν θέλεις να αλλάξεις τον Τζανακάκη, από δεξιά κάντο με τον Κωνσταντινίδη, που την ξέρει τη θέση κι έχει πνευμόνια. Ο Βαλεριάνος που κολάει; Ήταν μήπως ο Αναστασιάδης στο γήπεδο να τον τσεκάρει για την Εθνική;;;

Ο Ματίγια έλαμψε δια της απουσίας του κι όταν μπήκε δικαιολόγησε τα τεράστια κενά μας μεσοεπιθετικά. Τέλος πάντων η ομάδα μοντάρεται ακόμη -κι αυτό δεν είναι καλό γιατί έχουμε μεγάλο ρόστερ.  Εύχομαι κι ελπίζω να διδαχτούμε κάτι από αυτήν την ήττα. Αλλιώς κι αυτή η ήττα θα μετρήσει διπλή. Ευτυχώς όχι βαθμολογικά.

  • Like it 2
Link to comment
Share on other sites

  • Lazarus changed the title to Game 27: PAO - Aris ( Sat 6 Apr, 19:00 • UTC + 03.00 )

Σωστά τα λέει ο Ανδρέας.

Πρώτο τραγικό λάθος ο Βαλεριάνος, Ο Μαρτίνεζ ως βασικός δε βοήθησε για ακόμα μια φορά, και επίσης δε βοήθησε ο Φετφατζίδης και βέβαια ο Γιουνές.

ΥΓ - Να πω ότι το στυλάκι του Φετφατζίδη με εκνευρίζει αφάνταστα, παίζει ατομιστικά και για την πάρτη του. Λες και πρέπει να του πούμε ευχαριστώ που παίζει στον Άρη. Το κεφάλι κάτω, ντρίπλες ντρίπλες, και μηδέν ουσία. Και δυσανασχετούμε όταν μας βγάζουν, ή όταν άλλοι παίχτες κάνουν λάθος. Είναι σαφές ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου... Ας φύγει.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Για Φετφατζίδη συμφωνώ κι εγώ. Εξαρχής δεν είδα με καλό μάτι αυτή τη μεταγραφή, αλλά πλέον έχουμε και δείγμα γραφής. Αν δεν ήταν τραυματίας ο Tonso, θεωρώ ότι ο Παντελίδης θα είχε βασικό αυτόν (εμμονή) και αλλαγή του τον Martinez, o Φετφατζίδης μπορεί να ήταν και εκτός αποστολής.

Σε ότι αφορά τον Martinez στο συγκεκριμένο παιχνίδι, θεωρώ ότι θα πρέπει να είμαστε ελαστικοί στην κριτικοί μας, καθώς δεν είχε πίσω-δίπλα του ένα οκτάρι, ο Basha δεν μπορεί να παίξει αυτό το ρόλο. Συνεπώς δεν μπορούσαμε και δεν κάναμε επιθέσεις από τον άξονα, παρά μόνον από αριστερά.

Χθες είδα και το β' ημίχρονο, μέχρι το 60' η ομάδα ήταν καλύτερη από τον ΠΑΟ, μετά το 1-0 είναι σαν να πάθαμε black-out, σαν να παρατήσαμε (εντελώς αναίτια και αδικαιολόγητα, βέβαια) το παιχνίδι.

Link to comment
Share on other sites

22 hours ago, Athens4 said:

 

... ενώ με τις χειρότερες φετινές μας εμφανίσεις καταφέρατε να πάρετε δυο ισοπαλίες στην Τούμπα....

Τυχαίο ότι κάνατε τις χειρότερες φετινές σας εμφανίσεις απέναντι στο Άρη; Δε νομίζω.

Μάλλον έχει να κάνει ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ ότι είχατε απέναντί σας τον Άρη, ε;

YΓ - Βασει εικόνας ομάδων, μάλλον εσείς καταφέρατε να πάρετε ισοπαλίες, όχι εμείς.

ΥΓ2 - Με Ολυμπιακό στο Καραισκάκη παίξατε καλά;

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, Athens4 said:

Με Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη ανοίξατε τα πόδια;

Το είδες το ματς ή απλά αναμασάς ότι μπαογκτζήδικη ανοησία διαβάζεις από κομπλεξικούς;

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...