Jump to content
Phantis Forums

SL–R11: PAOK - AO Xanthi (24-Nov-18, 19:30 EET)


Blackhawk

Recommended Posts

Limnios is MotM for me. It's a shame he's going to be our second player carted off. I hope he (and Varela) are all right. He looked like he rolled his ankle, so hopefully not a torn ligament.

BTW, I thought Kitsiou was pretty good today, unlike most of the folks in here. Good work rate with Biseswar.

Link to comment
Share on other sites

Καλά έπαιξε ο Κίτσιου, ναι. Είχε και μία τελική όπου αν δεν ήταν αγχωμένος θα μπορούσε να σκοράρει. Το θέμα είναι ότι το άγχος του τον οδηγεί σε μεγάλα λάθη. Αν θα έπαιρνε κόκκινη κάρτα και μέναμε με δέκα παίκτες, λογικά δεν θα κερδίζαμε το παιχνίδι. Και το έκανε με το σκουλήκι ήδη. Πρέπει να αλλάξει μυαλά.

Η ομάδα κέρδισε ως όφειλε. Γιατί είμαστε πρωταθλητές και γουστάρουμε. Το ακούτε αγαπητά σκουλήκια σιχαμένα; Εσείς είστε εδώ οι αντι-ΠΑΟΚ γι' αυτό τα λέω σε σας. Είμαστε πρωταθλητές και συνεχίζουμε. Και θα σας ξανά πηδήξουμε τον δεύτερο γύρο. Λίγη υπομονή.

Στα σοβαρά τώρα, το μόνο πρόβλημα της ομάδας μπορεί να είναι οι τραυματισμοί και η διαχείριση. Γι' αυτό μέχρι και ο Κίτσιου χρειάζεται και όλοι. Ο Βαρέλα χτύπησε, λογικά θα χάσει το ματς με Τσέλσι. Αυτό σημαίνει ότι ο Χατσερίντι πρέπει να παίξει βασικός στο Λονδίνο. Ο Βιεϊρίνια είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς. Ο Μάτος είχε επίσης κάποια χτυπήματα. Και όλοι τους είναι σε ηλικία που η καταπόνηση γίνεται μεγάλη. Αν ο Λουτσέσκου καταφέρει να κάνει καλή διαχείριση, τότε δεν μας σταματάει τίποτα.

Σκουληκάκια μου. Σιχαμερά γλοιώδη ερπετά που διαβάζετε σαν τις π@τανίτσες; Η νίκη αφιερωμένη σε σας. Το ξέρω ότι γουστάρετε το ασπρόμαυρο ριπαπά. Λυσάξτε ρε λυσσάρες. Σκούξτε. Ο ΠΑΟΚ είναι ο πρωταθλητής! Σας πηδάμε και γελάμε αποβράσματα! Καλή επιτυχία στον ΟΦΗ!

Link to comment
Share on other sites

Πρωτάθλημααααααααα ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λυσάξτε αλλόθρησκοι!

Πόσο πονάει όταν ο ΠΑΟΚ σας πηδάει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Πάμε τώρα Λονδίνο για την τρέλα και ότι βγει. Και ας μας σκίσει η Τσέλσι. Δε μασάμε πουθενά. Να βγούνε από τις φωλιές τους και τα σκουλήκια του φόρουμ να πανηγυρίσουν. Μετά τη Βίντι, να πανηγυρίσουν και με την Τσέλσι. Όλους τρέλα σας πουλάμε και θα σας πηδήξουμε. Ξανά και ξανά και ξανά!

Ιβάν το νου σου, την ομάδα και τα μάτια σου. Σωστές ανανεώσεις και σωστά μπάτζετ. Μην σκορπάς, αλλά μην γίνεις και τίγρης. Η χάρτινη να γίνει παράδειγμα προς αποφυγή. Σωστές ανανεώσεις και σωστές μεταγραφές το καλοκαίρι για να γίνει όμορφα η μετάβαση στην ομάδα της νέας σεζόν. Φέτος δεν μας σταματάει τίποτα!!!!!!!!!!!! Σκούξτε πονεμένες λινάτσες. Πείτε μας για διαιτησία, πείτε μας για τύχη, πείτε μας για τον Θωμά, πείτε μας για το ακυρωθέν γκολ του Παναιτωλικού. Ένα χικάκι αύριο ο Ατρόμητος και δώστε μας το πρωτάθλημα από τώρα.

ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Όταν μπαίνεις στο ασπρόμαυρο φόρουμ, πρώτα θα δίνεις συγχαρητήρια για τον πανάξιο πρωταθλητή και μετά θα γράφεις ότι θέλεις να πεις. Σεβασμός στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας!

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, PAOTHEGREAT said:

Panathinaikos will finish 2nd,  even with the 6 points deducted.  The second half is much easier.  OLY, PAOK, ARIS, ATERAS, Xanthi at OAKA.

Hopefully, the team looked very sharp today. If not for the -6 points to start the season.

Link to comment
Share on other sites

On 11/25/2018 at 7:40 AM, Yiankos said:

Όταν μπαίνεις στο ασπρόμαυρο φόρουμ, πρώτα θα δίνεις συγχαρητήρια για τον πανάξιο πρωταθλητή και μετά θα γράφεις ότι θέλεις να πεις. Σεβασμός στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας!

Respect ?  Even if we win the title with zero losses they will say we won because of Syriza, Tsipras, Ivan Savvidis, Putin, Ivan the Terrible, Rasputin, Greek Referees, Foreign Referees, VAR, no VAR, you name it.  I don't expect any respect.  That would imply a sort of neutral analysis and I don't expect any such thing.  So just keep winning and watching them squirm with how "lucky" we are.  One day I will hear an opposition fan say "you know what, your team is actually pretty good" and when that happens I will know I have died and gone to heaven.

  • Like it 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...