Jump to content
Phantis Forums

SL–R22: PAOK - "O A.R.I.S." (24-Feb-19, 19:30 EET)


Yiankos

Recommended Posts

Το τι έχουμε ακούσει από χθες δεν περιγράφεται. Ισοφαριστήκαμε με γκολ οφσάιντ στο 85' και οι σύμμαχοι (Γαύροι και σκουλήκια) τσιρίζουν για πρωτάθλημα του Τσίπρα, των Πρεσπών, και δεν συμμαζεύεται. Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται. Ξαναλέω, φανταστείτε να ήταν 0-0 και να κερδίζαμε εμείς με τέτοιο γκολ οφσάιντ στο 85'.

Στα σοβαρά του ματς, νομίζω ότι τον μεγαλύτερο ρόλο παίζει η προετοιμασία/ντόπα που γίνεται πριν από κάθε ματς. Οι ίδιοι παίκτες σε κάποια ματς μοιάζουν με άλογα κούρσας και σε άλλα ημιπαλαίμαχοι. Ειδικότερα ο Μάτος, ο Μαουρίσιο (και ο Σάκχοφ σε δεύτερη φάση), και οι Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί. Με τον Ολυμπιακό δεν μπορούσαν να τους πιάσουν από πουθενά. Πετούσε τη μπάλα ο Μπίσεσβαρ και εξαφανιζόταν. Η ομάδα κόντρα στον Α.Ρ.Η. μου θύμισε τα τραγικά ματς της Ευρώπης φέτος. Που προσπαθεί, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Λες και δεν υπάρχει ενέργεια, σπιρτάδα, έκρηξη. Εσείς που το αποδίδεται αυτό;

Θα μπορούσα να το αποδώσω ότι άνοιξα εγώ το τόπικ. Αλλά η διαφορά ήταν κραυγαλέα. Με ΑΕΚ (αν δεν ήταν το κοράκι) και με Ολυμπιακό κάνουμε κομμάτια τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και με τον Α.Ρ.Η. οι παίκτες μας ήταν πιο αργοί από τους δικούς τους.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...