Jump to content
Phantis Forums

Aris - Apollon ( Monday, 18 Mar, 19:00 EET )


Emperor

Recommended Posts

Ημίχρονο 1-0. Χωρίς να παίζουμε εντυπωσιακά, έχουμε την κατοχή (62-38) και τις τελικές (8-1).

Στο 16' δεν μας έδωσε καταφανέστατο πέναλτι.

Link to comment
Share on other sites

Χορταστικό β' ημίχρονο, τελικό 5-0, με πάρα πολλές ευκαιρίες. 

Εξαιρετικός ο Σιώπης, πολύ τρέξιμο, βοήθησε και στην ανάπτυξη.

Ο Diguiny δεν ήταν έτοιμος, ίσως ρίσκαρε χωρίς λόγο ο Παντελίδης με τη χρησιμοποίηση του.

Μου άρεσαν ο Tonso & ο Martinez, μπαλαδόροι και με κάθετη πάσα.

Εγγύηση πίσω ο Velez.

Link to comment
Share on other sites

Καλή βέβαια η νίκη αλλά το ουσιώδες για μένα είναι να επικεντρωθούμε σε κάποιες αδυναμίες μας. Κι αυτές συνοψίζονται στο ότι δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Κι εννοώ με αυτό πως οι επιθετικοί μας σήμερα ήταν λίγο φλύαροι, παρά τα πολλά κενά της αντίπαλης άμυνας. Που σημαίνει πως δεν έχουμε ακόμη το εύκολο γκολ.

Δεν με ενόχλησαν οι 4 άστοχες τελικές του Ντιγκινί και του Σιώπη στο ματς, αλλά το γεγονός πως οι τελικές μας ήταν εκτός εστίας οι πιο πολλές. (ΟΚ, ο Σιώπης δεν το έχει ο άνθρωπος, οπότε θα πρέπει να προσπαθήσει για να βελτιωθεί. Ο Ντιγικνί φάνηκε ανέτοιμος ως προς αυτό που μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα και δικαιολογημένα). Αλλά το σύνολο των χαμένων ευκαιριών ήταν υψηλό σήμερα. Και εμείς θέλουμε αποτελεσματικότητα. Δεν θα έλεγα το ίδιο όμως αν οι χαμένες ευκαιρίες ήταν τουλάχιστον εντός εστίας. Αλλά δεν ήταν. Κι αυτό δεν πρέπει να το έχουν οι μεγάλες ομάδες.

Ο Τόνσο μου φαίνηκε ανέτοιμος, αλλά ο Μαρτίνεθ με έπεισε σαν 10άρι και θαρρώ πως μάλλον αδικείται να μη συμμετέχει περισσότερο. Ο Γιουνές μέσα στην περιοχή και με πρόσωπο στο τέρμα είναι καλός, αλλά μακριά από την περιοχή είναι σαν να μη συμμετέχει. Αλλά αυτό θέλει παιχνίδια για να αλλάξει κι η πολυτέλεια αυτή δεν υπάρχει.

Εν ολίγοις ας μη μας θαμπώνει το σκορ. Αν έχουμε το εύκολο γκολ οι νίκες θα έρχονται πιο εύκολα.

Link to comment
Share on other sites

Φίλε Ανδρέα, εδώ θα διαφωνήσουμε. Είχαμε 16 τελικές, εκ των οποίων 9 εντός εστίας. Ως ποσοστό αυτό είναι πολύ καλό και μάλιστα για ομάδα που έπαιζε για 65' χωρίς φορ περιοχής και με τον Diguiny ανέτοιμο και προερχόμενο από τραυματισμό. Ακόμη καλύτερο ποσοστό τα 5 γκολ στα 9 σουτ εντός εστίας. Συνεπώς, σε αυτό τον τομέα δεν υστερήσαμε, συμφωνώ πάντως ότι ο αντίπαλος ήταν πολύ κατώτερος και δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα.

Σε ότι αφορά τον Martinez συμφωνώ μαζί σου και το έχω ξαναγράψει. Για μένα είναι παίκτης ενδεκάδας και, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Bruno Gama, είναι πολυτέλεια να έχουμε τον Martinez στον πάγκο!

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ Τόνσο και Μαρτίνεζ. Ίσως να τον επηρεάζει ο τραυματισμός ακόμα, αλλά για μένα ο Μαρτίνεζ είναι καλύτερος παίχτης. Και καλύτερη κάθετη έχει, και καλύτερο κοντρόλ έχει, και πιο πολλές πρωτοβουλίες παίρνει... Ο Τόνσο χάνεται μέσα στο γήπεδο. Ο Μαρτίνεζ αντίθετα είναι κινητήρια δύναμη. 

 

Απορώ γιατί μόνον ο Παντελίδης δεν το βλέπει....

Link to comment
Share on other sites

  • Lazarus changed the title to Aris - Apollon ( Monday, 18 Mar, 19:00 EET )

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...