Jump to content
Phantis Forums

Greek Championship 2018-19


Emperor

Recommended Posts

Ποιο στημένο του σπάθα βρε ταγαρι; 8 πόντους πίσω τερματισες χαχαχα

 

ΥΓ ταληρο το κωλαρακι σας το έκανε ο Καμπορακος. Το κέντρο το πέρασες το 65 μετά το 2-0. Για να κερδίσεις στη μπάλα πρέπει να περάσεις το κεντρο you know....

 

ΥΓ2 Όπως είπε ο Έμπερορ, άδειασε μας τη γωνιά πλιζ, μας γέμισες μύγες. 

 

 

 

Edited by ukworm
  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ στο 3-0 του Σταυρίδη τάληρο στον έκανα τον κώλο με Μελίσση και Χριστοδουλόπουλο... Σου λέει κάτι;

Και τα δύο στημένα ήτανε. Απλά το δικό σου 2-0 ήταν με το βαμβάκι.

Μύγες σας γέμισα; Φλόκια σας έχω γεμίσει. Και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ και παντού. Όπου σε βρω φουκαριΑ.Ρ.Η. σε γλεντώ.

Και για να είμαι on-topic, ελπίζω να σωθείτε και του χρόνου στο μπάσκετ. Από καρδιάς. Φιλιά Α.Φ.Ε.Ν.Τ.Ι.Κ.Α.

Link to comment
Share on other sites

Δε μου λέει τίποτα το 3-0. Ένα ματς ήταν που βασικά σε ευνομούμενη χώρα δε θα γινόταν γιατί κανονικά θα έπρεπε να παίζεις στην Δ εθνική (μάλλον μπορεί και να ήσουν κάπου στη Β ανεβαίνοντας).

Το 2-0 όμως ήτο "gamisi horis salio" (θα μπορούσε να ήταν και τίτλος τσόντας). Ξέρω, σας τσούζει το πρωκτάκι, αλλά

1) είστε τόσο ηλίθιοι και δεν καταλαβαίνετε ότι στον κόσμο τούτο: 63+3<70

2) Τα παράπονά σου στο ΠΟΚ, καθώς εκείνα τα χρόνια ζεσταίνατε το κρεβάτι του μεγάλου αφεντικού (βλ. Μελισσάδες κλπ). Άρα όταν μιλάει το αφεντικό κάθεσαι στα 4, μου θες και πρωτάθλημα κακομοίρη. 

3) Ο Άρης δεν έχει καμία σχέση με οτιδήποτε από όλα αυτά, είχε την Καβάλα από πίσω, έπρεπε να σε γαμήσει για να βγει Ευρώπη, και σε γάμησε. Απλά. Σε διέλυσε και σε ξεφτίλισε. Αυτό που δεν έκανες εσύ φέτος στην Τούμπα αν και το ήθελες πολύ.

Και that's that.

 

Λοιπόν αρκετά είπαμε, άιντε τώρα los poulos.. Φιλιά.

Edited by ukworm
  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Ήττα στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ με 81-73, παίξαμε αρκετά καλά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, αλλά για άλλη μια φορά τα κάναμε θάλασσα στις βολές (11/21) και τα λάθη (18!). Αν σε αυτούς τους δύο δείκτες οι επιδόσεις μας ήταν έστω μέτριες, τότε η ομάδα θα είχε κάνει τουλάχιστον 4-5 νίκες. Τρομερό παιχνίδι προχθές από τον Μαγκί με 23 πόντους και 11 ριμπάουντ. Τα υποτίθεται "βαριά" χαρτιά (Μποχωρίδης, Χάρρις, Τζόουνς) έκαναν άσχημο επιθετικό παιχνίδι, ενώ δεν έπαιξε ο τραυματίας Μπελ.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Νίκη με 66-65 στο Παλαί με τον Προμηθέα. Το παιχνίδι δεν το είδα, αλλά από αυτά που διαβάζω συμπεραίνω ότι παίξαμε τρομερή άμυνα και πήραμε τη νίκη, παρά τα κακά ποσοστά μας επιθετικά, με ανατροπή 14 πόντων.

Link to comment
Share on other sites

Χολαργός-Άρης 76-63. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι, με πολύ καλά ποσοστά, και άμυνα που οδήγησε τους αντιπάλους σε λάθη και κακά σουτ. Μέχρι τα μέσα της γ' περιόδου είχαμε σταθερά το προβάδισμα και ελέγχαμε το ματς. Από εκεί και μετά, βγήκε ο Μποχωρίδης (κορυφαίος έως εκείνη τη στιγμή) και υποπέσαμε σε σωρεία λαθών (23). Ο Χολαργός μας προσπέρασε και μέχρι 2' πριν το τέλος η διαφορά ήταν 3-4 πόντοι. Στο τέλος εκβιάσαμε κάποιες επιθέσεις, κάναμε ηλίθια λάθη και αυτοί έβαλαν 2-3 μεγάλα σουτ. Τζάμπα ήττα, ανησυχία για Μποχωρίδη για τη συνέχεια (τρία ματς έχουν μείνει με Κύμη και Ρέθυμνο μέσα, Ήφαιστο έξω).

Link to comment
Share on other sites

95-60 συντρίψαμε την Κύμη σε ένα Παλαί που έβραζε και έγερνε. Το παιχνίδι τελείωσε από το πρώτο δεκάλεπτο, στο οποίο κάναμε σερί 24-0 και προηγηθήκαμε 26-2. Στη συνέχεια η διαφορά έφτασε και στους 40, άρα υπερκαλύφθηκε με μεγάλο περιθώριο ασφαλείας η διαφορά που χάσαμε στην Κύμη, οπότε στο τελευταίο δεκάλεπτο πήραν χρόνο συμμετοχής όλοι, παρόλα αυτά νικήσαμε με +35. Σκόραραν όλοι οι παίκτες μας, κορυφαίοι ο  Μποχωρίδης με 21 (8/9 σουτ) -7-6, και ο Lucky Jones με 20 (7/11) -5-2.

 

Link to comment
Share on other sites

73-64 ήττα από τον Ήφαιστο στη Λήμνο. Δεν το είδα το παιχνίδι, βλέπω όμως στα στατιστικά ότι οι βολές ήσαν 36-11 εις βάρος μας, οπότε με τους διαιτητές να σφυρίζουν έτσι είναι αδύνατο να έχει άλλη τροπή ένα ματς.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Τραγέλαφος η τελευταία αγωνιστική, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν κατέβηκε στο ματς με την Κύμη, η Κύμη σώθηκε από το πουθενά, το Λαύριο έπεσε αναπάντεχα (είχε αυτοκτονήσει βέβαια πριν λίγες μέρες στην επανάληψη των 31'' με τον πεσμένο Κολοσσό).

Εμείς παίζαμε με το Ρέθυμνο και χάσαμε καθώς:

1. Ο Άρης, ότι και να γινόταν στο ματς, τερμάτιζε 10ος

2. Το Ρέθυμνο έμενε στην κατηγορία μόνον με νίκη

3. Είχαμε σημαντικές απουσίες, ενώ τραυματίστηκε και ο Τολιόπουλος, τη στιγμή που ήταν πρώτος σκόρερ στο παιχνίδι με 24π

4. Τα ποσοστά ευστοχίας του Ρεθύμνου ήταν εκπληκτικά (65% στα δίποντα, 45% στα τρίποντα)

5. Όλες τις τελευταίες μέρες η ομάδα δεν προπονήθηκε, καθώς οι Αμερικάνοι απείχαν

Η τελική βαθμολογία, που με όλα όσα έγιναν υπάρχει αναμφισβήτητη αλλοίωση (με θύμα την Κύμη):

 

untitled_46.png?itok=RcD2szrC

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...